Fredag igen

Ja, veckorna går snabbt. Läskigt snabbt kanske..vet inte riktigt...=D.

Ikväll far jag till Nyköping o umgås med kusinerna..! en av dom har ju fyllt  år...=). så tårta o grejer blir de nog..!
 
O imorgon så är det Amazon partaj!!!!! Wieeee. Ska bli så kul..alltid kul o partaja med de underbara! Yess..får se hur de blir me skjuss o grejer..kanske ska diskutera det med mor..får se ;).

Japp, denna vecka har varit lugn...allt har varit fokuserat på "The Wiz". Men nu känns det som om man har kontroll på det..fast egentligen så är det fullt kaos..men om man tänker sig sitt rum..fullt med kläder på golvet..det är fullt kaos, men ändå så har man ordning i det..så känns det just nu  med musikalen..! men men, det löser sig, det gör det alltid =D.

Jajamännsan.... sånt är livet just nu. Alldelses utmärkt med några brytna hörn! JAG ÄR SÅ FILOSOFISK!...haah, vet inte vad jag får allt ifrån ;).

Puss o hej allihopas! ha en underbar helg..


Inlägg

ja..tiden går fort när man har roligt. Ännu en vecka har gått...allt går så läskigt snabbt. man hinner inte med att tänka, kanske är lika bra, vad vet jag.

Fredag tillbringade jag i bettna hos jenny,sov där efter mycket vin drickande ,). på lördagen när jag skulle åka hem..snöade det as mycket..så, jag körde fast med bilen i en snö driva...ehm, så det var barq att tvinga ut jenny i snöovädret och börja skotta..och efter ett tag och många tag med snö så kom bilen loss o jag kunde åka hem!...

Idag, söndag, så har vi firat mor mor och mamma..mormor fyller idag..o mamma imorgon..så, god mat och varit trevlig..det äör min söndag..nu ska jag försöka lura till mig bieln så jag kan åka in o hamitt vanliga söndags möte me de underbara =). menjulia JOBBAR!!! men, de löser sig..måste det göra..måste träffa dom o prata 0). Right matilda?

japp...ja just de, kom inte på någon bra rubruik..så det fick bli "inlägg"...=).

Puss

Fredagen den 13 Januari

Denna dag kommer jag alltid komma ihåg. Farmors begravning idag..tungt, men ändå välidgt fint och skönt. Väldigt personligt. Alltid hemskt att gå på begravning, men endå så kändes detta som en fin avslutning på ett fint liv. Finns inte så mer och säga. Mycket trevligt annars, träffade massa släktningar som jag inte träffat på enormt lång tid.

Annars så hänger förkylningen kvar..den vill liksom inte släppa taget. Men det går välla över snart hoppas jag..det är juinte kul o va förkyld..men imorgon när jag får hem mitt party linne så kommer jag nog må mycket bättre =D. Sen blir det förhoppningsvist utgång imorgon kväll..låter perfekt tycker jag. och denna gång ska jag INTE köra!

- maria

Kväll

Tiden går fort..redan kväll! Vad har jag gjort idag? nja, inte så mycket. har hjälpt mamma och städat ut julen, och har även hunnit sitta vidf datorn och ladda ner lite låtar 0). underbart!

Sen nu på kvällsningen så slingade mamma håret på mig! =). så, eller kanske ska säga att det blev mer hel blondering, men det blev fint iaf =).  så nu lever jag upp till min personlinhet! Dum o blond ;).

Hoppas att ni alla andra har haft en underbar också! min har varit underbar, fast lugn...blev super glad nu på kvällen när julia ringde o hörde hur de va med mig, det var nämligen våran dag idag..filosofi o grejer tillsammans...hmm, får ta våran dag nån annan dag!

Pusso hej på er allihopa

Sjuk

Hej!

Ja, det är sant..efter två dagar i skolan, har jag blivit sjuk.. jag tror det är chocken min kropp var med om när jag var tvungen att plugga...
Så nu sitter man hemma med halsont och ett huvud som snart smäller. Men det är ju skönt, man får ju sova länge på morgonen :P. Man måste ju se det positiva i det hela.

det är verkligen JÄTTE tråkigt och vara sjuk..har jag kommit på nu efter ett tag. Man har absolut ingenting att göra,..och dessutom mår man inge bra. Har hunnit ladda ner fyra låtar på morgonen och se en timme från tv shop..super kul..!

Undrar vad alla gör i skolan nu...hm, jag har scenografi. Undrar...

Begravning imorgon..kommer nog bli väldigt jobbigt, men jag vet ine..får se hur jag reagerar..får ha på mig mina nya kläder iaf =D. Super fint..haha ;).

jaja, kommer nog skriva mer under dagen... PUSS o hej!

Det drar igång igen

Ja, nu har de UNDERBARA jullovet gått till sitt slut.  FÅr panik bara jag tänker på det... nu måste man börja skärpa sig och koncentrera sig igen, och framför allt..PLUGGA! jag kommer att döööö..nej, så farligt är det inte..men endå.. :P.

Har fått svar av Norge förrästen, ochså svarade jag dom, genom att skicka min CV, o så fick jag svar av en som sa att man måste vara 20 för att jobba där, lite deprimerande..men hoppas på dom andra!

Har skrivitr upp vart jag ska söka sommarjobb osså...måste ta tag i mitt liv! Löser sig nog, hoppas jag.

Jaapp! ska gå o sova nu, sov typ fyra timmar inatt..var inge trött...så de får bli mer skönhetssömn inatt istället tänkte jag...så..

GOD NATT! sov sött =D