080130

Onsdag. Jobbade, sen hem byta om, tugga i mig ett äpple, och sen gasen i botten till Flen. Pizza (sallad för min del) men jenny och johan,och sen tv tittande. =). Myspys!

=)

tänk vad så lite kan göra en så lycklig. Precis vad jag behövde på en tisdags kväll som denna! ^^

Tisdag

Tisdag...kul? nej..tycker inte om tisdagar. =/

Helgen

Tänkte att jag skulle skriva några ord här. I fredags var Ida och jag på IKEA, oc shoppade loss, och åt god mat, sen blev det även en sväng till Media markt, VILKEN AFFÄR! hur stort som helst. Ja...iallfall, var hemma vid halv tio på kvällen, tok trött.

På lördagen vaknade jag halv tio av att Ida skickade sms och frågade om jag var vaken, och vid tio hämtade jag upp henne, o vi åkte o handlade mat. Sen försvann bara dagen, vi var på ÖB, åt mat, shoppade, fikade med Jenny o Walen, och sen så var klockan plötsligt sex, och vi skulle vara i Stenkulla hos kusinerna. (Vi skulle fira att jenny har fyllt år). Så, fem över sex var vi där...senare på kvällen blev det även utgång, och efterfest. Härligt härligt! En riktigt lyckad kväll, ^^.

Söndag. En seg dag...mycket seg dag. KOm hem någon gång straxt efter halv två...duscahde, och for sen iväg till Flen för att hämta upp jennie, och sen e-tuna för att hälsa på Dessan, Emma, o Tommy =). Det blev gott kaffe o fika bröd! mums!

Väl hemma igen på kvällen, var jag trött. Väldigt trött. Somnade vid nio tror jag...!


Fredag- Jobba, Ikea, Ida, Ica och kanske lite vin?

Japp, det blir jobb imorron...saknade jobbet för mycket, så, även fast jag kanske inte är "riktigt" frisk, så jobbar jag imorron. blir tokig genom att bara gå hemma och...inte göra någe! Så, då jobbar jag. Jag menar, det finns ju alvedon. ^^,

Fredag imorron, nice*. jobba till kl. 14.00 sen blir det ikea med Ida! =D. får se om jag kanske göra några fynd, hoppas så! Några ljus kanske, och kanske tillochmed några glödlampor ;).

Som sagt, jag trivs väldigt bra på jobbet nu. Eftersom jag nu har varit på Bosch rexroth ett tag, så har jag börjat lära känna människorna där nu...och det känns jätte bra! Själva jobbet kanske inte är världens drömjobb, men det är människorna som gör det. Sen är det alltid trevligt att ha manpower folk omkring sig, speciellt när det är trevligt att titta på dom..och prata..och ta små steg i rätt riktning. Jag menar, ha någon att små flirta med på dagarna är alltid trevligt, även om det kanske inte leder till något mer seriöst...=D. Men som sagt..titta kan man alltid göra!

aja, ska försöka sova några timmar inatt tänkte jag, så det är bäst att jag går o sussar nu! Natti Natti!

Sjuker

Igår var jag hemma i Forssa och firade mamma. Åt god mat, och fick fika bröd! mums mums! Men, när jag skulle åka hem, kände jag hur mitt huvud värkte, halsen gjorde ont och jag mådde illa, så jag beslutade mig för att vara hemma från jobbet idag...

Så, idag har jag sovit ut ordentligt, och mår nu bättre. kommer antagligen att gå till jobbet imorron. tror jag..

man saknar ju människorna på jobbet! ^^. sen blir jag tokig av att bara gå hemma...=S.

Kan man stoppa tiden?

Även fast att det var tisdag idag, så har det varit en bra dag. Den har gått grymt fort, nästintill läskigt fort.

 Vart tar tiden vägen? Kan slå vad om att jag vaknar upp en vacker dag och inser att jag är 35 år gammal, och har 3 barn, hus och volvo. Har funderat på det, tiden går väldigt fort, hur ska man hinna med att göra allt man vill? Hur ska man veta vad man vill? Tiden går fort, jag jobbar fem dagar i veckan, 07.00-16.00, sen är det fredag, vinflaska efter vinflaska öppnas, lördag samma sak, söndag...depression inför måndagen. Sen är det samma visa om och om igen. Är det såhär livet ska vara just nu? När man är "ung och dum", eller ska man ta vara på den här tiden och göra allt som man vill göra, men om man inte vet vad man vill göra?

Till för några veckor sen var jag säker på att jag ville börja plugga till hösten, men nu har jag inte en aning längre. Varför plugga? Jag menar, varför inte jobba, tjäna pengar och åka ut och resa som jag vill göra? Fast ändå, ska jag plugga så måste jag göra det nu, aldrig händer det aldrig.

Nej, jag tycker att det är ganska skräckinjagande att tiden går så fort. Snart så inser man att man har blivit gammal, och inte hunnit med hälften av allt man skulle ha hunnit med. Vuxna i min närhet säger alltid: ta vara på din ungdom maria", men jaha...hur då ta vara på? Om jag inte vet hur jag ska göra för att ta reda på "min ungdom", hur ska jag då kunna ta vara på den?

Nej, det är svåra frågor tycker jag. Jag har inte en aning vad jag vill med livet, men samtidigt vill jag göra så mycket som möjligt, så att ingen dag går förlorad. Vilket resulterar i att jag alltid göra något, sitter aldrig still, som i sin tur resulterar i sömnlösa nätter för att jag har för mycket att tänka på. Det är ett problem jag jobbar på, jag måste lära mig att sitta ner och ta det lugnt. Men det är svårt, när man barta sitter still nio timmar om dagen och jobbar, då när man kommer hem, vill man göra så mycket man bara kan. Ja...svåra frågor.

Kan man stoppa tiden?

Vänner

Vid vissa tillfällen kan jag komma på mig själv, stå och tänka på vilken tur jag här i livet. Jag har en familj som finns för mig, en familj som alltid står bakom mina beslut jag tar i livet, en familj som alltid finns till för att hjälpa om jag så behöver.

Jag har vänner som jag vet ställer upp i vilken situation det än är, och jag skulle göra allt för mina vänner. Mina nära och kära vänner betyder så mycket för mig, och det hoppas jag att dom förstår. Även om jag kanske då och då är dålig på att höra av mig, så är vännerna en av det viktigaste sakerna i livet för mig.

jag vill att ni ska veta att jag finns här för er, vad det än handlar om. Vilken tid på dygnet som helst. Vad skulle man vara utan vänner?


Oj, oj, oj ännu ett djupt blogginlägg, håller på att bli lite känslig kanske?

Måndag el tisdag?

Det var en trevlig dag på jobbet idag. Alltid trevligt att umgås med trevliga människor. ^^. (många trevligt det blev där).

Måndag. Jag har komit fram till att tisdagar är värre än måndagar, jag har alltid avskytt måndagar, men tisdagar är nog värre. Men, egentligen, alla dagar är väll desamma? Eller?


080121

Måndag= jobb.

Ännu en dag på kjeäster

Ännu en dag på kjesäter. Det har varit en dag med mycket diskussioner, beslut och nya uppgifter att ta tag i. Fick panik där ett tag över allt som ligger på mina axlar, allt som jag ansvarar för, men jag tror att det är bra för mig. Jag får något annat att tänka på, fokusera på. Sen vet jag att jag får hjälp av de andra i styrelsen om det blir för mycket, det känns bra.

Helgen här på Kjesäter har varit jätte bra. Roligt. Känns så bra att få vara med att påverka och förändra, sånt som jag själv känner att jag kanske har missat, eller saknat. Fixa så att dagens små scouter får en massa bra upplevelser, och minnen.

Jag har också kommit till insikt med att scouting betyder väldigt mycket för mig. Genom scouting har jag växt mycket som person. Kanske inte enbart genom scouting, men scoutingen har påverkat mig mycket att jag idag är den personen jag är. (kanske blev en konstig mening där, jag är nämligen helt slut i huvudet). Vi avslutade kvällen, likaså igår, genom att gå till kapellet. Tända ljus och lyssna på musik, rensa huvudet lite. Det är en underbar känsla, (nu låter jag nästintill kristen), men man sitter där, lyssnar på musik och bara tänker, eller inte tänker, utan bara sitter där och sitter. Svårt att förklara. För mig har det ingenting med någon tro att göra, utan bara att sitta där och tänka på familjen, vännerna, mig själv, mina mål och ja, allt. Rensa huvudet med andra ord.

Ja, det blev ett djupt inlägg detta, men det får det väll bli ibland antar jag! ^^

Kjesäter

Fredag kväll....maria sitter ute i skogen, utan för vingåker, på kjesäter. Ehm? varför kanske ni undrar nu? Jo, maria är på Distriktsstyrelse konferens för scouterna. haha! ^^. Kommer att vara här från ikväll till på söndag till ca kl. 15. Dock med ett litet avbrott imorgon, då vi (familjen och kusinerna), ska fira mormors 85 års dag, med middag på stjärnholm. MUMS! =).

aja. ska kanske försöka sova lite nu..har ju varit vaken i 19 timmar...ehm och det lär bli några till ;).

Heppåre!

Blä

Denna trötthet, kommer den någonsin att försvinna?

080114

Måndag. Det har varit en riktig super måndag, varför? Inte en aning, den har bara känns bra och fort har måndagen den 14 januari gått också. Började sju och plötsligt var klockan fyra....schwish!!! (eller hur det stavas) ^^.

Det har nog med det trevliga folket att göra ;).

Ska försöka sova lite nu...zZz

Yesss

En helvetes dag idag också..massa läck, och tröttheten har infinnit sig hela dagen hos mig. haha, bara gått runt och fnittrat hela dagen. =). ja, men det bjuder jag på!

Looking good! ^^

Torsdag

Japp, då var torsdagens jobbdag slut också. Skönt. har aldrig varit så trött som idag, och allt gick åt helvete..haha. ja, det är bara att skratta åt det. Monterade "nya ägg" ,en ventil.. och jag monterade och monterade, men fick bara läck på alla. Då insåg jag att jag hade monterat en liten del fel..så jag fick montera och ta isär typ 40 st. Haha..ja, fan vilken dag.

Sen kom kvällskiftet, och då insåg jag at jag hade packat fel också...skulle vara 3X70 i en låda..ehm, jag hade packat alldeles för många...det var droppen. då kände jag bara att jag ville hem.

Men det är tur att det finns folk där som förgyller min dag. Och TITTA får man. Se men inte röra. ^^

Sömnbrist, igen.

Jag kan inte sova igen...ligger helt klar vaken på nätterna och tänker. Vad jag tänker på vet jag inte, utan tankarna flyger bara omkring i huvudet på mig. Runt, runt o runt. Det kan handla om allt ifrån vad jag ska göra på jobbet dagen efter till när det är lön. Allt, på en gång.

Det är jätte jobbigt. Pratade med mamma om att jag var så trött och att jag inte kunde sova på nätterna. Hon menade på att jag inte behöver oroa mig, för det löser sig...men, det finns där ändå. Visst, jag vet att det löser sig, men det är inte kul att ha det hängande över sig hela tiden.

Jag  menar, jag kan inte gå runt och inte sova på nätterna, jag fungerar inte på dagarna. Som jag skrev förut någon gång, jag går bara runt på jobbet och är. Jag är helt slut. Vilket inte är så märkligt när jag kanske bara sover fyra timmar per natt. Fan.

Aja, jag ska ta o diska nu..och sen till Ida och titta på Victoria secrets show. ^^.

=) =)

Måndag. bara fyra dagar kvar till helg. Men efter idag och två veckor framåt kommer jobbet bli lite roligare...varför? Ja, finns en anledning...titta kan man alltid göra! ^^

Funderingar

"Musik ska byggas utav glädje", sägs det..men hur kommer då sig att det finns låtar som bara får en att känna tomhet? Har den låten byggts utav glädje?

Låten

9 Crimes- Daimen Rice

Behövs det sägas något mer?


"detta var mitt 2007"

Har setat och läst några "detta var mitt 2007"...då det kom upp en tanke i mitt huvud, kanske jag också ta och göra det? men den tanken försvann lika snabbt som den dök upp. Varför ska man göra det egentligen. 2007 var bara ett av många år som man kommer att leva, och jag kan slå vad om att 2008 kommer att bli exakt likadant som 2007.

Så, därför kommer ni att se någon, "detta var mitt 2007", i min blogg.

Söndag

Söndag och jag har ont i min mage. =/

Hemma hos mamma och pappa

Hemma hos mamma och pappa nu...på landet. Känns alltid så konstigt att komma hem hit, på ett sätt längtar man hit, men på ett annat sätt blir jag bara så trött när jag kommer innanför dörren. Jag bara känner ibland när jag kommer hem hit, vad gör jag här? mitt humör dras ner i botten och verkligen stannar där. Jag stannar på botten tills jag kommer innanför dörren i nyköping igen. Då blir mitt humör på topp igen. Väldigt märklig känsla måste jag säga.
Jag kan gå hemma hos mig och längta till Forssa, och att åka hem hit..men sen, nej. varför ska jag åka hem?

Så, jag sitter hemma i forssa ikväll, en lördagkväll. Hm, var hemma i nyköping igår kväll med jenny och hemma hos mamma o pappa ikväll...jag nar nämligen inte råd att gå ut. Hemskt, så då får man sitta hemma och ruttna bort. Aja, får ta igen det nästa helg, för jag kommer verkligen ha mer pengar då!

On the road again! ^^

Japp..sitter i bilen påväg hem till mamma och pappa och sen ska vi fara vidare till e-tuna och fira andreas, som fyller 21 år idag! (kusinen). Ska bli trevligt och se hur dom bor, har aldrig varit där nämligen ;),.

Annars? Jodå..mensvärk. massa. Allt jag har och säga. =/.

Vänskap!

image93

Ida&Jag! ^^

Ord

Läste ett sånt fint citat idag;
"En vän är en person som kommer nära när andra försvinner".


Dessa ord säger mycket om många i min närhet.

=)

Nyårsafton

Nyårsafton igår...maria drack som vanligt. =). Pratade väldigt mycket, men det kanske är bra, vad vet jag. ^^. Pratade visst om allt har jag hört idag också utav ida..haha, saker jag inte kommer ihåg. ehm, ja. jag drack igår.