home sweet home

Klockan ringde imorse vid sju. Jag var så trött och tänkte att jag kan snooza ett tag, klockan blev halv åtta, kvart i åtta, och åtta. Tillslut tog jag tag i mig själv och gick upp. Frukost på hotellet, gött och sen iväg till Folksam. Lektion hela dagen, dagens föreläsningar handlade om, villaförsäkringar och "de trygga boendet". Jag hade hoppats på att få sluta lite tidigare, men den sista föreläsaren vi hade, tyckte väldigt mycket om att prata...så, kvart- tio i fyra kom jag ifrån kontoret.

Innan jag åkte hem till nyköping, tog jag en sväng förbi Flen och springde in på systemet åt mamma o pappa. Sen hem till mamma och pappa. Där blev jag bjuden på mat..tack så mycket! =). så, jag slapp laga mat idag.. vet inte när jag lagade mat sist, helt sjukt. Sen äntligen, åkte jag hem till nyköping.

Nu har jag intagit soffläge och tänker inte resa mig härifrån förens jag ska gå o sova... så skönt.
morgondagen kommer att innehålla städning, bolaget, mat o viiin =). nice!
See ya!

natti natti

Snart är det tack och godnatt för idag. Imorgon är det sista dagen innan långledigheten! Ska bli så extremt skönt o vara ledig lite längre, så att man hinner med att göra någe. jag åker hem till nyköping imorron eftermiddag, o lär vara hemma vid sex tiden, måste hämta katten ocskå först. Hon har var varit på fin besök hos mamma och pappa =).

Imorgon kväll ska jag inte göra ett dugg. jag ska bara sitta hemma i mysbyxor o dricka te. ska bli riktigt nice, o sen på torsdag är de ju valborg. Då blir de fullt hus hemma! ^^. Vi får se om de hela slutar i stora minnesluckor som förra året..haha. fy fan, de va en kul valborg förra året, och årets lär bli lika kul! =).

Aja..ska försöka ta o stänga ner datorn nu och sova lite granna.
See ya!

måndag

Tredje veckan, första dagen är avklarad. Idag stod "bildförsäkring" på schemat. Väldigt intressant! Jag fattade allt, och dt visade sig i slutet av dagen då vi hade ett test..och jag vart en av de tre bästa och fick PRIS =). haha, första gången jag får pris på ett test...så, jag får skryta lite! ^^.

Nu ligger jag på mitt hotellrum. O denna vecka bor jag i "clarion collection room", dvs lite lyx! =). jag har en dubbelsäng, istället för två enkelsängar, kaffe/te/oboy på rummet, dvdspelare, morgonrock o högtalare till ipoden. =). perfekt! dessutom ett litet till plus, jag har utsikt över stora gatan här i västerås..riktigt nice! Jag ska nog klara av att bo här i tre dagar/två nätter.

Aja, skriver mer sen!
See ya


väskan är packad..

Nu är väskan packad och allt är förberett för ännu en vecka på hotell, allt som är kvar är datorn, men den väntar jag med att packa ner till sista sekunden.

Denna vecka är det västerås som gäller igen, fast det är bara tre dagar denna vecka. Skönt. Sen är det valborg och långledighet som gäller =).

Nu ska jag kolla vidare på filip o fredrik =).
See ya!

ups*

Glömde en grej i förförra inlägget, Ida var även med i fredags och drack vin.
Jag ber om ursäkt för detta, men ni känner ju mig. Allmänt förrvirrad, men glad ändå =)

resväska

Hur kommer det sig att man alltid packar resväskan för full? så, när man ska stänga igen den, så måste man sätta sig på väskan och pressa ihop alla saker. Väskan är så full när man stänger den, att den nästan går i två bitar. Det är väldigt irriterande.

man rensar bland kläderna/sakerna men nästa gång när man testar att stänga den igen, så är det fortfarande lika full.

Det är väldigt irriterrande!

The weekend

I fredags när jag körde hem ifrån e-tuna insåg jag det finns många bilförare som INTE ska ha körkort egentligen. Dom måste ha beställt kortet på internet eller ur någon katalog. t.ex. är det en 90 väg sitter man inte och kör 50, det är en trafikfara. Men, om man nu mot all förmodan vill köra 50km/h på en 90 väg, så fine, men kör då inte mitt ivägen så att andra bilförare, (som vill köra lite snabbare) inte kommer förbi. Eller, blinkersen den används endast när man ska förflytta bilen i sidled, INTE hela tiden. En bil, som dessutom satt o körde i 60-70 någe, hade blinkersen på hela vägen ifrån e-tuna till malmköping. Så irriterrande!

Aja. nog klagat om dåliga bilförare...

helgen har varit kanon! kom hem till nyköping i fredags vid halv fem-fem tiden. Då tog jag fram dammsugaren på en gång och dammsög av hemma, det var välbehövligt kan jag meddela! Senare på kvällen kom maria förbi och vi drack vin och grillade och hade de allmänt gött, väldigt trevligt! =). På lördagen sen, så tog jag lite sovmorron. (vaknade tio i ett!!). vid två tiden hämtade jag upp ida, johan och mickan och vi åkte ner till norrköping, på tatueringsmässan! Riktigt nice, och man blev väldigt sugen på att göra nästa tattoo, så nu har jag beslutat mig om att jag ska spara pengar och tattooa mig i höst. =).

Lördagskvällen spenderades hemma hos Johan och Mickan, med vin, bra musik och goa samtal =). På natten sen sov jag hos ida, orkade inte gå hem..så, söndagsmorgonen fick jag börja med att knata iväg och hämta min bil. Riktigt skönt med en morgon promenad, när man är lite bakfull delight, sminket sitter kvar från kvällen innan och jaa... allmänt trevligt.

Nu sitter jag hemma, efter att ha varit ute på roadtrip med syskonen och ida, och jag ska väll snart ta o börja med maten. De blir nog pasta och pastasås, (för de äter vi ju aldrig på svedeliusväg 12). ^^.

See ya!

fiiin!

Värre än så här kan det aldrig nånsin bli
Det enda spegeln visar är en grym, grym min
Ta min hand eller låt bara bli Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
Se mig se mig eller låt bara bli
Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
Överallt Visst har ni färgat era ögon ändrat läpparna med kniv
Hur kan du va så skuren skalad och ändå va vid liv
Ta min hand eller låt bara bli
Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
Se mig se mig eller låt bara bli
Mindre kan ingen göra, mera kan ingen göra
Det är Värre än så här kan det aldrig nånsin bli
Värre än så här så vill jag inte finnas till


Slutsats- KENT.

Torsdag

Ikväll var jag på Ellinors monologföreställning. Estetteater 3:ornas sista föreställning, grymt bra. När ellinor spelade upp sin monolog grät jag. Inte för att det var ellinor, utan hon hade en sån grymt bra text, som sa så mycket. (sen att hon gjrode den grymt bra också, var ju bara ett plus). så ja, jag grät. jag erkänner de. Så fort hon kom in på scenen, o låg i en sjukhus säng..och hem med martin stenmarck började spelas, så grät jag. på en gång.  vissa saker sitter kvar längre än andra. det är ganska sjuk...så lång tid sen, men vissa saker/händelser/musik/filmer påvkerar en så extremt mycket. då tas man tillbaka till allt, och det bara hugger till i magen. kommer det alltid att vara såhär?

iallafall, efter den "lilla svängen" till nyköping, åkte jag hem till dess o satt där o pratade massa. Mys! jag insåg när jag satt där hur mycket jag saknar tiden då vi alla bodde i flen, och kunde träffas varje dag. nu, så blir det bara någon gång ibland..och jag saknar verkligen er!

Ska försöka sova nu!
See ya.

Hem

   
Clarion Collection Hotell, mitt rum/hem denna vecka.

Onsdag

Imorse ringde klockan halv åtta, tänkte att jag behöver ändå en timme på mig. (skulle duscha, fixa mig o äta frukost). Mobilen började ringa och jag vaknade, relativt pigg. Men jag tänkte, jag hinner sova tio minuter till..tio minuter gick väldigt fort och jag vaknade ännu en gång till och denna gången stände jag av alarmet på mobilen, OCH somnade om!! Jag vaknade igen vid tjugo över åtta, och för att vara i god tid till folksam skulle jag vara tvugnen att åka vid halv nio... ehm, ni som känner mig väldigt väl att jag är inte vaken på morgonen och tar väldigt lång tid på mig. Så, skulle man ha mätt min panik på en skala skulle den ha varit väldigt hög. Men, jag hann duscha, sminka mig o packa iordning allt. (frukosten fick jag dock hoppa över). det bästa av allt, jag var på folksam redan tio i nio! Fattar inte hur jag hann bli klar så fort.

Dagen har sen innehållit repetetion från i måndags och massa juridik..skattejuridik, försäkringsjuridik och information om olika bodelningar. Det fattade jag riktigt bra! men, sen började vi diskutera det här med P och K försäkringar igen, och då var jag lost igen. Men men. Som våra föreläsare/lärare säger, när ni väl sitter ute hos kunderna faller allt på plats. Jag får försöka tro på det.

Nu sitter jag på hotellrummet. har varit nere och ätit jätte god mat. jag bor dock själv på hotellet denna vecka, vilket är väldigt tråkigt..har ingen direkt att prata med. TUR att datorn, internet och msn finns. ^^.

Ska dyka ner i böckerna nu och plugga litegranna... försöka förstå allt med P & K försäkringar/sparande..:!
See ya!


Mat-Vin-Dator-Tv kväll hemma hos dess

Dessans o min tisdagskväll.
Jag hämtade dess vid kvart över åtta på tuna, när hon slutade jobba.
Ett snabbt stopp vid Pizzeria Grodan, kvällens mat Dess- kebabtallrik, Maria- mozarellasallad. Gött som fan!
Bilen hem till dess, mat. Mätta o belåtna öppnade vi vinet och satte oss vid varsin dator.

Så, sociala har vi varit hela kvällen..haha. Nej, så farligt är det inte. Har varit tok mysigt. Vi träffas ju inte så ofta numera tyvärr, därför är det extra bra att delar av min utbildning är lagd i e-tuna! Kvällen har bjudit på desperate houswives, hells kitchen, sex and the city och en hel del pluggande för min del. På morgondagens schema står det; skattejuridik. Lovelii!

Nu ska jag nog gå och sova..klockan börjar bli mycket.
Natti natti!


...

Jag vet vad jag vill ha
Jag vet att jag kan få det

Frågan är, gör jag något åt det?
Tyvärr har jag inget svar på den frågan.

Lång resa hem

Äntligen tillbaka på hotellet! resan hem var lååång. jag åkte iväg ifrån gnesta, åkte genom skogen..o sen svängde jag ut på motorvägen. Jag åkte säkert några kilometer, sen började bilen lukta brännt!!! PANIK. Stannar, känner på däcken, helt okej..känner sen på bromsarna och vänster fram broms var kokhet!

I ren maria panik ringer jag till pappa och säger ; Hej, min bil är varm..men bara däcket, vad gör jag?!". Pappa sa; kör fram o bak och bromsa hårt". Gjorde de, sen vart det bättre, så jag kunde åka "hem" till e-tuna. Jag blir SÅ trött på bilar. dom ska bara fungera.


Aja,nu är jag iallafall hemma och kollar på project runway. jag upptäckte här förut, till min stora förskräckelse, att kanal5 inte finns här på hotellet!! Så, på onsdagkväll kommer jag att bosätta mig hos någon som bor i e-tuna och se på greys anatomy. bara så att ni vet!

See ya


måndag

Jag har nu fått nyckeln (eller kortet) till mitt hem denna vecka. Clarion hotell, som denna vecka är i E-tuna i gammla munktella (eller hur de tavas) lokalerna. tok fint! Imorgon natt, tidsag, ska jag dock på hemma hos dessan! :). Så, jag hoppas på en riktig tjejkväll då..kanske lite vin också?

Idag har vi pratat om pensions och kapitalförsäkringar... o massa. mitt huvud bara snurrar! usch, hoppas att jag får någon klarhet i allt snart. Lunchen spenderades med dessan, myspys! resten av kursdeltagarna blev lite besvikna för att jag svek dom på lunchen, men jag får ta igen det hela veckan!

Ikväll ska jag till gnesta, av alla ställen... de är kretsträff för södra kretsen, så jag ska dit o prata "effektiv struktur" visst låter de intressant! ^^.

Seeya!

Home sweet home

då var man hemma i residens staden igen, även kallad Nyköping! Det är väldigt skönt att vara hemma. Okej, det är väldigt bekvämt o skönt att bo på hotell, men inget går upp emot ens egen säng. Kom innanför dörren förut och såg att systra mi har varit så snäll o städat, jag har lärt henne allt jag kan ^^.

Ikväll blir det myshemmakväll med Ida och ellinor. Är ganska trött, så lär inte orka göra så mycket mer. Jag lovar ,efter en hel dag med massa diskussioner om pensionssparande, både enligt ppm, avtal och medlem...och både traditionell o fondgrundande pension, då blir man trött..eller, helt slut med andra ord.

See ya!

citat

"Allt kan inte vara rakt här i livet, utan det måste vara lite fucked up ibland".

Dregens citat ifrån kvällens Room service.
Tyckte att det var så jävla bra sagt!


dag 2

Dag 2 är avklarad. Jag vaknade imorse med huvudvärk och halsont, min första tanke var; NEEEJ! jag har ju inte tid att bli sjuk. Iallafall, gick och åt en väldigt god frukost. (finns det något bättre än hotellfrukostar) Sen kilade jag iväg lite tidigare och sprang in på närmaste tobaksaffär och köpte halstabletter.

Lektioerna började vid 09.00 och idag har vi diskuterat sjukförsäkringar, och dylikt. vad som gäller enligt lag, enligt avtal och vilka tillägg det finns. Vi har pratat om förmånstagare och avtalsgruppsförsäkringar och mycket annat. Jag har ändå hängt med väldigt bra, har väldigt bra koll faktiskt! Vi avslutade dagen med att gå igenom informationssäkerhet..vilket mycket handlar om sunt bondförnuft.

Iallafall, nu sitter jag på hotellrummet igen och har fixat inbjudan till spårarscoutlägret i sommar. halsen värker fortfarande och huvudet snurrar..men så äre!

Ikväll blir det buffe på hotellet, lite ´prat och sen sova tidigt tror jag. (ska förska plugga litegranna också).
See ya!

västerås

Sitter nu på mitt hotellrum i västerås, på clarion collection hotells- etage. =). de ni! jag har ett eget hotellrum, som är TOK fint! Så, här ska jag nog trivas bra i tre nätter och fyra dagar..^^. Dagen har gått bra, mycket information på en gång...vi har idag gått igenom alla "praktisk" information som lön, avtal, reseersättning och dylikt. MASSA grejer.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 18.00, så ska vi ha gemensam middag på folksam kontoret. trevligt värre! Annars så kommer jag att äta frukost/middags buffe varje dag. vissa har tur här i livet ;). men å andra sidan, har jag MASSA och plugga på dagarna...

aja. ska ta o göra mig lite i ordning nu..man vet ju aldrig ;).
see ya!

Forssa, Kyrkbol!


Home sweet home

Nu far jag ut på landet! och det bästa är att det är sol och varmt ute, så jag ska sitta ute hela dagen och få massa
fräknar!

söndagskväll =)

Kvällen har spenderats hemma hos mig. Min underbara föredetta granne Maria och min käre vän idahoo camfill har varit här . kvällen började med en sväng ut till godisbron; marias kommentar va; vadå för jävla godisbro? Jadu maria, det händer saker här i nyköping vettu. ^^. Godisbron var iallafall stängd, så vi åkte vidare till Willys där det inhandlades massa gott godis, (det är ju ändå påsk). Sen styrde bilen hem till mig. Först var det Wipe out som gällde..så jävla kul! Därefter såg vi på en film, ehm..kommer dock inte ihåg vad den hette nu...

Därefter blev det massa prat och skratt om allt. riktigt nice! tack för en väldans trevlig kväll darlings!
Jag sa några fina "maria kommentarer" också..dom kan ni läsa mer om på marias blogg; (
http://myaraq.blogg.se) Ehm, dom bjuder jag på...man är väll blond på grund av en orsak?!

De är så nice när maria är här i nyköping...hon o jag är ett. helt märkligt, vi har känt varandra i två år nu (typ) och det känns som att vi har känt varandra i hela livet. Maria&Maria =). men nästa gång är det jag som kommer till Göteborg, och går på avenyyyn ;).

Måste snart ta och vända tillbaka på dygnet...allvaret börjar på tisdag! känns bra, att äntligen få en "vanlig" vardag igen.
Men inte än, inatt är jag vaken heeela natten lång! och imorgon blir det landet, besöka föräldrarna och leta påskägg. Leta påskägg är en tradition, den traditionen försvinner ALDRIG, hur gammal man än blir. Kusinerna pratade även om en sväng till Lager 157, får se om jag hänger på eller ej..plånboken börjar eka nu..=(.

aja. see ya!

Söndag!

Söndag, annandag påsk, eller påskdagen? hm, har inte riktigt koll på det där. Gårdagen, påskafton, bjöds på kusinträff utanför nyköping hos pappaskusin svante, därefter for jag hem, hämtade lite viin och åkte hem till ida. Hämtade ida lite snabbt och vi gick vidare till Idas bror johan, där satt vi och drack massa och lyssnade på bra musik! lovelii. ^^. Senare blev det även utgång på tellus, helt sjuk med folk! och jag var för nykter, bara allmänt jobbigt att vara där... så, det blev en tidigt kväll, hemma redan vid två tiden.

idag har tiden spenderats famför datorn, jag har pluggat massa tills på tisdag, då utbildningen börjar! så, nu (anser jag) är jag bra påläst. Jag ska snart kila iväg till Idahoo! vi ska ha en matdejt, ska stanna en snabbis på hemköp också och hämta ett paket till scouterna. Sen senare ikväll så blir det filmkväll med de bästa. Maria, Maria och Ida =). Med andra ord, manpower, myran och idahoo =). kan man få en bättre söndagskväll?

See ya!
 

Ola!

Jesuslivet är över för Ola Salo, som är på ett av sina sälls
:
Längtar efter The Ark igen.

 http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4871279.ab

=)

musik =)

http://www.youtube.com/watch?v=YC3rw74cfG4

Timo och Inflames- Alias. Finns det något bättre?


fredagskväll

Jaha...fredagskväll. Kom precis hem ifrån födelsedagsfirande ute på landet, mycket trevligt var det! vinet flödade, men inte för min del, jag skulle ju köra hem. Så, nu sitter jag här hemma i soffan, en fredagskväll!
Kvällen bjuder på te och russin, kan det bli bättre? Ja, det kan det, mycket bättre! Men, ja. kanske är bra och sitta hemma någon kväll ibland också, och inte göra någonting. ehm, det är "nyttigt". Men TRÅKIGT!

Ska kolla vidare på Jeff Dunham nu...=).

skärtorsdagen

LÅÅNG fredag. =). Dagen har spenderats ute på landet hos mamma och pappa, (forssa). jag har setat ute i solen, solat näsan och pluggat försäkringar. t.ex. FAL vet ni vad det är?!

skärtorsdagen bjöd på mycket skratt, sommarmusik och alkohol. PLanen var att jag och ida skulle sitta hemma och dricka en öl eller två,det gjorde vi också, till en början. Daniel, Ellinor och Isabelle var även med hemma hos mig, och den brilljanta ideen fia med hutt kom upp, och ja...fia med hutt blev det! =). mycket trevligt. fia med hutt, sommarmusik och solsken, kan det bli bättre? nej...iallafall. efter "några få" huttar så ringde simone och frågade om jag o ida inte kunde komma dit istället, jorå, maria o ida är alltid på! =). Så, vi flirtade lite med isabelle som skjutsade upp oss till öster.

Väl hemma hos simone, där också fannie var, bleev det mer öl och shots. (by the way, jag dricker INTE sprit, jag tål INTE sprit). fannie och jag hann även med lite twist and shout. =). Sen hade ida och jag planerat att vi går till rockbaren bara o tar en öl...ehm, men i alkoholdimman så blev det istället tellus. Där mötte vi upp massa goa människor och dansade hela natten lång. Det blev även mer shottar...(som jag fortfarande INTE tål). ehm...vid två tiden så ringde jag taxi och gick barfota ut inatten. mina fötter värkte.

Men guuh vilken lyckad kväll de vart! verkligen jätte kul. ^^. det får vi göra om, snart!
ikväll ska jag ut till moster och morbror och fira morbror som har fyllt, där skulle det även bjudas på mat hörde jag..mat är gott =). sen blir det hem till nyköping igen. Filmkväll/natt kanske?

see ya!

Check

Checklista för påsken;
- Ris. Fixat, men dock inga fjädrar, är detta ett måste?

- Påskpynt, kärringen hänger i fönstret och glor på mig.

- påskägg till nära och kära. De nära och kära får ge mig påskägg istället

- Kläder till kusinträff på påskafton. Jag tar på mig väll någon gammal trasa, det är ju bara pappas kusiner (!). Ehm, nej. PANIK, ska upp på stan nu vid tre och hitta någe "påskglatt"

-Påskstädat? JJag julstädade, och vårstädade förra veckan...räcker de?

HUr många ägg har du fått/kan tänkas få?
Jag har fått två ifrån Manpower. Tackar så mycket! (med massa äckligt godis). Väntar mig att få minst ett till. Enligt systra mi ska vi ha påskäggsutdelning hemma i forssa på måndag. (kom ihåg att skriva detta i almenackan).


Nu då? Duscha, sminka, klä på och sen upp till stan.
Ikväll då? Massa öl för att fira att jag har slutat på manpower. Maria reunion?

sjuker...

Mitt huvudvärker...fortfarande. =(. har varit iväg på "scoutdag i Flen" idag, och lekt med lite barn. Smart, maria, smart, när du är sjuk. Men, ja. Ni vet hur jag är, jag kan ju inte hålla mig ifrån!  Så, nu sitter jag här i soffan igen, elin kusin kommer snart förbi..tror hon vill ha mat kanske? Bäst att fixa. ^^.

Jag fick min deklaration idag...jag får tillbaka 76 kr. Wieee, jag kommer att bli SÅ rik! ehm, eller inte? nej, men det lär nog bli lite mer efter att jag har dragit av alla tjänsteresor...de är några stycken nämligen!

Orolig

Jag har kommit fram till att jag måste alltid ha något att göra. Jag måste alltid ha något på gång, har jag inte det, så blir jag jätte nere. Helst utav allt ska jag alltid ha något att göra, även om det bara är en liten grej. T.ex. jag kan inte bara sitta still i soffan och kolla på tv, nej..då måste jag sitta med datorn i knäet och göra något, t.ex. blogga, och ha tv:n på i bakgrunden. När jag ska städa, då städar jag överallt på en gång. Plockar i sovrummet ,köket och vardagsrummet, samtidigt som jag sitter inne på datorn. Jag måste alltid ha något att göra med andra ord.

Jag måste även alltid ha en plan, eller planer för dagen, veckan eller helgen. Är min almenacka full med olika saker jag ska göra, då mår jag bra. Jag vill alltid vara påväg.  Jag har kommit fram till detta idag, då jag har mått skit, men ändå måste ha haft något att göra. Jag kan itne bara ligga i soffan o glo.

Jag kanske är en orolig själ, som inte kan sitta still helt enkelt. eller så är det så attj ag på detta vis flyr ifrån mina egna problem. Jag beblandar gärna i andras problem, tar tag i deras liv, men mitt eget kommer i andra hand på något vis. Jag skjuter allt framför mig...märkliga tankar. Jag som tror på astrologi, så passar det inte alls in på mitt stjärntecken, Lejonet. ett lejon är;

Lejonet har länge varit en kraftfull symbol för människan. Tapperhet, mod och ädelhet förknippas gärna med lejonet, och dess forntida betydelse kan vi bara ana, till exempel som förebild till den Egyptiska sfinxen. Lejonet ser sig själv som ledaren och kräver att bli placerad i toppen, både socialt och arbetsmässigt.

Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärtad. Stoltheten och attityden kan dock ibland resultera i ett slösaktigt beteende. Stoltheten kan också göra det svårt för honom att ändra sig när han väl har fattat ett beslut eller skapat sig en uppfattning om något.
När han råkar på motstånd eller blir attackerad så ger han inte vika en tum.


Element
: eld Kvalitet: fast Polaritet: positiv
Nyckelord:
Solen, skaparkraft, styrka, faderskap, kunglighet, mod, ledarförmåga, metallen guld och lördag.
Positiva karaktärsdrag: självhävdande, generös och ledartyp.
Negativa karaktärsdrag: arrogant och makthungrig.
Människokroppen: hjärta, rygg och hals.


Jag tycker att detta stämmer väldigt bra på mig!
men varför då denna orolighet?


sjuker...

Jag fick feber inatt på jobbet...hemskt. hatar o ha feber. Antingen är man så varm så man håller på o dö, eller så fryser man arslet av sig.=(. iallafall, jag höll ut hela natten...kom hem, stoppa i mig massa alvedon och sov ett bra tag. Nu sitter jag här..framför datorn, som vanligt ^^. Ringde till manpower förut och sa att jag är hemma inatt, mår inte riktigt bra. Har typ fortfarande feber, o huvudet håller på o sprängs. Nej, usch! jag har inte tid att vara sjuk!

Solen skiner idag iallafall, och jag har hittat massa  sommarmusik på datorn som har spelats på högnivå. ^^. Jag vill göra någe kul, ha någe kul att se fram emot. Jag vill ha sommar nu. Dricka öl och ligga o steka i solen, dricka öl och vara nere i hamnen. Ge mig sommar NU!  A nej..vill göra någe kul, nu. några ideer?

see ya!

Jobba, jobba, jobba

Ska snart kila iväg till jobbet, om exakt åtta minuter faktiskt. Det kommer nog att gå segt inatt känner jag, är tok trött...men, får klunka i mig några koppar kaffe på jobbet, så kanske jag vaknar till. =). bara tre nätter kvar nu!

Vi hörs o syns imorgon bitti igen! ^^
See ya!

SOOOL

Nu är våren här, det kan jag lova! =). Solen skiner, det är varmt, idag har jag sett massa folk utan jacka, och solglasögonen ligger alltid i väskan. Då är det vår! . Jag tror verkligen att solsken o värme var det jag behövde, känner mig mer glad än någonsin! Om det beror på vädret eller någe annat vet jag inte riktigt. Men bra känns de!

Jag ska ta o börja med lite mat nu, vet dock inte vad jag ska äta. Några ideer? jag är egentligen inte hungrig, men antar att jag måste äta mat. Ehmm, adokado keso är ju alltid gott =). Får nog bli det...

jag tänkte dricka öl på torsdag, fira att jag har jobbat sista dagen på manpower, o att det är påsk och vår. Är det någon som är på? dricka massa öl, o skämma ut oss? Låter inte detta lockande?

see ya!


cilivisation

tillbaka till cilivisationen! kom hem till nyköping vid straxt efter åtta tror jag. Utbildningen var klar vid ca 16.00, då for jag hem till mamma och pappa o fixade sommarpjucksen på sven. så, nu har han nya sommardäck, så fin så! Efter däckbytet bjöd mamma på mat, hasselbackspotatis, kyckling med svampsås o sallad. Gott!

mätt o belåten for jag hem till nyköping. var väll hemma i en timme kanske, sen åkte jag iväg till simone och slingade hennes hår. blev så fin så! o nu sitter jag här. jag borde vara trött, men nej! vilket är ganska bra, måste vara upp sent ikväll, så att jag sover länge imorron och kan jobba hela natten. Det är bara tre nätter kvar nu, sen är jag inte manpower maria längre. Känns ganska konstigt måste jag erkänna...har ju ändå jobbat för manpower nu i två år, det är en ganska lång tid!

aja. jag ska försöka få lite energi till att sammanfatta alla utvärderingar nu.
see ya!


SLUG

Det regnar ute...fast det gör ingenting, för igår var det helt underbart väder! Jag är bor ute i skogen denna helg, vid Gilwell. =).Vi var ute hela dagen igår, och jag fick färg på kinderna, eller med färg menar jag då att jag blev röd (för er som känner mig väl, vet ni att detta kännetecknar mig). får se om det blir någon mer färg, typ att det övergår till solbränna, men det skulle jag inte tro. =(.

så, idag har vi bara teoretiska kurspass inomhus. jag ska hålla ett på eftermiddagen som heter "kår, distrikt, förbund och råd". intressant va?!. ehm...det är ganska intressant faktiskt, (tycker jag ).

jopp...ska hem till mamma och pappa sen  och byta till sommardäcken, sven ska få nya pjucks! (o då menar jag verkligen splitter nya). så, nu tycker jag verkligen att sommaren/våren är här...både jag och sven har sommarpjucksen på oss =).

japp. ska engagera mig lite i kurspasset nu.
see ya!


Vaken


Tänkte försöka sova tidigt ikväll... men jag tror att det kommer bli svårt!
Man har ju vänt lite på dygnet nu..så, jag kommer nog att vara vaken fram till små timmarna!


Vill du vara vaken med mig?

handla-dela-äta

Sitter nu med en kopp kaffe i handen, egentligen borde jag inte dricka kaffe nu, för jag måste sussa tidigt ikväll ... hm. vi får se hur det går med den saken.

jobbade sista natten inatt, gick av vid 06.00 imorse. kom hem, käkade en macka och sen sov jag. hade tänkt att gå upp vid tolv tiden..men när mobilen ringde var jag fortfarande tok trött.. så, ida ringde sen och väckte mig vid halv fem!!! ehm, så jag har inte gjort så extremt jätte mycket idag. ida kom hem till mig vid sex tiden, och vi åkte och köpte mat till lunchen i morgon. Sen har vi sorterat upp den här hemma, tok duktiga har vi varit! =). Jag håller på raggar med ida i scouterna.

Ah, helgen ja..jag ska ut i skogen, (igen), och ha en SLUG utbildning. härligt härligt. kanske har skrivit det förut? ehm, aja, upprepningar är bra. ^^. Det ska bli så skönt att komma iväg igen, och bara vara. jag behöver det känner jag. KOmma iväg och inte behöva tänka så mycket. Jag ska hålla i lägerbålet imorgon kväll, och i ett kurspass på söndagen. Sen välkommst/presentationen imorgon, och ansvarar för lunchen, så det är ju inte så mycket :P: aja. det blir nog bra.

kanske ska vara lite social med ida nu. =).
See ya!

sista natten.

Jaha, då var denna vecka snart över för mig..eller om 9 timmar så =). ska snart åka iväg för att jobba sista natten denna vecka, skönt. det har blivit lite dåligt med bloggandet denna vecka. ber om ursäkt för detta. jag har inte gjort så mycket egentligen veckan som varit, typ sovit hela dagarna o jobbat på nätterna, men det ger mycket pengar! Pengar behöver man alltid.

I helgen så åker jag iväg till skogen, igen. ^^. jag är med och håller i en utbildning denna helg, så jag ska vara på Gilwell (utanför sparreholm) hela helgen. Ska bli väldans kul faktiskt! =). Vi har många deltagare också, så det bli kalas!

Ska fixa det sista nu, sen far jag iväg till thorsman!
see ya!