Laakso

image37

Laakso 25/5, i Orminge...=D. underbart som vanligt!

Musik

image36


Min musik just nu- Audioslave, Be yourself

Bra Maria, BRA!

Då har man slutat jobba igen..nice nice! Jag var riktigt duktig ikväll..! =). Så j*vla bra är jag!! haha, fast det visste ni välla redan ;)

Förlängt

Har precis varit uppe på stan o fixat lite till kommande evenemang, =). mycket bra blev det hoppas jag!

Manpower ringde just o sa att jag har fått förlängt!!! Wieeee, =D. till den 29 juni, sååå underbart! De sa även att de är väldigt nöjda med mig ute på camfill, alltid kul o höra sånt! =D. Jag frågade även om det gick o byta till dagpass, så de skulle höra om de dannns någon som ville bytra med mig, göra allt va de kan liksom! Jag är så in i norden glad att jag har kommit in i manpower, det passar verkligen mig! För tillfället ;).

sitter nu med en kopp kaffe i handen, ska snart iväg till jobbet igen, om ca en timme! =D.

puss o hej!

Torr i halsen

Kom hem från jobbet för ett tag sen, gick super bra ikväll! riktigt stolt över mig själv =D. men jag börjar allvarligt o fundera på hur bra de där påsarna och dammet är för mina lungor/hals, jag har aldrig hostat så mycket  i hela mitt liv..hela tiden. Jag är alldeles torr i halsen..hm. Sen är mina läppar jätte torra, o de brukar de inte vara..säkert torra luften, aja. nu får det vara slut på klagandet!

har precis läst igenom ellens uppsats om hedersrelaterat våld..haha, jag fick hjälpa henne lite med svenskan..ehm, hon skriver nämligen som hon pratar... Iallafall, när jag satt ohc läste igenom arbetet blev jag så in i nogen på att okcså skriva en uppsats..det var så extremt länge sen..kanske ska jag börja plugga? Men vad? ...många frågor här i livet...

aja, hade  bäst allihopa!

Laakso, vampyrer, esspresso & trötta ögon

Har inte skrivit blogg på hela helgen...börjar få lite abstinens!

Iallfall, i fredags for jag upp till sthlm, för att umgås lite med jenny! ;). tog 18.13 tåget, tänkte att det var lagom att komma upp på kvällen..men, efter vagnhärad, mitt ute  i skogen..så stannade tåget, och vi stod still ett bra tag. Fick senare reda på att det var signalfel, så vi blev försenade till sthlm. Väl framme var jag trött o irriterad, det satt några idiotbarn framför mig som absolut inte ville sitta still och vara tysta. Iallafall, jag klev av tåget och släpade på min tunga väska, men då sken jag upp som en sol för där stod jenny med två kaffe i handen! Vilket välkommnande och genast blev jag på bättre humör! =D.

Vi for hem till Orminge och käkade på Kina med hennes mamma, och kille. Mums mums!
maria åt, sushi of course! ^^. Sen gick vi hem till Jenny och jag fick slänga av mig min tunga väska och byta till mysbyssor! Vi tog varsin martini och lyssnadep på jennys extremt braiga skiva som hon hade köpt under dagen.. Efter ett tag gick vi ner till centralparken, det var Orminge festivalen. DÄr var jenny och jag och en massa fulla fjortisar! men sen berättade jenny att Laakso skulle komma dit och uppträda, och min kväll var räddad, ännu en gång! Så jag vill lyssna på en alldeles underbar Laakso konsert, ALLDELES gratis! Det var helt underbart. Men antingen spelade dom inte norrköping, eller så missade jag den, lite besviken.

Lördagen så vaknade jag typ kl tio, då var deras lägenhet redan full med folk! Varför gå upp så tidigt? fattar inte, men men..frukost och sen satt vi o stekte i solen ett par timmar, och vi blev bruna, jag blev brunare, :P. Senare på eftermiddagen började vi spöka ut oss, vi skulle på vampyr fest..fast jag såg mer ut som marilyn monroe, eller hur de stavas, och jenny var mitt offer ;). Ja, vi var jätte fina! Vi åkte hem till Misha, som jag inteh ade träffat på tre år, så det var kul! Träffade även Jamie och Emelie..trevligt trevligt! Efter ett tag for vi vidare till själva festen, som hör o häpna, låg mitt ute på landet!! I STOCKHOLM?! nja, fattar inte hur det där går ihop. Och själva kalaset, var I EN LADA?! ehm, stockholmare säger jag bara..haha! Jag kände mig hemma iaf! ;). Helt okej fest, vi var hemma hos jenny igen strax efter tre tror jag.. somnade någon gång kl fyra.

Klockan åtta ringde klockan och maria var trött..ville absolut inte gå upp! men efter ett tag drog jag upp mig själv ohc det blev frukost. Se var det bara och packa och fara iväg till centralstationen, för att ta tåget hem. Tågresan hem var mycket trevligare..fanns fint ögongodis i min vagn! =). kan det bli bättre? ^^.

Jag träffade maria idag, innan jag började jobba. Så vi lunchade, på hellmanska gården, eller hur de stavas, :P. maria tog en stark dubbel esspresso, vilket behövdes; :P. Sen kl. 14.45 for jag iväg till jobbet, och nu är jag hemma igen..haha! gissa om jag är trött?! trodde att jag skulle somna idag när jag satt o limma, sista timmen var jätte jobbig. haha!

nu ska jag ta o  sova..behöver verkligen de..=D. natti natti!

Längtan

image32

17 Juni- Oxelösunds hamnfestival
4 Augusti- Parken Zoo, E-tuna

Snart ses vi igen, och jag längtar! Känns som en evighet sen jag såg er på Debaser, Sthlm...=)

Emma, Du&Jag längst fram i E-tuna!!

Bulgur,Quorn, Grönsaker

Mums mums mums!


Har precis ätit lunch! SÅ GOTT! Jag stekte Quorn Nuggets med frysta grönsaker, kokade bulgur och blandade ihop allt..säger bara ett ord, MUMS!

Nu ska jag ta o packa lite...har bara en liten väska så jag får inte ta med för mkt!! Det kommer att bli svårt, you know me! ^^

Tvätt+städ+sthlm?

Håller på och tvättat för fullt..fast det var inte så extremt mycket tvätt denna vecka..som det brukar vara, =). ellinor och jag har ju lite kläder tillsammans, så det brukar bli några maskiner..haha! Denna vecka blir det faktiskt bara en maskin för varje färg..så, det är bra!! Tänkte ta och dammsuga av också lite...börjar bli lite skitigt igen..Eller som ellen sa igår: "Maria det börjar bli stökigt, ta och städa". Ehm va+!?!?!?! Va i h*lvete sa du? Nja, pli på ungen måste jag fixa.

Ikväll blir det sthlm..ska fara upp till jenny och vara där hela helgen..eller till söndag förmiddag, för sen börjar jag jobba igen! =D. Ingen vila ingen ro..! ^^.

Aja, ska ta o dricka upp mitt kaffe nu! sen köra igåång igen..Puss puss

Klarvaken

image31



Jag kan inte sova...=/. Inte bra att jobba natt, man vänder på dygnet..=D




Bil

Förrästen. kom på en sak..

JAG VILL HA EN BIL NU!!

"money, money, money, must be funny..."

Mr Depp

image30

VILL HA!!!

Underbara människor i min närhet!

image22image23image21image24image25image26image27image28

Tack för att ni finns! Ni betyder så mycket för mig, allihopa!

Tyvärr så träffar jag er allihopa inte så mycket..men jag vet att våran vänskap finns kvar ändå, för den är starkare än vad som helst! =D.

=).

Dagen som gått

Ännu en dag utav jobb! jag har blivit riktigt vuxen, jobbar hela fem dagar i veckan! nice nice, när lönespecen kommer sen!! =D. det lilla kuveret ser jag fram emot..pengar pengar pengar..:!!

denna månad blev jag också glad när lönebrevet kom ifrån nyköpingskommun, tiull en början iaf. det visade sig att eftersom att jag inte jobbar där längre så får jag ingen månadslön, såklart...! men jag tänkte att eftersom att jag jobbade april så borde jag få lön för den månaden..men aprilmånadslönen fick jag i april..så denna månad fick jag bvara ob tillägg och jour ersättning från april..vilket resulterade i att på mitt lilla brev stod det: "utbetalat belopp: 4150kr"...MARIA FICK PANIK! men men, jag ringde lönekontoret och var jätte upprörd och då berättade hon öfr mig om månadslönen..så¨denna månad får maria leva snål..och ni vet hur jag är med pengar, o shopping o nöjen..m en men..får försöka iaf!

Det gick super bra idag på jobbet! börjar komma in riktigt i det nu..haha, världens bästa filtermontör det är jag!! ^^. sen så slutade vi tidigt idag, som vi gör varje torsdag..så vi slutade redan 22.48..nice! var hemma redan till halv tolv, istället för halv 2...

imorgon blir det till att tvätta och kanske ta o städa av lite..och sedan på eftermiddagen någongång ta tåget upp till sthlm! =). ska umgås med jenny denna helg tänkte jag! nice nice nice! leka lite sthlm:are..!

aja, ska försöka sova nu! natti natti

Tattoo nr 2

image20

Kom på att jag har ju inte lagt upp någon bild på nya tatueringen, som inte är så ny längre..! men ändå ^^.

Så nu har jag två stycken tattoos och nu får det räcka ett tag som mamma säger ,)
.

Onsdag

ska snart kila iväg til jobbet, igen! jag är så duktig..haha! =). är inte van o jobba så här mkt, har ju varit arbetslös i typ 2 ½ vecka..men det är kul! Jätte trevliga människor på Camfill =D. Så kvällarna går fort, som tur är ;).

Nu jobbar jag bara åtta timmar idag, och sen sex timmar imorgon, sen är jag ledig!! =D. Så, vad ska jag göra i helgen? Måste komma på någe..!

40%

japp, då sitter man här igen, men en kopp kaffe i handen! =). Har precis varit uppe på stan o pratat med manpower, sen gick jag förbi hemtex och såg att de hade 40 % på allt i hela butiken..så jag gjorde lite fynd där också ^^. You know me!

Ska snart kila iväg och jobba,om en timme typ..så... sen kommer jag hem halv två igen inatt! =D. haha. perfekt dagsrytm kommer jag att få efter tre veckor ;).

Pus o hej!

Natti natti

kom hem från jobbet för en halvtimme sen...ikväll har det gått jätte bra! =). riktigt stolt över mig själv . Men mina fötter värker, är inte van med arbetsskorna, men det lär jag ju bli, förhoppningsvis. ^^.

Skulle sätta mig och rapportera in tiderna ikväll, och jag trodde att jag hade fattat allt helt rätt, men icke sa nicke..så imorgon måste jag ringa o få hjälp av någe datasnille på manpower ;). ha, och sen så har jag rapporterat in söndagen, som nu är helt fel, så jag måste även krångla iom de..aja, jag är ny..vad kan dom begära?

Ska försöka lägga mig ner och sova nu, men det är inte så lätt..är inte så värst trött, kommer att vända på dygnen helt känner jag. hmm..

vad händer i helgen flickor?

natti natti! ^^

Röda kläder

Hej hej hej hej!

Ska snart ta o få i mig lite lunch, veg. vårrullar, mums! ^^. Sen så hämtar min samåkning upp mig vid typ tjugo över två, så far vi till JOBBET! haha, oj oj oj..maria ska fara till jobbet. i sina fina arbetskläder!!, ehm, där var jag ironisk för er som inte vet de..det är så här, den färg som jag absolut inte passar i..är röd. jag kan ha alla färger med röd framhäver min rödhet i skinnet..sen så var jag på manpower i fredags och fick mina arbetskläder...skor, grå-svarta byxor..och sen t-shirterna och tröjan...som var RÖDA! och inte lite röda heller...utan RÖDA RÖDA RÖDA...aja,. man kan ju inte alltid vara snygg..=).

aja, hade bäst allihopa!

Söndag

Ville bara säga att imorgon åker jag o jobbar!!! för maria har fått ett litet jobb!! ;). bara så att ni vet ^^

Stockholmskii

Idag for jag till Sthlm, bara sådär! =). dessan frågade mig igår vid tio tiden på msn om jag ville med, och jag tänkte, varför inte? Så jag har varit där hela dagen.

Vi har varit på dessans makeup skola som hon ska börja på i höst, hon fick reda på idag att hon får börja! Är så jätte glad för hennes skull, hon vill juverkligen detta, och ja, det är skönt att hon vet vad hon vill bli! =D: Så, den 20 augusti börjarr hon..! ^^.Sen gick vi på stan, mycket inköp blev de, både för dess och marias skull! =D.

Vi träffade även jenny, eller vi sa åt henne att komma ner på stan och träffa oss, och hon kunde inte säga nej till oss! Vem kan det liksom? ;). Så, fika o mer shopping med henne!

Sen ikväll sprang jag över en snabbis till Maria, och hjälpte henne med arbetsansökningar, så nu är det fixat!

ska sova alldeles strax, Puss o godnatt!

Frisör

Ikväll har jag slingat håret på ellinor! så nu är hon nästan lika blond som mig.. =D. Hon går i mina fotspår. ^^

Negativa nyheter

Har precis ringt till manpower, de skulle ha ringt mig förra veckan men gjorde icke de..=/. Iallafall, jag ringde och fråga varför dom inte har ringt, och till svar fick jag att de hade tänkt att göra det nu i veckan...hm, jag undrar de. Men iallafall, de berättade att det lagret som de behövde personal på, som jag finns med på intresselistan, har ändrat sig angående antalet personer de behöver. Så förra veckan när de ringde mig och var säkra  på att jag skulle få de, då ville de ha 10 pers. Men sen hade lagret ringt och krånglat hela förra veckan..så nu har de två stycken där, som jobbar, och antagligen så vill de ha två st till, men då är det bara kvällspass. Manpower gubben frågade hur jag tyckte om kvällspass, eftersom att jag sa bara att jag var intresserad av dagspass, och jag sa att jag behöver jobb och allt går att lösa. Så han ska ringa mig nu de närmaste dagarna och berätta om jag får de eller ej..annars så..tja, är jag tillbaka på punkt ett igen.

Men, jag var och jobbade inatt och imorse ringde min chef. Hon berättade iaf att jag skulle få mitt sommarschema hos dom, och sen så undrade om hon om jag ville ha typ 40% hos min brukare..jag sa att ajg var intresserad, men får jag fast hos manpower kommer jag att  ta de. Så det förstod hon också men...det löser sig alltid! =). haha!

Puss o hej!

image19Thailands brund o fin! =)

Natti Natti!

Nu ska jag snart kila till jobbet! =). Men puss o hej på er!


image18

Prayer for a weekend

Ännu en helg har gått..tiden går fort! =).

Torsdag kvällen åkte jag hem till mamma o pappa, igen ;). för sen på fredagen så åkte jag till hälleforsnäs till Micke reklamgubbe, jag har döpt om honom, var där och fixade lite med skyltarna, till KOlhuset. gick super bra! nu har jag koll på läget...;). sen på kvällen så gick vi på Hair, stor galapreimär! =D. Daniel är med, och dom var jätte duktiga, och min kära bror är en riktig charmör har jag nu fått veta..^^, ja vad ska man säga....haha! han klär av sig kläderna på scenen...när han försöker att få en tjej i säng..ehm, ingen mer kommentar på detta!

Lördagen så får jag jag till Kolhuset och pratade med regissören om skyltarna och försökte få ur hennel ite scenografi, men tyvärr så gick det inte bra...teaterfolk... men men, det var kul och se på repetionerna iaf! På kvällen så tog jag forden och åkte till eskilstuna. Till Emma och tommy! Kvällen for fort förbi och plötsligt var klockan alldeles för mycket, så jag tog forden och for hem igen...var hemma ca halv 3 tror jag..! Iallafall, hela kvällen satt vi och kolla på melodifestivalen! =9. Så nu har jag fått en liten till the ark kick..dom var jätte bra, även om placeringen inte blev så värst bra..

Imorse så vaknade jag av att mobilen ringde, och det var bemaningen på nyköpingskommun. Så nu ska jag jobba ikväll..från kl. 22 till kl. 8 imorgon bitti, tok bra! =). pengar behöver jag!

men puss o hej!

Planering

Då var det Torsdag igen, tiden går fort när man har kul! Idag ska jag fara hem, framåt på eftermiddagen, för imorgon ska jag till h-näs och träffa någon plåtmicke och prata skyltar- scenografi till kolhuset. Det blir nog bra, det känns som jag har allt under kontroll med scenografin, men ändå så har jag knappt börjat. men men =).

dessan jobbar du imorgon? :D. I call you!

Lördag blir det ESC i e-tuna hos emma o tommy =). och The Ark kmmer att vinna, det är redan klart. vem kan motstå Olas underbara scenspråk? Elller röst? det är inge många tror jag...!  Iallafall, helt tok bra kommer det att gå! önskar att jag kunde få vara där, men bara för att se på The Ark..de andra kan slänga sig iväggen! ^^.

Men, nu ska jag gå o fixa tvätten!

Klippning

Ännu en dag som "person mellan två jobb" =). Manpower har inte ringt än, så jag vet inte riktigt när jag får börja, snart hoppas jag!

Iallafall, idag har jag varit jätte duktig! har tvättat, o städat o diskat o vattnat blommor, JÄTTE DUKTIG! =). Sen fick jag ett ryck vid två tiden så då for jag upp på stan och klippte mig! jätte fint blev det! =D. Så nu är jag glad! haha!

yess, snart blir det iväg o träna! =). Hurtig har man blivit också ;).

puss o hej!


Träning på G

Nu ska jag snart kila och träna! =D.

JOBB LYCKA

JAG HAR FÅTT JOBB!!! =). yess, så jävla skönt!! Jag har nämligen fått lite små panik av att bara gå hemma och inte göra någe..! så nu, ÄNTLIGEN har jag fått jobb!

jag var på arbetsintervju i torsdags för manpower, och det gick jätte bra, sen idag såringde dom mig och sa att de hade fått en massa uppdrag på någe lager i trosa och undrade om jag var itnresserad, och klart som fan att jag var de!!! så nu har jag jobb åtta veckor framöver, och antagligen blir jag fast anställd, så UNDERBART!

de ska ringa imorgon igen för mer info och lite sånt. och det blir antagligen bara dag pass och inga helger. så skönt, jag är så underbart härligt lycklig! kan inte bli bättre än så här..eller njo, men det är en bit på vägen!

natti natti

STORA äventyr

Ja, vad har maria gjort idag...hon har varit ute på äventyr, nästan...=). Jag skulle nämligen åka till monäro idag, och se när Scout DM avslutades o se när mina kära ankare skulle vinna..så vid strax efter två startade jag hemifrån och for iväg tilll monäro, det bör också sägas att monäro ligger emellan malmköping och eskilstuna, inne i skogen..vilket innebär att det ligger långt ifrån där mamma o pappa bor! Lagom till tre så var jag framme, just när årisutdelningen skulle börja, för de brukar alltid börja vid tre. Som tur är skickar jag ett sms till maria precis inna njag kommer fram till monäro,ochfrågar om det har börjat än..och till svar får jag att, det är redan klart..och vi vann! Jag suckar djupt och inser att det bara är att vända bilden och åka hem igen..men lite glad över att de vann ar jag iallafall..fast jag inte fick se de..=/. Iallafall, på vägen hem ringer jag jennie och hör vad hon gör, hon var duktig och höll på i trädgården, skit samma tänker jag, jag åker dit och stör henne! Jag åkte dit, och blev bjuden på kaffe, efter att också har jobbat lite  iträdgården ;():

Fick avsluta det trevliga besöket lite snabbt och fara in till flen och köpa grillbriketter, mor ringde och sa att det var slut..så det gjorde jag. Sen for jag hem och åt god grillad mat..mums mums! =). Sen eftermaten fick ellen och jag ett ryck att jag ska ut o öveningsköra med henne! yess, på tre sekunder var vi iväg. först körde vi massa vid fritidsområdet, gick jätte bra, och sen drog vi i ordentligt och åkte runt sjön, det gick också jätte bra! så nu har jag dragit igång ellinors övningskörning, STOLT! =).

nu sitter man här..ska snart gå o sussa. imorgon ska jag hålla på med scenografi tänkte jag..så jag kommer ikapp lite. ringa runt lite ska jag o så =). trevligt trevligt! sen blir det scouter imorgon kväll, tårttävling. då passar jag på att komma, så att jag får provsmaka ;).

puss puss

Saturday night fever

Tjosan! =)

Somsagt, igår var det girls night out, fast det blev girls night in ;). Vi satt i min soffa hela kvällen o hade tjejsnack, trevligt trevligt!

Sen varjag nästan uppe med tuppen imorse, gick upp vid nio. KLädde på mig, o åt frukost o sen tog jag silverbilen iväg till hälleforsnäs. Där tillbringade jag 5 timmar typ, på kolhuset..=). fixade scenografin, och kollade..det var kul faktiskt, tiden gick fort! så nu har jag verkligen koll på läget. För er som inte vet, så är jagscenograf på kolhuset denna sommar..Coolt va ,). haha! ^^.

Sen for jag hem till Dessa en snabbis, men dessan var trött..så jag satt o pratade med Mamma Berit istället ,). trevligt de med! Vid halv sex tiden for jag hem, och åt mat. då var maria hungrig!! mycket hungrig. ...=/. Men god mat fick jag av mamma, och sen som tack så tog jag och tvättade bilen, för hand! och med svamp med lödder i..;). sen så dammsög jag, torkade ut, och gjorde rent rutorna med fönstertvätt..så nu luktar bilen GOTT! =). för jag ska ha den imorgon också, så då måste den vara fin..;).

imorgon ska jagnämligen fara till MOnäro, och se när mina ankor vinner DM ;). vilket dom kommer att göra om jag känner dom rätt..;). haha! ^^.

Puss på er alla!

Girls night out

Oj oj oj, va länge sen jag var inne och skrev här! tiden går fort när man har kul....=).

ikväll kommer tjejerna hit o myser med mig! vi ska ha riktig tjejkväll!= ). yess!

skriver mer sen!