Stackars Sven, har blivit öronlös

Igår skulle jag o Ida tvätta min bil. Jag köpte biljett, tröck in koden och åkte in i biltvätten. Sen fem minuter senare så säger det knack, och den dumma, fula, stora, biltvätten har haft sönder mina backspeglar! Jag var rasande arg, Ida förstod ingenting, och Sven, (bilen) hade ont i backspeglarna...^^. Jag rusade in på statiol och pratade med en stackars liten kille som jobbade i kassen, han skickade vidare mig till en kärring. Som sa åt mig att jag får ringa på onsdag o prata med chefen?! VA I HELVETE; SKA JAG KÖRA MED SÖNDER BACKSPEGLAR TILLS PÅ ONSDAG?! Jag var arg. jag gick svaret av kärringen, ja, stoppar polisen dig så får du skylla på statiol. Ehm, vad i helvete?!

Aja, ska ringa dom på onsdag så får de laga min bil. Stackars Sven*

Ätit

Jag är mätt...TOK mätt!

Mellandagarna

Insåg att det var ett bra tag sen jag uppdaterade här. Senaste var i måndags, på julafton! oj, oj oj. Det har inte hänt så mkt sen sist. Har varit hemma hos mamma och pappa och bar tagit det lugnt. varit runt och hälsat på släkten o sånt.

Och imorgon är det nyårsafton! då blir de e-tuna...som jag förra året sa att jag aldrig mer skulle åka till, men men. ^^.

Jag har färgat håret också! Numera är jag nästintill brunett..;). det ni, blondinen har försvunnit för ett tag..och jag har börjat en liten "smartare" period..;).

Julafton!

D åvar snart ännu en julafton över. det har varit en lugn och trevlig dag. Ätit god mat, tagit det lugnt och öppnat julklappar. jag fick mina högtalare som jag har önskat mig! =D. så, nuu kommer bilen få perfekt ljud!

Nu är mamma och pappa och skjutsar in mormor till Flen igen, sen ska vi sätta oss och titta på nya harry potter filmen! ^^.

God Jul!

Öl, öl och mer öl

Ja, då var det lördag igen...lördagen den 22 december, 2007. Julafton om två dagar! ^^. Jag har varit och köpt alla julklappar idag..med alla andra människor, fy fan va människor.

Igår var jag på McEvans med all personal ifrån Stjärnholm..det dracks öl, drinkar, mer öl och shots. Mycket trevligt var det! Senare på kvällen blev det även Birgers, där ajg träffade Emma! =D, och sen rockbaren. en hel kväll med andra ord!

Lat som jag är orkade jag sen inte gå hem inatt..så jag sov hos Ida, i hennes lägenhet!!! ^^. den var jätte fin! Så där kommer jag att sova varje helg, eller varje helg vi har varit ute iaf.

Nu ska jag gå o fixa lite grejer.

Nyklippt

image91image92
                                                                         Före                                             Efter

Jag har varit och klippt mig idag! Numera har jag KORT hår! =D

Hm, hoppas icke

Jag tror jag vet varför jag inte kan sova...är orolig. Måste kolla upp det.
Men om fallet inte är så, då måste jag vara orolig över någe annat. Julen? Ekonomi? Jobb?

Trötthet

Jag förstår inte, varför är jag så trött? Eller, den egentliga frågan är, varför kan jag inte sova på nätterna? Jag ligger vaken till ca klockan ett på nätterna och vrider och vänder mig. Det är väll inte så farligt sent, men går man då upp vid fem sen på morgonen...då blir man trött i längden.

Är jag orolig för någonting kanske? eller vad handlar det om? Kan inte fortsätta såhär..är ju inte människa på dagarna. Jag går runt som i en dvala varje dag och bara är, jätte jobbigt är det.

Nej, jag får ta o gå till botten med detta. jag måste börja sova igen!

071217

Jojo, måndag...jag hatar måndagar . Ida har söndags depressioner, jag har måndags depressioner, fast tisdagar är nog ännu värre. Ja, det är dom nog. Jag lever för onsdag...och fredagar och lördagar, alla andra dagar kan vi ta bort. =). fast då kanske man skulle tröttna på dom dagarna också...hm.

Iallfall, det har varit en ganska bra måndag ändå. Har varit grymt trött hela dagen, då jag liksom alla andra nätter inte kunde sova igår..fattar verkligen inte. =/. Pratade med chefen idag, så jag får vara ledig 27-28/12, d.v.s. de mellandagarna man egentligen ska jobba..så då blir jag ledig i tio dagar..nice!

Tisdag imorgon. =(

Zzznark!

Jag är så trött. hatar måndagar.

Varför?


Varför kan jag inte sova?! Blir tokig. Jag måste sova, annars är jag alldeles för trött imorgon. Men det går bara inte, får ingen ro. Tankar flyger runt i huvudet.

VARFÖR?!

13/12. Lucia

Torsdagen den 13/12-07, då var även denna dag snart historia. Lucia dagen...och jag har inte sett ett enda lucia tåg?! Jag som älskar, eller älskar..tycker mycket om, Lucia! Det är ju så fint med alla ljus, och alla sånger. Lucia sångerna är mycket bättre än julsånger.

Ida och jag skulle gå till St Nicolai Kyrkan ikväll och se på Lucia, men icke sa nicke. Ellinor förstörde våra planer med att säga att; det är ju imorgon jue! ...jaha?! då var min Lucia förstörd. Aja.

Det blev en bra Torsdags kväll ändå. Promenix och kaffe med Idaho Camfill! ^^. Myspys som vanligt!

Dagen som gått

En hel dag...att bara gå hemma och må dåligt. Vad har jag då gjort denna dag?

Njo, gick upp ca vid tio..åt frukost. satte mig därefter vid datorn o ladda ner en massa musik, b.la. takidas nya album, ETT TIPS! det är tok bra...även onerepublics nya skiva är grym..! ^^. Efter detta kände jag att jag behövde göra lite nytta...jag satta mig därför ner och skrev ner allt som jag har åkt med bilen, alltså hur mycket jag har åkt med bilen, som gäller jobbet. Det blev ca 770 mil, från bara 22 maj- tills igår! Vilket är VÄLDIGT mycket...!

Och nu för ett tag sen insåg jag att jag nog är lite hungrig..och började med maten. Vårrullar med sötsur sås! mums!


Sjuk

Hemma idag...vaknade imorse och kände att mitt huvud höll på att bracka ihop,hade extrem huvudvärk. Så, då beslutade jag mig ganska fort för att vara hemma.

Så, har setat i soffan hela förmiddagen o sett på tv..=/. Vilket liv..


En sista kommentar

Jag ÄLSKAR stockholm live..haha! ^^

Swish, så var måndagen förbi

Hemma från jobbet. Dagen gick TOK fort! =D. o jag försov mig i morse..^^. haha, men folket på bosh börjar bli vana..! Har precis pratat med Tre, så jag har fixat deras mobila bredband, vilket är tok bra! =D. kostar 199 kr i månaden, och har bra täckning överallt. Det är bra!  Sen det negativa, eftersom att jag har abonemang hos telia, som inte går ut förens i juni,..så måste jag betala dubbelt ett tag. men men, det får jag göra! thats it liksom..;). men sen blir det bra!

hare bäst!

Söndag kväll

Hemma i nyköping igen..eller var hemma till sex. Påvägen hem hämtade jag upp Idaho Camfill och vi har sett på film, bortspolad! tok bra/söt var den..^^. Sen blev det en liten promenix i regnet..och nu har jag duschat!

snart är det dags att nanna!

Ensamheten omvandlades till myspys!

Efter en mycket lång tid av ensamhet igår, så kom min käre far hem! Sen gick han dock direkt ner till lagorn, så att jag var ensam igen..men ändå. =D. senare kom även min käre mor o bror hem..så, då var jag inte ensam länge här ute i skogen..! ^^.

Kvällen tillbringades i soffan tillsammans med mamma o pappa, och godis, och nötter och en kall öl, mums! Så, det känns så konstigt att inte ha gjort någonting på hela helgen..det har ju varit fullt upp senaste månanden, och denna helg har jag inte gjort någonting. Känns jätte märkligt. Men ja, jag har ju inte ens varit ute, eller druckit öl med Ida..jätte märkligt.

Aja, ska snart ta o kila hem till nyköping igen, och se på film med Idaho! =D. bortspolad, somvi ska ha sett nu en vecka..men ändå!

Puss o hej!

där är där, där man inte är, här är här, där man är!

Fortfarande ensam...och det är mörkt, kallt o tyst. och jag är sugen på öl eller vin, eller vad som helst! Ida, detta är våran första nyktra helg på länge...=/. hm, konstigt det känns. aja, film imorgon iaf!

Pappa kommer hem snart iaf! Kankse ska ta o äta lite mat?

Ensam i den stora mörka skogen

Japp, då sitter man hemma i forssa då. Ehm, och är ensam hemma?! Här är man trevlig o åker hem en helg till mammsen o pappsen, sen är dom inte hemma?!  Hm, pappa är i nyköping med ellinor, mamma jobbar, o daniel är i Flen..ehm, o jag sitter här...mitt ute på landet, och det är kallt, o regnar och jag har absolut ignet att göra.

Aja, dom kanske kommer hem snart..=)

Äntligen ledig!

ÄNTLIGEN fredag! och för engång skull, på väldigt länge, innebär detta att jag är ledig! SÅ skönt. Jag ska absolut inte göra ett skit på hela helgen..bara vara. Ska dock hem till Jennie ikväll först, och se på idolfinalen och sen vara hemma hos mamma o pappa hela helgen. Pappa o jag ska hålla på lite med bilen imorgon..fixa bakluckan bla. Så de så!


Tidig ifrån jobbet

Gick hem tidigt från jobbet idag, redan vid 14.00 kilade jag iväg ifrån Vagnhärad och gasade hemmåt! Jag jobbar två timmar övertid varje vecka, så då tänkte jag att jag tar ut dom idag...ska iväg och jobba på stjärnholm vid 18.00, så då kan det vara skönt att ta det lugnt ett tag! ^^.

Ska ta o göra lite mat snart..men vad? Tycker att det är jätte svårt...tror att det blir pasta med skinka & kanske kidney bönor? Eller kanske någon ärtsort? Med cremefraiche då också...=D. mums mums!  Sen måste jag ta o plocka undan en massa kläder i mitt rum..fullt kaos där inne. Så mycket kaos att jag tillochmed sov i ellinors säng inatt bara för att jag inte orkade plocka undan. ^^. Nej, jag är inte lat..bekväm!

Lyckodans

Nu har Ida&Jag varit och hämtat ut Kent biljettern! =D. Vi ska fira detta med en Kent dag/kväll..! Så snart som möjligt! ^^. jag gjorde även en liten lyckodans för ellinor när jag kom hem! ;). nja, syskona johansson, behöver jag säga mer...!
annars är jag SÅ trött...helt tok trött. Bara två dagar kvar nu, sen är jag ledig...hela helgen för en gångs skull! Nice*. O jennie kommer hem i helgen! =D =D =D =D...Lovely!

En glädjens dag

Tänkte sprida lite glädje i denna regniga, tråkiga måndag......JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL KENT I NYKÖPING!!!!!!!
JAaaaaaaaaaaa! ^^. Min dag, mitt år, hela tråkiga vintern är räddad!! Så, underbart.

13 Mars, peab hallen, Nyköping. Du&Jag kent! Och Ida på ett hörn...;)

Söndag-> mitt andra julbord

Oj, har precis kommit hem från mitt andra julbord...och jag är SÅ trött. har aldrig sett så mycket disk i hela mitt liv, trodde aldrig att det skulle ta slut. Men som tur  var kom kusin vitamin o jeanette och hjälpte mig på slutet..haha, satte lite fart, så vi blev klara någon gång vid halv sex...ja, men det är ganska kul faktiskt..full fart, så tiden går ju jätte fort!

Imorgon blir det bosh i vagnhärad igen!

GRATTIS DESS PÅ 20 ÅRS DAGEN!



Nu ska jag ta o göra ltie lunch lådor till veckan som kommer..eller om jag ska ta o göra det imorgon istället..hm, är ganska trött nämligen. Aja. Heppåre!


Mitt första julbord

Precis hemkommen från jobbet- Stjärnholm. Gick jätte bra! Mitt första julbord..haha! Gud va disk jag hade!!! helt sjuk! =). Men jagä r riktigt stolt över mig själv..det gick tok bra!

Nu ska jag sova..:! och upp o jobba imorgon igen..jobbar 11-18! =D. Så...ni kommer antagligen inte se så mycket av mig nu i december...då jag antagligen kommer att jobba de mesta helgerna framöver..! men, vi ses i januari!

Natti natti

Ida, Maria, Emma o Sofie ute på nya äventyr

Tjoho!

Utgången igår blev mycket trevlig. Ida och jag skulle bara ha en "sitta hem o dricka vin/öl" kväll. men Emma skickade ett litet sms vid sex tiden och frågade om vi skulle med på fest. ABSOLUT! En fest tackar man inte nej till. Så, vid halv åtta gick jag hem till Ida och satt där o kollade på Idol och drack lite granna. Vid nio gick vi hem till Sofie, där också Emma var....lite mer dricka där och sen hem till therese. =D. Ännu mer dricka o massa prat, mycket trevligt!

Vid ca 20 över tolv så kom taxin och körde ner oss till Birgers, där vi var hela kvällen. och förengångs skull så var det riktigt trevligt på Birgers, brukar vara lite segt där, men igår var det riktigt kalas kul! Så med andra ord blev det en mycket lyckad fredags kväll!

Idag tog jag ordentlig sovmorgon, men vaknade vid halv ett av att ida ringde o frågade om jag levde..hon hade skickat tre sms och jag hade inte svarat på någe..haha! Efter att jag konstaterade att jag levde, så gick jag upp på stan o fikade med Ida...och nu ska jag snart iväg o jobba! Lär bli ganska sent ikväll..julbord, vilket innebär massa disk, vilket innebär massa jobb för mig, vilket innebär sen kväll! =D. Men det blir säkert kul..får mobba kusinerna lite ,).

Ha en jätte bra lördags kväll!