Öland

Nu var det ett bra tag sen jag var här och bloggade lite. =). Jagh ar ju varit på Öland med Jenny! det har varit super härligt. vi for iväg i söndags och stannande till och åt glass i södderköping, och sen hela vägen ner till öland, gissa om vi blev galda när vi såg ölandbron!! =). det är en väldigt lång väg ner till kalmar.

Väl på öland så åkte vi upp till bornholm och tänkte att här ska  i bo! hittade en jätte fin camping och jag gick in och prata med dom.  men där var det 25 som åldersgräns!! så vi fick åka vidare, tio minuter senare var vi i köpingsvik och hade fått en camping. jätte fint! kvällen böjds på mat på en krog, super god mat! :D.

På måndagen så låg vi på stranden i köpingsvik, sen efter några timmar så tröttnade vi på det, dels p.g.a. alla barnfamiljer. så vi åkte in till bornholm o shoppade istället! :D många fynd gjordes. Därefter påbörjade vi våran resa uppåt i Öland, vårat mål var Böda Sand.

Eftersom det inte är så långa avstånd på öland så tog det inte så lång tid förens vi var framme, och vilken underbar camping! Jätte stor, och jätte nära stranden, som var helt underbar. och fem stjärnig!!! :D.

Tisdagen så låg vi på stranden hela dagen, och blev tok bruna! jätte härligt väder, men jätte kallt i vattnet, och alla små förrvirrade barn tyckte att det var jätte varmt och bara sprang i..ehm, jag vet inte de riktigt. det var TOK KALLT!
Det var en jätte bra dag, mycket sol, mycket sand, after beach, och på kvällen krogen. hel härligt!

igår, onsdag så tänkte vi vara lite kulturera.=). så vi åkte upp till långe jan, fyren på ölands norra punkt. Tittade på den och lite sånt och sen ner till Borgholms slottsruin, som är norra europas största slottsruin, och till sist till kungens slott på öland, som jag inte just nu kommer på vad det heter. ...=). bra där.:! haha! Sen började vi den långa vägen hem, med ett traditionelt stopp i söderköping..! mums mums mums! ^^.

Kom henm någon gång vid halv åtta och packade upp. Vid nio tiden mötte jag Ida på stan och vi gick ner till hamen och tog en öl..som blev många öl!! :D.

En bra vecka på semestern har det alltså varit. idag blir det ikea med syuster yster..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback