en liten känsla

Jag har en sån jätte märklig magkänsla, vet inte om jag är glad, eller allmänt nere. Jätte jobbigt. Jag känner mig mer neutral, och ja..likgiltig. Kan man känna så? Jag orkar liksom inte bry mig om saker just nu, jag vill bara vara.
Bara vara Maria.
Som sagt, jätte märklig känsla, som inte går att förklara riktigt.

Ska snart kila iväg till jobbet... andra natten nu. =). bara tre kvar denna vecka och fyra nästa vecka. Sen slipper jag manpower. ska bli så skönt att gå vidare till någe annat. jag har gjort mitt på manpower. Känns skönt att börja på folksam, även om jag bara har provision, (dvs. jag har ingen "säker" inkomst varje månad). men..det känns skönt! jag ska skriva på papprerna imorgon.  så, det blir nog bra.

Aja. ska sluta vara "deppig o seriös" nu..
See ya!

hurtig

Jag har varit lite hurtig idag! =). Jag o Ellinor var o tränade vid sex tiden...så, jag gick och gick och gick på gåbandet..o sen styrkade jag :). jätte skönt faktiskt! ska försöka komma igång ordentligt nu, inte gå o dra på de. sitter nu med en stor kopp kaffe i handen. Ska väll åka till jobbet om drygt en halv timme, och jag är TOK trött. det kommer att gå galant att jobba inatt känner jag. ^^.

Så, vi syns o hörs imorgon bitti igen!

see ya


SOL

måndag, måndag, mådag...och solen skiner! lovelii. Jag blir så glad...på en gång känns livet lite enklare! Underbart.

Jag satt uppe till fyra inatt...jag tänkte att jag skulle sova hela dagen idag, men precis när jag släckte så kom jag på att, fan jag ska ju till flen och ge sallie två sprutor! FAAAAN. ehm, så nu vaknade jag vill halv elva- evla tror jag. sitter nu med en stor kopp kaffe i handen, kaffe är gott :). Ska väll snart ta o göra mig i ording, för att fara iväg. jag får sova lite sen på eftermiddagen istället, men vill hinna me oträna också. Mitt liv är fullbokat. :P.

Japp..sen jobbar jag då, 21.30-06.00. härligt!

see ya!

idahoo camfill!

Sitter nu hemma hos idahoo =). Hon har bjudit på super god lasange! o nu sitter vi o klunkar öl. kl. 18.35 går bussen emot stenkulla, för kalas hos elin&jenny. sen blir nog taxi ner till tellus, där vi ska shaka ass hela natten lång.

Så. ha en kalas lördag!

see ya

dadararaaaaa

Hejsan hoppsan dagboken, ;).

Tänkte att jag skulle passa på och skriva några rader här, när jag ändå har tid. (nu låter jag som en extremt upptagen person..men NEJ). för det första, det är SNÖ UTE! varför? varför? varför? vad hände egentligen med våren? jag som hade såna vårkänslor..jag har till och med tagit fram solbrillorna..men, sen så kommer det ner massa snö. förstår inte. det enda som gör mig lite lycklig var att när jag vaknade "imorse" (vid elva tiden), var att snön hade försvunnit litegranna..så våren kanske är på gång ändå? vad tror ni?

Igår kväll var jag, Ida, Maria, ellinor, Isabelle och Felicia på olearys och åt o drack öl. jätte mysigt, och ölen var god. hemskt, jag har ju inte druckit typ på en månad, så jag blev lite "lullig" av tre öl?! pinsamt. det är antinge det att alkoholförbrukningen har minskat kraftigt, eller så är det att jag börjar bli gammal? Hm..jag hoppas på det första faktiskt. Iallafall, det var jätte trevligt på olearys..typ inga människor där, när vi gick så var vi i princip dom enda där. men men. glod mat var det iallafall.

idag på dagen har ida o jag varit på stan. jag inhandlade lite små grejer...(klänningar, underkläder, mascara o så). vi passade även på att kolla på ellinor, som var levande skyltdocka idag. hon stod för axelsson o var så söt så. =). Pappa var även i stan, så vi tog en fika med honom på kumlins. väldigt trevligt.

jag kom hem för ett tag sen o har nu duschat, börjat små sminka mig lite granna. ikväll blir det nämligen först mat hos ida och sen förfest hos elin o jenny, sen senare ikväll utgång på tellus!= ). jag låter som värsta partysessan nu, men det var väldigt länge sen jag verkligen gick ut och kalasade ordentligt! Så, ikväll när jag kommer hem ska datorn vara avstängd och mobilen långt borta ifrån mig, annars börjar jag ringa, smsa o allmänt vara jobbig/känslosam mot folk. haha. det har ju hänt förut! ;).

hoppas att ni får en bra lördagskväll!

see ya


småkändis

Ibland är det kul att jobba inom bemaningsbranshen;
http://www.sn.se/popup.php?frames=true&template=ArticleStandalone&id=274043&sect1=101&sect2=157&title=Skriv ut artikel

Man blir ju lite känd, indirekt då. =).
Jag är en av dom sk. "inhyrda personalen".
Oj, oj, oj. Jag kan meddela att vi är väldigt omtyckta på jobbet.


onsdag-löning

Jopp, då var det onsdag, och LÖNINGSDAG! =). härligt härligt. jag funderar på att fira denna härliga dag med att köpa en klänning jag har kollat jätte länge på, på jc! Hm, får se.

denna onsdsag kommer att bjuda på; först en trip ut till näverkvarn med maria, hon ska fixa sina naglar igen, och jag ska kolla lite granna, är ganska sugen på de. Men, får se. Efter nävekvarn trippen så...ja. kanske ta en sväng i det underbara vädret? träna lite granna kanske, jag fick nämligen inte träna igår för kusin!! hm, så då får jag träna extra hårt idag istället ;).

Ikväll ska Ida o jag umgås, maria har bjudit med mig ut till kuggnäs också, på pokerkväll..tänkte försöka få med ida dit =). kan bli sköööj! träffa lite ssab folk. ;). jopp..det får nog bli min dag. eller jo, jag ska skriva en sammanfattning också, av tinget helgen..kolla över dagordningen en sista gång...sen var det någe mer jag inte kommer på.

jst de, en liten detalj till. =). jagh ar fått ett uppdrag! ute på thorsman. så, imorgon och på fredagjobbar jag förmiddag, 05.54-14.00, sen i två veckor är det nattjobb som gäller för mig, 22-06.00 =). MASSA pengar!

ska hoppa in i duschen nu. See ya!

fiiin

I would dig a thousand holes to lay next to you
I would dig a thousand more if I needed to
I look around the grave for an escape route of old routines
There doesn't seem to be any other way

Cause I've started falling apart I'm not savouring life
I've forgotten how good it could be to feel alive

Biffy Clyro- Machines

Klarvaken

Jag borde egentligen sova nu, ska upp relativt tidigt imorgon och ringa vetrinärern (sallie ska få sin andra vaccinationsspruta, så jag måste beställa tid). Men, sen har jag inget planerat på hela dagen. vad ska jag då hitta på?
Imorgon kväll sen blir det spelkväll som vanligt. =).

Kvällen tillbringades tillsammans med elin och jenny. ellinor ringde på eftermiddagen och sa att hon skulle åka hem till forssa ikväll och jag ville inte äta middag själv ,så smsade hit elin och jenny. Vi åt kycklingsallad, sen tog vi en trip till coop extra, köpte billigt godis och sen hem till soffan, där vi degade resten av kvällen. Mycket trevligt!

MEn, nu var det där med att sova..jag gick ändå upp tidigt imorse och skjutsade ellinor till skolan, men jag är ändå inge trött. Vad ska jag göra åt detta? Jag är helt klarvaken. Hm, någon som har ett sömnpiller till mig?

En vanlig dag




En dag, en måndag, på Svedeliusväg 12. =)

En liten uppdatering

Tänkte lämna en liten uppdatering ifrån svedeliusväg 12. Hm, jag har plockat undan packningen, papper, dator och dylikt ifrån helgen. Så, det är klart. Plockat undan allt annat kaos, betalat räkningar, kollat mailen och ja..allt är klart så att säga. Jag har även "hunnit" med att duscha. ;). Ska ta o platta o fixa håret snart.
Men sen då?


frulle

Jag är uppe med tuppen idag. =). Eller, nästan iallafall. Gick  upp vid åtta och skjutsade ellinor till skolan, hon skulle ta tillbaka all koreografi ifrån helgen, så..jag var snäll och skjutsade dit henne!

Nu sitter jag här med frullen; gröt, kaffe, jucie och en macka. Mums mums! =). Får se vad dagen bjuder på, det verkar inte om om jag får någe uppdrag idag, så..några ideer?

see ya!

sovdax

Jag ska gå och sova nu..är tok trött. Får se om jag får något uppdrag imorgon, annars blir jag ledig!

Natti natti!

Vår? Vinter?

Jag kom och fundera på en sak varför kommer det ner vitt skit ifrån himmelen just nu? Är det inte vår ute? Jag har ju börjat med vårjackan, och därför trodde jag att det var vår ute..men jag kanske har fel? jag kanske har missförstått? Nej, jag blir totally confussed. Ena dagen vår, sol och värme andra dagen, snö, kallt och allmänt äckligt. Usch.
Nu får faktiskt vädergudarna ta och bestämma sig.


helgen

Kom hem för några timmar sen ifrån helgens bravader! =). Vi (ellinor och jag) kom hem vid sex-halv sju tiden, sprang upp med sakerna till lägenheten och sen kilade vi iväg och tränade.

Helgen har varit hur bra som helst. helt galet kul! vi har gjort så mycket kul, så jag orkar inte berätta. Bla, igår kväll så badade vi bubbel pool och satt i en ångbastu, för det är väll sånt scouter gör? haha. aja, det har varit tok kul iallafall, och helgen har gått jätte snabbt och jätte bra, i princip inga problem. Så, det känns jätte bra!

Jadå, så nu sitter syster yster och jag, totalt slut, i soffan hemma och kollar på tv. I hennes skor går på trean. jag har dock sett den flera gånger, men, den funkar nog på en söndagskväll som denna..

See ya!


distriktsting

Sitter nu ute i forssa, hos mamma och pappa. Ellinor och jag åkte hit förut för att min skrivare ville inte funka, och jag måste skriva ut massa papper till helgen. Så vi åkte hit vid fyra tiden och mamma bjöd på mat. Kyckling, pommes och grönsallad! mums mums. Har nu skrivit ut alla papper och vi ska nu dricka lite kaffe. Sen vid halv sju tiden åker jag och ellinor till enebåga kursgård, där vi ska spänndera helgen med massa scouter. =). det är dags för vårat disktritsting.

japp...så, jag försvinner nu för en helg och återkommer på söndag kväll! Jag kan dock inte gå ut på internet, mitt modem har lagt av och jag får mitt nya på tisdag...så vill ni mig något, så får ni ta och lyfta telefonen o slå en signal!

see ya!

....


Nya arbetsgivaren =)

jobb

Redan torsdag. Sista dagen på min sjukskrivning, förhoppningsvis på ett LÅÅÅÅÅNGT tag. =).

Igår, onsdag, var jag uppe i stockholm på arbetsintervju för sonica telemarking...ehm. det var tre minuter intervjuer, tror inte att jag får det...MEN, det gör ingenting! För, typ tio minuter innan jag gick in på intervjun för det företaget, så ringde min mobil och det var ifrån Folksam. Dom frågade om jag fortfarande var intresserad utav jobbet, om jag hade funderat igenom allt. och jag svarade att ja, jag är fortfarande intresserad. Så...då fick jag jobbet!!!!!! JAG HAR JOBB =). det känns så jäkla skönt. De hade visst inte funnits några andra intressanta sökande efter att dom hade intervjuat mig ;). känns jätte bra o höra, de tror att jag blir en tillgång för nyköpingsregionen.

japp...så, sne när jag gick på den intervjun jag skulle på, så kändes det inte så viktigt. iallfall, efter intervjun så åkte jag tillbaka in till centralstation och mötte upp jenny. jag skulle nämligen vänta en timme på tåget och då hörde jag av mig till jenny o frågade om hon hade lust o vänta med mig. så, vi tog en kaffe på coffee cup. mysigt mysigt! hon hade även med sig sofia =).

japp..sen åkte jag hem. var hemma i nyköping vid sju tiden..skulle egentligen åkt till eskilstuna igår kväll och firat emma..men, det blev så sent, så det blir ikväll istället =).

nu ska jag panik fixa det sista inför helgen. distriktstinget.

see ya!

måndag

måndag, ny vecka (igen). jag har varit riktigt duktig idag, har städat ur den stora garderoben där ellinor har alla sina kläder och där vi har alla våra skor... så, jag passade på att rensa bland mina skor, ett tag senare och två kassar senare så var jag klar med detta. Så, nu är garderoben jätte fin! =). har även ringt till syo:n, eller studievägledaren på LiU och pratat om utbildnignen..så, den verkar riktigt bra och jag är ännu mer taggad nu. hon skulle även fixa så att jag får en "skugga en student"-dag. Spännande spännande. Har även ringt och beställt ny tandläkar tid (eftersom att jag totalt glömde bort min i torsdags, som nu kostar mig 360 kr). Så, jag ska dit i början av april.

med andra ord har jag varit riktigt flitig idag! =). Ikväll är det egentligen konstitueringsmöte för sparreholm, men jag orkar inte. känner att jag måste fokusera på annat just nu (jobb) och bara göra det jag verkligen behöver göra.

kvällen bjuder på promenad med idahoo, ska försöka få henne o färga mitt hår också ;). (snälla idahoooo). det behövs nämligen!

see ya


kan inte sova- passar på att få lite gjort

Jag kan inte sova, så jag passar på att söka lite jobb. Det hade faktiskt kommit in några på ams.se.
Så, jag passar på. Måste verkligen hitta ett jobb, annars lär det bli lite krisigt framöver. Men jag klarar mig nog, det gör jag alltid, på ett eller annat sätt. De är bara att le och bita ihop så löser det sig. På något sätt.

Jag har bland annat sökt jobb på nynäs slott som guide i sommar, tyckte att det lät jätte spännande! Prata med folk en hel sommar om arkitektur, konst och natur. Kan det bli bättre? Aja, ska inte hoppas för mycket, för då kommer det säkert någon idiot som har erfarenhet av att jobba som guide. Hm, sen har jag sökt som personlig assistent, en nattjänst. Jag tänkte att jag har ju erfarenhet utav personlig assistans så...det borde inte vara helt omjöligt, eller?

Aja. ska fortsätta kika lite nu efter jobb.
Har ni något jobb till mig, så får ni ¨gärna säga till. =).

See ya!

what?!

Vad hände?! Ehm,..jag tror att det är den tanken hela sverige har i huvudet just nu. Eller, hela sverige kan inte ha denna tanken i huvudet, för det är SVERIGES RÖSTER SOM GJORDE ATT DENNA LÅT VANN!!!! Aja. skit samma, det är bara melodifestivalen. Men bara för att "verka" vara ett melodifestivalen freak, så tycker jag att H.E.A.T skulle ha vunnit.

see ya!


Maria posar, ( as usually)

dåligt bloggande

Jag har haft fullt upp denna vecka och bloggandet har ännu en gång blivit lite dåligt. Jag som gång på gång har försökt att bättra mig. aja.

Igår så hade ida och jag filmkväll här hemma hos mig. eller vi skulle se på film, men sen så fastnade vi framför lets dance. =). Idag så har jag tagit en sväng på stan tillsammans med ida. fyndade ett svart baslinne på hm, 64,50. helt okej. hittade även en jätte fin klänning på jc, men...får köpa den när jag blir rik. ^^.

Ikväll så ska vi ha melodifestivalskväll är hemma. Jag, ellinor, hedvig och ida har bunkrat upp med chips, godis, ostbågar o massa gott =). nice!

Tisdag

Jag har precis laddat ner U2:s nya skiva. Riktigt bra!  Ladda ner den. ^^.
Denna tisdag bjuder på; en snabb visist på biblioteket och kopiera sjukintyget o skicka iväg det till försäkringskassan. Sen en trip till Hanlunda, där Camilla och jag ska sammanställa anmälningarna, schemat och alla de olika passen. Därefter en tripp till Katrineholm och möte om Femundmarka -09. Sen får jag se om kommer förbi spelkvällen och säger hej. =). Så, fullbokad med andra ord.

See ya!

Nyköping

  

Ida och jag var ute och gick en dag.
Jag passade då på att ta några fina kort, blev riktigt nöjd faktiskt!
Så, lite fina kort ifrån Nyköping =)

Göteborg

Nu har uppsägningen sjunkit in lite..och jag har helt enkelt accepterat det. jag menar, vad ska jag göra?! deppa ihop totalt och vägra gå ut, sitta med en marabou 200 grams choklad- med helnöt - kaka och moffa i mig. Nej, jag tror inte de. (jag väljer för övrigt en kopp te istället för choklad).^^. det är faktiskt bara bita ihop och le, jag själv kan ju faktiskt göra så mycket åt det.

aja, kom på att jag har ju varit i göteborg i helgen, och kanske ska skriva några rader om det?! . haha. jag, elin, jenny och åsa åkte iväg i fredags vid sex tiden... Vi åkte och åkte och åkte, toch till slut var vi framme i jönköping. där åkte vi runt och letade efter ett matställe..till slut blev det max. Jag åt en GI burgare med morötter till (som vanligt). sen fortsatte vi. MOOOT GÖTEBORG!! =). i jönköping bytte vi även förare, jenny hade kört hittills och nu tog jag över. Vi var framme i göteborg vid elva-halv tolv tiden.

Lördag. vaknade vid tio tiden av att syskona Alm och Louise stod i köket o fixade o trixade. jag tvingade mig själv upp ur soffan, som jag sov i (eller skulle ha soviit i ,men jag låg och lyssnade på elin och åsas snarkorkester...!). det blev frukost med pannkakor o kaffe o mackor. Vi gjorde oss i orndning och drog sen åt varsitt håll. Jag for in till stan och träffade maria och de andra åtke till något köpcentrum. Maria och jag gick på stan o kollade, jag köpte en oliv olja med citron på olivolja.etc, vi åt glass o sen gick vi hem till maria o drack te..mums! vid fem tiden (tror jag), for jag tillbaka hem till johanna, som hade köpt sushi till mig! MUMS! =). åt, duschade, sminkade mig, platta håret och korkade sen upp vinet. folk började komma och senare på natten, så åkte vi in till stan och gick ut, på boulevard.

söndag. segt, mycket segt. vi var hemma vid halv fem-fem på morgonen...vaknade vid tio tiden av att de pratades i köket. trött. dagen spenaderades sedan framför tv:n. För att sen vid tre tiden åka hemåt. Vi stannade även på hemvägen i jönköping och åt, dock denna gången på en resturang. mycketnice! =).

så med andra ord blev det en lyckad helg i göteborg.
TACK FÖR EN TREVLIG HELG! =).

see ya

Uppsagd

Jag hade ett obligatoriskt möte imorse vid halv elva tiden på manpower. Jag visste redan i förra veckan, när jag fick inbjudan, var det innebar. Jag är nu uppsagt från manpower. Alla vi tio stycken som är/var fast anställda blev uppsagda. Så, den 24/4-09 blir jag arbetslös, eller "mellan två jobb", som låter lite finare.

Har ni något jobb till mig? Jag kan jobba som vad som helst!


Götet nästa!

Tomorrow it is! =). Roadtrip med elin, jenny o åsa till Götet! Nice*
Vi åker imorgon vid sex tiden..då far vi iväg! Sen på lördag så ska jag träffa maria en snabbis, måste kolla hur hon bor ;). Sen på kvällen blir det att fira kusin vitamins födelsedag. Wiieee! Ser verkligen fram emot helgen, ska bli så kul och komma iväg. det lär nog även bli utgång på lördagskvällen :). Wiiiieeeeeeee!
Sen blir det hemgång på söndagen igen.

Vi har sagt att vi ska åka seat ner...men nu så har pappa kollat på min baklucka, och den vill inte funka. Vi kan säkert trycka in oss ändå. Hm. Försöker få tag på Jenny, men hon vill inte prata med mig =(.

Aja, ska se på 2 ½ men nu..
See ya!

manpower

Min chef ringde mig för ett tag sen och undrade hur jag mådde och så. vi pratade lite sen började han fråga om jag är med i något fackförbund...och om jag var med i a-kassan. jag sa nej till båda, och han sa då bar; jag råder dig att gå med.

han skulle visst ha möte med IF metall idag och prata lite...ehm, så fort jag kommer hem ikväll (sitter hos elin nu), så  ska jag gå med i a-kassan. De måste antagligen säga upp folk..så. yeeeeey!

onsdag

Onsdag då. Idag är det inte sol ute, hm, lite besviken..men å andra sidan, den dagen solen skiner igen så känner man ännu en gång ett lyckorus gå igenom kroppen. =). jag vill ha sommar nu!

aja. jag ska kila upp på stan en sväng idag...fixa o trixa lite grejer. någon annan som ska upp och kanske vill ta en fika jag ska försöka rycka upp mig nu d.v.s. resa mig ifrån soffan o göra något nyttigt. så. See ya!

Spelkväll

Är precis hemkommen från en väldigt trevlig spelkväll hemma hos Johannes, som även bjöd på mat! tackar tackar =). Ikväll spelade vi "upp till bevis". Sköj, sköj. Kom hem nu och insåg att jag är inte ett dugg trött, fastän att jag typ inte sov ett dugg inatt...så jag ska nog sätta mig o glo på tv ett tag. (för det har jag ju inte gjort idag annars).

See ya!



tisdag

Tisdag. Det är sol ute och snön börjar redan smälta bort. =). lovellii!
Nu kan kanske våren komma eller har vädergudarna några andra planer?

Som sagt, tisdag... vad ska jag hitta på idag? har faktiskt inte en aning. Tänkte gå en lång promenad och plocka undan lite här hemma. Fattar inte hur mycket två tjejer kan plocka fram..eller två tjejer och en katt! helt sjuk mycket saker överallt. Iallafall. Tisdag. UNDERHÅLL MIG! jag börjar bli riktigt tokig på detta nu...kan det inte hända något?!

Fan vad det snöade igår förrästen! de var helt kaos här i nyköping. Massa snö. Sen höll de på och plogade snö hela nattten, underbart! Dessutom gick de och handskottadde också, precis´utanför mitt fönster... hm, jag var inte glad inatt när jag inte kunde sova. Men nu när jag vaknade på morgonen och insåg att de hade i princip fått bort all snö,
så är de förlåtna..

aja. ska väll ta o göra någe nu.

see ya!



skit.

Full panik på en måndagskväll, det är bra! PERFEKT MARIA! Husby-Rekarne scoutkår skulle hämta sina monärosaker ikväll och så ringer dom när dom är i katrineholm, har alltså åkt hela vägen o så..och frågar vart sakerna är.... sakerna är då i ett annat förråd och jag förklarar vägen till dom.. men sen visar det sig att det är en annan nyckel dit och jag blir helt enkelt tvungen att ringa förra DO och nu får han fixa allt. grejen är den, att nyckeln till de andra förrådet, som han har....är på hans jobb! jävla typsikt. Så, nu är ännu en kår irriterrad på mig. känns så skönt. det finns redan folk som tvivlar på att jag klarar av att sitta som DO och nu händer detta. det värsta kom sen, jag var tvungen att ringa upp dom och förklara allt. hemskt. fan jävla skit. men jag kunde inte göra annat än att be om ursäkt, och att jag har inte blivit informerad om att det är en annan nyckel o bla bla bla...

ja, man är väll inte mer än människa?

Sallie is back!

Sallie har mått dåligt i några dagar nu. Pratade med vetrinären i lördags och hon sa att det kan vara kroppen som reagerar lite efter steriliseringen. Så, sallie skulle ta det lugnt med maten o så.

Så idag när jag vaknade så hade hon inte spytt o magen mådde bra! så, nu är min lilla bebis tillbaka =). Jag vaknade imorse av att hon hade rally på min säng... med andra ord Sallie är tillbaka!

 
sallie i sitt nya klösträd, jag köpte på Hornbach =)

Vardagsrummet

    

Kom på att jag har inte lagt upp några bilder på vardagsrummet...så här kommer några iallafall! =)

helgen

markus krunegård var jätte bra i fredags, hel grym! han började spela väldigt sent dock, vid tjugo-kvart i tolv någe...så. Men det var jätte bra! =). värt varenda litet öre. så fredagen blev riktig lyckad!

igår, lördag, så hade jag en hel dag på stan. Jag, Ellinor, Ida, Maria och Simone gjorde nyköpings centrum osäkert. Jag shoppade för pengar jag inte har, känns alltid skönt o göra de. iallafall, jag köpte en jätte mysigt lång stickad kofta grej på vero moda..(det var REA!). sen blev det en sväng till Gina där jag innhandlade ett jätte fint vitt linne med lite "nit"liknande grejer...tok fint. Sen avslutade vi trippen på stan med en fika på princess. Myspys!  igår kväll sen så hade vi förfest hemma hos ida, och sen utgång på tellus. där kapten röd spelade..o massa andra band. det var reggaekväll. ehm, inte direkt min musiksmak, men det var riktig sköj faktiskt! =).

idag har jag tok städat. har dammat, plockat, dammsugit, torkat golv o fixat. så nu är det tok fint hemma! på eftermiddagen blev det även en promenad med idahoo =).

see ya!