Me, myself and I

image66

En liten bild på mig! =D

Semester NU!

Jobb, jobb, jobb..jag blir tokig på allt jobb! =/. vill ha semester NU! men det är bara några dagar kvar, sen är jag ledig en hel vecka..

ikväll har jag varit i bettna hos jenny och bestämt vad vi ska göra på våran lilla Road trip. vi ska fara till Öland!! :D av alla ställen i hela sverige så tänkte vi, ja, varför inte? Så, på söndag eftermiddag far vi iväg! haha. hel flummigt ^^, men det är så det ska vara!

En liten kul grej. jag har fått svar via en kommentar av Artmade ;). skrev ett litet GB på deras hemsida och har nu fått svar. Tack så mycket!! :D.

Helgen som gått

Då har ännu en helg gått...tiden går så fort tycker jag!

I fredags så åkte jag hem till mamma o pappa på eftermiddagen. På kvällen så åkte vi till malma marken och gjorde några fynd. b.la. så köpte jag te! =). blåbär och herrgårsblandning! mums mums! sen så lyssnade vi på Måns. Men efter halva konserten så tyckte jag att det räckte så att jag gick med Dess, Elin, Erika o Jessica hem till elin. Senare på kvällen så gick vi tillbaka till malma marken och åkte karuseller! :D.

I lördags så åkte jag till jennie..satt där eett tag sen åkte vi till malma marken. Vi gjrode dock inga fynd utan gick där o kollade med slutade på ett mysigt cafe i malmköping istället. =).

och nu idag söndag så har jag varit i eskilstuna, eller gillberga och firade Anna, min kusin. Hon har fyllt 26 år, och har precis köpt hus! så familjen var där och firade henne och kollade på huset. Jätte fint hus!

Nu sitter man i Nyköping igen. Faktiskt skönt att komma hem hit, tyst och skönt. Fast lite tråkigt ändå, det kan bli för tyst ibland. men men..!  Imorgon blir det jobb igen, hela veckan lång! sen ärj ag ledig en vecka..ska bli väldigt nice!

20 år

Vad tusan ska man önska sig i 20-års present. Det är ju tok svårt! Har inte en aning om vad jag vill ha, jag menar. Är det något speciellt jag vill ha, då köper jag ju det själv! Nej, jag måste ta mig en ordentlig funderare...

Artmade

image65

En av lägerveckans bästa händelser.

Artmade, fantastiskt bra!


Korvstroganoff

Var tillbaka på jobbet idag igen...! :D. o dagen gick faktiskt väldans fort, alltid skönt! Så nu sitter man här mätt o belåten, har precis ätit korvstroganoff och ris. Vilket är väldigt underskattat! Det är ju tok gott!

Imorgon blir det en snabbis på stan, o sen hem till mor o far, och imrogon kväl lblir det malma marken med mamma o pappa, =). ska titt alite på måns zelmerlöv tänkt jag ;). Lördag blir det malma igen, fast denna gång med jennie och på kvällen blir det till att titta på urinetown, måste ju se hur allt blev! efter allt arbete ja ghar lagt ner. Söndag så ska jag fira kusinen..som precis har köpt hus! så det ska bli lite spännande o få se hur det ser ut!

Nice ncie,!

Ja, jag är lik min mamma

 Har precis varit nere i hamen och ätit glass med familjen! =D. alltid mysigt..! träffade några gamla vänner till mamma o pappa också, fick höra; "gud vad stor du har blivit", "vi ser vem du är dotter till", o.s.v. =D. ja, jag erkänner, ja jag har blivit stor och ja, jag är lik min mamma! haha! ^^.

O nu sitter jag här med en kopp te i handen, blue fruites..mums!

Jobb imorron igen.

070714-070722

image64


"En känsla som kommer igen, jag vill inte åka hem"

En känsla

En väldigt märklig känsla som infinner sig i mitt huvud just nu är den totala tystnaden.

Efter att ha bott i över en vecka med elva andra personer i ett tält, efter att allti ha människor brevdid sig, efter att aldrig få ha det helt tyst , så är det en väldigt märklig känsla att komma hem och allt är tyst och tomt. Man har inte elva andra människor i sitt sovrum eller äter frukost med trettio andra människor, eller på kvällen så går man inte iväg tll ett ställe och möter 4000 andra ungdomar. Det låter nog lte märkligt, men har man inte upplevt detta kan det nog vara svårt att förstå.

Det är helt tyst bara, man känner sig helt tom. PÅ ett vis är det okcså ganska skönt, men ändå är det en sådan konstig känsla som finns i mitt huvud, vart är allt folk?

När sen människor i min närhet flyttar iväg, vilket alla gör en vacker dag. Men just nu känns det som att alla flyttar på en gång. Maria far till Gbg, Jennie till Kalmar, Dess till E-tuna och mina nyfunna vänner bor allt för långt bort, så växer denna känsla sig ännu starkare. det är märkligt. För en vecka sen så bodde jag i ett tält, jag gjorde inte speciellt mycket på dagarna, var uppe hela nätterna och umgicks med nya människor som alla har fått varsin plats i mitt hjärta. Och nu sitter man här, i verkligheten igen, man går till jobbet, lagar mat, ser på tv och umgås med människor ibland...

Igår jkväll fick jag ialla fall en poasitivt överraskning, kl tio över sju ringde jennie och sa att hon o Lena skule ta bilen hemtill mig och hämta upp mamma på vägen, varför kan det inte alltid vara så? dessa impulsbesök som är så härliga, varför måste man planera sitt liv?


Maria, jag SAKNAR DIG!

Maria & maria

Igår kväll fick jag ett litet sms. Ett litet sms av min kära goda vän Maria...det sms ville jag inte få, ajg visste vad det betydde. Iallafall gick jag ut utanför mitt lilla hus och där stod hon och julia. Jag visste vad detta innebar.

I ett bra tag har jag nu vetat att denna dagen skulle komma, men tyvärr så kom den alltför fort. Idag så flyttade maria till Göteborg, och igår kväll så blev det kramkalas...

Känns allmänt jobbigt. det är så märkligt, Maria och jag har kännt varandra sen i januari tror jag. och jag aldrig att jag har lärt känna och komma nära en människa så fort. Hon och jag är som samma person fast  i två kroppar. Ja gkommer att sakna henne extramt mycket. Väldigt mycket!

men jag vet, att även om det är mer än tre hus emellan oss, så kommer våran vänskap fortfarande vara stark. =). ja gkänner på mig det, och snart får ja ta sven o komma o hälsa på dig maria!

älskar dig, och saknar dig redan!

Jingiijamborii

Då var man hemma ifrån lägret. För er som inte vet så har jag varit på Jingiijamboriii i Skåne. Helt underbart har det varit. kn inte beskriva allt här för det skulle ta allt för lång tid. Men jag kan korta ner det till några ord: Glädje, nya kontakter, bungyjump, artister, låånga nätter, SOL , te och helt underbart! Ja, det var kul..

har träffat så många underbara männiuskor, som jag hoppas få träffa så snart som möjligt igen.

Idag drog jobbet igång igen. Och jag har blivit förkyld. Säkert Sanna som smittade mig..! haha! =). men det gör inge. Iaf, halse värker, huvuddet dunkar, och näsan är täppt. får se om jag går till jobbet imorgon.

men men, vi måste träffas snart så att jag får berätta om allt! =d. om min lilla scoutfestival! :D

puss puss

:D

Jag åker på läger på lördag! Wounderful, så detta innebär att jag kommer attt vara ledig en vecka!! nice nice nice..ska bli väldans skönt faktiskt...att göra absolut ingenting i en vecka! Jag längtrar..!

sitter just nu o tiittar på allsång på skansen, den enda som var bra ikväll var Salem al Fakir..annars är det bara skit..men, man ska ju titta på de, det är tradition!

O blien går bra!

Oj oj oj

det var väldans länge sen jag skrev här! Vet inte vad som har hänt, annars brukar jag ju skriva varje dag här, men jag vet inte,..har inte haft tid på någe konstigt vis...

Iallafall, vad har hänt på sistonde? Tja, jag har fått förlängt på jobbt, till 17 Augusti! =D. =D =D =D =D . Undebart! har jag framtiden säker ett tag till iaf.

Jag har köpt BIL!!!!! En blå Seat Ibiza, -01. Tok fin! Är helt kär i den och Maria o jag har döpt den till Sven, tills vidare...vi försöker att komma på ett bättre namn! =D.

Igår var jag på Träffen här i Nyköping..och såg Salem al Fakir, Säkert, Moneybrother, Sirqus Alfon,Kalle Haglund och Filippa o Klara, eller vad hon heter..! =D. Tok bra!

o nu sitter jag här hemma i nyköping igen med syskona plus Maria och ser på superman! :D

Puss o hej!

Jobb

Jobb, jobb, jobb och åter JOBB! =). men jag har ju bara denna vecka, o nästa..sen åker jag på läger!! =). wieee, just nu känns det bara konstigt att det är så snart, men det lir säkert ap kul när man kommer dit! ;).

Göteborg flickor, eller vad det nu bli!!! vi MÅSTE bestämma , typ NU!