torsdag

Torsdag, gud vad veckorna försvinner iväg. Läskigt egentligen när man tänker efter. Den här dagen kommer aldrig igen, den har varit och imorgon är det en ny dag, som när den är slut aldrig kommer tillbaka. Nej, man blir ganska rädd när man tänker på det. För varje dag som går, så blir man en dag äldre. Usch*. Det ska man nog inte tänka på egentligen, då blir man nog mörkrädd.

Dagen började väldigt trevligt idag! Simone ringde vid tio tiden, precis när jag hade vaknat och vi bestämde oss för att gå och träna vid elva tiden. Vilket var väldigt bra, för vi båda har fuskat med det på sistonde. Men nu blir det till att skärpa sig igen. Efter träningen kom jag hem, käkade lite lunch och sen drog jag igång med storstädning, och då menar jag verkligen STOR städning! GUD, va smutsigt jag hade de..men nu är det fint =). jag tycker verkligen om att städa, har kommit fram till det. Jag vet ju hur bra jag mår när det är klart, och allt är perfekt. En sån skön känsla.  Ja, jag har kommit fram till det att jag är nog lite pedantisk.

Sen hämtade jag Ellinor från skolan, vi tänkte åka förbi Netto och kolla (dom öppnade idag), men när vi åkte för vi och kollade in genom fönstren så ångrade vi oss väldigt snabbt. Hela affären/parkeringen var full med folk, så vi tänkte att det står säkert kvar nästa vecka också. Om ingen bränner upp de kanske? Så, vi åkte hem istället och åt mat. Mamma och pappa kom förbi och hämtade ellinor, de stannaade lite längre på en kopp kaffe och konstaterade att vardagsrummet blev jätte fint. (bilder kommer senare när allt är klart).  Efter detta så åkte jag ut till bror på Ökna och hjälpte honom med en engelska text, som han ska skicka in för eventuell praktik i skottland. jag åkte sen hem, och hade då bror och hans kompis isak med i bilen (dom skulle ut till en annan kompis till daniel och äta lite mat). Så, vi hämtade upp ida på vägen, och sen skjutsade vi ut dom till Lund-Skavsta.

Ida och jag tog en sväng förbi Willys och köpte naturgodis och lite annat smått&gott, och bänkade oss framför Tv:n- antikrundan. (jag är en tönt jag vet, men det är bra). Och nu sitter jag här, själv. (eller sallie är ju här också). Ska väll egentligen gå och sova snart, men är inge trött. Jag börjar inte jobba förens vid kvart i tolv imorron, på EUU. Så jag känner ingen panik med att tänka på refrängen heller...så, vi får se vad kvällen utvisar. några ideer?

see ya!



onsdag

Idag vid tolv tiden så hämtade jag upp Simone och vi åkte mot vagnhärad- Bosch rexroth. Vi kom dit, blev insläppta, sen började kramkalaset. Det var SÅ kul att träffa allihopa igen..har verkligen saknat dom. Fast ändå, så kände jag att när jag gick innanför dörrarna där så kändes det som ett avslutat kapitel. visst, det var en så rolig tid att var där, men...nu är jag på andra ställen och bosch tiden är förbi. Men visst, ibland kan jag sakna den, men å andra sidan inte. Stämmingen var inte desamma där och ja..jag vet inte. Men alla var iallafall glada och se mig och simone, det kändes bra.

Sen på eftermiddagen kom mamma och pappa hit, och bar upp soffan o monterade ihop rumavdelaren. Vi åt och fikade och sen satt och kollade kryssningar till sportlovet. Ikväll sen har ellinor och jag plockat o fixat i vardagsrummet, det blir SÅ fint! Kl. 20.00, till top model blev det räkor och lite vin. (det är ju ändå lillördag)

förrästen, vi skulle ju åka på markus krunegård på fredag. MEN det är flyttat!!!! till den 27/2. fan. aja. inte så mycvket att göra åt.

jag ska gå o kolla på tv nu.

see ya!


Tomorrow

Pratade med Simone nyss, och vi ska åka till Bosch imorgon och hälsa på. Dvs om jag är utan uppdrag, vilket jag lär vara. (hoppas jag). ska bli jätte kul och träffa alla igen, har saknat dom extremt mycket!

Så, imorgon blir det Bosch reunion. =)


Äntligen!

Chefen ringde förut och undrade om jag kunde jobba imorgon också. (dum fråga egentligen, för jag har ju inge val) Så, imorgon ska jag till LTB - Saab lagret, ute på Arnö, så det är perfekt! Äntligen får jag börja jobba!!! Ska jobba kl. 14-18 imorgon, några timmar iaf.

Sen ska jag även jobba på fredag, på EUU igen. Så. nu kör det igång och det känns SÅHÄR bra!


Idioter

Förrästen, jag blir bara så trött, irriterad, förbannad och allmänt besviken på nyköping ibland.
Ellinor ringde mig i förmiddags och berättade att blue moon bar stod i lågor. jag blev inte så förvånad direkt, det var bara en fråga om när det skulle brinna. SÅ, nu är hela lokalen förstörd.

hörde att dom antagligen har haft i brännvätska i ventelationssystemet...och att yttertaket är förstört och taket mellan 1:a och 2:a våning. JÄVLA IDIOTER!

dom har även "tutat" och varnat folk för att gå ut, för brandröken. skit säger jag bara.

See ya


the weekend

Hejsan hoppsan i lingonskogen! =)

Tänkte att det var dags för en uppdatering....det har blivit dåligt med det på de sista dagarna. dåligt maria, dåligt.

Iallafall... i lördags så var jag på Simones födelsedagskalas! =) jätte trevligt var de! Vi var först hemma hos henne, ca 15 st tjejer, och hade sexparty! Riktigt roligt, jag har sett allt som går att köpa nu, jag lovar. ;). Sen så blev det tellus, där jag mötte kusinerna och ida som hade varit på kalas hos troen. Där dansade vi och drack hela kvällen, riktigt trevligt! Massa folk bara...så in i norden! nästintill jobbigt.

Sen igår, söndag. Så var jag på tårtkalas hos elin o jenny =). jennys firade sin födelsedag med tårta, kaffe o kakor. mums! Så, vi satt där och pratde massa och hade allmänt trevligt. Sen stannade jag kvar o åt pizza med elin, jenny och stina. Myspys!

Idag så har jag jobbat. (kors i taket). jag har varit på euu. emilia som brukar var där skulle vara ledig idag, så då fick jag hoppa in. Riktigt trevligt och komma dit och träffa alla. Man är igenkänd där nu ;). haha. Så, idag bjöd jag på stuvade makaroner och korv. (jag smakade makaronerna och dom var riktigt goda!). och nu sitter jag här. Väntar på att syster ska komma hem, så ska vi äta. Ikväll ska jag på scoutmöte i oxelösund. Ska träffa styrelsen där och prata lite med dom. Har inte träffat några scouter därifrån förut, så det ska bli sköj! =).

see ya

Frulle dejt

Dagen började väldigt bra idag! Simone ringde igår och frågade om jag ville ha en "frulle dejt" med henne idag. (tror att jag skrev det igår). Och ja sa;gärna, om jag inte har något uppdrag. Och har jag något uppdrag? NEJ! så, vid halv elva i "morse", så var jag hos simone..o vi åt en jätte fin frukost o satt och pratade. tack gumman, mycket trevligt! , nästa gång är det min tur att bjuda på frulle ;).

Påvägen hem sen ringde jag mamma och grattade henne. Hon fyller 49 år idag! grattis grattis. (man pratar inte om en kvinnas ålder, men hon är en stolt 49-åring). Ellinor och jag ska hem till mamma och pappa ikväll, kusinerna o moster o morbror kommer också dit. Så, det blir mat o fika. (gratis mat tackar man aldrig nej till).

Ja just de, jag fick brev i från ortopedkliniken idag..så, den 12/2 kl. 10.00 ska jag operera vänster handen. ÄNTLIGEN! Sen slipper jag den här skiten helt. Vänster handen värker nu så fort att jag har gjort någe. T.ex. setat vid datorn förlänge. Men, nu blir det bra! great =).

Snart blir det först lite fix o trix med pappsen och sen stan med ida =). mypys! känner på mig att det kommer bli en SUPER bra dag!

see ya!

fredag!

Simone skickade sms förut, så det blir frulle hos henne imorgon, myspys! Sen blir det hem o fixa med papprena inför distriktstinget, o tvätta det sista. (har tvättat hela dagen idag, har nog ALDRIG haft så mycket tvätt). Vid två tiden, när ida har kommit hem från jobbet, så blir det en sväng på stan. =). kanske gör man någe fynd man vet aldrig.

mamma fyller imorgon, så ellinor o jag ska baka en tårta till henne imorgon, o sen åka hem till forssa imorgon kväll, då vi också ska fira kusin! så, det blir en fullspäckad dag imorron. härligt! (vi får hoppas att jag inte får något uppdrag, för då hinner jag inte med någe av allt jag ska göra).


Ida och jag på Olearys, lördag 17/1.

Förrästen, det är ju LÖN imogon!

M.Krunegård


30/1-09. Markus Krunegård, Raw- Eskilstuna.
Jag, Ida, Dessan och Emma kommer att stå längst fram och spana.
RIktig nice kommer det att bli!
har dock inte köpt biljetter än..(?!), men jag fixar det senare, det såg ut att finnas många kvar...

Torsdag

Torsdag. Och jag är utan uppdrag, (som vanligt). vad ska jag hitta på idag då. hm, INTE EN ANING! eller jo, jag ska sandpappra o måla golvlisterna...ehm, tar högst en timme. sen tänkte jag försöka göra lite fint i vardagsrummet, eftersom att ellinor kommer hem ikväll. Jag kanske ska ta o kila iväg o träna också...hm. får se.

manpower ringde precis, så jag ska jobba på måndag! yeeeey. vad kan det bli för tider...11-14.00 kanske. alltid någe.

aja. jag ska ta o sätta fart här hemma nu.

See ya!


Lekstund vid Träffen

  
Jag var och lekte med Simone och hennes guddotter Dorotea (tror att det stavas så),
i förra veckan, tror jag att det var.
Lite bilder därifrån.

Senaste nytt ifrån renoveringen av lägenhet nr 5.

    
Senaste nytt ifrån vardagsrummet. det är i princip klart, förutom en liten del som fortfarande är gult. Tapeterna tog slut, sen är det en rad av golvet kvar. Men det blir så FINT! =). Alla tycker dock att det ser lila ut, men det är brunt! Just so you know. ^^.

Chokladkaka


Jag har bakat för första gången på VÄLDIG länge.
jag hade inget speciellt för mig,, sitter och väntar på att pappa ska komma ner, så jag gjorde en chokladkaka =).
Den kan pappa och jag äta sen i eftermiddag, (eller senare i eftermiddag).

Se den!

Filmen igår var jätte bra. (benjamin button). verkligen. det var länge sen jag var på bio, och såg en så riktig bra film. Kanske lite lång, men ändå inte. Nej, den var jätte bra. Den hade en jätte bra undermening som man först efteråt fattade.

Ja, så allt jag har och säga är; gå och se den!

Jag är utan uppdrag idag också...jag börjar bli så trött på att bara gå hemma nu. vill ha något att göra. Usch. Pappa kommer ner sen och lägger de sista golvet och förhoppningsvis tapeterar det sista. jkag ska ringa colorama nu och höra om den sista tapterrullen har komit. hoppas!

see ya!


Biokväll

Emma smsade förut och frågade om jag hade lust o gå på bio ikväll. Såklart att jag har! Bio tackar man aldrig nej till. Så, det blir tok kul! Hon skulle komma förbi lite innan o så, hon åker ju till åre i helgen...
sen kommer vi inte ses på MASSA månader.


Poster
Denna film ska vi se, har hört massa om den så jag MÅSTE se den.
Har ni sett den?

Snart finbesök

Snart kommer maria hit på en fika. Tok länge sen vi sågs, så det ska bli kul. Hoppas att hon har någe saftigt skvaller.

Förrästen, tycker att det är väldigt dåligt med kommentarer! ;)

by the way

by the way. jag kom på en sak till jag måste skriva.
 I malmö bor det 280 801 (januari 2008) människor. (jag googlade det).
Det är väldigt många människor, och malmö är väldigt stort. Men, ett stort MEN, vem möter man inte?
Jodå, när vi var påväg ifrån stationen igår, vi hade lämnat väskorna, så möter vi den enda personen jag "känner" i malmö. världen är bra liten. jag blir dock så överraskad och inser inte förens efter att vi har möts vem det egenligen var.
Aja. säger hej såhär i efterhand istället. =).

see ya!

home sweet home

Då var man hemma i nyköping igen. Ganska skönt, även om Malmö var en väldigt mysig stad. vi åkte ifrån malmö igår vid 17.14, och var framme i norrköping, (efter en halvtimmes försening) vid 21.00. Då hade vårat tåg till nyköping gått, så vi fick privat taxi från norrköping till nyköping. nice*. alla andra som skulle vidare till katrineholm, flen, västerås, köping fick åka buss...haha! Så, vi var hemma i nyköping vid tjugo i tio tiden någe tror jag. Vi han iaf se slutet på idrottsgalan. =).

Idag så är jag (väldigt överraskande måste jag säga), utan uppdrag! Oj, oj, oj. jag blir så trött, måste få åka iväg och jobba snart, jag blir TOKIG av att gå runt hemma. Speciellt nu när det är fullt kaos, eller någe så iaf.

pappa och mamma har typ bott här i helgen, det är nu iprincip färdig tapetserat (förutom en liten del över dörren, dit tapeterna inte räckte!). Sen är det en rad kvar på det nya golvet. det vart för mörkt när pappa o mamma var här och fixade det, så pappa kommer imorgon och tapetserar och lägger det sista golvet. Förhoppningsvis så har tapeterna komit imorron. Sen så :). då ska bara listerna dit, och alla möbler köras ifrån mamma och pappa och hit. sen är det KLART! och det blir så fint...(det kommer upp bilder senare).

ellinor och mamma åker till luleå idag. ellinor ska ha antagningsprov till luleå teaterskola imrorgon tror jag...så. de åker i eftermiddag, sover på tåget, har ansökningsprov och åker hem imorgon kväll. Så, då får ellinor se luleå också. (vi syskona johansson blir så beresta i sverige).

aja. ska försöka plocka lite här nu.

see ya!

På tåget påväg hem

Nu sitter vi ÄNTLIGEN på tåget hem till nyköping. Det har varit en lång dag. Först upp tidigt, antagningsprovet och sen gått på stan hela dagen. Det har ändå gått ganska snabbt, men de sista två timmarna var sega. Så, nu sitter vi på tåget.
gissa vilka platser vi har? 16 &19, i FÖRSTA KLASS! nice*. dessa biljetter var billigare när vi beställde. Så, jag ska verligen åka första klass flera gånger om man ska åka långt. de bjuder på kaffe/te o frukt o tidning. perfekt. sen är det jätte stora stolar, med radio i armstödet. perfekt! jag tipsar verkligen om det.

See ya

malmö teaterhögskola

Nu sitter jag på Malmö teaterhögskola, i en stor välkommsthall, och alla som söker till skolan är i ett rum intill. (dit jag inte får följa med). här ska jag sitta i princip hela dagen...wiiee. Tur att jag har datorn med mig, ska få massa scoutsaker gjorda tänkte jag.

Vi gick upp vid sex imorse, gjorde oss i ordning, packade, städade och åt frukost vid sju. Det gick lättare att gå upp så tidigt än vad jag trodde. Jag var riktigt pigg när klockan ringde. =). Efter frukost gick vi direkt hit och nu sitter jag här, med frukostsmaken fortfarande i munnen. ;).

tåget går hem vid 17.14 idag, så är vi i nyköping vid halv tio tiden tror jag.

See ya!

Malmö City

Sitter nu i ett rum på STF malmö city vandrarhem. Jätte fint, värsta frächst och modernt, helt enkelt perfekt!
Jag kom ner till malmö vid tio i fyra, då mötte ellinor upp mig på stationen. Vi gick till vandrarhemmet med mina saker och begav oss sen ut i malmö centrum. Jätte mysig stad måste jag säga! det har dock regnat hela kvällen...men men.
Vi gick och åt ikväll på en italiensk resturang, så vi åt pasta. Jag åt någon pasta med svampsås o svartpeppar..typ. jätte gott, ellinor åt en pasta med "havets frukter".
Efter det så gick vi på bio. Vi såg på Bröllops duellen. Ehm, en riktig tjej film, som man inte behövde tänka så mycket när man såg på. Helt okej. Lite söt då och då, men i det stora hela ganska seg.

Nu ska vi bara ta det lugnt och så småningom gå och sova. Vi ska upp väldans tidigt imorgon, vid SEX! det var extremt länge sen jag gick upp så tidigt. Så, vi får se hur det går. ;).

See ya!

på tåget påväg till malmö

Sitter nu på tåget till Malmö. Ehm, jag är....ute i skogen?! Det är iallafall massa granar och björkar utanför fönstret. Har åkt tag nu i ett tag. Satte mig på tåget i nyköping vid 11.50, och nu är kl. 14.20. Jag ska vara framme i malmö vid 15.46...så, det är ett tag kvar. Tur att man har datorn med sig, med sitt eget modem,
då kan man sitta och kolla vad som händer i  världen.

igår blev det utgång, trots att jag sa att jag INTE skulle ut..men, det var jätte bra pris på olearys så ida och jag gick dit. först så färgade hon håret på mig, så nu är jag ÄNTLIGEN blond igen..:). utväxten är glömd för länge sen. =).
Så, det var riktigt kul igår..massa små 18-åringar. men lammkött är väll aldrig fel? ;).

Oj, nu pratade gubben i högtalaren, jag är snart framme i Avesta. Ehm..jag och geografi..

aja. skriver senare.

see ya!

Roadtrip to E-tuna

Jag har JOBBAT idag! =). för första gången på väääldigt länge. det var skönt faktiskt, jobbade visserligen inte så länge. mellan 11.30-14.00, men ändå, det är alltid någe. Jag var på EUU och lekta mattant igen, med emilia. det var sköj och träffa henne, var grymt länge sen.

Sen efter jobbet hämtade jag upp Simone och Yulia, så åkte vi till E-tuna. Vi skulle ha åkt till sthlm, för simone skulle på arbetsintervju, men hon ångrade sig. så då kom jag på den briljanta ideen att vi åker till e-tuna.
Väl framme i e-tuna träffade jag först Emma. =). Kul och träffa dig tjejen, även om det bara blev en kram och ett hej. Vi msåte träffas snart! Det har gått alldeles för lång tid. Sen gick simone, yulia och jag vidare och åt. Vi var grymt hungriga. När vi satt där och åt kom dessan och maria förbi. de fikade med oss och så. =). Myspys!

Sen senare, efter en snabbis på stan så kilade vi ut till Tuna park. jag, personligen, tycker MYCKET bättre om tuna. jobbigt inne i stan. där gick vi och kollade i affärer och så. och träffade maria och dess igen.! =). jag var duktig hela dagen dessutom, köpte inte en endaste grej, förutom maten då. Så, jag var väldigt duktig. Hittade dock ett linne/klänning på gina som jag tyckte om..ska se om jag ska kolla på de här i stan imorgon.

nu ska jag gå och sussa. mamma och pappa kommer relativt tidigt imorgon och ska börja tapetsera, sen på lördag är det golvläggning som gäller.

see ya!

Morgonstund har guld i mun

ska snart ta och göra mig iordning för jobbet. Jag ska ju JOBBA idag! =). nice*. Så, jag kilar väll dit vid 11.20 någe.
tar typ bara fem minuter att gå dit.

Så, jag hade tänkt att gå upp tidigt idag, för att hinna medl ite saker innan jag kilar till jobbet. jag ställde klockan på åtta, vaknade och stängde av den. sen vaknade jag igen vid halv tio. det är så typsikt, jag har ingen ork att gå upp tidigare, är helt slut. varför är det så? helt sjuk. jag menar, jag gör ju inte så mycket på dagarna...
ehm, fixar o trixar, tränar...fixar med scoutgrejer. annars är det ju int så mkt.

Men varför är jag så trött? jag kanske bara är född sån, en trött människa. =).
Nu ska jag ta och kila in i duchen. just de, läsa tidningen först kanske.

see ya!

Tid?

Jag har inte uppdaterat på två dagar och nio timmar. (enligt översikten). jag har inte haft ork eller tid. Visst, jag har varit utan uppdrag men har varit tok mycket annat! förstår inte, dagarna  bara försvinner. Snart är det fredag igen!

I måndags kväll så var jag med Simone och hennes guddotter och lekte i lekparken vid hjortenbergsbadet. (bilder kommer snart). igår, tisdag..så var jag på stan och lunchade med emma. träffade även kusin som bjöd in mig till en "spela spel- dricka öl" kväll med hennes arbetskompisar..så, jag satt och drack massa öl igår kväll. Det var perfekt, för han som vi var hos bodde i högbrunn så jag hade jätte nära hem! perfa. ^^. Idag så...har jag tränat ,sen var jag på styrelsemöte för Sparreholm ikväll. Så full rulle.

Och nej, jag har inte haft något uppdrag. men imorron så har jag det!!! yeeey. Ska jobba på EUU. visserligen bara två timmar ,men det är ändå två timmar. (det är tur att man har garantilön säger jag bara). sen på eftermiddagen imorgon, så blir det stockholm med simone och julia. myspys! simone har en arbetsintervju och jag ska vara taxi. =).

så, jag ska nog gå och lägga mig nu...klockan börjar bli lite mkt. .

See ya!

Renoveringen


Nu är taket målat. Så fint så!

Väggen är spacklad, (eller hur det stavas),
och i hörnet ligger den EXTREMT stora presseningen som har skyddat hela rummet.

Lite mer tak, och den fina "målarlampan".

Det var det senaste nytt från renoveringen av vardagsrummet på Svedeliusv.12. Med andra ord så går det framåt.
Tapeterna har kommit idag! =).

Lördag

Sitter nu i en soffa, ute på landet. Vi har precis sett på "Wall-E". Jag har velat sett den jätte länge, och nu har jag äntligen gjort de, och så SÖT den var sen..jag och Ellinor skrattade hela tiden. TOK SÖT! Vi kom även fram till att en lilla roboten som åker runt och städar hela tiden, är jag. haha. På pricken faktiskt. =).

Jag har varit på DS-sammanträde hela dagen, från kl. 10.00-18.30. HELA DAGEN! men det gick jätte bra måste jag säga, vi tog stora steg framåt.

Imorgon ska jag kila iväg till K-holm och träffa jennie som åker till Dannmark på tisdag..så jag MÅSTE träffa henne innan hon åker.


Aja, ska återgå till TV:n nu.

See ya!


Let the sunshine

Fredag och solen skiner! Blir man lycklig, eller blir man lycklig!
Funderade först på att gå och träna idag, men tror inte att jag hinner. Ska ner till odal åt pappa och hämta någe filter (?), till ICA oppeby och köpa lite grejer till mamma. Sen kommer bror och Mattsson och hämtar bokhyllan, sen ska jag åka hem vid fyra tiden. och jag måste packa lite innan...så, träningen får nog vänta tror jag. Jag och Simone körde ju hårt igår ändå så ;).

Yess, jag ska ta och sätta igång nu. först röka tror jag...

See ya!

Dom kallar oss artister

Har precis kollat på "dom kallar oss artister". Ikväll handlade det om The Hellacopters. Jag har aldrig lyssnat på deras musik, men efter att ha sett dom isomras på Where the action is, så måste jag säga att dom är helt okej...
och dokumentären om dom ikväll var riktigt bra. Synd att jag missade dom när dom var här i nyköping.
Aja, inget att grubbla på nu.

Jag ska ta o gå och lägga mig nu...upp tidigt imorron, eftersom att jag har jour, (inte för jag tror att jag får något uppdrag, men ändå). Sen far jag hem till Forssa imorron kväll... pappa ska måla här i helgen, och då vill han av någon konstig anledning inte att jag är hemma...(undrar varför? kan det vara för att jag får panik när det är stökigt här hemma?).
Hm, aja..sen blir det DS sammanträde på lördag, bio på lördag kväll med mamma (vi ska se australia) och sen söndagen blir nog ganska lugn tror jag. Söndag kväll så far jag hem till nyköping igen.

See ya!

Senaste nytt från nr 5:s vardagsrum


Mitt vardagsrum just nu. Det är i princip tomt, bara ellinors säng kvar.

Istället är ALLA saker i mitt rum. Med andra ord, KAOS!

Fondtapeten =)


Sallie, Jag, Sallie =).

Alias

Jag har setat nu ett tag och försökt få tag på "Alias" versionen som Timo gjorde tillsammans med In flames igår.
Någon som har den?
I want it.

Torsdag

Tordag. Torsdagen den 8/1-09. Det snöar ute, dock inte så mycket, men det kommer ner någe skit. Usch*
Jag är utan uppdrag idag, igen. Så, jag sitter nu och funderar på vad jag ska tillbringa min dag med.
Jag har dock några måsten;
-Träna med Simone kl. 15.30
-Lämna in tapetboken, och beställa tapeter
-plocka ur det absolut sista ur vardagsrummet och städa ur där.
-plocka undan all annan skit som ligger i lägenheten..

Låter inte detta som en bra torsdag?

Pretty cold actually

Jag har bara en fråga; BRUKAR DET VARA SÅHÄR KALLT PÅ VINTERN?
Jag har nämligen is, då menar jag IS och istappar på mitt luftintag i vardagsrummet.

Jag fryser
.

picture


Nyårsafton 2008-2009

Kallt

Jag har bara ett ord att säga; KALLT! Då menar jag egentligen inte bara "kallt", utan EXTREMT KALLT! usch. fast det är ändå lite mysigt med snön o så. Men, ändå. usch! Kan det inte bli vår snart?!

Det är väldigt kallt i mitt  vardagsrum, eftersom att jag har tagit ut i princip alla saker, och har bara de "stora" möblerna kvar...så, med andra ord är det kallt. Men, jag överlever no!

Jag skulle ha åkt pulka med Simone och Fannie ikväll, men mitt huvud håller på o sprängs.=(. tror att jag håller på o blir sjuk, vem har smittat mig?! Har lite ont i halsen också, och mår illa. Så, jag undrar hur många dagar det tar nu innan jag ligger till sängs.

Hm, ska börja med maten nu kanske.

See ya!

År 2009 första dagar!

Tänkte att det är dags för en liten uppdatering, det var ett tag sen såg jag!

2008 är nu över, och vi har klivit in i år 2009. Känns ganska skönt. Att lämna ett väldigt bra år bakom sig, och se fram emot ett nytt år, som jag vet kommer bli lika bra som 2008.

PÅ nyårsafton hade vi lite folk här hemma. Jag, Ellinor, Emma, Ida, Maggie och Isabelle gjorde först tre rätters och åt..sen kom de några till kompisar till ellinor hit. vi halv åtta-åtta så gick jag, emma o ida vidare till troen där det var massa folk. det blev mer vin, och demonsnaps och skumpa vid tolvslaget. Härligt! Efter tolvslaget satte hela gänget kurs emot Tellus och där dansade vi och drack in på de första timmarnaav 2009.
En väldigt bra nyårsafton. och jag var JÄTTE glad..kan bero på alkoholen vet inte riktigt.

Japp, idag snöar det ute, så jag vägrar gå ut. Usch, hade hoppas på att slippa snö detta år, men nej..eller, jo det gjorde jag ju! jag slapp ju snö år 2008, men år 2009 har jag ju inte sagt någe om! ;). haha. komiskt.
ska ta o plocka ur det sista ur vardagsrummet nu.

See ya!