Fruktsmoothie

Har precis gjort mig en riktig förkyldningskurs. Som dessutom är hur god som helst!
En smoothie! =). Sen är den även jätte lätt att göra.

Du gör följande:
Tar 2 st apelsiner, 2 st mandariner, 1 st banan.
Sen mixar bara ihop det. Jag använder en stavmixer.
Så lätt, och så gott!

Det bästa är att den är full av C-vitaminer, som är det bästa som finns i förkylningstider!


Lockar

vad händer om maria har tråkigt? Jo, då ställer jag mig och fixar håret...först duschar jag, blåser håret, plattar håret, och sen lockar håret! oj, oj, oj...sen fortsätter jag med att sminka mig..haha. så, nu är jag party fixad på en torsdag...HÄRLIGT!
Så, nu har jag lockat håret själv för första gången...
ser väll okej ut, men det ser mycket bättre ut om någon annan lockar håret åt mig..aja.
men nu är jag iaf torsdagfin! =)

the box


Jag sitter här och lyssnar på Kent. (Mannen i den vita hatten).
Och det slog mig precis att jag har inte köpt KENT boxen än.
Jag är DÅLIG!
Detta måste genast fixas till.

+7 C

Jag mår faktiskt bättre idag! Härligt. det är bara hostan och huvudvärken som är kvar nu...men, farligare än så är det inte! Så SKÖNT!

Det blåser som in i norden idag. Jag skjutsade ellinor till skolan imorse, och jäklar vad chokad jag blev när jag gick utanför dörren, jag höll ju på att flyga bort! Oj, oj, oj. Och 7+ grader är det ute...hm, från -2,5 till +7 på en natt. det är lagom tycker jag (?!). Så, nu är all snö borta...

Japp. vad händer det för spännande i mitt liv idag då? nja, fortfarande utan uppdrag. ska ta o dammsuga av tror jag..och sen ska jag ta bilen ut till runtuna och hälsa på maria =). Kräva en kopp kaffe ska jag göra också...haha!

Aja. See ya!


sushi

Ellinor och jag har precis ätit mat. Ikväll blev det Sushi, och misosoppa...mums!

Det är SÅ gott med sushi, men tyvärr äter man det inte så ofta. Måste bättra mig på den punkten. 

Snart Room Service (kl. 20.00), sen Greys anatomi (kl. 21.00).


C905


Denna extremt fina mobil... är MIN!

Julklapp

Jag har precis fixat en julklapp till mig själv...haha. En försäljare från tre ringde mig, (jag har mobilt bredband därifrån) och eftersom att jag är kund där, så skulle jag få en julklapp. Om jag tecknade ett abonnemang hos dom (mobil abonnemang då) så skulle jag få en mobil gratis.

så, jag sa "fine, men jag måste fundera". så dom skickar ut det till mig, så får jag fundera på det. Iallafall...jag får en SonyEricsson C905..:! yeeey. Min favoritmobil. SÅ söt.

hm...så, jag tror att jag ska köra på det...får se. då kommer jag betala 199 kr/månad...plus 69 kr/månad för mobilen..så då blir det 268kr/månad. (inkl. smsfritt sverige). vilket jag tycker är ganska bra..får se.

jag blev jätte exalterad när dom ringde... sen efteråt försökte jag komma ner på jorden igen. Så jag tänkte att jag måste få höra något om tre, ifrån någon som har det...Så, jag ringde Jenny =). vi pratade ett tag och jag fick tips och råd. Thanks Jenny! ^^. Blev även bjuden upp till stockholm..så, jag lär komma upp dit! be preperd jenny ;).

See ya

Onsdag

Japp, då har halva veckan gått då. Onsdag idag. Det är en grå och trist onsdag. Usch. Jag är fortfarande genomförkyld. Min hals har lagt av helt nu... men, vem behöver kunna prata?! Aja.

Jag, Ida och Idas bror Johan var ute på Arnö igår hos "The tatuerare", så. ida gjorde sin rosa diamant, och jag fyllde i min tattoo på armen...så, nu är den tok fin. =).

ellinor kommer hem hit idag, så jag tänkte att vi ska åka och handla mat på eftermiddagen. Ehm, egentligen får jag inte gå utanför dörren för mamma. (fastän att jag är 21 år gammal, så bestämmer mamma över mig. Iallafall när jag är sjuk). Så, jag får se. mamma och ellinor skulle gå en sväng på stan..och det är jag också sugen på. Men, jag måste nog bli frisk. Eller "måste nog". Jag MÅSTE bli frisk...

Jag ska ju leka bonde i helgen! =). Mamma och pappa åker ner till Göteborg till Kusin Vitamin..så, då ska jag o daniel ta hand om huset ...(och då även gården).  Så, jag ska bo på landet i helgen..! haha. Det blir nog tok bra.

Nej, ska försöka ta och göra lite lunch åt mig själv nu...fast, jag är inge hungrig. men men.

see ya!


Sjuker...

tisdag. utan uppdrag. Undrar om jag kommer att få något uppdrag innan jul?! tror inte det. det är bara TUR att jag får månadslön ändå.

Japp...tisdag. Igår var det filmkväll hos almarna. Vi såg på två filmer, en skräckis och en komedi. Får jag välja så skulle jag bara ha sett komedin..(jag som inte är ett stort fan av skräckisar).  Iallafall, igår när jag kom hem så hade jag extrem huvudvärk, ont i halsen och antagligen feber också...så ja. KUL!

idag när jag vaknade så satt huvudvärken kvar, och jag kan knappt prata pga halsen...så, TACK ELLINOR! Jag var nämligen snäll och tog hand om henne i helgen, då hon hade feber, och det här är tacken?!. fan.

snart kommer maria hit och ska dricka lite kaffe och prata lite skit. Nice*.

See ya

Stan!

precis hemkommen från en dag på stan. Först träffade jag elin och jenny och dom fick följa med mig till Lindex och uttrycka sig om min jacka jag har kollat på. den blev godkänd och jag är nu 900 kr fattigare, men å andra sidan har jag nu en vinterjacka, och slipper frysa rumpan av mig!  Sen senare kom maria och lilla Nadja ner till stan och vi gick till Coffe house och fikade. där satt vi i några timmar och pratade. Mycket trevligt!

Nu ikväll blir det filmkväll hos elin och jenny. bara det inte blir en skräckis, för då kommer inte jag! !! Ska försöka få i mig lite mat nu...fast jag är inge hungrig, men måste kanske ...

See ya!

Gumsbacken

Har precis varit nere vid Gumsbacken. Och jag kan meddela att det är MASSA snö ute...fick lov att borsta av bilen... usch*. bara fyra månader kvar, sen försvinner den..eller förhoppningsvis blir det en lika bra vinter som förra året. Snö i två veckor, och sen kalt. Härligt! Men vi får se...jag måste erkänna att det är ganska mysigt när man sitter inne och kollar ut. Just nu faller det stora härliga julsnöflingor. (sådana man ser i tecknade filmer). Jätte fint. men så fort man går ut så vaknar man upp ur den teckande filmen härliga värld, och inser att snö är kallt, blött och jobbigt.

Aja, nog klagat på snön. Kunde ha varit värre. Iallafall, min anledning till att jag åkte ner till gumsbacken var att jag skulle ner till djurkompaniet. Simone tipsade mig om en kattsand som heter "Ever clean", och just nu har dom extra pris på sex kilo av denna sand. Så, jag tänkte va fan, jag kan väll testa. Så, nu har jag köpt det...sen kunde jag inte motstå att köpa nya leksaker till Sallie heller...så nu har hon fyra bollar till. Jag undrar hur många hon har här hemma egentligen. Grejen är den att hon gömmer undan dom...först var det under min byrå i sovrummet, sen under kylen. Men nu har hon hittat ett nytt ställe, som jag inte har kommit på än. hm. Jag får ta en stor städ dag och leta kattleksaker.

aja. ska ta lite kaffe nu, och sen blir det fika på stan med kusin. Funderar på att ta o köpa mig en mössa och ett par vantar också...får se. Sen MÅSTE jag ha en vinterjacka. Lust och kolla jacka med mig?

See ja!

Utan uppdrag igen...och SNÖ

vaknade imorse när mobilen ringe, 07.30. Tittade ut genom fönstret och såg bara vit snö. MASSA vit snö. Jag tycker verkligen inte om snö, speciellt inte när man är tvungen att gå ut i de, eller när det snöar och TOK blåser...usch. så, jag låg kvar i sängen i säkert två timmar, sen gick jag upp. Gjorde kaffe och nu ligger jag här framför tv:n.

Manpower har inte ringt idag heller, så jag är utan uppdrag...börjar bli lite segt nu att gå hemma..jag vill komma igång och få tillbaka vardagen! börjar bli så extremt segt/tråkigt att gå hemma nu...men men.

dagens mission: ehm...ja. ska kila iväg till djur magasinet och willys och handla lite. Skulle behöva gå upp på stan och kolla vinterjacka...men jag orkar inte riktigt. Så, det får bli någon annan dag. (jag tror nämligen inet att jag får något uppdrag på hela veckan). ehm ja. ska ta en kopp kaffe till nu...

see ya later!

The weekend

Så var helgen över, ännu en gång. Det har varit en väldigt lugn helg. Åkte hem till mamma och pappa i fredags, åt jätte god tacos, drack jätte gott vin och såg på idol. En riktigt hemma mys kväll. Det var så skönt, att bara vara hemma en fredag  och inte göra något, (det var nämligen väldigt länge sen det hände). Lördagen. Ja, gjorde i princip ingenting då heller. Jag gick en lång promenad på dagen i det udnerbara vädret! Sen var jag hönsmamma åt ellinor, (som var genomförkyld och hade feber, så nu räknar jag dagarna/timmarna innan jag ligger sjuk också). Sen på kvällen hyrde daniel och jag två filmer, Horton och Ironman som vi kollade på när mamma kom hem från jobbet.

Idag, söndag, så åkte jag hem till nyköping vid tolv tiden, gick på stan en snabbis och gick sen upp till simone och drack kaffe. Myspys! Nu ikväll hade jag utbildningsmöte för SLUG utb, som ska genomföras i vår. Så, jag hade folk här och vi planerade och brainstormade. Härligt! så, nu är kursen klar.

ska snart nanna. får se om jag får något uppdrag imorgon..annars såååå, hittar jag på någe. film imorron kväll med ida iallafall, det blir dagens höjdpunkt. kanske ska äta mat tillsammans också?!

Well anyway.  natti natti!

uppdatering får vänta

uppdateringen får vänta...har inte bestämt riktigt hur jag vill ha det...har ideen i huvudet, men vet inte hur jag ska få det ut ur huvudet och in på bloggen...så, jag jobbar med det!

uppdatering

Bloggen är under uppdatering, därav utseendet.
(om ni undrar)

Utan uppdrag

Är hemma idag, utan uppdrag. Samma igår. Lite segt, å andra sidan är jag ju van med att gå hemma...fast jag hade sett fram emot att börja jobba nu... men men.

så, idag så åt ellinor och jag frukost på mc donalds (syster är sjuker, så hon bjöd mig där). Sen åkte vi ut till EM och tittade på soffa. hittade en jätte fin tre sits med divan, i mörk beige, för 8000 kr. (bryssel heter den). så, det var ganska bra pris tycker jag..blir nog den när jag  väl kommer till skott och köper en soffa.

Nu ska jag ta o städa av lite granna..och sen börja med maten.

Just de, vi hade vattenläcka i tisdags morgon, så då var vi utan vatten. Idag är det en till läcka! precis utanför vårat hus..så vattnet på toaletten är SVART! jätte äckligt. Men, dom håller på och fixar med det nu..så, snart har vi vanligt vatten igen hoppas jag!

Japp. MOT DAMMSUGAREN!

ericsson

Go´kväll. jag ska egentligen sova nu..eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Men, jag kände att jag behövde gå in på datorn i några sekunder.

har varit på ericsson i katrineholm igår och idag...det var helt okej. Har varit på roligare företag, men det fanns roligt folk där som förgyllde vardagen =). GREAT!

Så, idag efter jobbet for jag direkt hem till mamma och pappa och bytte däck på bilen. Så nu har sven vinterpjuxen på sig..=). han är så fin så..(INTE). hm, funderar på att köpa (till nästa år) vinterdäck med alliminiumfälgar..mycket finare. men men. efter att vi hade bytt däck, så fick jag mat av mamma. Så, jag slapp laga mat idag, skönt. Satt och pratade med mina kära föräldrar ett tag, och for sen hem till nyköping, hämtade upp ellinor, sen åkte vi direkt ut till ökna och hälsade på bror. Daniel bjöd på kaffe! =). mycket gott kaffe också, han är en jävel på kaffe alltså.

Kom hem ikväll vid tjugo över tio..en hel dag. så nu är jag TRÖTT! får se vart jag hamnar imorgon någonstans, chefen ringer väll imorgon vid åtta-halv nio tiden och berättar. hoppas att jag får gå hemma imorgon! haha, har jobbat två dagar och är redan trött på skiten. aja, snart är det jul*.

så, nu ska jag ta o nanna litegranna. Natti natti!

the last day

Japp...då var sista lediga (sjukskrivna) dagen över...egentligen var det i fredags, men jag vill räkna idag som sista dagen... imorgon, den 17/11 börjarj ag jobba igen. jag har varit sjukskriven nu i fem veckor! helt sjukt..vart har tiden tagit vägen? gått så väldans fort...

iallafall, börjar jobba imrgon. har dock inget uppdrag än..så jag får se om manpower ringer imorgon och meddelar hur det blir..spännande! annars får jag gå hemma..utan uppdrag! skulle vara ganska skönt för nu har man vant sig vid att gå hemma...får se

jag borde egentligen sova vid den här tiden nu, eftersom att jag ska upp relativt tidigt...(07.30, som är EXTREMT tidigt, om man har varit ledig i fem veckor). men jag har vänt lite på dygnet ,så jag är inge trött...ska fixa lite med ipoden, sen får jag se om jag kan nanna..I hope so!

så, natti natti

Rättelse

Tillbaka i metropolen Nyköping. Skönt. Det var ganska skönt att åka ut på landet ,och bara vara några dagar också...men, nej, det är ju just det, "bara vara" , jag blir TOKIG! visst, första dagen är det jätte skönt att bara gå runt där hemma och bara vara..men sen, andra dagen. TOKIG!

Hm, så nu är jag tillbaka. ska ta o städa av lite nu, och plocka undan tvätten...sen ikväll blir det inflyttningsfest hos Cicci och eventuellt utgång..får se om jag hänger på. Kollade mitt konto och Taxi Nyköping har dragit massa taxi resor...ehm, som jag redan trodde hade dragits men NEJ! aja..får se ;).

får utbetalning från försäkrningskassan nästa vecka så, jag lär klara mig =). haha.


Just de, fick ett väldigt intressant meddleande av Maria på facebook. "har du flyttat?". Ehm, nej...kollade bloggen och såg att jag i ett gammalt blogginlägg skrivit "nu har jag bott här i två och en halv månad", ehm. RÄTTNING. jag har bott här nu i två år och 1 ½ månad..så. jag bor kvar där jag alltid har gjort...=).

ska ta o städa nu, oc hplocka tvätt...Heppåre!

Ny bakgrundsbild


Syster yster har bytt bakgrund på min dator, till denna bild...
Syskona Johansson i ett nötskal.
(Tagen i somras i Halmstad)


by the way




Förrästen, jag har nu laddat ner Tiger Lous nya skiva..RIKTIGT bra! =).
A Partial Print- Tiger Lou

Packar och bio

Nu börjar de bli dags...jag håller på och packar ner vardagsrummet! =) Så, nu är det på gång på riktigt! GREAT! ^^. Det kommer att bli så fint..men fy f*n va mycket skit jag har här inne..har bott här i två och en månad nu, och samlat på mig SÅ mycket papper och skit.

aja, ikväll blir det "Patrik 1,5" med Simone..MYS! Innan det ska jag hem till henne...måste bara se till så att tvätten blir klar..bara färg kvar nu. då har jag tvättat tre maskiner svart, en vitt, en underkläder och en färg...oj, oj, oj. Systrarna Johansson och kläder...

Heppåre!

Runtuna

Tog en sväng förbi Maria idag... ut på landet! rättaresagt Runtuna =). Det blåste och regnade och var kallt,..usch, så idag har jag varit inne hela dagen, förutom när jag till och från bilen..^^. Iallafall, vi satt och pratade massa och drack kaffe i några timmar, mycket trevligt! fick träffa hennes söta barn också, och kisseungar! =).

Ikväll blir det en lugn hemma kväll framför TV:n. Har precis bokat biljetter till "Patrik 1,5" imorgon, som simone och jag ska gå på! =). myspys

hej så länge!

Clubtellus.se


Dom har lagt upp bilder nu på club tellus!
Så, jag hittade den här väldigt fina bilden!
Finaste tjejerna på tellus =)


Last week

Jaha..måndag igen. V. 46. (om jag inte är helt ute och cyklar). Iallafall, sista veckan som sjukskriven nu.. börjar jobba på måndag. (eller min sjukskrivning tar slut nbu på fredag, och sen ska jag börja på måndag- men det finns inga uppdrag, så jag lär gå hemma).

Helgen var jätte bra! I fredags var emma och ida här och såg på idol och fredag hela veckan. =). En lugn kväll med andra ord. Var ganska skönt att bara sitta hemma en kväll och inte göra någonting.

På lördagen så åkte jag iväg till Katrineholm och träffade jennie. Myspys! Jag tittade på hennes lägenhetn, (som var jätte mysig). sen tog vi en tur på stan och lunchade! väldigt gott. Ehm, sen for jag hemmåt, städade, duschade, åt och sen kom elin, jeanette, helena och åsa. (emma kom även förbi en sväng). Så, drack vi massa vin, pratade massa skit och hade det allmänt trevligt. Kvart över tolv så tog vi taxin till tellus och var där hela kvällen. Det var ju eric gadd kväll! ;). haha.

Idag så tvättar jag , och städar. kul? Nej, men det bhövs!

ja just det, igår var det ju fars dag. mamma och pappa kom hit och vi fikade med tårta =). mums*, sen gick vi på nya bond filmen, så nu har jag sett min första (och sista!) bond film. tycker verkligen att det är JÄTTE dåligt. eller, man kan ju offra sig ibland och se en bond film, men jag tycker verkligen inte att det är bra. Men, nu har jag sett en film iallafalll.

ska kila till tvätten nu!

My bed!


Nya sängen!
SÅ fin =)
(dock lite dålig bild, men jag skyllder på kameran!)

oj, igen.

Oj...nu har det gått en lång tid igen senast jag bloggade (det händer allt för ofta nu). Jag kommer ner i mina "antiblogg"-svackor, då jag inte har någon lust att blogga. Inte för att det är tråkigt eller för att det inte händer något i mitt liv, men jag har helt enkelt ingen lust.

jag tycker att det händer saker hela tiden! trodde att jag skulle få massa tid över nu när jag har varit sjukskriven, men tiden bar försvinner , har gjort något varje dag! helt sjuk. träffar folk, åker någonstans, går på stan och ja..massa!

Iallafall, igår var pappa och jag på IKEA i stockholm och shoppade litegranna, eller jag shoppade ;). jag köpte en ny säng! Tok fint blev det, mitt rum ser nu ut som ett hotellrum :). bild kommer upp straxt! Ikväll blir det idol med Ida och Emma.och imorgon utgång med kusin =). myspys!

ehm, jag ska försöka börja blogga lite oftare..men jag kan inte lova någe!