Back in buissness!

Yess..tillbaka på jobbet idag. Dock inte helt frisk, men kände att jag orkade att gå...fastän att näsan rinner! =D. Det gick jätte bra idag, jag var riktigt duktig, och det verkar som att min "team ledare" tycker det också, så det är alltid kul o veta..då blir man lite mer på G att göra ännu bättre!

Men tyvärr så insåg jag att jag har ju bara till den 29 juni..och det är på fredag, sen går mitt uppdrag där ut..så, då blir jag arbetslös sen, eller utan uppdrag. Får ringa manpower och tjata om ett nytt uppdrag. Känns lite tråkigt, för jag har precis börjat känna alla människor där, men så är det när man jobbar för ett bemanningsföretag, och det visste jag från början....=/. Men men, det känns bra att gå vidare till ett uppdrag också, testa någe nytt igen, träffa nya människor... Men samtidigt så känner man sig ändå lite nere på någe konstigt vis... man har liksom byggt upp kontakter där, eller man har fått arbetskamrater som man har fått olika relationer med, äveno m man kanske inte pratar så hemskt mycket..så har man ändå en relation till alla där. Både postivt och negativt.

Efterj¨jobbet så träffade jag Julia på stan, och tog en fika, ^^. alltid trevligt att fika med Jullan, man blir så glad! =D. Hon e go! =). Och konserten är ett MÅSTE julia, fixa biljetter;;).

Dess, ja vi MÅSTE diskutera GBG..känner för att åka snart, elller NU!

Midsommarafton på jennie och marias vis

fortfarande sjuk...genom förkyld. Why?!?!

Midsommarafton blev lugn för mig. For tillsammans med jennie och matilda till valla, hem till Anna, och var där ett tag..men jag kände mig allmänt mosig så åkte ganska fort...då åkte jennie o jag hem till henne och satt där och drack kaffe istället. haha, vilket midsommarafton, ;). Men, det var mysigt, och det är det som räknas..^^.

Idag blir det Årdala hembygdsgård och dansa runt stången, eller förlåt, stå och titta på när de andra dansar runt stången..."jag dansar aldrig nykter...". =D. Lite chokladhjul och lotter lär det bli också, få se om jag har någe tur i spel?

Sen är det jobb på måndag igen..bara jag blir FRISK! jag blir tokig på att bara gå runt hemma och inte göra någonting...man har ju absolut ingenting att göra, och när man har sett varenda tv serie som går att se, så är man väldigt trött på detta...och när man har druckigt X antal koppar kaffe, så är man inte sugen på kaffe längre, och datorn känns inte heller så lockande. Vad f*n ska man göra då? aja...

LÄngtar iaf till The Ark, igen...den 4/8. Ellinor den kärringen ska ju och se på dom i helgen, på Peace and Love..INTE avundsjuk...=*/. VILL OCKSÅ!

Sjuk

Idag åkte jag till jobbet som vanligt..men kände att min förkylning som var på G, kom närmare och närmare..och nu sitter jag hemma igen, kl. 10.30, så for jag iväg från jobbet...mår verkligen skit! Lagom till midsommar..men förhoppningvis så blir ajg piggare till helgen..;).

Vad ska man göra i helgen då?

Vädret

Jag blir tokig på vädret. På morgonen när man vaknar skiner solen och man blir jätte lycklig, sen står man på jobbet och solen skiner hela dagen, man blir lite deprimerad bara för att man måste stå inne och montera filter, men sen inser man att man slutar snart...när det är en halv timme kvar på jobbet tittar man ut genom fönstert och då plötsligt har solen försvunnit och regnet öser ner....vad har jag gjort för fel??? Varför detta dumma regn?

Vädret

Jag blir tokig på vädret. På morgonen när man vaknar skiner solen och man blir jätte lycklig, sen står man på jobbet och solen skiner hela dagen, man blir lite deprimerad bara för att man måste stå inne och montera filter, men sen inser man att man slutar snart...när det är en halv timme kvar på jobbet tittar man ut genom fönstert och då plötsligt har solen försvunnit och regnet öser ner....vad har jag gjort för fel??? Varför detta dumma regn?

The Ark 17/6-07

image49image51image54image56image57image59image60image62image63

Ännu en underbar kväll, med underbar musik, underbara människor och underbara The Ark! kunde inte bil bättre, och jag kommer att leva på blicken jag fick från Ola länge...länge...länge! ^^

Tack Ola, Jepson, Sylvester, Leari, Martin och Jens för ännu en helt perfekt konsert! Vi ses i augusti, i e-tuna igen!

VIP

ikväll hade MQ vip kväll, d.v.s. de hade smygstart på rean för medlemskunder, som är duktiga på att shoppa. Gissa vem som blev inbjuden! ^^. Så ellen o jag har varit där o shoppat loss...!

Sen så for vi ner till hamnen och skulle gå o kolla på folk o fina bilar, men det började ÖS regna, men vi trotsade vädret och gick ner till hamnen och åt glass, i regnet!! Det var JÄTTE mysigt...;).

Shoppingtur

Vilken dag! Helt underbart, ^^. Solen skiner, det är varmt, och jag gick en snabb shoppingtur med Julia, =). det blev en tunika/linne och en jätte söt klänning! så nöjd så...sen är jag fortfarande kär i ett par röda skor på åhlens, men jag ansåg att dom var lite väl för dyra...så, det får bli en annan gång.

Nu sitter man här o kollar på CSI, =). Härligt härligt! Imorgon är det jobb igen. Det gick JÄTTE bra o jobba idag, börjar känna mig riktigt duktig nu..! ^^. till och med monteringen på helan går bra!! I'm so proud over myself! =).

yess,..snart blir det sängen, inte för att jag tor att jag kommer att kunna sova, är ovanligt pigg!

puss&snusk!

Sommar o sol

Sitter nu hemma  hos Dessan o myser lite granna! =). Det ska bjudas på grillat här, o då backar inte jag...finns inge bättre än grillat! ^^.

Studenter

Har precis varit o firat min namnis! =D. Så underbart att se henne så lycklig, glad och stolt. ^^. Jätte mysigt har det varit.

Ska snart dra ut på krogen, jag får inte följa med på förfesten, den är bokad ENDAST för studenter...så, jag får komma till Sky se..=). så, då blev det en snabbis hem o ta de lite lugnt..är ganska trött faktiskt.

Men hade bäst! och hoppas att alla studenter har haft en underbar dag, precis som jag hade för ett år och fem dagar sen! Minns denna dag, den kommer aldrig igen! Det är ERAN dag!

Vänskap för resten av livet

I januari 2007 träffade jag en människa som kom att betyda mycket för mig. Imorgon tar denna underbara människa studenten och tar klivet ut i den vuxna världen. Denna människa har visat sig vara mer lik mig själv än min egen spegelbild, det känns som att jag har kännt henne hela mitt liv. Jag hoppas, och vet att denna vänskap kommer att hålla livet ut!

tack för en underbar vänskap Maria, du är gó i alla väder!  ;). Lycka till imorgon, jag känner mig jätte hemsk att jag inte kan vara med, men jag kommer och firar dig framåt kvällen!

image48

Leta vidare

min bil har blivit såld...=/. Så, nu får jag börja leta på nytt...


Helan

Japp, då har man jobbat första dagen, med dagtid! =). gick super bra, fick vara på "helan", där typ allt är automatiskt..så det var nice nice nice!

Nu ska ellen o jag ta o städa, o sen blir det promenix med maria! ^^

Walen 21 år

image39image40image41image43
image44image45image46image47


En helt underbar utekväll i Nyköpingsnatten! Måste göras snart igen, ^^.





Systrarna Johansson

image38

Ellen o jag, innan hon blev blond...nu är vi syskona Johansson Blond! =D.


MOD

ahh, jag ska upp fett tidigt imorgon, typ halv sex...hur kommer jag att orka? jag menar..jag kommer ju inte att somna förens sent, och så. men men! =D. jag får ju jobba dag som jag ville, ^^.

har precis varit ute på en promenix med maria! =D. alltid lika trevligt o träffa namnisen, ;).

ska snart kila o duscha...




MÅSTE SKAFFA LITE MOD OCH SKICKA IVÄG ETT SMS!!! =D vart kan man köpa mod någonstans?

Musik

Audioslave- Be yourself

Someone falls to pieces
Sleeping all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
She finally drifts away
Someone gets excited
In a chapel yard
And catches a boquet
Another lays a dozen
White roses on a grave

Yeah
And be yourself is all that you can do, yeah
To be yourself is all that you can do

Someone finds salvation
In everyone
Another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Until the end of time
Another runs away
Separate or united
Healthy or insane

Yeah
And be yourself is all that you can do
[all that you can do]
To be yourself is all that you can do
[all that you can do]
To be yourself is all that you can do
[all that you can do]
To be yourself is all that you can do

Even when you've paid enough
Been pulled apart, or been held up
With every single memory of
The good or bad, faces of luck
Don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright
You may win or lose

But to be yourself is all that you can do, yeah
To be yourself is all that you can do, oh [x3]
[all that you can do]
And to be yourself is all that you can
To be yourself is all that you can

Be yourself is all that you can do

Seg dag

Det har varit en väldigt seg dag idag, =). vad kan det bero på? ^^. haha!

Har precis gjort mat, korvstroganoff m ris!, mums mums!  Ska ta o ringa maria snart ;).

=/....

Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här





??

Åh...allt skulle bli så perfekt om det bara blev som jag ville..men tyvärr så tror jag ej att det blir så...jag menar, jag har varit i denna situationen förut, så varför skulle det bli som jag önskade denna gång?

I have been here before, kan man ju säga,ni som känner mig vet jag menar...för många gånger har jag varit i dennna siutation förut, och tyvärr går det inte vägen alla gånger...fast än att jag vill.

Jag vil lbara ha/få lycka. vad är det för fel med det? vad har världen emot mig?


Hemkommen

hem kommen precis från en helt härlig kväll! vad annat kan det vara när man är med nära o kära ;).

Nya härliga kontakter blev det också...mycket härligt, DEN människan vill jag träffa igen ^^. Fixa det tack!

Klarvaken




Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I'm fed up with this world
Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I simply hate this world...- The Ark, Gimme love



Då var man hemma från jobbet igen...eller kom hem för ett tag sen, men har setat och tittat på någon film, men insåg sen var klockan var
och beslutade mig för att gå o sussa, men nu är jag klarvaken, vad gör man åt saken? Jo, man sätter sig o bloggar...!