solning på stendörren

Dagen har spenderats ute på Stendörren med Idahoo Camfill och kusinvitamin. =). Helt underbart väder, fastän att vissa klagade på att det var kallt?! Aja, jobbade på brännan lite, så nu har man lite mer färg, ^^.  efter solning på stendörren så åkte jag hem till kusin, och vi hade frisörsalong. jag färgade svart på henne, o hon blont på mig. Så, nu är jag blond igen. eller ja, blondare!

ikväll blir det middag och öl på tellus =). nice nice! hade fått några vidareförmedlingar jag måste ta tag i först bara.
see ya!

regn också?!

Hm, nu ser det ut som att det ska börja regna också. Why?! Får ta och rycka upp mig, resa mig ur soffan, kolla jobbdatorn och göra mig iordning för at hämta kusin. Skulle vara mycket lättare att göra allt detta om solen sken.

Ajust de, Jag har fått tag på spotify förrästen! =). (jag vet att typ alla har de redan, men hm, nu har jag också de!).

Nej, rycka upp mig ur soffan var de ja.
see ya!

Solen?!

Just nu så skiner solen, för tio minuter sen så sken den inte, och oj nu blev det mulet igen. Varför kunde det inte vara sol, blå himmel och varmt idag? Jag som hade sett framemot en heldag på stranden med Idahoo. Bada lite, bygga på färgen o ja, hade gött. Men nej! Hm, imorron kanske.

Igår så var jag på kundbesök i Trosa, gick riktigt bra. Sålde två O65 och två Bo-kvar. Nice! Därefter åktej ag hem och tokjobbade, var riktigt effektiv. Bokade bla in två till besök, så det är bra. Efter några timmars arbetande ville jag ha en liten paus, så jag och ida åkte ner till hamnen och åt glass (by the way- deras kaktus-citron sorbet, I LÖV IT, smaka!). Efter hamnen slog jag en pling till Maria manpower, och vi kom överens om att vi skulle åka ut till henne på kaffe, dock lite senare. Så, då slog jag en pling till Emma och vi åkte dit och drack kaffe, och sen vid halv sju-sju någe så åkte vi ut till Runtuna och träffade Maria. =): blev en super kväll!

Det är dock en LITEN grej, min mobil är sönder. Faaaaaaaan. Jag måste prata med högtalare, för själva hörselgrejen i telefonen är sönder. Ringde och pratrade med tre så de föreslog att jag skulle uppdatera mjukvaran, vilket jag gjorde men mobilen funkar fortfarande inte. Eller, den är typ glapp, så jag får gå upp och prata med the phone house idag. Ska skjutsa ner kusin till frissan,så jag kan passa på då tänkte jag.


Så vil ni mig nått, Sms:a =).
See ya


Skroten nästa?!

Är precis hemkommen ifrån landet, har varit där ikväll och firat bror 18 år =). Det bjöds på kaffe o kaka, tårta och jordgubbar. mums*. Resan dit, ehm, var upplevelserik. hämtade upp elin, sen bror, o sist syster och vi började åka emot forssa...sen när vi åker på vägen, och är typ vid kristineholm så säger jag ; gud va tungt lastade vi är där bak, för fronten på bilen är jätte hög. och sen börjar de låta konstigt. så, vi stannar in till vägen och ja, jag hade fått punktering. Yess! Ibland har man verkligen tur känner jag. fan. Som tur var, var bror med och kunde hjälpa till att sätta på reservdäcket, jag har nämligen bara bytt däck typ en gång och är inte riktigt den bäste i världen på de. Så ja, en kvart typ senare så var de klart och vi kunde åka iväg igen. MEN, det var bara det att med ett sånt reservdäck får man bara köra högst 80km/h, så...vi han se minsta lilla kotte i skogen påvägen hem till forssa.

Fan säger jag bara. Mamma ska lämna in däcket på måndag, så blir jag några hundralappar fattigare, IGEN! jag blir så extremt trött på denna bil..så trött på den att tankar på att köpa en ny bil, blir fler och fler. Snart, en vacker dag, så köper jag mig en ny bil. (en liten detalj bara; måste bli rik först!).

Aja, innan vi åkte tillbaka till nyköping nu ikväll så bytte käre bror däcket åt mig, bort med reservdäcket och på med ett vinterdäck. Så, vi slapp sitta o köra långsamt hem iaf.

VILKEN KVÄLL!


Julklapp?

Klicka för att se nästa bild
I want it! =)
Köp den till mig, tack!

Onsdag

Det blev en helkväll igår. Jag, Syster, Bror och Cajsa åt först mat på Skeppsbron, jag åt pastasallad med parmaskina o mozzarella, TOK GOTT! =). Blev även en öl till maten, ^^. Därefter gick vi vidare till tellus där också Maggie kom och mötte upp oss... och där blev vi kvar till klockan halv två, och det blev MYCKET öl!  Sen gick vi hem, i regnet. Det tok regnade!

När vi kom hem så skulle vi sätta oss o titta på oceans eleven, men bror o syster slocknade på en gång...så, de blev en ganska tidigt kväll/morgon. Somnade någon gång vid tre.

Så, en riktigt trevlig onsdag kväll! =).
See ya

Födelsedagsbarn

Hade ett kundbesök idag vid kl. 14.00, hos ett par ute på bryngelstorp. De var så extremt trevliga, vi satt och pratade i två timmar. De bjöd även på kaffe, rabarberpaj och hemmagjord vaniljsås, TOK GOTT =). Sålde en assistans till bilförsk, och eventuellt två sparanden...med en STOR engångsinsättning, så. De skulle bara prata ihop sig lite och ringa mig. De blir nog bra, jag tror att dom vill starta de. för de ÄLSKADE MIG! =). haha, jag är så jävla trevlig.

jag ska ta och laga lite mat nu, men har absolut inga ideer. någon som har någe gott tips?


GRATTIS IDAHOO CAMFILL SOM FYLLER 22 ÅR IDAG =).


joråsåatt

Just de, skrev ett inlägg tidigare idag, där jag skrev att jag skulle ut och spendera pengar idag, och vet ni, jag lyckades! STORT! =).

Systeryster och jag åkte först ut till Gumsbacken-intersport, där jag köpte ett par vandringsskor á 700 kr. yess...Därefter åkte vi in till stan och intersport, där jag hittade mitt regnställ jag vill ha á 900 kr, så ja.

JAG LYCKADES ÄNNU EN GÅNG SPENDERA PENGAR!


Förstår inte hur jag har blivit så duktig på detta, men spendera pengar är verkligen något jag är grym på, det är min "specialite", men jag säger som min käre mor; "det är ju saker som du behöver"..And I agree ^^.

zapp

Jag skulle haft kundbesök ikväll, men kunden ringde och avbokade, så då var mina kvällsplaner förstörda! eller, med andra ord, jag blev ledig istället. Så, jag stanna kvar hemma, passade på att jobba undan lite.

Ellinor och jag har lite problem här hemma ikväll, på ettan är det allsång, trean paris och fyran minnesgrej för michel jackson, vad ska man välja?!

Oj, nu åskar det ute, snart börjar det regna.

Aja, iallafall, vi zappar mellan ettan, trean och fyran.

Imorgon har jag besök vid 14.00. Jag åker uppp till kontoret vid tolvtiden och förbereder, och sen på kvällen blir det förstt hamnen, och sen öl på tells med syskonen. =): nice! Du kanske har lust att joina också?!

Nej, nu ska jag fortsätta med zappandet.
See ya!

stackars...

Jag skadade mig igår förrästen, i fingret, det gjorde ont. Klämde fingret och hela nagelbandet slets bort, aj. Som tur var befann jag mig just då på tippen i K-holm, där det jobbade mycket trevliga människor, så en av dom hjälpte mig med ett plåster. Tack =). Och idag, så blör det fortfarande. Stackars lilla mig. Kände bara att jag behövde beklaga mig lite här.

STACKARS LILLA MIG!


tisdag

Planen för idag; spendera massa pengar! Jag känner att det är en spenderar tisdag, men jag ska INTE spendera pengar på kläder, utan på ett regnställ, och på ett par lättviktsvandringskor. Ohyess, skogsmulle slår till igen. =). ska även hitta lite nya kattsaker till Sallie, bla en ny kattlåda.
Så, de lär bli en riktig shoppingdag! man vet aldrig, kan ju alltid göra något mer fynd.

Sen ska jag upp på kontoret och jobba lite, har möte vid 18.30, så jag måste förbereda mig lite innan det. 20.00 sitter jag ännu bänkad en gång framför tv:n för Allsång på skansen. =).

See ya!


den blåa skjortan

förrästen, jobbade  på en loppis i Blacksta igår, och jag har  nu fått höra att det togs visst några bilder på mig, i en viss skjorta?! som är blå?! Som ska komma upp på facebook. ehm, kusin; NEJ!!!

Vill ni se mig i den blåa skjortan igen, så kom på loppisen nästa år =).

ups

det var en vecka sen jag skrev i bloggen, har inte haft någon lust att blogga, har inte haft något att skriva om. eller, egentligen kan jag skriva om massa saker, det händer saker hela tiden..men, jag har helt enkelt inte lust. När det är sånt fint väder så är de så träligt att sitta inne o blogga.

aja, veckan har bestått utav solning med nära o kära, jobb på kvällen, öl onsdag, torsdag och lördag. I fredags var det personalfest för tinas catering. <Så, det har varit en riktit nice vecka =). Nu ska de dock bli sämre väder i veckan som kommer har jag hört, vilket är bra, då kanske jag kan passa på och jobba lite mer .

nej, ska kila ut o röka nu.
See ya!