Starlight

Nu har jag varit duktig. Har städat hela lägenheten, ORDENTLIGT! så nu finns det knappt något dammkorn kvar. =).

Mamma kommer snart hit o ska färga om håret på mig..har försökt vänja mig, men det går verkligen inte..jag är ju ändå gul/röd-blond..o det passar inte mig dirket...så nu blir det en liten mörkare blondin..hoppas att det blir bra, annars går jag inte ut på nyår!

Nyår ja..vad ska maria hitta på då? eller det finns ju många valmöjligheter..men jag tror att det blir eskilstuna med dess, jennie o co. Blir säkert kul =).

yess..nu knackar mamma på dören!

-maria

blonda Maria

blonda Maria

Blondering

Maria vaknade i morse och tänkte. Idag ska fixa utväxten på håret..o mor fixade utväxten på marias lilla huvud.. nu har maria ej någon utväxt längre..nu är hon Blond, med stor B...ser ut som ett litet ljus huvud...
Men som Dess sa, det avtar säkert, är ju alltid lite extra färg i början...hoppas...

julhelgen

då var julhelgen snart över...det har varit en bra jul =). God mat, fina klappar och mindre bra tv-program..men det är inte så viktigt. det som är så skönt med julen är gemenskapen, att hela familjen sätter sig ner och umgås..för i min familj händer inte detta så ofta...så det var härligt! =).

Juldagen tillbringade jag hemma, med goda rester ifrån julbordet ;). O på kvällen blev det nyköping och utgång med jullan o hulkan =). Mycket trevlig kväll! Super duper..! Träffade kusinvitamin också..! det hans med mycket ;).

idag annandagen så har ellen o jag slagist med stockholmare på IKEA. Blev inte värst så många "rea-fynd", men många andra fynd..=).

Börjar snart jobba..vid 22, och jobbar till 15 imorgon...sen blir de en liten kaffe med flickorna på stan =). myspys på höggrad!

Hare bäst! - Mia

Onsdag

Idag har jag varit ledig hela dagen... hela långa dagen. Väldans skönt faktiskt..ta en paus ett tag. Dagen innebar lång sovmorron, tvätt och lite shopping med syster yster...

PÅ kvällen hade Ellinor och jag så mysigt så..vi bakade pepparkakor och ischoklad..o avslutade kvällen med Chocolate/Jonny Depp, bättre dag får man leta efter... =)

syskona johansson

syskona johansson

=)...

oj oj oj...såg att det var väldans länge sen jag var inne här...:P. Har typ glömt bort de..hah! Men nu ska jag försöka blir lite aktiv igen...=)