heladag i tuna

Har haft en heldag i e-tuna idag. Åkte iväg till Flen och hämtade ellinor vid ett, så for vi iväg..MOT E-TUNA! =). Väl framme gick vi med bestämda steg emot mäster skoog, (tror jag att det heter), iallafall..ellinor provade balklänning efter balklänning, sen hittade vi THE ONE. en jätte fin, grå. så hon hängde undan den tills på fredag. Dess o elin kom förbi mitt i allt balklänningprovande, och var bra domare i valet av vilken kläning det skulle bli.

Sen tog vi en fika på stan, och gick en snabb sväng i några affärer...sen kom jag fram till att jag gillar tuna park bättre, (och jag tror att de andra höll med), iallafall, vi åkte ut dit istället..oc hsprang på affärer. ALLA affärer. Jag shoppad en grå pennkjol på Gina, får se om jag behåller den..den var söt, men jag vet inte. Ellinir shoppade iallafall..mycket!  Efter det sista affärsbesöket, som var på skopunkten, så åkte i till max och åt..GOTT! =). sen for vi hemåt till forssa igen.

Nu sitter jag här framfrö tvn och sen på miami inc. De gör så fina tattoos, blir så extremt sugen på att göra en fjärde, speciellt när jag fick kika på dess nya idag också.... men men, det tar nog ett tag innan det blir en till..först ska jag få ordning i vardagsrummet, viket dt kommer at gå åt mycket pengar till..hm.

aja. see you later!

Bebis


Min lilla bebis har redan blivit fyra måndag! Stor flicka nu.

Natti natti

Imorgon blir det antagligen e-tuna, med eller utan mamma. Syster yster och jag ska kolla på balklänningar, till hennes studenbal. Jag hoppas att jag även hinner med en fika eller lunch med Dess =).

Ska kila upp till sängen nu..bara jag hittar sallie som är någonstans och leker med hennes nya leksak. klockan är ju egentligen halv tolv, fast nu bara halv elva, så jag har rätt att vara trött.

natti natti!

Fre-lö-sö

Bloggandet har blivit lite dåligt de senaste dagarna, (jag ber om ursäkt för detta), har haft "fullt upp" , och inte orkat setat mig vid datorn, men nu hamnade jag här framför skärmen, och tänkte att då skriver jag några rader.

Sitter nu hemma hos mamma och pappa hemma på landet, i mörkret och kylan. Usch, det är verkligen höst ute idag! Jag åkte hem hit till Forssa igår eftermiddag någongång. Pappa var hemma och fixade det sista på fönsret i vardagsrummet,så då tänkte att jag att jagmåste ändå hämta min bil, som har varit här på service, så jag åkte med (och slapp betala ca 50 kr på bussen).

Ännu en helg/vecka har gått..läskigt alltså. Snart jul! Ifredags var det lön, nice. Ida och jag gick till håraktuen och klippte oss, jag färgade även håret, så numera har jag lugg, HELLUGG! =). haha. helt annorluna från vad jag brukar ha, men det är fint =). Sen gick vi på stan hela dagen med Elin och jeanette, jag var även nere på VC och tog stygnen. Senare på fredagskvällen blev det inflyttningsfest hos stina o hennes kille, och sen utgång på tellus. det var PINSAMT lite folk ute i fredags, det var ju lön, VART var alla?! Pinsamt. Iallafall, tjugo över ett så drog troen, jenny och någon mer (karin tror jag) med mmig till rockbaren, så jag satt där ett tag, sen mötte jag henke utanför så vi delade taxi hem. Han lovade även mig en kaffe nästa vecka, (så jag kommer och kräver min kopp kaffe henke).

LÖrdagen vaknade jag av att Sallie kom in och skrek, hon var hungrig. Så, jag kämpade mig ur sängen och ut i köket. Usch, hatar morgonarna e fter man har varit ute..ävn om man inte har druckigt så mycket, så är man SÅ seg. iallafall, simone ringde och behövde min hjälp på stan...så, jag kilade upp dig (efter att ha sminkat bort de svartaringarna under ögonen). Vi gick på stan hela dagen och testade i princip alla kläder som fanns, tillslut hittade hon en jätte fin kjol på micke & co. När vi var inne på Mickes så ringde pappa och ville bjuda mig och ellinor på lunch, så vi åt lunch på kumlins, mysigt!

Och nu sitter jag här. Helgen i kort!

Goodmorning

Godmorgon!
Jag är uppe med tuppen idag! Gick upp vid halv åtta, åt frukost med ellinor och madde, och skulle sen ringa ortopeden, och jag tänkte ;"att nu måste jag var först!". Svaret i telefonen jag fick var; " torsdagen den 23 och fredagen den 24 är ortopedmottagningen stängd, pga utbildning". VA I H*LEVETE?!

Så, jag gick upp såhär tidigit i onödan, eller jag menar det var jätte trevligt att gå upp tidigt och äta frukost med syster. Så, nu ska jag klä på mig och kila upp på stan. Ska vara först på hårakutens drop in..klippning och färgning idag! great =).

Vi hörs senare!

Sex and the city

Har precis kommit hem från kusinerna. =). Åkte dit med 19.20 bussen ( JAG SAKNAR MIN BIL!). Busschaffören var jätte läskig, dels kunde han inte köra och sen var han äcklig. Iallafall, kom fram dit och vi fikade kaffe/te och kakor! mums*

Sen blev det film, tjejfilm. Rättare sagt Sex and the city filmen..den är väll bra, men jag är inge Sex and the city fan, så nu har jag sett den två gånger (en gång på bio och en gång på dvd), och ja, den är bra, men för TJEJIG! fast det är fina kläder i den iaf.


Nu ska jag nanna...om Sallie tillåter mig de. (tack elin och jenny för att ni busade upp henne). så, natti natti!

en cykeltur i det vackra vädret

har precis kommit tillbaka från en härlig cykel tur med Ida, (våran första cykeldejt). Vi tog en tur till ONOFF där ida skulle titta på ett fodral till hennes nya Ipod nano (Den är SÅ söt). Tyvärr hittade vi inge bra, men vi fick en härlig cykeltur iallafall! Så, nu är jag lagom svettig o go, ^^.

men nu när jag kom tillbaka till lägenheten upptäckte jag att jag har inge luft i framdäcket. Hm, kanske är pyspunka. (hoppas de!). Och jag som ska cykla till Elin ikväll, aja, det blir till att gå eller ta bussen.

nu blir det kaffe!

Fredag=Lön


Imorgon är det Fredag, fredag med lön, ÄNTLIGEN! Så, morgondagen kommer att innehålla en shoppingrunda, ett besökt på vårdcentralen Bagaregatan och ta stygnen, ett besök på saftbutiken, en cykeltur ut till Påljungshage.
(det verkade ju så himla bra enligt artikeln i SN, så jag o ida ska dit och kolla läget)

Sen imorgon kväll blir det utgång. Det är bara lön en gång i månaden =).

J*vla skit ställe

Jag blir så trött. SÅ TRÖTT! Imorse ringde klockan vid åtta, och ajg gick upp kanske, hm. 08.15. Gav sallie mat och sen ringde jag till ortopedkliniken, alltså ungefär vid 08.30. Vet ni vad kärringen i telefonsvararen säger; Ortopedklinikens telefontid är nu stängd. Våra öppetider är må-to 08.00-11.00, fre 08.00-10.00." OKEJ?! Jag ringde halv nio...jag blev arg och ringde växeln på sjukan.."Hej, jag kommer inte fram till ortopedkliniken, varför?" antagligen är telefontiderna/listan full...så du får försöka imrogon istället. TACK OCH HEJ!

Jaha...så, imorgon får jag gå upp ochj slåss med alla pensionärer klockan prick 08.00, och inte en minut senare.  men jag måste egentlignen nå dom idag, annars får jag inga pengar imorron! Jag ska ju inte rnigao ch klaga att "Aj, aj aj..jag har så ont..bla bla bla". Utan " HEJ, eran läkare har gjort fel, komplettera mitt läkarintyg så att jag får pengar, TACK". Men nej...nu får jag ingen utbetalning imorgon..fan.

Tur att ajg får bra lön.

...

Nu ska jag snart gå o nanna. Vet inte vad jag tyckte om greys ikväll, det börjar gå lite förlångt, precis som desperate. Jag menar, om en istapp skulle falla ner så skulle man väll flytta på sig? Nej, då ligger Christina kvar och bara tittar...jag blir IRRITERAD! Room service var bra iallafall, som vanligt.

Imorgon blir det...ja, jag vet inte riktigt. Imorgon kväll ska jag iallafall över till kusinen. Om det är fint väder ska jag ut på långpromenad =).

Natti natti

Låt

A Fine Frenzy- Almost lover.
En av de finaste låtarna jag har hört.

Tack för tipset Maria.

Maria från Manpower, har gått från två till en

Fick sms av Maria nyss...nu finns det bara en Maria Manpower. Maria  W har blivit uppsagd. =(. tråkigt.
Vi två är ju Maria från Manpower, hur ska jag klara mig som ensam Maria manpower?
Aja, det löser sig nog.
Kommer att sakna dig gumman!

Senaste nytt, Svedeliusväg 12


tröjan jag fick av daniel... =). Fin fin!

Kaos i vardagsrummet, pappa målar fönster

Sallie har funnit sin favoritplats vid Ellinors björn =)

=)

tråkigt

Jag har tråkigt. Jag tvättar, diskar och har städat...vad ska jag göra nu? Ska möta ellinor vid 16.00 på stan...hm, två timmar och en kvart kvar. Handen värker, så jag kan inte göra så mycket, egentligen. Sitter och kollar på blocket.se om jag kan göra några fynd, hitta en riktigt fin rumavdelare...för 800 kr! väldigt bra pris..^^

Ringde vårdcentralen, så på fredag 13.15 ska jag in och ta stygnen i handen...great! hoppas att jag slipper det stora bandaget då..och att det bara blir något litet....just nu ser handen ut som en boxarhandske nämligen..

japp..

tvätta...och så

Onsdag innebär för mig tvättdag. Kollade in i garderoben igår och insåg att tvättkorgen var så full att den nästan gick in till tvättmaskinen själv. Så, jag insåg att nu är det dags att tvätta! Sallie blev jätte glad när tvättstället kom upp efter första maskinen..tvättstället kan man nämligen hoppa upp på och sova där eller hänga i kläderna...aja, hon är ju söt iallafall.

Jag är billös from idag också...bilen är hemmma på service hos pappa...så, jag är billös i några dagar. Får sätta mig åp cyckeln o trampa iväg istället om jag vill någonstans.

Försäkrnignskassan ringde nyss...min läkare har skrivit fel på intyget...att jag är halft sjuksrkiven ffram till den 19/10, och sne helt sjuktskriven..fast jag opererade mig den 10/10...JAG BLIR TOKIG! nu måste jag få tag på honom och tellefontiden har stängt...försäkrningskassan väntar nämligen med utbetalning tills at de har fått ett läkarintyg som kompletterar de gamla...TOKIG!¨

Nej, nu är det frukost.

Tellus

Hm, sitter och försöker komma in på Tellus hemsida, men det funkar inte! JAG BLIR TOKIG!
Jag vet att det togs massa bilder i fredags, som b.la. jag är med på...och jag vill se vad det är för bilder...

Är det något som vet hur man kommer in på Tellus hemsida och kan kolla bilder..så kan ni ju säga det till mig, jag kommer bara till första sidan...=(.


Tror att jag ger upp nu och går och lägger mig...

Dikt

Hittade en jätte fin dikt som jag vill dela med mig utav...

Har jag någonsin sagt, hur speciell du är det vill jag gärna
Ljuset du sprider omkring dig, du lyser mer än en stjärna
Har någon sagt att hur viktig du får andra att känna sig
Någon där ute ler så hjärtligt, att kärleken är livets stig

Har någon sagt hur mycket du betydde när dem kände sig svaga
Du stöttade dem och du sa att du är inte någon rostflaga
Det finns inga ord som kan säga vad just du betyder
Alla tror att vad än man säger är det plattityder

Är det någon som säger hur mycket de älskar en person
En svår sak att göra det blir som många getingbon
För varför är det så svårt att säga något positivt
Det är med stolthet och kärlek man säger det, inte alls naivt

Så säg något idag för i morgon kan det vara för sent
Jag lovar att detta kommer att uppskattas riktigt klockrent
Vi människor har så mycket att lära, men vara bara den du är
För känslor är inte detsamma som att göra upp en bilaffär

                                                                       
            "Har du hört hur speciell du är"    Bo Grapenskog



Tankar som snurrar är bra

När man går hemma varje dag, så uppstår ganska många tankar i ens huvud. Man har ingenting annat att göra, så tankarna flyger upp lite då och då. Det är tankar om allt, mitt liv, min framtid, min situation i dagens läge, ekonomin, scouterna, renoveringen av vardagsrummet, och andra vardagliga problem.. Men det är bra, jag har mycket tid att tänka. I vanliga fall när jag jobbar heltid, så tar jag mig aldrig tid för att tänka...men nu har jag inte så mycket val, hela dagarna består av fritid, tid som jag får göra vad jag vill!

Har jag kommit fram till något? Ja, faktiskt. I vår så söker jag en utbildning som jag vill börja på hösten -09. Evenemang och projektledning. (KY här i nyköping). det känns bra. jag har nu äntligen kommit fram till vad jag vill bli, vad jag ska göra med mitt liv. Jätte bra! jag har även settat och räknat på hur mycket pengar jag kommer att få, och vart jag kan jobba extra för att kunna leva.

Det är väll i princip det jag har komit fram till, alltid en början. De andra tankarna jag har i mitt huvud får snurra runt ett tag till, tills att jag vet vad jag ska göra med dom.

Jo, en sak till..jag ska bara umgås med människor som jag vill ha i min närvaro, Människor som gör mig irriterad, trött och på allmänt dåligt humör ska jag hålla mig ifrån, på så långt avstånd som möjligt. jag ska umgås med människor som gör mig glad. (ganskia självklart egentligen). Jag ska sluta vara övertrevlig mot folk jag egentligen inte tycker om. Varför ska jag gå runt och vara trevlig mot folk jag inte tycker om? Man blir bara trött utav det.

Ja...bra tankar ifrån mig! =). onsdag imorgon, sen torsdag, och sen FREDAG OCH LÖN! =). great. Ska slå på stort och gå till frissan och klippa + färga. Sen blir det utgång med kusinen :). SUPER HELG!

Ups

Oj, läste mitt blogg inlägg som jag skrev inatt...det var ju speciellt. Ett tips, har ni druckit och kommer hem, ha datorn avstängd så attman inte har någon chans att sätta sig och "uttrycka sina känslor", eller ja, svammla.

Som jag skrev så tycker jag att visst det är tråkigt. Men jag är nog inte så extremt deppig...haha. Som jag verkade vara inatt när jag skrev. Men visst, det är tråkigt, jätte tråkigt.

Måste packa nu...och jag orkar inte..haha! men det blir nog bra. en, eller två koppar kafffe och sen är jag som ny igen =).

Den onyktres svammel

Okej...jag är onykter nu, men jag kände att jag måste skriva några rader, för att kunna sova inatt...
Han åker hem nästa vecka, det var det första han sa till mig. Okej. Varför ska jag egentligen bry mig? Hur mycket har vi har gemensamt, hur mycket har vi pratat? Inte ett skit egentligen, men ändå finns det något där.
Men, gjorde jag något åt saken ikväll? svar NEJ! Jag är för jävla feg...för, jag vet inte. Men fan.
Nu sitter jag här hemma och är upprörd. Över vad+ Något som inte finns.
Men ändå så känner jag bara en enorm deppig känsla. Det är något med honom som...jg kan inte förklara. det är något, det är allt jag kan säga.
Jag klandrar inte honom, för hur mycket intresse har jag visat? Ganska mycket på mitt egna speciella sätt, men det räcker inte.
Jag kommer att sakna honom.
Han med dialekten...

Ja, maria är onykter.

Luncha på stan

Ska börja göra mig iordning nu, och sen kila upp på stan för att träffa Maria Starck! Grymt länge sen vi sågs så det ska bli kalas! Blir nog även en lunch på stan tror jag...=) Är grymt sugen på en riktig cafe smörgås, t.ex. salamie och brieost, och en kaffe till det...GOTT! får se hur det blir...

Ikväll blir det öl...en eller två, men inga fler! Ska bort imorgon...Får se om det blir lite mys här hemma hos mig först ,och sen utgång... Hittills är de jag, Ida, Maria W och kanske Simone, ska höra med Maria S idag också..! Great!

I'm back!

I'm back! Det har nu gått en vecka (igen), sen jag bloggade. Ber om ursäkt för detta. Men, jag har en bra anledning! I fredags så opererade jag handen...högerhanden.

Jag var jätte nervös innan! Jag har nämligen aldrig opererats förut, så jag visste inte om det skulle göra ont  (eftersom att jag bara hade lokalbedövning), hur lång tid det skulle ta, eller någonting! Iallafall, i fredags halv nio var jag uppe på ortopedkliniken, fem över halv nio någonting kommer doktorn och hämtade mig (som för övrig var ENORMT snygg, min egen Mcdreamy). Jag fick lägga mig, och de började med bedfövningen, som gjorde ont...men jag har varit med om värre. Sen började dom, och det kändes inte ett dugg! Så, jag började kanske vid tjugo i nio, var klar vid nio-fem över något. Det gick snabbt med andra ord. Sen fick jag gå in till arbetsteraupten och sen åka hem. Tack papp för att du skjutsade mig, hjälpte mig med jackan och bjöd på fika. Sen fram till idag har jag knappt kunnat använda handen..vilket har varit väldigt intressant. Har haft ont, ingen styrka och i början ingen känsel, men nu börjar handen funka. Så, då tänkte jag att nu kan jag ju börja blogg igen!

I lördags så var pappa, jag och ellinor på design och inredningsmässan i Älvsjö (på stockholmsmässsan). det var jätte kul! jag var där för att få inspiration till vardagsrummet. Så, Jon (inredaren ifrån bla Roomwervice) var där och hade föredrag, jätte bra! Sen var även johnny och mattias där ifrån room service...jätte trevligt vardet!

Sen på söndagen så var jag på distriktsstämma för Södermanlands scoutdistrikt, i torshälla. det gick bra...! Ehm, jag är nu nyvald distriktsordförande för södermanland! Känns jätte bra! Lilla jag, Maria 21 år, distriktsordförande. Jag är nog den yngsta som hr varit ordförande i södermanland. Great! Nu ska det ske förändringar!

Annars har det inte hänt så mycket.har varit hemma i forssa hos mamma och pappa tills igår kväll..har inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, för handen skull. Så...det har varit lugnt.

Idag kommer Maria (wedholm) förbi här och ska ta en kaffe! myspys! =). Imorgon blir det lunch med maria (starck) och sen öl på kvällen med ida! nice nice*.
(förstår inte varför jag dras till marior, maria hjort, maria weedholm, maria starck...haha) Det är så roligt för maria w, jobbar för manpower också..så vi är Maria från Manpower! =). ^^.

Aja, ska snart kila iväg och möta maria på EUU..så. Men nu lovar jag att bli bättre på bloggandet! för nu har jag ju lite tid över...

Förrästen

Tack Emma för musik tipset! =).
Verkligen jätte bra, som du sa!

Om ni andra  blir nyfikna nu så heter gruppen: Glasvegas!
Jätte bra!

Förrästen

Tack Emma för musik tipset! =).
Verkligen jätte bra, som du sa!

Om ni andra  blir nyfikna nu så heter gruppen: Glasvegas!
Jätte bra!

Upplärning

ska kila iväg till jobbet snart. Ska ha upplärning idag! Vilket Annette, som är ansvarig för oss Manpower människor på Euu, brukar ha..men, manpower tyckte att det funkar så bra med mig där, jag har koll på läget, så jag ska få ha upplärningen. Vilket innebär mer pengar till mig!

Så, heppåre!

Soffornas soffa!

ellinor och jag åkte ner till Willys ikväll, vi skulle bara in på willys och köpa frukt o grönsaker...hm, men maria fick en tanke att vi kanske ska ta en sväng på Jysk också, så vi gjorde det. Och jag hittade min soffa! Som jag vill HA! Så...jag ska fundera och sen beställa den. Men det finns ett problem, den är mörkgrå...hm, passar denna in i min inredning?! NEJ!

Så, då började det snurra i mitt lilla blonda huvud, grå soffa?! det är inte vad jag har planerat, så för att jag skulle lugna ner mitt huvud lite så svängde vi in på holmgrens också, och började kolla på tapeter. det finns så mycket fint! så, nu snurrar det bara ännu mer. Men, det blir nog den gråa soffan och sen mörkgrå tapeter och en fondvägg, med MASSA mönster. Tror jag iallafall.
Tänk vad mycket som kan hända på en måndagskväll.

The Sofa, =), (eller hur det stavas)


Girls night out

Ännu en söndag. Ännu en gång sitter jag här i soffan i mysbyxor och linne med datorn i knäet.  Klockan är nu tre, gick upp vid tio-halv elva tror jag, gick direkt från sängen och hit till soffan. Haha, slösöndag. Men jag har faktiskt varit lite duktig, håller på och tvättar, har tvättat två maskiner,så nu är det bara en kvar sen är jag klar med all tvätt. (och då menar jag verkligen ALL tvätt). sen har jag fixat massa med scouting... mailat, organiserat, planerat, fixat och trixat. Men, nu är det nästintill klart, eller jag kan inte göra så mycket mer nu.

Igår var det Girls night out som gällde...(som sen blev girls+ två killars night out). Förfestade hos Ida, tre  blondiner, tre brunetter och två killar, sen vid elva tiden drog vi ner på stan. vi skulle till birgers men när i kom utanför idas dörr så beslutade vi oss för olearys istället. Vi gick ner på stan, tog ut pengar och sen till olearys, där hela kvällen/natten gick åt att dansa, dricka och prata...jätte kul! massa folk (dock mycket yngre, men lammkött är ju trevligt) ^^. Träffade även Henkan! Det var grymt länge sen, så det var kul att sitta och prata med honom ett tag...eller, jag pratade nog mest, massa. Förstår inte att man kan ha så mycket att säga efter några drinkar....och några öl. Ehm, och lite till. haha! men det var trevligt iallafall! =)

vid halv två tiden tyckte jag, ellinor och maggie att nu får de vara nog, så jag ringde taxi, vi beställde fyllemat och sen åkte vi hem. Och nannade...(efter att jag hade ätit min mat, som var så JÄVLA GOD, vilket jag konstaterade många gånger igår). haha. ja, mitt mål igår var att bli onykter, och det blev jag!

Idag, är det som sagt tvättning som gäller..ska snart rycka upp mig och ta på mig lite kläder och gå o hämta min dricka, smink och bil hos ida...men det regnar och blåser ute, så det känns inte så lockande måste jag säga. men men.

by the way, köpte en jätte fin kjol i fredags! I love it =). haha. (jag som aldrig använder kjol, går och köper den dyraste jagk an hitta på mq, det är bra maria. smart!).

see you later!

the third


Jag kom att jag har ju inte lagt upp någon bild på senaste tatueringen!
Dåligt maria!

Iallafall, här är den...min tredje fin fina tattoo =). Snart blir det en fjärde!
I promise*


Solbränd!


Jag vill vara brun igen!
Längtar tillbaka till sommaren...

Grahamspannkakor

Torsdagen gick snabbt förbi. Jobbade mellan 11-14.20. kilade hem och åkte och hämtade ellinor vid klövern på engång.
Kom hem igen, och min kära syster sa: jag är sugen på pannkakor!... Snäll som jag är så började jag förbereda för att göra pannkakor, (som jag förövrigt hatar att göra). Där står jag i köket och fixar smeten...då inser jag plötsligt att jag har inget smör hemma! Så, jag springer ner till bilen och åker iväg och köper smör. Väl hemma igen fortsätter jag, och inser då att ajg har inget vetemjöl...(FAAAN), men nu orkadej ag inte åka iväg igen, så jag tog grahamsmjöl istället (?!) i pannkakssmeten... ehm. reslutatet blev, annorlunda. Det funkade, smakade inte så mycket annorlunda, och man ble mätt på en pannkaka, så jag kan tipsa om det. men, nu har jag skrivit upp vetemjöl på inköpslistan, ifall att min kära syster vill ha pannkakor någon mer dag...

Ikväll blev det en visit på ökna skolan, där bror bjöd på kaffe! (efter en tur till sille där i köpte cola, kakor och frukost till bror). Satt där i någon timme och pratade med bror och hans kära bondevänner...=).

Nu sitter jag här...och väntar på att hells kitchen ska börja. Imorgon är det fredag, en vecka kvar till operationen, en vecka kvar innan jag blir sjukskriven...(läskigt!). Ska jobba imorgon mellan 11-14 kanske. Blir många gäster imorgon så maria kommer och hjälper mig! tok kul ^^. sen blir det stan med ida & syster. tänkte försöka göra någe fynd tills på lördag.

Imorgon kväll packar jag ner sallie i transportburen och åker hem till mamma och pappa. Lördag- kretstävling mellan 9-ca 15.00, sen hem till forssa och hämta katten, sen nyköping. Lördagkväll- utgång med massa goa människor! blir antagligen birgers skulle jag tro. Lust att hänga på?! det är bara att ringa.

jag har planer för att bli riktigt onykter imorgon kväll, vad tycker ni om det?


Oj oj oj, nu har ju hells kitchen börjat! heppåre!

Torsdag 2/10

             Då sitter jag ännu en morgon och väntar på att få kila iväg till jobbet...så att man kommer hem någon gång.
Ur högtalarna spelas, som det har gjort de sista dagarna, Volbeat. HÄRLIGT! Favoritlåten just nu är:  Still Counting.

Idag när jag kommer hem måste jag börja tvätta..jag längtar INTE. Men, det behövs kan jag lova, tvättkorgen har svämmat över och brett ut sig över hela garderobsgolvet...hm, så det börjar bli dags.


Systrarna Johansson

Volbeat

Vill bara säga en sak...GuitarGangster and CadillacBlood- Volbeat. TACK!

Den bästa skivan jag har hört på länge.