Uppdatering

Efter vissa klagomål ifrån olika håll, så tänkte jag att det är nog dags för en liten uppdatering för bloggen.

Mamma ringde mig idag på jobbet, frågade hur det var, det var nämligen ett tag sen jag pratade med henne. Vad svarade jag, bra tror jag. Har inte hunnit känna efter, har inte velat känna efter. Har gått runt i en vecka och haft ont i axlar/nacke..och de senaste dagarna har det även gått ner i ryggen. Det har känts som att ryggraden nästintill gått av. Kan inte jobba ordentligen på dagarna, och på kvällarna kan jag inte göra någe heller, för det gör ont. Men men, det går väll förhoppningsvis över snart.

Jag har fått förlängt igen på jobbet, en månad till. Hur känns det? Vet inte..både bra och dåligt. Känns bra på det sättet att jag känner folket där nu, jag kan arbetet och allt, men samtidigt känner jag för tillfället att jag bara vill därifrån, nu, på en gång. Jag vill se någe nytt, träffa några nya människor. Gärna då också i nyköping, så att jag slipper åka åtta mil per dag.

Jag är sugen på att söka nytt jobb. Jag är trött på att inte kunna kalla mig något. utan "maria ifrån manpower" , jaha, vad jobar du med då? ehm allting. Jag vill kunna säga att jag ÄR....någonting. Jag vill, vet inte, jag vill börja plugga, men samtidigt så orkar jag verkligen inte...jag vill bli något. jag vill arbeta med sådant som jag trivs med, jag vill inte gå till jobbet och komma hem och känna att ryggraden har gått av. jag vill kunna klä upp mig när jag går till jobbet, jag vill kunna gå o luncha på stan med mina arbetskamrater, jag vill kunna säga att jag är...jag är...inte bara, jag är maria, och jobbar på manpower.

jag vill ha en kram. en riktig kram.

hm. ja. annars så är det bra. Le och bit ihop! Det ska nog bli mitt nya motto här i livet. Känner att det passar just mitt liv. Många motgångar, men det är bara att le. Ler man, så går allting så mycket lättare. Sen får man ta all skit som finns innanför leendet när man är för sig själv...eller nått. jag vet inte.

imorgon är det fredag!

mums

http://www.youtube.com/watch?v=9szm1bo9G20

Björn Gustavsson, I like! ^^

Köket rullar framåt

Ida och jag ska snart ut och powerwalka...
Vi hade hoppas på att det skulle vara sol idag, för då hade vi tagit bilen och åkt ut till Stendörren och gått en sväng där..men icke, idag är det grått, kallt och allmänt tråkigt. Men det kanske det ska vara på en söndag, eller?

Hm, jag ska ta o tvätta lite..måste tvätta arbetskläderna till imorron... har ingen lust att göra det egentligen, har ingen lust att vara här hemma, när det är fullt kaos. saker överallt, och jag lovar att jag inte överdriver, Ida kan intyga att det är saker överallt...ÖVERALLT! Hm. aja. pappa har målat klart skåpen nu..så på onsdag kan jag ställa in alla saker. Han ska ta  och måla taket nu...och sen så blir det ny diskbänk, bänkskivor, lampor och sånt nästa helg. Jag ska ta och åka och kolla på diskmaskinen och micron också...=). det kommer att bli så fint så! Lovelii. Hm, beställa tapeterna ska jag göra också...hm. ja.

Nej, tvätta som sagt.

Alkohol

Söndag igen...och söndags ångesten infinner sig på hög nivå. Ehm, undrar varför?

Iallfall, utgång i fredags...Syster ysters första utgång! Det blev mycket dricka, då menar jag MYCKET dricka. Syskona Johansson var på sina bästa humör! =). Satt där hela kvällen, lärde mig att man ska inte lämna bort sin mobil..då rings det massa telefonsamtal. Som kanske inte ska ringas...men men. gjort är gjort!

Därefter blev det efterfest hos någon nere i Högbrunn, mer sprit...massa sprit. Oj oj oj..syskona johansson var nu i princip helt borta.  Jag började även fundera på hur jag skulle orka gå upp vid åtta dagen efter för att åka till stockholm och träffa jennie och marian...jaja. kom i säng vid fem tiden tror jag. Ställde klockan på åtta och gick och sussa.

Lördag. Vaknade vid ELVA! ehm. j*vla, h*lvetet skit..sprang upp till tåget, som var försenat..med en TIMME! jag var då bakfull, trött, och allmänt sur.  Efter många om och men så kom jag änd åupp till stockholm, därj ag träffade marian och jennie..tok kul och träffas !det var tusan tre år sen marian gick i klassen sjuk, och typ fyra veckor sen jag träffade jennie! =D. en mycket lyckad dag..med god thailändsk mat! mums*

igår kväll så blev det melodifestivalen hemma i min soffa med ida...ida som förövrigt älskar min nya möblering här hemma....(?).

varför kan inte solen skina idag?

Ida&Maria

image99

Jag har Ida abstinens...snart fredag.

=)

Snart över

Snart är veckan över...bara imorgon kväll kvar ,sen är jag ledig! Så skönt. Det är första och sista veckan jag jobbar kväll, never again!  =/. Men, nu har jag testat iallafall, och insett att jobba kväll är verkligen inget för mig. Man kan inte träffa någe folk, för att man jobbar när alla andra är lediga, man vänder på dygnet och allt blir allmänt knas i sitt liv. så nej...NEJ!

Mina axlar/rygg håller på och går sönder...någon som kan ge mig massage? Typ, nu..på en gång? Har säkert ont bara för att jag har setat två kvällar i rad och gjort "insatser", de är små skitsaker som man monterar in i ventilen, oc det är så mycket små pill på dom, så att axlarna blir lite irriterade på en. Aj!

Ikväll på jobbet har jag roat mig med att gå igenom 1200 st "paddor" (en ventil). En kund i brasilien hade fått en sådan ventil som hade varit sönder/felmonterad, så då fick vi ta in allt vi hade på lager och gå igenom...som tur var, så var det bara 1200 st..så det var inte så farligt. jag hittade inte ett enda fel på dom, lite irriterande, man stod och kollade igenom dom i onödan, men hade jag hittat någe fel, hade företaget blivit tvugna att ta tillbaka alla som dom har skickat ut till kunder, och då hade det blivit värre...så. tur i oturen! Iallafall, det tog 5 ½ timme att gå igenom dom.

sen satte jag mig och monterade lite DAF ventiler...dom är ganska roliga, så tiden gick jätte fort.

Aja, ska försöka sova lite granna nu..ska ringa och gratta syster först, efter tolvslaget..hon fyller 18 imorgon, (21/2). =D.

Natti natti!

Jobba snart

Jaha...då ska man snart iväg och jobba igen.. Jag orkar verkligen inte, vill verkligen inte..men det är bara att bita ihop och le. =). japp.

Måste ta någe och äta nu..hm, vad? får se vad jag har i kylen.

Första kvällsskiftet

Då var man hemkommen från sitt första eftermiddagsskift på Bosch. Det gick bra, men jag är helt slut. Man blir verkligen trött av att jobba kväll, eller ganska bara lite slö. har kommit fram till att det är roligare folk på dagen,...=). På kvällen sitter alla vid sin monteringsbänk, och säger ingenting, utan bara jobbar..vilket är lite tråkigt. Men men...På dagsskiftet är det mer fart, och stoj, mer skratt och tiden går snabbare...så. ja. Det har jag kommit fram till ikväll när jag har setat med ipoden i öronen och tänkt.

Japp. ska gå o sova nu, så att jag kan fullfölja min plan och gå upp vid nio imoron också..måste hålla på med lite DS saker...så, jag ska vara duktig imorgon också!

natti natti!

Måndag - packa kök - Jobba

Jag ska snart kila iväg till jobbet, samåkningen kommer vid 13.00, typ. Har varit jätte duktig idag! Gick upp vid ni (som är väldigt tidigt för att vara jag), åt frukost och sen har jag packat kök hela dagen..eller typ tre timmar! Så nu är i princip allt ner packat, och imorron kommer pappa och börjar måla vitt....Det kommer att bli så fint! ^^.

Japp. JObba tio timmar i kväll känns inte så lockande, men det är ju bara en vecka som gäller, förhoppningsvis. =).

Heppåre!

en tanke

En tanke bara....varför sluta höra av sig? Jag bara undrar. Jag kan få höra anledningen någon dag, så skulle jag bli glad och mindre förrvirrad. Tack!

Bridget Jones

Efter ett shopping runda på RUSTA igår, som resulterade i två nya filmer, sitter nu Ellinor och jag i soffan och tittar på Bridget Jones dagbok. Jag har kommit fram till att Bridget är en person som jag verkligen kan jämföra mig med. En blond och  förvirrad  människa, som försöker finna rätt plats här i livet. En person som kanske röker och dricker för mycket, men är ändå väldigt lycklig på någe vis. Ja, jag är nog Nyköpings Bridget Jones. Eller nått.

Nästa vecka kommer jag jobba kväll. D.v.s. jobbar emellan 13.30-23.30. Det går nog bra, det är ju bara en vecka iaf, även om chefen tror att jag kommer att jobba så i tre veckor, men det tror jag nog inte att jag klarar av, ska testa en vecka först. Jag kanske trivs jätta bra med detta, vem vet? Inte jag iaf.

Jaja, ska titta vidare på filmen nu!

Köks saker

Jag har nog inte insett hur mycket saker man har i sitt kök. det är MASSA saker! Extremt mycket saker...

Fredag-öl-packa kök-Ida&jag

Det blev en helkväll igår, Ida&jag har alltid helkvällar! =). Först blev det fördricka hemma hos mig, och sen gick vi till någon motorcyckel klubb här i Högrbunn, intressant ställe. Helt okej...^^. Det blev lite mer dricka där. Sen tog vi taxi upp till rockbaren, där resten av kvällen/natten tillbringades. Mycket folk, mycket öl...som vanligt! men en helt lyckad kväll, som alltid!  Ida och jag kan inte ha mer än kul när vi umgås....spelar ingen roll vad/vart vi är...=).

Idag ska jag börja packa ner köket...MASSA saker att packa ner, vet inte riktigt vart jag ska börja. men det är väll bara att sätta igång...ehm, någonstans. ellinor och jag åkte ner till holmgrens på förmiddagen, lämnade tillbaka tapetpärmarna, eller vad dom heter. vi kollade lite kakel och sånt. Det kommer att bli så fint! Vi har bestämt hur vi vill ha det nu... det blev även en snabbvisist på RUSTA, där vi hittade en ny bänkskiva vi vill ha, så det lär bli ny diskbänk också....Jag längtar tills att det är klart! Jag är ju som jag är..så jag får lite panik när det är saker överallt...då menar jag överallt! Men, det får det vara ett tag nu..men, ja....det rycker lite i mina fingrar, vill sätta igång nu..så att det blir klart, så att jag får ordning igen...mår tusan lite psykiskt dåligt när det inte är ordning...ehm, perfektionist? nej...inte alls.

aja..ska väll sätta igång nu..så att jag packar ner lite granna idag iaf. Ida kommer förbi senare, vi ska göra köttfärspaj och titta på melodifestivalen. Haha, det är så komiskt. vi träffas i princip varje dag, men ändå så får jag lite "abstinens" om vi inte träffas någon dag...som förra veckan, då gick det tre dagar utan att vi träffades, och jag fick nästintill panik! Visserligen, så smsade vi varje dag, men ändå. Ska man umgås med någon av oss, så innebär det nästan att den andra följer med också, vilket folk börjar lära sig nu...haha =). ida&jag! Idahoo Camfill&Manpower, kan det bli mycket bättre? Nej, jag tror inte de.

Jopp. men..packa kök kanske. ORKAR INTE! men jag måste.... Heppåre!

Fredag kväll

Fredag kväll, vilket innebär vin/öl/sprit med Idahooo.... =). As usually!

Det har varit en TOK bra dag!

Kväller

Ännu en bra dag på jobbet... Dagen började dock inte så bra. Jag vaknade tio över sex och insåg att jag har försovit mig, ca en timme..! Så, det var bara att hoppa upp ur sängen, slänga på sig kläderna och springa ner till statiol där min samåkning skulle hämta upp mig. (min bil är inlämnad på lagning). När jag hade sprungit ända fram till statiol insåg jag att mina cigaretter var slut, och precis när jag tänkte gå in och köpa, så kom samåkningen...och jag fick inga cigaretter. KRIS! iallfall...jag har bara rökt två cigaretter idag! =). det är bra.

Annars gick dagen jätte fort, när jag väl hade kommit dit. Iallfall, chefen på min avedelning kom fram och hade ett långt tal om hur länge jag hade varit där, och hur duktig jag var, och att det fungerade så bra med mig....till slut när han kom fram till poängen, så handlade det hela om att han undrade om jag kan jobba kväll-eftermiddag i ca två tre veckor...jag svarade att jag var tvungen att tänka på de. Man jobbar nämligen från 13.30-23.30, ledig fredagar...vilket innebär att mitt sociala liv kommer totalt försvinna. Jag tänkte någon timme och tillslut beslutade jag mig för att jag kan ju testa nästa vecka, fungerar det bra så kan jag ta de två resterande veckorna också..går det inte, så gör det inte..då har jag iallafall försökt. Han tyckte att det var en bra ide.

Så, nästa vecka kommer ni inte att se mig eller höra nått ifrån mig, för jag ska flytta in på jobbet...=). men det ger mer betalt! .

ska jobba vidare med DS nu...

Tisdag

Ännu en dag har passerat...snart är februari över. Tiden går fort. För fort, man hinner inte med det man måste göra.

Jag tycker inte tisdagar, som jag har skrivit förut. Vet inte vad det är med tisdagar, men jag blir på så dåligt humör på tisdagar. Om det beror på att det just är tisdagar, eller om det är något annat, har jag inte en aning om...kanske är det just att jag inbillar mig att jag inte tycker om tisdagar, och därför har jag en anledning till att bli på dåligt humör på just tisdagar.

Jaja, iallafall. Jag har varit lite duktig idag. Har börjar skriva ihop allt material till kurserna som startar i höst. Lite text kvar nu bara. Jag skriver ihop allt ordentligt på engång, eftersom det är i princip samma som ska användas i kurskatalogen. Jaja...

Ska slå mig ner framför tv:n nu ett tag. Är så in i norden trött ikväll, så det lär bli en tidig kväll.


"It's the wrong kind of place, to be thinking of you"

Måndag - SOL!

Måndag, ny vecka. Har jobbat som vanligt idag...det gick bra, som vanligt. Och SOLEN har skinit idag! Så himla underbart, =). så fort solen smög sig fram genom molnen kände jag hur energin bara kom, och jag blev pigg! vilket jag inte har varit på länge...^^. Så underbart!

Ikväll var jag på scoutplanering...=), för PL-kursen. det gick bra... mitt huvud är fullt med scoutsaker nu..eller inte scoutsaker, utan mer utbildningsfrågor..men det är kul, vilket är det viktigaste!

Ska titta vidare på tv nu...=). heppåre!

En gyllende söndag

Ett litet samtal idag från en väldigt nära, god, vän förgyllde min dag...=). Känns som det var igår vi sågs senast, fastän att det har gått ett halvår. Tack för kaffet, äppelkakan, och allt prat Julia! ^^.

Även kvällen blev perfekt, hämtade upp Ida, åkte och fyllde i hennes tatuering, och sen popcorn och singin bee i min soffa! perfekt =D. Tänk vilka goa vänner man har!

Ida&Maria kväll

Lördag kväll igår. Ida och jag planerade att äta mat, se på melodifestivalen, dricka öl och sen gå till rockbaren. De första tre gick jätte bra, vi åt, vi drack, och vi såg på melodifestivalen...men sen det sista med att gå till rockbaren, funkade inte riktigt...vid elva-halv tolv låg vi både i soffan och halv sov...så, det blev en tidigt lördag kväll...=). Vilket var ganska skönt, eftersom att vi båda var helt slut. hahaha .vi börjar kanske bli gamla. ;).


Friday!

Finally friday! Sitter, som varje fredag, hemma hos Ida med en öl i handen. =). Vi ska snart kila vidare till Idas bror, och sen blir det antagligen rockbaren. Trevligt trevligt! ^^.

Annars lär helgen bli lugn, som det ser ut nu iaf. Man vet ju aldrig som det dyker upp saker imorgon kanske. ;).

Japp,...så. Heppåre!

Nanna

Ska gå och sova tidigt ikväll. Tänkte börja redan halv sju imorron, istället för sju, för då får jag gå hem redan vid två! =). Så, jobba till klockan två, sen tandläkaren med Ida, och sen en liten sväng på stan...kanske hitta ett par jeans? Kvällen blir det antagligen öl med Ida, hos hennes bror...^^.

Så, jag ska sova nu... Natti natti!

Torsdag-huva-korv-Quorn

Torsdag...vanlig dag på jobbet. Satt och huvade hela dagen, eller fram till två, så sju timmar. Då gjorde min rygg så in i norden ont, så jag gick och monterade "korv" ( en ventil) istället...det gick bra. =). men klockan har gått så långsamt idag. trodde aldrig jag skulle få gå hem..men, tillslut fick jag det ^^.

Har ätit Quorn fileer och wookgrönsaker och bulgur ikväll..mums! Så, nu är jag mätt igen.

Imorgon är det Fredag!

Lillördag

Ida och jag har lagat mat....och nu är jag mätt, jätte mätt.

Längtar tillbaka

image97

Thailand, Krabi. 2007. Dess&Jag

Vill tillbaka... till värmen, till landet, till människorna, vill tillbaka till de veckorna då man bara behövde vara, inga måsten, inget jobb. Utan bara sol, bad och nöjen.


Powerwalk ^^



image94
Ska snart ut o gå med Idahoo...=). prata/ gå av mig lite..alltid nice*

"Dreaming out loud"


Semeldagen

Jag har ätit semla idag! =).

Måndag

Måndag igen. Har jobbat som vanligt på Bosch rexroth, i Vagnhärdad. Kommer att vara där nu månaden ut...=). det känns faktiskt väldigt bra, trivs bra där och nu kan jag de olika ventilerna som tillverkas där. Så det är TOK bra! Det enda som är lite jobbigt, är ju att det är långt att åka...bensin kostnader. Men jag får ju bensin pengar, så det löser sig ^^.

Annars då? jodå, det är bra. Faktiskt. Inge mer att säga om det. Ont i huvudet bara, kan bero på att jag inte druckigt så mycket kaffe idag. ehm, men jag ska inte dricka någe kaffe nu, för då kan jag inte sova inatt. Utan det får bli kaffe imorron när jag kommer till jobbet. =).

Japp, ska se vidare på design simon&thomas nu...Heppåre!

Helgen

Ännu en helg. Måndag imorron igen...jobba. aja. jag har fått förlängt på bosch i vagnhärad! till den 29/2 nu...och det lär väll bli ännu längre sen.

Japp. helgen har varit relativt lugn, i fredags jobbade jag tilll fyra, åkte hem till mamma och pappa efter jobbet, åt pizza, och somnade i soffan vid tja..klockan var nog inte mer än åtta...;). Vaknade vid tolv tiden av att mamma tyckte att ajg skulle gå och lägga mig i sängen.

Lördagen så fixae pappa och jag med min lilla bil :). bilen har nu fått ny stereo och högtalare, och det är världens bästa ljud! ^^. Sen så kom ida ut till mamma och pappa på lördagen..ochvi var jätte duktiga och lagade mat åt min kära familj...=).

PÅ kvällen blev det fest, och utgång på rockbaren. mycket trevligt! Och idag, söndag, innfinner sig den extremt jobbigt söndags ångesten. måste egentligen städa, och tvätta och dylikt. men har absolut ingen lust. vi bara ligga i soffan och slötitta på tv...ehm, men jag MÅSTE städa...aja. jag får väll rycka upp mig och göra de nu...=/.

Puss o hej!