Tunisien nästa!


image89
Hammamet- Mediterranee


Jaha, då var det dags att packa väskan igen och fara iväg till flygplanet! På onsdag far jag, tillsammans med familjen och Alebos till Tunisien! Ska bli så extremt skönt att åka bort och få lite färg! Nice, nice! Är hemma igen till 7 november,så ni får försöka att inte sakna mig för mycket..ja, jag vet att det är svårt... men ni måste försöka! ^^.

Ego, ^^

image88

Påväg till Trosa för att titta på en bil pappa vill köpa!

Jag var väldigt fin i mina glasögon! ^^

Bilresa

image86
image87














Mamma och jag på väg hem ifrån E-tuna. =D. Vi har likadana näsor! ^^

Ida&Maria

image81
image82
image84
image85

Innan utgång i Fredags! Mycket trevligt hade vi, som vanligt!

Packning

jag ska ta o packa inför tunisien nu...men vet inte riktigt vad jag ska ha med mig...

Ännu en gång

JObbade på marsviken igår, mellan tio-två, ledig tre timmar och sen stjärnholm..^^ mellan fem- tio..! trevligt trevligt att jobba lite.

Iallfall sen skickade jag ett litet sms till Ida oc vi beslutade väldigt hastigt att vi skulle ut. Vi träffades och gick emot Hypnotic...där var det KÖ in, v istod i kö i 45 minuter, men väl inne var det roligt som vanligt! Ännu en lyckad utekväll..och vakten kände igen oss..haha!

Nattliga äventyr

Ja, ännu en lyckad utgång, Ida och jag. ^^. Väldigt trevligt.

träffade mycket trevligt folk, både nya och gamla människor! Träffade en människa som jag har velat träffa igen..och vi träffades igen. PUNKT SLUT!

Dagens referat

"Och så ska vi ha Blueberrysouuup" (med brittisk engelsk dialekt). ->Ida på Hemköp när vi shoppade ost inför kvällen

Ingenting, först kom ingenting...

Jag har inte så mkt att säga egenltligen, har inte hänt så mkt. har jobbat idag...EUU. Gick jätte bra! =D. och ikväll blir det utgång, ida o jag..o lite gott o dricka! kan de bli annat än bra? ^^.

Jag har köpt KENTs skiva, fastän att jag har laddat ner den ;). haha! Lycka!

Annars då? Nja, vet inte vad jag ska säga..orkar inte bry mig om saker. Jag kan inte göra mer än att vara mig själv och leva mitt liv. Anser folk att jag gör någe fel, så säg det till mig. Men vad mer ska jag göra? Verkligheten kanske inte är som den brukar vara..människor förändras, går vidare och lever vidare sitt liv. Är inte det mer än rätt? Ska man leva kvar i en dåtid som inte finns längre, en dåtid som har förändras, kanske till det bättre, kanske till det sämre. Vad det jag?

Det är synd att du känner som du gör..okej om du anser att det är "sanningen", då får du väll tro de, men ta inte ut det på mig. Jag kanske har gått vidare och lever ett annat liv idag, men jag är fortfarande jag. Maria på svedeliusväg 12. Jag hoppas att du fortfarande ser mig som den människan. Hon som lyssnar på kent, dricker te, älskar greys anatomy, och är Maria helt enkelt. men sen att jag har fått mer/andra vänner tycker inte jag ska spela in, men om det gör de, så okej. Thats it. Jag ser dig som en av mina godaste vänner iallfall, har jag alltid sett dig som, och kommer fortsätta att göra. Älskar dig helt enkelt! Jag hoppas att du inte ser mig som en "låtsaskompis", för är fallet så...så känner du mig helt enkelt inte.

Ja, det blev ju lite deprimerande, men jag kände att jag var tvungen att säga detta. Behövde få ut det.

Städning o tvättning

Jag måste städa, och tvätta...men jag orkar inte. =/. det är väll bara att sätta igång, men detär ju så exmtremt TRÅKIGT!...aja. sluta klaga nu maria och sätt igång va fan!

Livet

Jag har funderat lite på det här med livet. Man föds och åren går, plötsligt fyller man sju år och får börja skolan, sen fyller man tio och blir två siffrig! Tiden rullar iväg och en vacker dag slutar man nian, och får till hösten börja gymnasiet. Gymnasie tiden går extremt fort och olötsligt står man där i sin vita klänning, eller svarta kostym med mössan på huvudet och sjunger studentsången. Man har då blivit vuxen, man får "kliva ut i vuxen världen" som alla lärare/familj/släkt säger...vilken vuxen värld säger jag då?

Iallfall, man får frågan "vad ska du göra nu" X antal gånger och det vanligaste svaret är nog, "jag är så skoltrött nu så jag ska t ett år med bara jobb och kanske en och en annan resa". Man jobbar, reser och sen kommer nästa höst och man börjar plugga.

Fyra, fem år senare är man färdig utbildad, hittar karl som man anser sig vara rätt, flyttar ihop och gifter sig. Nått år därefter avslöjar man den stora händelsen att "vi väntar barn". Ungen kommer, växer upp, man får kanske två till och plötsligt vaknar man en morgon och är pensionär.

jaha, det var det livet? ska det vara så? Jag är i det stadiet nu att jag söker fortfarande efter vad jag vill bli, sen kommer jag antaligen att utbilda mig och sen? ha det jobbet hela livet? Och bara få gå och vänta på att falla av pinn?

Är detta livet?

Sjuk..

Jag har varit sjuk..SEN I TORSDAGS!!! fatta hur länge jag bara har legat hemma i sängen, (hos mamma och pappa) och bara mått dåligt...jag har ordagrant blivit tokig!

Jahaa....

Ja...vad ska man säga. Den skånska dialekten förföljer mig...ÖVERALLT!

Ellinor

Ellinors kommentar när hon tappade ett av mina glas i golvet;

Maria, inte den blicken över ett IKEA glas! Sluta nu, det är ett IKEA glas... (Tystnad)

MItt svar:
Ellinor, slängde du just ett av mina IKEA glas i golvet?! Aja, Du får dammsuga upp det själv. ^^



En helt vanligt kväll på Svedeliusväg 12...


Coop > pyttipanna

nu har jag varit på Coop och köpt pyttipanna! =D. Har även skickat sms..som jag kanske ångrar lite såhär i efterhand, men, det var bara någe jag var tvungen att skicka. Sen får vi hoppas på de bästa.

Utgång om två helger! =D

Hon kommer med solsken till mig

Solen skiner ute!! En promenad kanske?

Vaccination

Jag har varit duktig idag! har precis varit och tagit den sista Twinrix sprutan, (hepatit A+B). Så, nu ska jag ringa om tio år och fråga när jag ska ta nästa! ^^. Priset blev...325*3, för sprutorna. Sen PLUS besöks avgift på ca 100 kr, PER GÅNG! men, det är det värt...=D.

Annars, är jag ledig idag, för en gång skull...!

Söndag kväll

Jah, kanske ska ta o sova snart...men varför egentligen? Jag är ledig imorron, igen...börjar allvarligt fundera på hur min ekonomi kommer att se ut nu fram över eftersom att jag har nästan inte jobbat någe i oktober..men aja, det löser sig den 25 november..nu i oktober kommer jag iaf få en bra lön hoppas jag..! håller tummarna.

var hemma hos mamma och pappa igår, det var trevligt. Film och godis, o Vindruvor! mums mums! =D. det blev även lite alkohol intag, min käre far bjöd sin dotter på lite sprit..^^. Sådan far, sådan dotter!

ska nog ta och kolla upp lite mer jobb på ams.se. Men jag vet ju att i december sen kommer jag att få hur mycket som helst att göra, om jag är kvar här då d.v.s. för då är det julbord både på stjränholm och marsviken, så då kan jag få jobba arslet av mig om jag vill..men men. ska nog ta o kolla upp det.

Snart tunisien!

Dagen efter...

Godmorron, godmorron! =D. det var en trevlig kväll igår, väldans trevligt faktiskt. men många nya FINA kontakter..^^. Sitter nu här vid datorn är hur pigg som helst, alla tycker jag ska vara bakis, vilket jag inte är! Blir ju inte de, haha. vaknade vid nio i morse, drack lite vatten, somnade om, vaknade och insåg att jag kunde inte ligga still längre, så jag gick upp och städade och hade mig! och gjorde en brak frukost åt mina kära nattgäster ^^.

Japp, det var hypnotic igår förrästen, kom på att jag kanske inte har skrivit de? Iaf, mkt folk..mkt trevligt folk! Skämde ut mig för kusinen, eller skämde ut mig..pratade en massa strunt med henne..ehm, osm jag brukar göra..men men! Thats me! ^^

Heppåre!

referat

"Jag är inte bitter". - Emma, kl-  03.45.

Party party

party part ikväll..det var underbart.


Jag älskar skåningar

Klagomål

Efter att ha fått klagomål från en viss fröken, om att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag, så tänker jag nu göra det...! ^^. Bra va dess, =D..haha nej, det har varit så mycket på sistonde, fast ändå inte, jag har helt enkelt inte haft datorn, internet, blogg eller facebook i huvudet..har tänkt på en massa annat.

Utgången i fredags var jätte trevlig. Var på hypnotic, så nu har jag varit inne där också! jätte fräscht var det...=D. Mycket trevligt folk var det också. ^^. Blev ganska sent, fastän att jag skulle i säng tidigt, började jobba vid tio dagen efter..så att efter att ha komit i säng vid fyra någon gång, så ringde alarmet vid halv nio. Jag var jätte trött, fick tvinga upp mig själv. Efter att ha druckit min morron medicin, KAFFFE! Så for jag iväg till jobbet, marsviken. det gick bra...

Sen har resten av helgen tillbringas som en duktig scout! =D: jag har varit ute på femöre och haft kretstävling med nyköping..! trevligt trevligt. det var tok fint väder i lördags, så då var det härlogt att vara ute, men i söndags var det kallt...det va rinte kul.

Utgång

Ska snart kila iväg och träffa Emma, från Åre! =D. ska ut med henne och några vänner till henne ikväll! Blir nog kalas kul, =D. det blir dock nyktert för min del, ska jobba imorron, men en drink kanske man kan ta ;).

Ha en underbar helg allihopa!

Ledig

Ledig idag också...jag ta o kila upp till stan senare. Ska till apoteket och till manpower och prata lite med mig chef! =D. min nya chef, som jag aldirg har träffat, kanske är dags...!

sen far jag nog hem till mamma och pappa, blir lite ompysslad! ^^

Saknad

image80

Te kvällar, tv kvällar, promenader, allmänt flumm, allvarliga samtal och mycket mer...
svedeliusväg känns så väldans tom...


Tvättmaskin

Jag är ledig idag...dagen ska tillbringas framför tvättmaskinen, och dammtrasann. Nu när dammsugaren inte vill fungera längre, så kan jag ju tyvärr inte dammsuga. jag sörjer..=). haha!

hm, det är fint väder ute..kanske gå o ta en liten promenad...tåls att tänka på.

heppåre!

...

Min dammsugare har lagt av...den vill inte funka! =/. typsikt.