Helt packad

Nu har jag packat till Cypern, och Ida har varit så snäll o hjälpt mig..=). Så, resväskan är tok full nu, då menar jag verkligen TOK full. Annars har kvällen tillbringas hemma, ida och jag har ätit ihop och varit på skavsta och växlat pengar...
sen såg vi film, Blackjack..och som sagt, packat åt mig.


Nu ska vi ut o roadtripa med Sven. jag får ju inte köra honom på en HEL vecka.

SEMESTER!

ÄNTLIGEN SEMESTER! Sista dagen idag, och nu är det två veckors semester som ligger framför mig...helt underbart!
Fast på samma gång så är jag lite kluven...det är jätte skönt att ha semester...men, samtidigt var det sista dagen på bosch. jag vet att jag har sagt det förut, men nu har jag lämnat tillbaka mitt skåp..så, det lär vara sista dagen på ett tag och det känns lite tråkigt.

Aja, inte tänka på det nu..nu ska jag byta om och kila upp på stan och sen ut till Skavsta och växla pengar..och sen börja packa kanske?

Herrå!

Bilder från jobbet


Min vattenflaska på Bosch!

Mina kära insatser...

En liten insats.
Dessa små söta blåa platssaker, sitter jag och skär bort grader i,
med en skalpell, drömjobbet eller hur?



080813

Igår blev jag ännu ett år äldre...=). hela 21 år! oj, oj, oj, börjar bli lite gammal. Födelsedagen tillbringades på jobbet, ehm. Jobbade till fyra, sen hem och bytte om o lite sånt. Sen ringde det på dörren och där stod det ett blombud, och jag fick en jätte fin blombukett, =). tack*

Sen for Ida o jag hem till mamma o pappa. När vi kom dit var redan kusinerna, moster o jennie där.., så jag öppnade PAKET! =D. spelar ingen roll hur mycket man fyller, paket är ALLTID kul. Jag gick jätte fina presenter, en diskmaskin, te o tekoppar, presentkort på make up store, en kopp till min servis, en orkidee, och en till liten fin blomma...o diskmedel..haha! Så, det blev en super bra födelsedag.


Nu sitter jag här i soffan och väntar på att ida ska komma hem. Vi ska äta ihop och sen beställa taxfree saker...=). härligt. inte många dagar kvar nu till cypern, och jag längtar...SÅ mycket.

Vårdcentralen Bagaregatan

Tisdag den 12/8-08. En helt vanlig dag, i en helt vanlig marias liv. Vaknade klockan kvart i åtta av att klockan ringde, nu undrar ni säkert, "varför ringde klockan så sent?", JO, jag skulle iväg till arbetsterapeauten, och därför ringde klockan senare. Så, klockan nio var jag på vårdcentralen Bagaregatan och träffade min arbetsterapeut. Ehm, hur gick besöket. Njo, jag sa som det var, armarna/handlederna/händerna värker konstant, jag har ingen känsel i tummarna och ibland även pekfingrarna. Jag har fått vara hemma från jobbet för att jag har så ont...sanningen med andra ord. Som svar fick jag, "ja, tyvärr kan jag inte göra något mer, du har armskenorna, du har fått övningar och tips, nu är det bara att vänta på ortopeden...". TACK SÅ MYCKET! så, jag ska snällt vänta på att jag får ett brev ifrån Lasarettet där det står "hej, kom hit så ska vi kolla dina händer".  Känns ju bra...eller inte! Iallafall, jag köpte en till dagsskena till vänster hand, så..nu på jobbet går jag runt med två arbetsskenor..härligt! "hej, maria 21 år och snart förtidspensionär" ...nu överdriver jag, men så känns det ibland. Men, det ska väll bli bättre antar jag. Bekräftar orotpeden att det är karpaltunnelsyndrom, så blir det operation..och sjukskrivning, därefter inga problem! Så, jag hoppas, hoppas, hoppas, att detta ska få ett slut snart.

Annars har dagen bestått utav jobb, bankbesök och tvättning till cypern. =).


Imorgon fyller jag!!! =). Undrar vad mitt födelsedagspaket kommer att innehålla...
Cypern- 5 dagar kvar

Måndag- Bosch

Måndag igen. Imorse när klockan ringde, halv åtta, så var jag utan uppdrag. Men vid halv nio så ringde mig chef. "hej, kan du åka till bosch, uffe ringde och ville ha dit just dig?". Absolut sa jag! Och vid halv tio var jag där på plats och jobbade. Härligt att vara tillbaka! =). Har saknat det stället...visserligen har det bara gått två veckor sen jag var där sist, men det är kul och höra att man har varit saknad där, när man kommer tillbaka. Så, idag har jag kollat IAS hus. ^^. Härligt. haha. Ska vara på Bosch hela veckan nu, och eventuellt efter semestern också.

Nu ikväll kommer Emma och Lisa förbi och vi ska se på film..och äta glass! =). Emma hade ett jätte bra förslag, hon fixar glassen och jag fixar filmen...Härligt, härligt!



Två dagar kvar tills att jag blir GAMMAL! =).
Sju dagar kvar till Cypern! =)

Flen, Taxfree, Katrineholm och tvätt

Söndag igen, veckorna går fort. Hela förra veckan var jag i Flen och jobbade, på parker. Har varit där förut i två omgångar, så ganska kul och träffa dom som jobbar där igen. Denna gången fick jag dock vara på "slang", annars har jag varit på volvo lagret, men det är alltid kul att lära sig någe nytt! =).

Så, jag har bott hemma hos mamma och pappa hela veckan, åkte hem till nyköping igår, lördag. Igårkväll så satt ida och jag hemma hos mig och tittade på bridget jones, så underbar film, och tittade i taxfree katalogen. Så, nu har jag bestämt vad jag ska ha för något, det blir en DYR faktura..men men. Iallafall, vi satt här hemma och insåg att vi måste göra något, höll på att bli tokiga. Så, vi ringde jennie som var i Katrineholm. Vi tänkte " why not?", så vi åkte dit och gick på statt, där vi också träffade Walen, Jocke och Johan..Jag var dock helt nykter, körde ju, och Ida körde dit! =). kändes väldigt konstigt att sitta på passagerar sidan, och ida körde, men det gick tok bra!

Så, idag har jag städat, och håller på o tvättar..sen blir det promenad senare ikväll med ida. och imorgon jobba, vart vet jag inte än, men det får jag reda på imorgon bitti...great!



13/8, Onsdag- Maria 21 år
18/8, Måndag- Ida och Maria till Cypern!

Ledig dag? Njaa.

Vaknade imorse och tänkte att, klockan är halv nio och manpower har inte ringt ännu, alltså JAG ÄR LEDIG! Vid nio ringde min chef och sa att jag var utan uppdrag idag och att han skulle återkomma när han hittar något åt mig. Jag blev så glad! =). Jag får vara hemma, och få betalt. Hm, en halv timme senare ringde han upp igen.." vi har fått in en sjukanmälan på parker, kan du åka dit?"...okej...=(. det var min lediga dag..

aja. ska vara på parker hela veckan nu..hoppas att det inte blir längre! Så, iallafall, jag ska bo hos mamma och pappa denna vecka,så att jag slipper åka så långt.

Heppåre!

Mätt och belåten

Då sitter man hemma hos mamma och pappa igen, dock själv. =(. Ida skulle följa med hit, men hennes mage ville inte riktigt idag, plus att hon var lite bakis ,). så, jag hoppas att hon kommer senare ikväll.

Jag har precis ätit mat, kyckling med vitlökssås och ris till det, mums! Så, nu sitter jag här i soffan, och är SÅHÄR mätt. Oj, oj, oj.

Ska ta och börja fixa mig lite inför ikväll nu. See yaa

Lördag kväll

Jag ska på kräftskiva ikväll förrästen =). Myspys!



It’s times like these you learn to live again
It’s times like these you give and give again
It’s times like these you learn to love again
It’s times like these time and time again
                                                
                                                     "Times like these"- Foo fighters


En hel kväll på karnevalen

Det blev en riktig hel kväll igår. Först var jag hemma hos mamma och pappa, hela dagen. På kvällen åt vi sill och potätter, mums! =). sen vid åtta tiden så åkte jag hem till nyköping...hämtade upp Idas vin hemma hos mig, hämtade upp Åsa och sen hem till Ida och drack. Vid elva iden drog vi ner till stan. Åsa och jag hade fortfarande öl kvar så vi satte oss vid ån på en bänk och drack öl...^^. sen vid halv tolv- tolv tiden så gick vi till Öltältet, massa folk.

Lite senare kom Elin, Troen, Jenny och Andy. Drack lite mer, lyssnade på musik. Vid två tiden så beställde Åsa taxi hem, och jag åkte med hem till Ida. Ringde ida, men hon var i Brandkärr (?!), så jag gick och mötte henne. Sen gick vi hem och sussa.

Idag när jag vaknade så insåg jag varför jag hade så extremt ont i fötterna igår..jag har världens skavsår. =(. Så, det är lite synd om mig.

En hel kväll på karnevalen med andra ord!