Helgen, och farväl till blåbäret

tänkte att jag skulle skriva några rader om helgen som varit.

jag jobbade i fredags till klockan 15.15, sen drog jag hem o städade..=). hämtade emma vid halv sex, o stor shopping på systemet =9. o sedan till hemköp.:! myspys ^^. senare på kvällen kom Tommy, Maria o Julia hit..=). vinet flödade och maria (jag allstå) fick nog lite för mkt i mig, men det bjuder jag på..! haha ;9

Vaknade på lördagen, och detta bör sägas jag blir ALDRIG bakfull, men när jag  vaknade på lördagen, då var jag bakis..har aldrig mått så illa i hela mitt liv..så jag låg på soffan o sov i princip hela dagen..fram till klockan tja, fyra-fem då drog jag upp mig själv och tog tag i disken..sen så åkte jag hem till forssa. var hemma där till ty p klockan sju...=9. kollade på melodifestivalen och blev lite omhändertagen..^^

Idag söndag har jag inte gjort mkt. har legat o kollat på tv med ellinor, och nu ikväll åkte ja ghem till nyköping. ska hämta ylva, hedvig och herta efter klockan åtta..o skjua hem som till forssa, och lämna tillbaka mitt lilla blåbär...=/. Vi har haft en kul, fin, o härlig vecka, blåbäert o jag...men, nu är det slut..."Det är över nu..men jag kommer ihåg alla dagar med dig.."- Gyllene tider.

Imorgon blir det tvättning, har i princip inga kläder rena..så det är dags nu..! =)

Puss o hej

yess

jag fick min lönelapp idag =). =) =) =) =) =).

^^

Sovdax

ska snart lägga mig och sussa tänkte jag, men jag har en massa tankar som bara flyger runt i huvudet. Men jag kan inte sätta fingret på vad det är för tankar. det bara snurrar i huvudet...massa små tankar. jobbigt när det är så, för man kan ju inte sluta tänka heller, så då ligger man vaken och vrider o vänder på sig.

kanske är det så att jag smälter dagens händelser, men jag har ju absolut inte gjort ett skit idag, så det kan det inte vara. Eller kan det vara just därför, att jag inte har gjort någe, så därför är mitt hvuud fortfarande på allerten? Jag vet inte riktigt vad det kan vara. Men det är ett initusan liv i mitt huvud..

sen tänker jag på vad jag har fått höra idag...allt känns så konstigt. man tror att man är uppskattad av alla, sen är man inte det, eller ens jobb är itne det. jag har aldrig riktigt varit med om detta, och trode inte att jag skulle känna såhär..så ensam på någe vis. vet inte ritkigt vad jag ska säga. jag vill alla väl, och är det något som någon tycker att jag inte gör någe bra, då vill ju jag få reda på det ,så att jag kan ändra på de...eller göra det bättre. jag vill inte få höra det från ett annat håll...då måste det nästan vara någe på det personliga planet om man inte vågar säga det till mig .Jag har setat och tänkt hela kvällen vad denna person kan ha emot mig,o ch varför. Är det någe jag har gjort eller sagt? eller är det bara så att vi inte klickar? för jag menar, vi har gjort det förut, men nu plötsligt får man höra det här..coh det kommer ju som något av en chock för mig, men samtidigt inte..det är som att det har funnits där i det undermedvetna och bara legat och grott. och nu nätr jag fick höra detta, så gick det upp ett ljus. det var detta jag hade  gått o haft på känn, men jag vet inte..


"du blir vad du äter"

yess, nu har man ätit mat... det blev pommes, korv o grönsaker..mums. Kanske inte världens bästa mat, men ändå. ibland måste man få tjocka sig lite.

sitter nu o tittar på "du blir vad du äter". Haha, känns verkligen bra! man inser vad man äter för mat..=/. hm, men orka vara nyttig vecka ut, och vecka in..nej nej nej! ibland måste man få tjocka sig.

BLÄÄ

precis hemkommen från jobbet...varit en lugn dag.. har inte gjort så mkt på jobbet..=/ .

Just nu känns allt skit.. fick reda på så mkt på jobbet... finns människor som inte tycker att jag gör ett bra jobb, känns sådär lagom kul o få reda på...de har pratat bakom min rygg o liknande..så, just nu är allt ett helvete...FYFAN! jag menar, varför kan dom inte bara säga det till mig? istället gå bakom ryggen på mig, det får min inte direkt o må så särskligt bättre...

ja, helvetes jävla skiit!



Frukost

nu sitter jag här vid mitt köksbord och äter min lilla frukost, sen blir det att sätta sig i iblen o kila iväg till H.näs...en LÅNG resa framför mig, men jag får ju skylla mig själv..=/.

Det blir nog en snabb visit hos mamma o pappa också efter..=). Bli lite ompysslad!

"Baby, you can drive my car"  =)

Blåbäret o choklad

Idag har varit ännu en dag då jag har bott på vägen, det har ju hänt förut.. =), fast idag var det en BRA dag, Dess o jag har varit i e-tuna o tagit spruta..! wieee, nu börjar inse hur nära det är!!! 1 månad på fredag, sen så är det sol, o värme o dricka o shopping som gäller! Så skönt..iaf, åkte d åförst till h-näs ifrån forssa och hämtade upp dess. sedan for vi till e-tuna o rättare sagt till tuna park, där träffade vi maria ,dess syster o åt mat.Mums mums!

vidare till mälsarsjukhuset och tog den lilla sprutan, och fick den lila drycken, hela detta besök för hela 845 kr!!! usch, fy och blä va dyrt..men det räcker inte med detta, sen ska vi ta denna spruta två gånger till, á 345+80 kr...ehm, ja..men det räcker ju i 20 år sen, som dess sa ,).

Sen blev det tillbaka till h.näs o släppte av dess vid jobbet och sedan gasen i botten till nyköping. Väl framme här så parkerade jag bilen och skulle lägga in bensin pengarna i plånboken, och VAR VAR MARIAS PLÅNBOK?!?!?! borta...=/. eller rättare sagt, i dess handväska..=(. INTE BRA INTE! Så detta innebär att innan jag börjar jobba imorgon så måste jag åka till h-näs o hämta min plånbok, så det blir att ligga på vägen i morron också..! yesss yess, men det är ju kuligt o köra mitt lilla blåbär =). med putrumpa ;).

eftermiddagen o kvällen har tillbringas tillsammans med Maria =).myspys! Semla o the o skoshoppning o choklad o desperate houswives..! yess, mkt bra sätt o beskriva kvällen på..;). Eller, ska räta en sak, ingen skoshoppning utan skotittning..!


yess..hare bäst! Puss puss puss


When you were young!


I'll belive love will find a way

kom hem från jobbet för ett tag sen. Idag har jag tillbringat två timmar på finska föreningen, vilket innebär att jag o min tant går till all helgona kyrkans församlingshem, där är vi i två timmar och det enda språket som talas är FINSKA! För er som känner mig, vet ni att jag kan inte finska, så där sitter man då i två timmar och fattar ingenting och de pratar o skrattar o ler, o pratar. Idag var det även en föreläsning om Mozart. Ja, då fattar man inte mkt inte. Men jag bara sitter där o skrattar, för att jag känner mig så dum. =). Ja, men men, man får kaffe iaf!

Ska snart kila ut i köket o göra lite mat, tänkte göra potatismos o korv! eller någe.. det var länge sen man åt det, och det är ganska gott faktiskt! =). Sen blir de o ta blåbäret till Flen o träffa jennie =). o sen hem till mor o far.

Imorgon blir det Eskilstuna med Dess o ta spruta! =). Till Thailand då =). Sen har jag lovat Maria o vara hennes dejt imorron eftermiddag, så då blir det stan, o kanske lite johnny depp imorron kväll? det brukar bli de, haha, inte för att vi älskar honom eller någe :P

Yess, nu väntar spisen!

Puss puss

Blåbäret

Hemma i nyköping igen, efter en snabb visit i Forssa, hos mamma o pappa.

Lördagskvällen var väldans lugn, dels p.g.a. marias ENORMA huvudvärk, om man nu kan säga att en huvudvärk är enorm. Iallafall trodde jag attt huvudet skulle spränga. Det blev melodifestivalen, by the way, jag älskar sebasitan, och jag älskar hans låt! =). Så bra! haha...nu låter jag som värsat melodifestival freaket, vilket jag inte är..^^.

Sen idag,så har jag hämtat min lilla bil! =9. Min lila blå, renault..! yess, i en vecka är jag nu bilägare..Så skönt, väldigt speciell känsla...jag har en egen bil! Nu har jag tagit ett till steg i min vuxen trappa!. Fast jag har ju bara bilen i en veckan, men det är inte illa.!

Japp, nu börjar jag jobba om ca 1 ½ timme. Så nu sitter jago äter lite lunch. =).

See you later!

I'm searching for some real love

äh, kan lika gärna skriva ett till depp inlägg... det känns som att jag har ett stort, svart, murmlande åskmoln runt mitt lila huvud... och det här molnet kan bara dyka upp på några sekunder..sen är det borta  i flerra dagar, men sne på kvällarna, när maria sätter sig ner och tänker..på allt .Så kommer molnet tillbaka...ibland enormt och ibland mindre.

Just ikväll känns molnet extremt stort... jag måste få ha mina dagar/kvällar när jag känner såhär..eftersom att jag går runt varje dag, är glad ,postivit och tänker på allt möjligt, så kommer det såna härna stunder då jag bara känner att jag verkligen hatar världen..jag vill bara bort. Detta behöver inte bero på ett skit..eller på bara något väldigt lite, ett telefonsamtal t.ex. Eller liknande. Då känner jag bara att jag vill..bort.

Nu låter det som att jag klagar övernaturligt mycket...men, på mina väldigt negativa stunder, så är det exat såhär jag kännner. det är inte många som får se mina stunder... de flesta känner mig bara som, positiva, glada maria..men jag har mina stunder..då jag måste få tänka över mitt liv.

Liksom, det är inte så lätt o förklara vad det exakt är. Jag har komit bort hemifrån, men där kan det vara en grej. Bara jag kommer hem, är hemma några minuter,så är jag tillbaka i samma position som förut, storaystern. Storasystern som ska vara den starka, som tar hand om allt o alla.. Jag får ont i magen när jag tänker på de..jag orkar verkligen inte med detta. Blev påmind om den sommaren idag, jag varp å en kurs..och vi pratade om hjärnskador...och de frågade om någon har erfarenhet av hjärnskador eller likanade..och jag, dum som jag var svarade...JA! och på en gång, när jag skulle berätta så, högg det till i halsen och jag bara kände...fy fan. Hela sommaren kom som flash backs i huvudet på mig...jag såg allt...om och om igen. Hörde mammas skrik...ila genom ryggraden. Att något så litet kan påminna om något så stort.

Eller ibland kan det vara jobbet..har jag jobbet jag vill ha? Kommer jag ha jobb framöver? KOmmer jag klara mig att bo här? Många tankar flyger runt i huvudet..

Sen kan detockså ha med attt det var alla hjärtans dag igår...behöver jag skriva mer..jag vill så verkligen att detta ska fungera..men just nu..fyvfan.


yess, nu har ajg klagatr av mig ett tag...känns bättre..

Jag måste bara...

...få skriva av mig! Hela den här historien är så typsikt mig. Typsikt lilla blonda, dumma, Maria...varför börjar du tro saker? varför, varför, varför? Du blir bara sviken, som alltid. Varför lär du dig aldrig?

Jag blir så trött..jag menar, gör man sak A, så kan man väll fortsätta med A, och sedan kanske gå över till B, och om man har riktigt tur C. Men nu är det så att..vi har kommit till A, men sen är det bara jag som pushar på att vi ska gå till B. Är det jag som får för mig saker? Är det min svartsjuka som talar igen?

Det blir ju inte bättre av vissa saker... men man får ju ett hej ibland iaf.

Varför är det jämt jag som slutar såhär? Allt jag vill..är att sätta mig på ett tåg, och åka...bort. Men, man får inget gensvar, och då är det ganska svårt..förutom, ibland..men inte genom mig. Typsikt.

Jag måste prata med Emma igen...^^


zZz

Tidigt morgon idag....zZz. Ska snart kila iväg på någon pers. assistent kurs..mellan 8-17!!! fatta hur trött jag kmmer att vara sen, oj oj oj...! Förstår inte varför man måste börja så tidigt..min huvud är inte vant att tänka så här tidigt...men men..!

Welcome to the carribbien my love

Vid två- halv tre tiden ringde myran mig o sa, "n u hämtar vi dig om några minuter"...PANIK! maria satt då i trosor och en stor tröja..skitigt hår och allmänt äcklig... fort som tusan tog maria på sig kläder och satte upp håret..sen fick det räcka! =).

Plötsligt stod Myran, och Linnea utanför dörren, pigga o fräscha =)...Så for vi iväg till caffe latte..o tog en liten fika..! myspys. Sen efter några timmar drog vi vidare till alla möjliga affärer..t.ex. Br, (fråga mig inte) ^^. Maria införskaffade även ett par jätte fina klackskor på rean..140 kr..! Väldigt stolt, Röda ,).

Sen for vi vidare hem till Myran och Linnea ställde sig och lagade jätte god mat! vegetarsikt..=). mums fillibabba!! och därefter for vi hem till mig, och dukade upp med choklad, the och johnny depp filmer..! tror inte att alla hjärtans dag kan bli bättre...!

Dagen började ju sådär, kände mig lagom deppig.men den slutade allt bättre! Tror inte att man kan tillbringa denna dagen på någe bättre vis, om man är singel, två goa vänner, choklad o johnny depp =). Yess!

Tack för sms dess...jag fick en liten tår i ögat!

Storstädning

Nu har jag städat och varit duktig! ^^ =).

Ett hatbrev till vädret

"Se det snöar, se det snöar, det var väll roligt hurra!". =/. Nja, jag vet inte om jag riktigt håller med den så klämmiga sången man fick lära sig i första, andra klass... Jag tycker verkligen inte om snö. Kände det i morse när jag vaknade att...jag kände mig nere på engång, sen vände jag ansiktet och tittade ut...Snö. "Titta ut, tiita ut, en minut, vilken årstid är det nu?". Ja, jag kan svara vilken årstid det är nu, vinter.. vinter som inte en enda normal människa tycker om. Jag hatar snö, kyla, halka och allt annat som har med vintern att göra.

Jag var så lycklig nu fram till jul, ingen snö..det var så skönt! Men, sen kunde inte himmelen hålla sig längre, utan var tvungen att spotta ut lite snö. Okej, lite var okej..men som det är ute nu idag ä r det inte okej!  Nu är det nästan snö upp till knäna!

Usch, vad jag längtar till Thailand...

Alla hjärtans dag

Alla singlar favoritdag imorgon...ska verkligen bli super härligt! har sett fram emot den här dagen, hela året!.

Ni som känner mig, förstår nog nu att jag är väldigt ironisk... morgondagen är en hemsk dag..en dag som jag hoppas försvinner fort...! Så man slipper att tänka på att man är singel...och inte har någon att tillbringa denna dagen med... nej, det blir jag, top model, och en choklad kaka..kanske lite Johnny Depp också..

Tisdag

ÄNTLIGEN, så får man sätta sig ner vid datorn och bara ta det lugnt.

Idag har jag jobbat till tre..! sen så, drog jag ner på stan o delade ut en massa jobbansökningar till varenda liten affär i Nyköing =). Så, nu hoppas jag att jag får någe extkra knäck i en affär, skulle vara grymt kul. Endel lät väldigt positivt faktiskt, så nu är det bara vänta och se.

Påväg ut ur Åhlens mötte jag Maria, "myran", och sen hade jag sällskap! =). vilket alltid är trevligt! En massa prat och så blev det..en hel del shopping också för Marias del, inte min.. :P. Och jag, smart som jag är, Maria "tänker inte innan hon pratar" johansson, slängde ju ur mig dagens kommentar. det var så att Maria skulle köpa bodylotion, och det fanns två olika sorter av samma märke, denena var för att få mjuk hud och den andra fuktig., Maria frågade mig vilken hon skulle ta och då, utan att tänka, slängde jag ur mig: ja, vill du få mjuk hud, eller vill du bli våt?! . Vilket maria tyckte var jätte roligt..och jag, blondin som jag är fattade inge först..men sen så..haha! Det var då dagens kommentar på min sida. Ja, det var kul o sällskap där ett tag =).

Sen kilade jag iväg och tränade, grymt mycket folk..köer o massa skit, så det blev lite fusk träning idag. Men jag har ju tränat iaf.

Och nu sitter man här, nyduschad o fräsh! =). 
 
Snart börjar DESPERATE HOUSEWIVES! =). Wieeeeeee! ÄNTLIGEN!

"I don't want to miss a thing" - Aerosmith

Tisdag

ÄNTLIGEN, så får man sätta sig ner vid datorn och bara ta det lugnt.

Idag har jag jobbat till tre..! sen så, drog jag ner på stan o delade ut en massa jobbansökningar till varenda liten affär i Nyköing =). Så, nu hoppas jag att jag får någe extkra knäck i en affär, skulle vara grymt kul. Endel lät väldigt positivt faktiskt, så nu är det bara vänta och se.

Påväg ut ur Åhlens mötte jag Maria, "myran", och sen hade jag sällskap! =). vilket alltid är trevligt! En massa prat och så blev det..en hel del shopping också för Marias del, inte min.. :P. Och jag, smart som jag är, Maria "tänker inte innan hon pratar" johansson, slängde ju ur mig dagens kommentar. det var så att Maria skulle köpa bodylotion, och det fanns två olika sorter av samma märke, denena var för att få mjuk hud och den andra fuktig., Maria frågade mig vilken hon skulle ta och då, utan att tänka, slängde jag ur mig: ja, vill du få mjuk hud, eller vill du bli våt?! . Vilket maria tyckte var jätte roligt..och jag, blondin som jag är fattade inge först..men sen så..haha! Det var då dagens kommentar på min sida. Ja, det var kul o sällskap där ett tag =).

Sen kilade jag iväg och tränade, grymt mycket folk..köer o massa skit, så det blev lite fusk träning idag. Men jag har ju tränat iaf.

Och nu sitter man här, nyduschad o fräsh! =). 
 
Snart börjar DESPERATE HOUSEWIVES! =). Wieeeeeee! ÄNTLIGEN!

"I don't want to miss a thing" - Aerosmith

Marialicious

36986-9

Tänkte att jag skulle lägga upp en relativt ny bild på mig..=). (070208)

Kalla mig...!

Snart jobb....puhu! Maria orkar verkligen inte..=/. Men, pengar, pengar, pengar.

Imorgon blir det att springa runt på stan och lämna jobbansökningar och så.. köpa frimärken ska jag göra också, sen blir det nog en fika med syster, och träning..!

Yess..imorgon börjar Desperate Housewifhes! =). yess... ! inte säker på att det stavas så, men iaf  ;).

Puss o hej!

Maria går på vägen

Igår låg jag i princip på vägen hela dagen… först så for jag hem till nyköping och hämtade lite av mina saker, och skjutsade ner Ellen. Hann med en kopp te där, sen var det dags att åka hem igen. Väl hemma blev det rusning till duschen, sen sminkning och lite sånt =). Nyduschad och fräsch så for jag i väg till Eskilstuna. P.g.a. stress så gick bilen lite för fort…så, jag var framme ganska snabbt.. Men väl framme kom den stora utmaningen, hur FAN kommer jag till Nyfors. Jag hittar till centrum i Eskilstuna, men mer än så är det inte.. men jag snurrade runt och slutade till slut på bussterminalen, då ringde jag emma om hjälp! =).

 

Men jag gav inte upp, fortsatte och snurra och sen, helt plötsligt så stod det Nyfors på en skylt! Yesss, guh vad jag var bra i den stunden =). Riktigt stolt över mig själv var jag..! Men saken var den, då hade Emma sprungit till centralen för att möta mg där… så jag fick ringa och säga att jag redan var vid Nyfors.. ;).

 

Väl hemma hos Emma o Tommy blev det tacos, mums! Och sedan melodifestivalen och godis, mums igen! =). Väldans lyckad kväll..! Kom fram till att det var grymt länge sen jag var hos dem, typ slutet av september, allt för länge! Mycket lyckad kväll!

 

Japp, idag söndag.. sitter nu hemma i min ”gästsäng” hos mamma o pappa… ska snart ta o kolla upp vilken buss jag ska ta hem, de går ju inte så ofta, tack vare att det är söndag. =/. Men, jag tror det blir 17.48… efter lite snabb eftertanke här.. jag har fått stränga order av min mor att jag ska gå ut o gå idag, ”det är ju så fint väder”. Så det ska jag väll göra idag, sen tänker jag inte göra så mkt mer. Får se. Ikväll blir det träning iaf, det kan jag lova!

 

By the Way, jag vill göra extensions nu! (lr hur de stavas) =D. jag vill ha långt hår! Men jag får nog lyda min mor i denna fråga och vänta tills att jag kommer hem från Thailand! Så får det bli.

 

Ja, förresten! Höll på glömma det viktigaste, THE ARK GICK VIDARE IGÅR!!! Jag älskar dom, jag älskar Ola..=). Haha, nu låter jag som en liten fjortis, men dom är verkligen super bra! Ja, måste säga det ,så då får jag låta som en fjortis ett tag.. Bör också sägas, att vi tittade på melodifestivalen bara för att se The Ark =).

 

Nopp, nu ska jag ta o klä på mig, och så…

 Jag är glad nu…! ”Somewhere A Clock is Ticking”- Snow Patrol.

Thailand 23/3-07

Phra Nang Inn
Phra Nang Inn

Vill dit nu! Orkar inte vara kvar här i kylan, halkan, snön och mörkret...

Ja, jag vet att det inte finns några prinsessor

Allt känns väldigt konstigt just nu... kan inte förklara varför. Känner mig glad, men ändå, deprimerad på någe vis..kan inte förklara. Jag vill finnas här för alla, hjälpa och lyssna.. men samtidigt vill jag låsa in mig i ett rum och bara krama en kudde. Väldigt konstigt känsla.

Egetnligen borde jag inte känna såhär, allt är perfekt just nu. Resan till thailand är betald idag, nu dröjer det inte länge förens vi åker, jag har jobb, lägenhet..lärt känna nytt folk..och allt är bra.. men, samtidigt så känns det bara så, hur ska jag förklara...känns som jag står i en tunnel, och änden, ljuset i tunneln är så långt bort och jag bara går och går och går..som på ett gåband. KOmmer aldrig fram. Men samtidgt, vad är det jag vill nå fram till? Vad finns i slutet av tunneln? Det är som om det vore två personer i mig, en person som vill en sak, och en annan som vill någe annat. Men jag är inte tvilling, jag är LEJON...! Jag ska veta vad jag vill..

Ha, eller jobb, jobb har jag bara till 28/2, sen så är maria arbetslös..eller jag blir ju timvikarie igen, men har jag någon lust med det egentligen? Nej, om jag ska vara ärlig. Så, håller på o söker jobb för fullt...men jobben jag vill ha, kan jag inte få..för jaghar inte "kassavana" som det så fint heter..

Tack emma för samtalet idag! Det var välbehövt..du förstår mig alltid! I alla väder..=).

wait a minute

Today is the day! =). yess, som jag har längtat.. eller kanske inte just till den här dagen, men den här dagen är ett steg närmare.:! JAG LÄNGTAR.

"Vad längtar hon till?", tänker ni nu..jo, THAILAND SÅKLART! Idag ska dess o jag betala hela resan..och sen är det inte många veckor kvar..eller njo, det är det.. men det är en vecka närmare än vad det var förra veckan! =).

Jag känner på mig at det blir en bra dag idag...dock lite kallt ute ser det ut o vara..men annars blir den nog toppen! =).

Ikväll blir det utgång...och det är alltid trevligt! har hört att även paparazzi har 18 nu på fredagar, skulle vara tok bra! (känns lite pinsamt och gå in där det är 18, men man blir ju inte 20 förens i sommar). =/. Visst, sky är kul också..men kul med lite omväxling! Där kanske man träffar kusinen också =).

yess..n ska jag göra mig vacker, och sen sätta mig i en buss till flen, i en timme!

hare bäst!

JAG ÄR INTE AVUNDSJUK, :P

Över gränsen

Vilken dag! Jobb, träning, och filmtittande! =). Kalle o chokladfabriken! o en hel del te drickande, o kaffe ,). Egentligen som vilken dag som helst, men ändå kommer denna dag klistra sig fast på mitt minne, varför vet jag inte...men, jag har varit glad idag. Vilket är positivt.

Tack Myran och Johan för filmtittandet ikväll! =). Väldans trevligt... o johnny depp tackar man ju inte nej till..



JAG VILL OCKSÅ!

"We don't need anything, or anyone"-
Snow Patrol (Chasing Cars)


Tisdag

Tisdag den 6 februari. Tänk, denna dagen kommer aldrig mera komma igen. Denna dagen är passerad och är blott ett minne för framtiden. Ganska läskigt om man tänker efter, denna tisdag, just denna, 6/2 2007, kommer ingen av oss aldrig mer få uppleva. Det är när man tänker på detta viset man förstår att livet rullar på, även om man vill att det bara ska stå still. Livet rullar på, tiden rullar på, därför gäller det att ta vara på varje dag, som om det vore ens sista.

Så vad har maria hittat på denna tisdag. Hon vaknade sent, åt frukost.. och eftr några timmar kilade hon upp på stan och skulle få tag i skor, och ett par jeans, vilket resulterade i mycket annat, men INGA jeans, och INGA skor.. men men, bättre lycka nästa gång =). Sedan träffade Maria syster yster och Maggie på stan, och det blev en fika, på kumlins..andra dagen i rad..;). Snart får man VIP kort..det är mitt mål här i livet.

Kvällen bjöds på träning..träning och träning, måste ge mig själv lite beröm idag..Maria, du tränade väldans bra! det kan bero på godbiten som stod och kollade på dig hela tiden.;). haha! Sedan for maria hem efter träningen och gjorde fruktsmoothie och the. och hela äventyret avslutades med dubbel avsnitt av Grey's anatomy..så himmlans, underbart BRA!

Chasing cars- Snow Patrol. Dagens låt...

Tisdag

Tisdag den 6 februari. Tänk, denna dagen kommer aldrig mera komma igen. Denna dagen är passerad och är blott ett minne för framtiden. Ganska läskigt om man tänker efter, denna tisdag, just denna, 6/2 2007, kommer ingen av oss aldrig mer få uppleva. Det är när man tänker på detta viset man förstår att livet rullar på, även om man vill att det bara ska stå still. Livet rullar på, tiden rullar på, därför gäller det att ta vara på varje dag, som om det vore ens sista.

Så vad har maria hittat på denna tisdag. Hon vaknade sent, åt frukost.. och eftr några timmar kilade hon upp på stan och skulle få tag i skor, och ett par jeans, vilket resulterade i mycket annat, men INGA jeans, och INGA skor.. men men, bättre lycka nästa gång =). Sedan träffade Maria syster yster och Maggie på stan, och det blev en fika, på kumlins..andra dagen i rad..;). Snart får man VIP kort..det är mitt mål här i livet.

Kvällen bjöds på träning..träning och träning, måste ge mig själv lite beröm idag..Maria, du tränade väldans bra! det kan bero på godbiten som stod och kollade på dig hela tiden.;). haha! Sedan for maria hem efter träningen och gjorde fruktsmoothie och the. och hela äventyret avslutades med dubbel avsnitt av Grey's anatomy..så himmlans, underbart BRA!

Chasing cars- Snow Patrol. Dagens låt...

Cause I got high

yess,.... vad har maria gjort i helgen?
Nja, fredagen tillbringades hos erika o elin i malmköping =). myspys o charader;). På natten när maria åkte hem så var det TOKHALT! wiiieee, fick super duper sladd..haha, tokkul! =).

sedan lördagen så åkte maria hem till nyköping och började jobba vid 15. Melodifestivalen på kvällen..som var super dålig! har aldrig sett någhe så dåligt..inte en enda låt var bra =/.

Jobbade till 15 idag..och sen blev det treäning för hela slanten =). yess, super bra musik i ipoden så maria workade out riktigt ordentligt! På vägen hem stannade maria och ellinor till vid videobutiken, och hyrde två filmer..ehm, american pie- naked mile och walk the line. Ett tips, se INTE naked mile..jätte dålig, bara för mycket..=).

och imorron så blir det fikelika med hulkan! =). blir nog kul!


Cause I got high

yess,.... vad har maria gjort i helgen?
Nja, fredagen tillbringades hos erika o elin i malmköping =). myspys o charader;). På natten när maria åkte hem så var det TOKHALT! wiiieee, fick super duper sladd..haha, tokkul! =).

sedan lördagen så åkte maria hem till nyköping och började jobba vid 15. Melodifestivalen på kvällen..som var super dålig! har aldrig sett någhe så dåligt..inte en enda låt var bra =/.

Jobbade till 15 idag..och sen blev det treäning för hela slanten =). yess, super bra musik i ipoden så maria workade out riktigt ordentligt! På vägen hem stannade maria och ellinor till vid videobutiken, och hyrde två filmer..ehm, american pie- naked mile och walk the line. Ett tips, se INTE naked mile..jätte dålig, bara för mycket..=).

och imorron så blir det fikelika med hulkan! =). blir nog kul!


Cause I got high

yess,.... vad har maria gjort i helgen?
Nja, fredagen tillbringades hos erika o elin i malmköping =). myspys o charader;). På natten när maria åkte hem så var det TOKHALT! wiiieee, fick super duper sladd..haha, tokkul! =).

sedan lördagen så åkte maria hem till nyköping och började jobba vid 15. Melodifestivalen på kvällen..som var super dålig! har aldrig sett någhe så dåligt..inte en enda låt var bra =/.

Jobbade till 15 idag..och sen blev det treäning för hela slanten =). yess, super bra musik i ipoden så maria workade out riktigt ordentligt! På vägen hem stannade maria och ellinor till vid videobutiken, och hyrde två filmer..ehm, american pie- naked mile och walk the line. Ett tips, se INTE naked mile..jätte dålig, bara för mycket..=).

och imorron så blir det fikelika med hulkan! =). blir nog kul!


Cause I got high

yess,.... vad har maria gjort i helgen?
Nja, fredagen tillbringades hos erika o elin i malmköping =). myspys o charader;). På natten när maria åkte hem så var det TOKHALT! wiiieee, fick super duper sladd..haha, tokkul! =).

sedan lördagen så åkte maria hem till nyköping och började jobba vid 15. Melodifestivalen på kvällen..som var super dålig! har aldrig sett någhe så dåligt..inte en enda låt var bra =/.

Jobbade till 15 idag..och sen blev det treäning för hela slanten =). yess, super bra musik i ipoden så maria workade out riktigt ordentligt! På vägen hem stannade maria och ellinor till vid videobutiken, och hyrde två filmer..ehm, american pie- naked mile och walk the line. Ett tips, se INTE naked mile..jätte dålig, bara för mycket..=).

och imorron så blir det fikelika med hulkan! =). blir nog kul!


Februari

Hej hej hej hej!!

haha, det var väldans länge sen jag var inne och skrev några rader här..antar att jag har haft fullt upp! eller inte ;). Nej, har jobbat, varit hemma och allmänt varit överallt!

Senaste nytt? Idag var mor och jag i Södertälje och hämtade ut min mobil, som har varit på lagning..men jag fick ju en ny istället..den gick inte o lafga..både positivt och negativt..alla minan ummer är borta..det är lite jbbigt..men men.. så, när vi ändå var där så slog jag till och köpte mig en router! haha.SÅ underbart..så nu sitter man i köket, äter och är på internet..kan inte bli bättre =).

haha, nu ska jag kila iväg till scouterna här i nyköping..och prata lite skit!

By the way, en liten detalj. MARIA har lärt sig dricka TE! =). det är riktigt gott..när man väl har lärt sig..haha

Puss puss