L.Winnerbäck

var ute på ticnet och såg att det fortfarande finns biljetter till Lars Winnerbäck, JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!

Mitt lilla egna lyckorus

Vet ni vad som har hänt idag? Jo, först i morse ringde min mor mig och fråga om jag inte kunde komma hem, för en tv gubbe skulle komma ut, och ÄNTLIGEN kolla på tv boxarna som inte funkade. Iaf, jag for iväg till jysk, för att köpa mig en ny kudde, min gamla har blivit platt..=/. Så, jag gick där på jysk och plötsligt ringde min mobil. Det var en karin ifrån manpower i Åre! jag har nämligen sökt en tjänst där, som hon nu ringde om. Så, antalgien kommer jag fara upp till åre mellan februari- april. o jobba där som typ lift kollare, städerska, och butik. Hon lät jätte positiv, så vi ska höras senare i höst!

Jag köpte min kudde och svävade runt inne på jysk i mitt lyckorus, tycker verkligen synd om den personalen som måste vara i den tråkiga lokalen, varför händer det ingenting med deras gamla? Sen for ja vidare heem till mamma och pappa, oc hdå ringde plötsligt min kusin! "hej, det är elin, jag har fixat job till dig". Jaha?!?!. tack, tack, tack o tack! Så, på fredag ska jag till Stjärnholm och säga hej och provjobba. perfekt!

En helt underbar dag med andra ord. (manpower har fortfarande inte hört av sig, dummingar).

Brum brum

Snart ska jag skjusa ut min stora lillebror till Ökna! =). Ska passa på och titta på hans rum o lite sånt också. Tror nämligen att jag aldrig har varit där..! pinsamt, men sant. ^^

Hallå där!

Imorgon är det fredag. En hel vecka har gått och jag har inte gjort ett skit på hela veckan. JAG VILL HA ETT JOBB! ge mig ett jobb...

iallafall, idag på eftermiddagen ringde min mobil och det var sofie! :D. så jag for till nypan och träffade henne och malin. Vi var jätte seriösa och planerade inför PL-kursen. Jätte trevligt! ^^.

Imorgon blir det Laakso med Ida, och på lördag backyard babies med Ida. Ehm, jag lyssnar ju inte så mycket på deras musik, är till och med osäker på hur namnet stavas, men det blir säkert trevligt ändå! :D.

Sen på söndag blir det släkten och forssa. Vi ska fira min lilla 20 års dag! :D. så det blir paket för min skull!

Heppråre!

Mellan två jobb

Ja, mitt uppdrag för Manpower gick ut i fredags..jag orkade inte tänka så mycket då det då, utan fokuserade mest på kalaset jag hade i lördags, som blev mycket lyckat!  =). Tack ni som var här och förgyllde min kväll, ^^.

Iallfall, sen blev det då måndag och verkligheten kom tillbaka till mig, jag ringde manpower och hörde om nytt uppdrag. men tyvärr så fick jag som svar att just nu så har dom inget uppdrag för min del, så jag har gått hemma nu, hela veckan. Jag håller på att bli tokig! jag får ingen betalt, och har inge att göra. Vad ska jag göra liksom?  Så jag har fördrivit min tid hemma i forssa, och hjälpt till lite här hemma..men paniken börjar komma allt närmre nu, jag har ju inge jobb, och får ingen inkomst.HUR SKA JAG KLARA MIG¨?

Det är jobbigt faktiskt...jag kan ju inte göra någe åt det, det är liksom bara att gå o vänta på ett nytt uppdrag, eller söka nytt jobb, vilket jag har gjort också. Men, jag måste ha någe och göra NU!

Så, har någon av er någe tips om vad jag ska göra, så säg gärna till! ;).

Syskona Johansson

image76

Om cirka en halv vecka flyttar även min bror "hemifrån", till Ökna. Känns lite konstigt att min lilla lillebror ska flytta iväg, men så är det väll..! I guess. =D. min lilla lillebror har blivit stor, och nu bor inga barn kvar i Kyrkbol.

Hurra, hurra, hurra!!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det marias födelesedag, hurra hurra hurra!! =D =D =D =D

ÄNTLIGEN 20 ÅR! ^^

Födelsedagen firades ganska lugnt och harmoniskt idag. Jobbade som vanligt idag..och sen kom jag hem och efter ett tag kom familjen på besök. Det bjöds på smörgåstårta, kladdkaka och blåbärs tårta! mums mums mums! =D. Paket fick jag också...av ellinor och Daniel fick jag en jätte fin skål ifrån kosta boda. av mamma och pappa fick jag fyra vinglas ifrån orrefors, en ljusstake (hållare) ifrån orrefors och ett armband som jag har gått och kollat in ifrån Espirit. Så jag är jätte nöjd med min dag! ^^.

Födelsedagen fortsätter att firas på lördag med de nära och kära!

Sommar, sommar, sommar

image75

Sommarlycklig Maria!

The Ark

The Ark den 4 augusti, parken Zoo. En fantastisk kväll som har fört med sig många nya härliga minnen. Tyvärr så var det sista konserten med The Ark denna sommar, men förhoppnisvist inte den sista. Norrköping den sista augusti är väldigt lockande ska jag säga...

Tack The Ark för en underbar kväll!

image68
image69image70image71image72
image73

Öland

Nu var det ett bra tag sen jag var här och bloggade lite. =). Jagh ar ju varit på Öland med Jenny! det har varit super härligt. vi for iväg i söndags och stannande till och åt glass i södderköping, och sen hela vägen ner till öland, gissa om vi blev galda när vi såg ölandbron!! =). det är en väldigt lång väg ner till kalmar.

Väl på öland så åkte vi upp till bornholm och tänkte att här ska  i bo! hittade en jätte fin camping och jag gick in och prata med dom.  men där var det 25 som åldersgräns!! så vi fick åka vidare, tio minuter senare var vi i köpingsvik och hade fått en camping. jätte fint! kvällen böjds på mat på en krog, super god mat! :D.

På måndagen så låg vi på stranden i köpingsvik, sen efter några timmar så tröttnade vi på det, dels p.g.a. alla barnfamiljer. så vi åkte in till bornholm o shoppade istället! :D många fynd gjordes. Därefter påbörjade vi våran resa uppåt i Öland, vårat mål var Böda Sand.

Eftersom det inte är så långa avstånd på öland så tog det inte så lång tid förens vi var framme, och vilken underbar camping! Jätte stor, och jätte nära stranden, som var helt underbar. och fem stjärnig!!! :D.

Tisdagen så låg vi på stranden hela dagen, och blev tok bruna! jätte härligt väder, men jätte kallt i vattnet, och alla små förrvirrade barn tyckte att det var jätte varmt och bara sprang i..ehm, jag vet inte de riktigt. det var TOK KALLT!
Det var en jätte bra dag, mycket sol, mycket sand, after beach, och på kvällen krogen. hel härligt!

igår, onsdag så tänkte vi vara lite kulturera.=). så vi åkte upp till långe jan, fyren på ölands norra punkt. Tittade på den och lite sånt och sen ner till Borgholms slottsruin, som är norra europas största slottsruin, och till sist till kungens slott på öland, som jag inte just nu kommer på vad det heter. ...=). bra där.:! haha! Sen började vi den långa vägen hem, med ett traditionelt stopp i söderköping..! mums mums mums! ^^.

Kom henm någon gång vid halv åtta och packade upp. Vid nio tiden mötte jag Ida på stan och vi gick ner till hamen och tog en öl..som blev många öl!! :D.

En bra vecka på semestern har det alltså varit. idag blir det ikea med syuster yster..

Öland nästa

NU far jag till Öland snart! :D Jag och jenny på öland i fyra dagar, i TÄLT! ^^. Det kommer att gå super bra! och jag har även hört att det ska bli fint väder, så det kommer att bli härligt!

the Ark

The ark igår..underbart som vanligt! Jag, Emma, Ellinor och felicia, lovisa och Josefina! nkice nice nice! =D. Sugarplum fairy var förband.. och de var också helt underbara!  Har aldrig tänkt på att de är så bra, men de är de verkligen..tok bra! Och sen hela the ark...ja, vad ska man säga? tredje gången jag såg dom nu i år och jag har inte tröttnat än! det är så härligt,så bra, så lyckligt! Ja, man blir lyckliga av dom, man glömmer alla bekymmer för ett tag och är bara i exkstas!

Ja, det var underbart..mer kan jag inte säga. bilder kommer strax! Fick riktigt fina bilder måste jag säga..för att vara tagna med mig mobil! :D.

Och sen fick jag ett litet samtal ifrån söt Maria går.:! då blev jag ännu gladare! :D. det var helt enkelt en super kväll igår..the ark, vänner och maria. kan det bli bättre? Nej, tror inte de va..!                                  

Godnatt

NU ska jag sova..! Natti natti allihopa!

Diskning

jag måste diska..men jag orkar verkligen inte. Jag har faktiskt varit jätte duktig och diskat varje dag nu den senaste veckan...(vuxenpoäng) men ikväll så har bara all energi tagit slut....får göra det imorgon istället..!


image67

Prayer for the weekend- The Ark!
Lördag, Parken Zoo, E-tuna. Jag, Emma (kanske tommy), Ellinor och Felicia..kan det bli bättre
?