M. Krunegård


Markus Krunegård. Raw- Eskilstuna, 27/2.

(Hoppas bara att det inte brinner upp..!)

fredag

förkylningen sitter i, den vill verkligen inte gå över och jag hatar de! Idag vid fem tiden så ska jag, Ida, ellinor och isabelle på en trip till e-tuna. där ska vi hämta upp dessan o emma o sen handla mat. Äta o dricka lite gott, och sen senare ikväll så...SKA JAG PÅ MARKUS KRUNEGÅRD!!! =). Loveliii. jag har ju visserligen sett honom typ fyra gånger, men då som sångare i laakso. aja, det ska bli tok kul iaf. sen att jag får träffa mina två e-tuna töser gör ju saken bara bättre.

om ändå min förkylning ville släppa!

torsdag

jag kom hem från ett tag sen. har varit uppe på stan. Först vid klockan 11.00 så var jag på vårdcentralen, tog bort stygnen o så.  Såret hade dock inte läkt som de skulle så, de glipade lite. därför är nu handen ihop klistrad o jag har ett litet bandage på..jag slipper ALDRIG bandaget ,). efter vårdcentralen kilade jag upp på stan o till hårakuten. Klippte mig, för första gången på LÄNGE! så, de va skönt =). på vägen upp till parkeringen så kilade jag in på donken o hälsade på simone som jobbade. massa folk på donken, äckligt. usch. aja.

nu sitter jag i soffan o väntar på att klockan ska bli tre-fyra någe då jag ska hämta ellinor efter skolan o vi ska åka o handla mat. kylskåpet är totalt TOMT! o förkylningen har inte släppt, det är hemskt. jag kan inte andas typ. hatar verkligen att vara förkyld.

see ya!

förkyld

Igår kväll när jag satt o kollade på tv, så frös jag så att jag höll på och bli tokig. Jag är ganska van med det ,eftersom att det är så jävla kallt i vårat vardagsrum...så jag tänkte inte mer på de. gick och la mig, var ovanligt trött, och imorse när jag vaknade så hade jag ont i halsen, kan typ inte prata. huvudet håller på att smälla i små bitar och nästan är täpp. UNDERBART! jag hatar o vara förkyld. =(.

aja, nog klagat.  gick upp vid halv tio tiden imorse och vid tio ringde de på dörren. PANIK! jag sprang då runt i trosor o linne, sminket satt kvar sen gårdagen o håret var allmänt äckligt. men vad gör de?! kom på att DHL skulle komma med katalogerna till scouterna..så jag hade inte så mycket annat val än att öppna dörren. han som kom med katalogerna fick sig nog ett gott skratt ,men det bjuder jag på. sen ringde jag till vårdcentralen på bagaregatan, så på torsdag ska jag ta stygnen. Loverlii!

ajust de..på onsdag så ska jag o sallie till vetrinärstationen i flen...sallie ska också lägga sig under kniven. ;). lillgumman har ju blivit tonåring, ....!!!. som jag skrev i förra inlägget tror jag.

jag ska ta o dricka upp de sista kaffet nu och sen börja tvätta. tvättkorgen är full, IGEN!

see ya!


dåligt bloggande

Ursäkta det dåliga bloggandet den sista tiden. Jag har egentligen haft hur mycket tid som helst ute på landet för att blogga...men har helt enkelt inte haft någon lust.

Nu är jag hemma i nyköping igen. Åkte hem i fredags och vi firade ellinor med massa folk här hemma, senare blev det även utgång på tellus. På lördagen åkte vi hem till forssa igen,och hela familjen åkte till e-tuna och åt mat. Toook gott! =). (det hette något med "bamboo city"). aja, de hade sushi-mongolisk-asiatisk och fruktbuffé. så gott! jag höll mig i princip bara till sushin men ändå. Jätte gott. Sen senare på kvällen så stannade jag kvar i forssa och kollade på melodifestivalen.

På söndagen kom släkten ut till landet och vi åt tårta. Mums mums! Så åkte jag hem till nyköping igår kväll igen, och nu hoppas jag på att jag ska vara kvar här ett tag ;). Man har "saknat" att vara "hemma". visst det är skönt att vara hos mamma och pappa också..men jag vet inte. Går kvällen (söndag), slutade med att jag åkte hem till kusinerna och kollade på oscarsgalan. Jag gav dock upp vid tre tiden..var så extremt trött. Men de första timmarna var ju trevliga iaf. ;).

Sallie löper förrästen. Hon är så extremt jobbigt! hon var dock värre när vi var ute i forssa och alla andra katter var där. Idag har hon bara legat och sovit hela dagen.

ska fixa lite nu. får scoutbesök ikväll, så jag tänkte städa av lite granna.

see ya!

jag har isolerat mig ute på landet

Det var ett tag sen jag skrev. Enligt min "översikt" på bloggen så var det 4 dagar och 10 timmar sen. Jag har en väldigt bra anledning. Vänsterhanden blev opererad i torsdags, kl 10.00 och jag har inte kunnat använda handen..nu är det bättre.

Operationen gick jätte bra, jätte trevlig läkare. Dock inte Mc Dreamy som jag hade förra gången..men men. HON var trevlig. Så, nu är jag en hänt igen. Gjorde jätte ont första natten, men sen har det inte varit så farligt. Nu idag har jag inte haft ont alls, det är nästan så att jag börjar använda handen, sen kommer jag på att ajg inte får använda den..haha. aja. Jag tycker att jag bord ha lite ont iaf, men nej. såret började läcka redan på fredagen, för då klia de som fan, så med andra ord måste jag ha väldigt bra läkkött..haha.

så, med andra ord har min helg varit lugn. har varit i forssa och inte gjort någe. var en snabbis i nyköping i lördag o fixade lite. hann bland annat med en fika med Simone. =). myspys!

aja. jag ska se vidare på tv nu.

see ya

Packa, packa, packa

jag ska snart ta och resa mig ur soffan och börja packa. Packa katten, packa mig, packa dator..och annat smått o gott. det blir mycket saker! Ska vara hemma i forssa till nästa fredag så... åker hem till forssa idag, och tillbaka hit imorgon, till sjukan, lägger mig under kniven och sen hem till forssa igen. Jag måste bo där hemma eftersom att jag kan i princip inte göra någonting, får inte använda handen de första två veckorna.

Så, jag ska packa nu och plocka undan lite här hemma så att det är fint sen när jag kommer hem igen. Ska även till RUSTA och köpa en kattpoopie, (mamma ville ha en hem till dom så att jag slipper släpa på den sallie har här).  By the way, så skiner solen. WONDERFUL! Då blir man lite glad.

See ya!

Klösträd

Sitter och kollar runt lite på nätet, jag skulle vilja köpa ett STORT klösträd till Sallie. Men dom är så jävla dyra! 1000-1500 kr för en jävla träd?! helt sjukt.

har någon ett klösträd att sälja till mig så ring! ring, ring ring!




tisdag

Tisdag. Jag är fortfarande utan uppdrag, ännu en dag av tv tittande, bloggande, träning och städning. JAG BLIR TOKIG!
Röksuget börjar ge efter sig nu...great! igår var det riktigt jobbigt, men nu är jag inne på 4:de dagen så.

Ehm, ja..tisdag. vad ska jag hitta på idag? Som sagt, träna, tv titande, blogga lite o kanske ta o städa lite. ehm, vilka intressanta dagar man har egentligen, för det är i princip så mina dagar ser ut...varje dag. hemskt. jag måste få uppdrag snart. Aja. nog klagat.


Solen sken imorse när jag vaknade, precis som igår, och jag kände hur vårkänslorna kom smygande. Men nu när jag tittar ut är visserligen himmelen blå på sina ställen men det är mer mulet. Pratade med kära far igår och han sa att det eventuellt skulle bli snö nu torsdag-fredag. hoppas verkligen inte. jag är TRÖTT på snö.

Aja, ska sätta igång nu.

See ya!

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Simone!
Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.

Mapp nr 6. Bild nr 6.

Systrarna Johansson. En  bild ifrån Jingiijamborii, Rinkabyfälten- Åhus, 2007.
En kväll/morgon (kl. ca 05.00), då ellinor och jag gick hem ifrån "rosen" och vi hittade ett ljusspår mitt ute i skogen.
Vi gick detta spår och gick sedan hem till byn och kröp ner i sovsäcken.

Jag utmanar:
-
Dessan
- Jennie
- Ida
- Emma
- Lovisa
- Tommy


Ego ego ego


I Lördags när jag åkte hem ifrån Västerås, ville inte min bil riktigt... den var väldigt bitter. så fort man gasade för mycket/snabbt så hackade den, och bilen orkade ingenting i backarna.
Så, jag åkte ifrån västerås och hem i 60-70km/h.
Ehm, när jag kom till Husby gård så ringde pappa och sa att jag åkte från nyköping och ville byta bil med mig,
(så han tog hem min bil, och jag lånade pappas bil).
Iallafall, då fick jag sitta och vänta på pappa ett tag, och passade då på att ta några ego bilder.

Vad kul man kan ha med en kamera. ;)

måndag

då var det måndag..igen. Och jag är utan uppdrag. Ja, det är sant, otroligt eller hur? Aja, det är bara tre dagar denna vecka...sen operaras jag ju på torsdag.

sitter o kollar igenom DS-datorn nu. var och hämtade den igår i katrineholm..så jag ska se hur den är uppbyggd o.s.v.

See ya!


bakar

Nu har jag riktigt tråkigt...vet Du hur man märker det? Jag BAKAR! Hur ofta brukar jag baka? typ aldrig, men när jag väl bakar slår jag på stort. gör en super duper kladd kaka, som ida och jag ska äta ikväll. Så,...med andra ord har jag väldigt tråkigt! haha.

det blev en snabbvisit hos elin idag =). hon bjöd på kaffe o kaka. thanks! väldigt gott. Sen skjutsade jag henne till frissan. Så, det är väll i princip vad jag har gjort idag, eller jo. jag var på willys också o shoppade lite mat...träffade en gammal arbetskompis ifrån när jag var personlig assistent, så vi kom överens om att vi måste träffas o gå o käka mat eller någe trevligt. så det ser jag fram emot!

nej, nu måste jag kolla kakan. =).

see ya!

Lägga sig under kniven, igen

På torsdag, mindre än en vecka, så lägger jag mig under kniven igen. denna gången är det vänster handen som gäller, sen ska jag nog lugna mig ett tag. ;). haha. ska bli skönt att göra vänsterhanden nu..på sistonde har den värkt så in i norden..hm, inte bra. Men å andra sidan har man vant sig vid det nu, så jag känner det inte direkt...fast ändå så gör jag de, jätte märkligt.

jag har lite tråkigt actually. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. funderar på att baka någonting..får se.

see ya!

Snö..

Det snöar ute, jag vägrar gå ut. det är allt jag har att säga.
Jag ska försöka hitta på så mycket som helst att göra inne så att jag slipper gå ut.
Jag som tänkte träna idag...

torsdag

Jag har tillbringat hela kvällen ute hos maria, på landet =). väldans trevligt. Vi drack kaffe, pratade, såg på film o tv. Hade allmänt trevligt. Måste göras om snart!  Sitter nu och väntar på att klockan ska bli två, så att jag kan åka och hämta ellinor, som är på studentfest på tellus. jag börjar bli trött nu, men håller mig vaken med te.

Imorgon är det fredag, (inte för att det gör en så stor skillnad för mig, fredag hela veckan!). Ehm, ida och jag ska ha en hemmakväll o se på tv o så. Pengarna börjar ta slut nu...Sen på lördag blir det regionsträff för scouterna i västerås. Det blir en lugn helg med andra ord, och jag har inte så mycket annat val, eftersom att man blir rent utsagt deprimerad när man går in på banken och kollar saldot på kontona. Aja, what ever.

ska fortsätta zappa på tv:n nu.

see ya!

De senaste

Torsdag. Torsdagen den 5 februari.  Vädret är extremt tråkigt, jag har inget uppdrag och det är inte ett dugg på tv.  Jag känner på mig att detta kommer att bli en jätte bra dag! ;).

Jag vaknade ganska sent idag, (igen). Mobilen ringde och jag kämpade mig upp och till mobilen o svarade. det var anne från bosch, så vi pratade ett tag o så. Saknar verkligen Anne. Hon är go'. =). Sen tänkte jag att eftersom jag ändå är uppe kan jag lika gärna vakna till nu och äta frukost. Så, jag käkade. gjorde jätte good fruktsmoothie! med blåbär-hallon-äpple och hallon yoghurt. mums! Det var jätte gott..=). så nu är jag mätt.

Jag sitter och planerar vad min dag ska innehålla idag....ehm, 1. Plocka undan frukosten. 2. Städa 3. Plocka undan tvätten. 4...?????. 5.??????. 6. Köpa vin åt syster yster 7. städa. vilken trevlig dag det kommer att bli!

Förrästen, igår kväll var jag på "informationskväll för den nya kampanjen inom manpower". aha, intressant! Grejen var, att när jag anmälde mig trodde jag att den var i nyköping, men NEJ, den var i norrköping. Så igår vid fem tiden for jag iväg till norrköping. trevligt trevligt, vägen ner gick väldigt lätt (det är ju bara att köra raka spåret), men sen...då kom jag in i norrköping, (jag anser att jag hittar ganksa bra i norrköping), men igår fick jag en black out. jag snurrare och snurrade och snurrade runt. Till slut hittade jag fram, men då insåg jag att jag hade kört in på spårvagns spåret..!!! Ahhhh, och till råga på allt kom det en SPÅRVAGN! ja..jag vet inte hur jag löste mig ur allt det, men tillslut kom jag fram till en parkering, därifrån sprang jag till manpower kontoret.

Väl framme såg jag emot att träffa alla nyköpingsmänniskor som man inte har träffat på ett tag...jag knackade på och blev insläppt, kom in på kontoret och insåg att jag kände inte en enda människa. det var BARA jag ifrån nyköping. Jaha, vad gör lilla Maria nu..jo, hon pratar. Är allmänt trevlig. sen inser jag (tillslut) att de flesta som var där arbetar för "manpower professional" Dvs. de som har uppdrag på stora företag som VD eller sitter med i viktiga styrelser. yess, bra maria. "hej, jag heter maria, är ifrån nyköping, jobbar för indusrtri och logistik,"....bla bla bla. "jaha, ni är viktiga människor?". Hm. aja. Iallafall, det var en trevlig kväll..vi fick prata med den nya VD:n över Manpower (över typ skype) och sen marknadsansvarig för manpower. hon pratade om deras nya kampanj..och sen fick vi lite information om den nya "uppdelningen" av manpower. Så ja..det var väll värt all bensin som gick åt för att åka ner till norrköping.

Här är länken för "nya manpower kampanjen"... http://www.getbackin.biz/se/info/client
det finns två stycken ganska roliga filmer..

aja. jag ska sätta igång här hemma nu.

see ya!

tråkigt

Jag håller på att bli tokig. jag vill ha ett uppdrag NU, omgående! Jag jobbade visserligen tre dagar förra veckan...men jag vill jobba nu också! Det är verkligen jobbigt att bara gå hemma, inte så skönt som alla tror.

jag funderar faktiskt på att gå in på ams.se och se om det finns några andra jobb...men å andra sidan känns det lite dumt, när jag sitter med ett fast jobb, och ska förhoppningsvis börja plugga till hösten (om jag kommer in). Men, jag vill ha något att göra! NUUU!

see ya

måndag

Måndag, ny dag, ny vecka =). och jag är som vanligt, utan uppdrag. Fick dock ett sms av en på kontoret idag som sa att de letar efter uppdrag åt mig..så, snart förhoppningsvis!

Dagen har tillbringas tillsammans med Simone (förutom två timmar). Först kom hon hit vid 09.00 och vi hade frulledejt. sen satt vi o kollade på top model. när det var slut och vi visste vem som vann, så åkte vi upp på stan och shoppade loss på gina. (eller simone gjorde), det blev även en lunch på sandys, en het grek. SÅ GOTT! Vi gick även ner på claes ohlsons och skulle fixa lite, jag skulle bla köpa min lampa till vardagsrummet, men den var slut, skulle komma in igen i slutet av februari. =(. så jag får så snällt vänta.

sen åkte jag hem i två timmar o myste med katten. Vid halv tre tiden så for jag upp på stan igen, och träffade simone och kikki. vi gick till kumlins och fikade och pratade massa. Jätte trevligt! Jag sprang även in på indiska då och köpte en duk osm jag har kollat på. (eller egentligen är det tre bordstabletter som jag har lagt breve varandra).

Sen for jag ner till friskis o svettis och mötte upp ellinor och tränade. de var faktiskt väldigt skönt att träna idag, och det gick jätte bra! (nästan för bra).

nu sitter jag i soffan och väntar på att "raw" ska börja på 5:an kl. 21.55. Yeeeey! har väntat på att det ska gå på tv.

See ya!