Radion spelar aldrig våran sång

Måste verkligen sätta mig ner och plugga nu. Men det finns ingen ork. Jag vill göra så mycket annat, vill vara någon annanstans, men inte här. Snöoväder ute, tycker inte om snö. Verkligen hemskt. Fick skrapa bilen idag innan jag skulle hem, och JÄTTE mycket snö flög upp i armen, maria blev ARG! usch. Men snart är det sommar, förhoppningsvis.
Vet inte riktigt vad jag vill med allt. Jag vill vara "duktig" och sköta skolan, men samtidigt så orkar jag verkligen inte. Jag vill vara överallt på en gång, och bara umgås. Allt är så konstigt, vet inte riktigt hur jag känner. Snurrar runt i en lång svart tunnel, och hittar inte slutet. Vet inte varför det jämt blir såhär. jag vill hitta slutet på tunneln, men samtidigt är det så skönt att vara här och bara snurra runt. Inte tänka, utan bara vara...
jorå, allt är välla bra annars, tror jag. Orkar inte känna efter. Livet är väl som det är, kan man säga. Jag orkar verkligen inte förklara allt, känns som att det är ändå ingen som förstår, hur det verkligen är. Alla håller med och så, men ingen förstår hur det egentligen är, det kan ingen göra. Men så är det med allt, ingen kan verkligen sätta sig in i någon annans situation, för ingen har levt i det. Men har det inte blivit bättre? Jo, det har det säkert..men ändå finns det där. Det kan räcka med ett ord, en mening, en låt, vad som helst..nån symbol i vardagen och så finns det där, man ser allt på nytt och den tid som har gått.. det är läskigt.
Jag har nog den här glada och positiva ytan, men innuti så vet jag inte hur det känns. Jag är nog färgglad och positiv där..men, ändå så är det någon liten svart punkt som inte går att färglägga..den kommer nog att förbli svart. Jag vill vara lycklig, men det fattas något.
Du är så duktig som tränar så ofta, ja, men det kanske beror på något? Jag vet allvarligt inte... samtidgigt får jag den här pressen på mig. jag vill också var så...som alla andra. eller jag vet inte.. nått är det säkert.

Vilket positivt inlägg detta blev..förlåt för de, men jag var tvungen att uttrycka mig lite... -maria

Det rullar framåt!

japp, och snabbt går det! Snart är våren här och Maria är SÅ lyckligt, bort med kylan, bort med snön och isen, bort med ALLT som har med vintern att göra! Och fram med värmen, solen, kjolen, linnerna och sena nätter! =) FINALLY!!!!

Helgen var underbart. Kan inte beskriva den på någe annat sätt! Helt underbart...ja.

Onsdag idag...--> O.C! Yess! =D.