Nyår

Nyår. Nytt år, nya möjligheter, nya chanser, nya underbara tillfällen! ser fram emot de nya året..

har kommit fram till att det kommer att hända mkt nästa år, en grej av allt är ju studenten! (3 juni, yess!)

Hade lillnyår igår med vännerna, o emma var hemma! så härligt o träffa henne, händer allt för sällan nu..men men! då får man ta vara på tillfällena man träffas =D.

Så ikväll, så blir det mys med familjen. det blir nog bra... :P.


Gott nytt år allihopa!

Tiden som gått

Nu är jul helgen över..och allt dess stök. Skönt, även om julhelgen var lugnt och härlig så är de skönt att den är över. Fick MÅNGA fina julklappar, o en MASSA pengar, så imorron ska jag o syster yster till nyköping o shoppa på mellandagsrean =D.

Snart är de nyår, vad som händer vet jag ej ännu, men de blir nog bra..

Saknar min jenn. har bara varit borta en dag, men de känns som en oändlighet. Bra att de klicka så härligt, men snälla, kom hem FORT! klarar mig inte utan dig :*(.

Jullovet knackar på dörren

Nu är det nära, ca 7 timmar, sen så går maria på jullov! =). wieee, värsta skönt. Behöver verkligen jag, är så trött på skolan just nu...haha! =D.

Studenfest i lördags, mycket glädje och dricka! maria drack lite för mycket och var trevlig mot allt o alla, så de funkade jue ;). Mycket roliga människor där, men mer än så var det ej...tyvärr. Hade hoppas att det skulle bli tok skoj, men de var okej/roligt....men men, kanske blir bättre nästa gång. Sen mådde jag inte så bra under kvällen hela, vilket kan bero på någon viss saft som jag fick i stora mängder!..

Snart är de julafton! och jag har mina aning om vad jag kommer att få, men inget är säkert..;). Ellen, Daniel o jag fixade iaf med mor&fars julklapp igår, hoppas att de blir glada! jag skulle bli de iaf! ;).

Aja, har just fått reda på att våran lärare är hemma och vårdar sjuk barn..ehm, så jag börjar om 4 TIMMAR! h*lvetes, j*vla, skiiiiit! Vad ska man gör nu?! Ja, de blir till att dränka sina sorger i kaffe..:P

Puss o hej på er allihopa!

Studentfest nr1

Då var det helg igen.. Känns så konstigt, nästa vecka får vi jullov... och sen är året slut..
Har varit ett bra år, vad jag kan minnas, har hänt mycket och jag har utvecklas mycket som person, positivt eller negativt vet jag inte, både och skulle jag nog säga.

Imorgon är det första studentfesten. Hoppas att det blir kul..just nu känns det som att det inte kommer att bli de, men det bli ju vad man gör det till..o julia, erika o jag ska iaf ha kul.  Får se vilka människor som kommer ,bara det inte blir en massa studenter...ehgm, ja jag vet det är studentfest ;). men det skulle vara så roligt, skönt om de kom några andra också... årets treor står inte så högt på min lista :P. men de blir nog bra.

Annars rullar livet vidare, det måste det göra. Fast att det blir ett avbrott måste man gå vidare, så är det bara och jag tror att jag verkligen har kommit till insikt med det nu, jag har lärt mig att inte älta problem utan gå vidare och inte tänka så mkt på allt. Även fast att det är svårt när man lever i allt, så är det saker man måste lära sig. Visst låter jag klok nu, men jag försöker att inte tänka så mycket, utan att leva i nuet.


jag hoppas verkligen att du kommer imorgon, skulle vara så kul o träffa/se dig..och jag lovar, denna gång ska jagprata med dig!



Rusk väder

Jag har bara en fråga som jag skulle vilja ställa till någon som skulle kunna svara på den. Vad är det för väder? idag är det den 15/12 och ute regnar det? Nästan så mycket att man fick lov att ta på sig stövlarna imorse... vad är det för väder?
Visserligen är jag en sån person som inte tycker om snö..men även ajg måste erkänna att hellre snö är regn! Det bli jue så skitigt ute!

Snälla, svara på detta! Måste veta, ska varje december vara såhär framöver? Isåfall måste jag överväga att flytta utomlands, för jag tycker inte om regn. Eller själva regnet är det inte fel på, men det blir så skigit! o lerigt..o ekligt..


tack för mig!

wieee

wieee


En tanke

Varför lever man? Är det bara för att man en gång ska dö? Eller har livet en mening?
Hur vill jag leva mitt liv? Ska jag planera upp allt, eller ta det som det kommer och göra mina nära och kära besvikna? Jag kanske inte vill göra något? Orkar inte tänka...allt är så konstigt just nu.


Tack farmor för den värmen du skänkte i mitt liv! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, hälsa farfar...

Jennie och jag på halloween

Jennie och jag på halloween

kul had evi

Varför?

Har gått vilse i min egenvärld, och har tappat bort nyckeln ut... exakt så känns det just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen eller vilken håll jag ska gå åt. Vill bara leva i nuet och vara mig själv och leva mitt eget liv. Varför går det inte? Varför måste folk hålla på och lägga sig i och försöka ändra på allt. det är det här jag vill, det är mitt liv och jag vill leva det så här.

Ibland känner jag mig bara så ensam. Vet ine vart jag har alla människor eller något. Vill ha någon i min närhet, som alltid finns där. Vet inte om jag har det just nu. Allt känns så läskigt och långt bort.

Dörren är fortfarande stängd och nu har de låst dörren också, ett tag var dörren på glänt men nu är den nästan igen spikad, varför släpper ni inte in mig? Jag är som ni...

Helgen som gått

Ja, ännu en helg har susat förbi. Tiden går läskigt snabbt ibland. Det känns både skönt och läskigt att tiden går så snabbt. Snart är de jullov, sen vårterminen, och sen är de studenten för min del, då ska ja veta vad jag vill med mitt liv. och just nu har jag inte en aning, men jag är nog inte ensam hoppas jag.

Helgen var helt underbar. Fredagen tillbringade jag hemma med familjen och kollade på idol och åt glass =D. mycket gott! Tyvärr så vann inte Sebastian, men agnes är ju duktig hon med, =P. Lördagen tog jag det först lugnt på dagen, sen på kvällen åkte jag till h-näs till Dessan och åt tårta och god mat! sedan blev de uttgång för hela högen (pojkarna+flickorna). Åkte till eskiltuna och gick på Rolling Rock, mycket roligt..var massa gammalt folk där som man kände igen sen skolan. så det blev en mycket lyckad kväll.! =). jag var då nykter och var fyllechaffis.. första och sista gången jag är de..tyvärr så måste jag säga att det är inte kul o vara nykter när alla andra inte är de, tyvärr så är det så. Men någon måste ju vara chaffis också! =).

Det blev ganska sent, (somande vid 5). så söndagen blev i största allmänhet lugn. gick runt i nattkläderna hela dagen! ;). Väldans skönt..

Hoppas att alla andra också haft en super bra helg som mig! =D.

Torsdag

hallojsan! =D

I dag är det torsdag, veckorna går läskigt snabbt måste jag säga... snart är det jullov, och sen vårtermin, o snart är det studenten..väldigt skönt, men läskigt att det går så in i nordens snabbt..man hinner knappt med att tänka.

Såg årets julkalender imorse. Verkade ganska bra, får se om man ska "följa" den eller ej. Torsdag, ja, idag måste jag plugga...bara för att jag "tog ledigt" igår, så har man plötsligt massa och göra, och  jag orkar inte riktigt med, hänger inte med snarare...Filosofi..svenska.... o.s.v...men men, det får lösa sig!

Ska snart ha scenografi, håller på att planera inför lucia. Blir nog super, hoppas jag =). men, det måste de jue bli, jag är ju med o planerar. Sen ska jag träna, ska bli väldans skönt.. bara koncentrera sig på sig själv ett tag. Vill sola också, men det går ju inte...tråkigt..=D. Jag vill pierca mig förrästen, (stavas det så?). I överläppen! skulle bli så himmlans fint, men får se.. kanske en liten julklapp till mig själv ;). Man vet aldrig..

hmm, måste gå o prata med ingvar om datakunskapen osså.. ska skriva upp det på min komihåg lista.

haha, julias kommentar igår, den kommer att förgylla mitt hjärta en lång tid framöver! "vadå, heter det inte drive thrue?"..ja, hon är söt. Akta er för oss, två blondiner o en brunett på stan..!

Blev två par skor igår, o ett par fick jag gratis! suuper duper måste jag säga.. o ett par JÄTTE fina vinterskor, blev värsta stolt,..har på mig dom just nu ;). Sen så blev det också två julklappar till syskonen.. o lite mer julklappar till mig själv, kunde inte bli en bätttre dag! väldans nöjd. =D.

Japp, det var välla allt för nu, men kanske skriver någe mer senare..får se =).

Puss o hej