Jobb

Precis hemkommen från jobbet..! Bosh i Vagnhärad. Gick jätte bra! Helt okej jobb faktiskt..kanske inte mitt framtids jobb, men för dessa dagar jag ska vara här nu så...! absolut!"

Helgen som gått

Ännu en helg har gått. en riktig bra helg blev det också!

I fredags var Emma, Ida o jenny här, och det blev vin och utgång på birgers. Iwerbo tittade även förbi en snabbis, alltid kul o träffa honom, och nu var det grymt länge sen! Sen igår, lördag, så var det Stöd Fika&Hypnotic på träffen, så ida o jag gick dit, och det snöade! Typ tok snöade..iallafall, väl inne träffade vi Emma och Sofie, och några vänner till Sofie. Träffade även på Maria och Jeanette en snabbis! Alltid trevligt! =D.

Kvällen/Natten avslutades med mys...^^. Mycket trevligt!

Idag så gick jag upp tidigt..var jätte seg/trött, eftersom att det blev sent igår..men, halv tio var jag vid scout lokalen och började bära saker. Det var julmarknad idag på Slottsgården här i nyköping, så nyköpings scoutkår var där och sålde saker. Jag var kvar till strax efter ett, men sen frös jag så extremt mycket att jag var tvungen att gå hem..stod och skakade..gånger hundra!

Iallafall, imorgon blir det Bosh i vagnhärad. börjar halv åtta..vilket innebär tidigt morgon för mig, men sen på tisdag blir det ännu tidiagre morgon..då ska jag börja SJU! Oj, oj oj oj..måste typ åka härifrån tjugo över sex då..eller halv sju. någe sånt..så, det blir en camfill repris och gå upp i ottan! eller innan ottan.

Aja, ska sova nu. ÄR ganska trött efter en hel helg utan någon sömn. Natti natti!

Nyheter

Förrästen, jag kom på att jag har en liten nyhet att berätta.... JAG  HAR FÅTT HELTID PÅ MANPOWER! =D =D =D =D =D. UNderbart! Vilket innebär att jag får en garanti lön varje månad, eftersom att jag har hel tid! Jag är så lycklig, äntligen behöver jag inte fundera över ekonomin varje månad...så jävla härligt, rent ut sagt! ^^.

Hej hej hallå!

Hej, hej, hallå! ^^

Det var länge sen jag bloggade nu...har inte hunnit. Fullt upp med jobb o grejer. Tiden bara rinner förbi, (eller hur man säger). ^^.

Iallfall, hela veckan har jag varit i Flen och jobbat på Parker. helt okej! Roliga människor där, som gjorde arbetet mycket roligare! =). Sen igår så var jag, Ida, Emma o Jenny ute, på birgers. Vet inte vad jag tycker om birgers direkt..ganska tråkigt där egentligen. Men det var helt okej!

Ikväll blir det träffen och "stöjd fika & hypnotic" kväll..! ser jag fram emot!

Trötthet

Trött, trött, trött....har varit på Parker, i Flen, idag och igår..ska vara där hela veckan. Och jag är SÅ trött...Men, det är ett helt okej jobb faktiskt. Förra gången jag var där så var jag på "slang",där man gör hydralslangar..men nu är jag på plocklager. MYCKET roligare! ^^. Så, det är helt okej...! =).

Sen är det så bra, jag bor hemma hos mamma och pappa, vilket resulterar i massa mer pengar!
(behöver inte köpa mat)

...

Jag har jätte ont i magen...det är synd om mig. =*/

Förbundsstämma, Älvsjö, -07.

Oj, oj, oj, vilken helg!  Ångrar inte en sekund att jag åkte. jag var nämligen väldigt tveksam, och hade egentligen ingen lust i fredags, men GUD vilken helg! Åkte från nyköping kl. kvar i åtta igår morse..var uppe i sthlm vid halv nio. Chekade in, "hej maria johansson, södermanlands distrikt, delegat!" . jag var jätte viktig. fick en hel mapp med massa viktiga papper och mitt delegat nummer, 33! =D. Sen började de, förhandlingar, diskussioner, id´e torg och massa annat.

Idag har vi setat i förhandlingar och sånt hela dagen, och fattat massa beslut. Vi, i södermanlands disktrikt, hade tre delegater, och vi hade massa bra och säga, och de mesta besluten var vi för! Så, jätte bra!

Kan verkligen inte skriva ner hela helgen har, det har varit jätte kul! Nya kontakter och bara..jag vet inte. Kul, ^^. Nu är man bra trött när man har komit hem. Ska snart sätta mig i bilen igen och åka hem till mamma och pappa.

Förrästen, jag fick gå upp, framför alla människor, (!), och ta emot ett diplom för Sparreholms scoutkår, som kom på tredje plats i rektyreringskampanjen. Vi (de) har rektyrerat 80 % mer ledare! Tok bra! så, jag..lilla maria johansson..fick gå fram och hämta de. LÄSKIGT! men, måste erkänna att jag ändå var lite stolt..jag har ju inte haft så mycket med det att göra, men ändå. Nyköpings scoutkår kom på sjunde eller åttonde plats tror jag. Så både mina kårer kom i topp tio. det är bra!

Fredagskväll

Ännu en fredags kväll på jobbet...^^. Men, det är pengar! och pengar är bra och ha.

Imorgon blir det förbundsstämma!

Torsdags kväll

Torsdags kvällen avslutades på rockbaren med Ida! ^^. Mycket trevligt, och god öl! Kan det bli bättre?
Tror inte det faktiskt

Jobba imorgon...

Städdag

Oj, oj, oj vad duktiga Ellinor och jag har varit idag! Vi har total städat lägenheten...dammat, tvättat skåpluckor, dammsugit, tvättat golv och allmänt plockat i ordning, så nu är det så fint och i ordning här..jag mår så bra när det är ordning och reda! Nice. ^^.

Imorgon blir det EUU och fika med emma och sen stjärnholm på kvällen. Full rulle!

Varför ska det vara så kallt för?

Onsdag

Begravning idag...inte ett dugg kul, men begravningar ska väll inte vara roliga, antar jag. =/

Jobbar

Sitter på jobbet...och är JÄTTE trött. Snart får jag åka hem, 23.00 kanske?


Kvällen

Eskilstuna ikväll! ^^.
Andra åker till Malmö

image90

jag solbränd o fin i tunsien!


Bilder

Bilder från tunisien finns nu på facebook.com.. ^^

Tunisien, Hammamath

Oj, oj, oj, oj vart ska jag börja? denna vecka i tunisien har inneburit så mycket...det har varit mycket bad, sol, vin och skratt.

Hotellet som vi bodde på var jätte fint, och STORT! kändes jätte lyxigt, trevlig personal (speciellt the animations team) ^^, och god mat och alldeles perfekt. Vädret har dock varit lite sisådär. Fint på morgonen,formiddagen, men sen på eftermiddagen lite mulet.. men vi fick iallafall tre fyra dagar med bara sol, dagar som innebar STEKNING! Så, färg har jag fått.., vilket var mitt mål. =D.

Vi var även ute på en utflykt. til en djurpark mellan hammamath och sousse. Jätte fin djurpark, med massa djur, rättare sagt 55 olika sorter- 350 st djur. ^^. Jötte fint! Och jag red på en kamel där! Jätte häftigt var det, och det är stora djur vill jag lova! man sitter typ tok högt upp..haha. =).

Annars har vi mest tagit det lugnt, och bara haft semester. Shopping blev det tyvärr inte så mycket..vi var nere i median en dag..men, det var rent utsagt för jobbigt. Folket är så "gå-på-igt" och eftersom att ellinor och jag är blondiner fick vi de ena förslaget efter det andra, smeknamn, de drog i oss och säkert 20-30 blickar efter oss, så det rent utsagt kränkande, tyckte jag. det var liksom inge kul att gå och shoppa när man kände sig som en apa i bur. Men jag shoppde vin, konstigt va?, eett armband och en present till ida! ^^.

Det som även var lite tråkigt var just att man kunde/fick inte gå utanför hotellområdet när det var mörkt ute, speciellt inte om man var tjej, turist, och blond..det skulle rent ut sagt vara livsfarligt! Så, kvällarna tillbringades på hotellet. Med några flasker vin, och lite öl och gott gott gott kaffe!

Annars har det varit jätte bra, hotellet var helt underbart. Jätte fint! Fyra pooler!!! Tre ute och en inomhus pool (där inne var det ca 30 grader varmt, nice). ^^..

Ellinor och jag blev även "vänner" med the animation team, eller delar utav teamet, rättare sagt Momo och en till som jag inte kommer ihåg vad han hette men det börjar på J eller Y. haha! =D. de var jätte trevliga...och jag har numera bytt namn till Nicole Kidman och ellinor Paris Hilton..! haha. aja!

Ja, vet inte mer vad jag ska berätta om, förutom CHOCKEN jag fick när vi landade i norrköping. SNÖ?!?!?! va faen, jag hade korta mysbyxor på mig och tyg skor...hallå?! SNÖ? nej, inte populärt inte.. ville inte gå ut ur planet utan följa med tillbaka till Tunisien igen...

Det kommer att läggas upp lite bilder senare. Det har varit en bra vecka med andra ord.