Godmorron, godmorron!

Godmorron, godmorron! =).

Jag är uppe med tuppen idag, skulle ha tagit bussen hem till Forssa, och sen fixat en grej för scouterna. Men, nu åker jag senare istället, vid 14.05. Så, här sitter jag nu, gick upp vid åtta, (och är trött, men inte "sova trött"). Sitter och kollar på nyhetsmorgon, där de intervjuar Fredrik Reindfelt om finanskrisen och lite om eu valet.

Ska du rösta?!

Igår kväll så var vi ett gäng som satt här hemma och grilla, mycket trevligt! Vid nio-halv tio tiden när solen försvann så gick vi in och satt och pratade/drack öl o vin och lyssnade på musik. riktigt nice! De får vi göra om snart. ^^.

ska ta och göra någe nu, ta en kopp kaffe till kanske?
See ya!

Schwissss

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag - helg!
Veckorna bara försvinner iväg, man hinner ju knappt blinka, så är veckan över.


Igår var Ellinor, mamma och jag i sthlm. Gick en heldag på skärholmen, (jag är inte imponerad utav ombyggnationen). jag shoppade lite smått sådär, var inte riktigt på shoppinghumör (?!). Mamma och ellinor shoppade åt mig istället. Vi tog även en sväng till IKEA, där jag shoppade desstå mer! Köpte bla en ny matta till vardagsrummet, en svart ryamatta =). Så fint så!

I förmiddags så ringde mamma mig, och sa att hon var påväg till nyköping och handla mat. Jag hängde på henne och passade på och storhandla. (man måste ju passa på när man har bil). ^^. Så, jag köpte MASSA mat! På eftermiddagen sen, så hade jag ett kundbesök på kontoret, passade även på att jobba litegranna när jag ändå var där.

Fredag imorron.. har inte planerat så mycket inför helgen nu. Några ideer på vad man kan hitta på?

See ya!

Kontor?

I augusti flyttar systeryster till blekinge och det kommer kännas extremt tomt! I
 höst så har vi bott ihop i tre år, och nu (för första gången) kommer jag att bo själv.

Iallafall, när syster flyttar så försvinner även hennes grejer, vilket innebär att jag får en STOR garderob till, så mitt framtida mission blir att fylla upp den garderoben. Även i vardagsrummet kommer det att försvinna saker, ellinors säng och nattduksbord och lite små saker. I det hörnet har jag funderingar på att göra en "kontorshörna". Dvs, sätta in ett skrivbord.

var inne på IKA och kikade litegranna, och hittade denna smarta lösning. ett skrivbord som monteras ihop med expedithyllan. Tok smart! Så, ett sånt ska jag nog ta och införskaffa mig. Det kommer att bli great!
Eller vad tror ni?


Goodie

If you wanna live your life it doesn't mean that you have to stay strong
There's always someone there to help you stand up straight and face it
If a stranger comes to you and try to push you down he fails
Together in the darkness you can feel the power in your hands

 Renegade Five- Running in your veins
Så extremt bra låt!



Måndag

Vart tog dagen vägen?! Helt sjukt.

Jag vaknade vid tio tiden, gick upp på stan, var hos frissan (klippte o färgade håret) och sen möte.
Och nu är klockan tjugo i tio...helt sjukt!

Skulle ha ringt massa vidareförmedlingar ikväll, men det hanns inte med..så, jag får ta o göra det imorgon. Först har jag ett kundbesök vid 13.00, och sen MÅSTE jag ta tag i dom. De ska kontaktas inom en viss tid nämligen, så det är lite i "sista sekunden" att ringa dom imorgon kväll, men bättre sent än aldrig!

Snart är det project runaway, ska ta o göra mig en kopp te och byta till mysbyxor. =). Härligt!

Med andra ord, en riktigt bra måndagskväll!


Lö+Sö, =)

Söndag.

Vad har jag gjort idag? Ehm, inte mycket. Vaknade vid tolv tiden av att telefonen ringde. Därefter frukost, kaffe (extra starkt) och en smörgås. Låg kvar i soffan till kl. 14.00 någe sånt. Sen fann jag lite motivation och reste mig ifrån soffan och påbörjade en storstädning här hemma. och nu är det fint! Sen har jag setat o glott på tv hela dagen..

Igår, lördag, så var det förfest hos mig (då det dracks massa vin). Sen en sväng förbi någon (?!) där vi hämtade upp lite folk, taxi till tellus och sen parteey hela natten lång. Riktigt trevligt! Därav min sega söndag. jag mår som jag förtjänar med andra ord.

See ya!


Nyckelpigan

En liten update.

Kom precis hem från stan, det har regnat, varit sol och allmänt mulet. Trist väder! Men, jag gjorde några fynd iallafall. Köpte en jätte söt topp på hm, hårspray och vin tills ikväll =). Gött!


     
Lovade några bilder ifrån "laxensdag", där systeryster går runt och är nyckelpiga. Så, här är hon!
Så EXTREMT sexig!

Today

Lördag.
Väder; Halvmulet/Sol/regnet hänger i luften.
Humör; Seg, men det blir nog bättre under dagens gång!
Kläder; Just nu min extremt snygga "hästkraft" pike jag fick av bror. ^^.
Vad ska du göra idag? Ska snart resa mig upp från soffan o klä på mig, fixa make up:en, håret och knata upp på stan. Där ska det inhandlas vin till mig och kusin. Ska kolla på syster ett tag som springer runt utklädd till en nyckelpiga. Ehm, mjo..det är sant! Hon är västerportsmaskot idag. (Jag ska ta foton, promisse!). Efter svängen på stan ska jag hem, byta om och sen vet jag inte! Det ska drickas massa vin iaf, vart får dagen utvisa.

Påtal om ingenting; jag har fått benhinneinflammation...fuck it.
Dagens låt; Losing you- Dead by april




See ya!

Promenad i sommarnatten


En promenad i sommarnatten. =)

Ellinor och jag följde Ida en bit påvägen hem igår.
Påvägen hem passa Ellinor på att posa lite vid sina favoritskyltar.
"F1QL"- Fett KUL!


verkligheten

Verkligheten har nu kommit ifatt mig, jag ska börja jobba. Det två första kundbesöken var igår och de gick bra. Vill jag ha en inkomst så att jag klarar mig varje månad, måste jag jobba för det, besöken kommer inte av sig själv. Det känns väldigt jobbigt/nervöst/stressigt att veta att jag har ingen "fast" månadslön, utan jag får lön efter hur mycket jag presterar. Å andra sidan är det ett jobb, och jag ska vara glad över att jag har ett jobb! Vilken tur man har egentligen, blir varslad/uppsagd från en arbetsgivare, två veckor senare har man nytt jobb... Så, nu gäller det bara för min del att sätta lite pli på mig, så att jag ringer och bokar besök och får igång min försäljning, då ska nog allt gå tok bra!

Det är riktigt skönt att komma igång och jobba. Jag har ju iprincip inte jobbat ett dugg sen i slutet av oktober. Och den "riktiga" verkligheten är inge kul, bara gå hemma och vänta på att det ska hända nått. Vänta på att klockan ska bli fyra så att alla ens vänner slutar. Grejen är den, att innan jag får igång besöken/försäljningen kommer jag att ha mycket ledig tid...så, det kommer att bli som förut, därför måste jag nog skaffa mig ett till extra jobb. Någon som har några ideer?

Som ni märker är det många tankar som far runt i huvudet just nu. Men efter gårdagens besök har det lättat lite ifrån mina axlar iallfall, jag märkte att dom giick bra så det ska nog funka att jobba som ombud. Men, det är fortfarande många tankar, mycket tyngd som ligger och trycker mot axlarna...men, det löser sig. Det är ju sommar!

see ya


Systrarna Johansson
I bakgrunden, Järnaviks naturreservat och solen =)


två sörmlänningar, och massa blekåser!

Ligger nu min säng på Järnaviks vandrarhem, Bräkne-Hoby- Ronnerby- Blekinge. Turen ner hit tog fem timmar, fem timmar av allmänt kaos, bra musik och solsken! tänk er två blondiner i en bil, som ska åka en väg de aldrig har åka förut? Till deras hjälp har dom en gammalkart bok, där nya vägar inte finns med, vägarna har gamla namn och ja, kartboken är allmänt gammal, och de har också en navigator som inte har blivit uppdaterad på väldigt länge, så där finns det inga nya vägar med heller. Ellinors bästa kommentar (som hon sa ungefär i växsjö) är; "nej vänta, vi ska höger där! Jag; MOT LINKÖPING? Ellinor; nej vänta..vi åker nu ut i en gråzon...hm vänta lite. Jag; vänta lite, jag kan ju inte stanna på vägen?! Ellinor; nej de är ingen fara, vi kör ifatt den riktiga vägen (?!): ehm..ja. behövs det sägas mer.

Diskussionen på vägen ner handlade mycket om blekinge, t.ex vad kallas man om man bor i blekinge? Vi som bor i södermanland är ju sörmlänningar, om man då bor i blekinge, vad är man då? vi kom iaf fram till att det numera får heta att man är ; blekås. Mycket bra namn.

Det har varit en allmänt trevlig kväll med en långpromenad i ett naturreservat. och många bilder har tagits. De kommer upp lite senare!

See ya


Roadtrip!

Idag åker ellinor och jag iväg till Bleking, Roadtrip oyess!
Solen skiner, ipoden är nyuppdaterad med massa bra musik, och jag ska köra volvo. UNDERBART!

Får se om det hinns någon mer uppdatering, annars får ni ha en jätte bra fredag!
See ya


Systrarna Johansson


Sven

   

Såhär såg Sven ut när jag kom till garaget en torsdagmorgon
Stackars Sven...

trav



Jag tog en liten bild ifrån Sundbyholmstravet =).
Jätte trevlig kväll, "sista kvällen med gänget!".


hemma

Då var sista dagen i Folksamombuds utbildningen avklarad och det känns SÅ skönt, men samtidigt väldigt tråkigt. har umgås med dessa människor nu i fem veckors tid, varje dag och i princip dygnet runt. Och nu så ska vi jobba på varsina håll i södermanland. Men vi kommer träffas i början av juni igen, =). Kom hem till nyköping vid sju tiden och packade undan all packning, organiserade allt utbildningsmaterial, papper och pärmar. Hann även med att ringa några kunder som jag lovade att ringa ikväll...

sen har kvällen tillbringas i soffan tillsammans med systeryster. På tv tablån stod; Room service med timbuktu, ^^ och nu Greys anatomy. Kan kvällen bli bättre? Tror inte de.

See ya!

ja+!

Jag vill supa mig aprak, skämma ut mig totalt och ångra allt dagen efter. Någon som är på?

sundbyholmstravet

Imorgon, onsdag, är det sista dagen på Ombuds utbildningen. HELT SJUKT! Jag har nu gått och utbildat mig i fem veckor, och tiden har bara försvunnit. När jag tänker efter så har jag lärt mig så extremt mycket, på väldigt kort tid. Men ändå så kan jag långt ifrån allt.

igår kväll hade vi en ringar kväll då vi ringde upp kunder och bokade besök. Så, jag har tre stycken inbokade och det är när jag väl sitter hos kunden som mina kunskaper sätts på test. Kan jag verkligen allt? kan jag hjälpa denna kunden? Kan kunden lita på mig? Många tankar snurrar runt, men jag tänker inte gå runt och oroa mig för detta utan, man får tänka så att "jag kan mer än medel svensson" och det kommer gå jätte bra.Vilket det också kommer att göra! Jag är ju GRYM! ^^. denna kväll har spenderats med e-tuna kontoret ute på sundbyholmstravet, mycket trevligt! God mat och gott vin. Spelade även en V65, och vann hela åtta kronor! de ni! ;): visserligen satsade jag 20 kr, så jag gick 12 kronor back där..men men, de var riktigt sköj iaf.

nu ska jag ta och packa ner alla saker, för sista gången på väldigt länge och sen bara ta det lugnt. Imorgon kommer jag hem till nyköping igen! =). Saknar alla er där hemma så grymt mycket, vi har mycket att ta igen nu...^^. hela fem veckor!

see ya!

Food

Har precis lagat lite mat till P och mig, chili corn carne och ris =). Riktigt gött.
Utanför så öser regnet ner, vart tog sommaren vägen?

Ikväll planeras det att; inta soffläge framför tv:n och inte göra ett skit. Ska även försöka gå o sova tidigt, jobba imorron.


FAAAN

Jag sitter hemma på landet hos mamma och pappa. Jag skulle ha åkt hem till nyköping igår kväll, men nu tänker du säkert, varför gjorde du inte de då? Nej, det fanns ett litet MEN där. Igår morse när jag kom till bilen, skulle lämna all packning, så såg jag att...fan, mitt förarfönster är sönderspräckt! Det tog typ några sekunder, sen insåg jag att jag hade haft inbrott i bilen. FAAAN!

Fönsterrutan, låset och dörren på förarsidan är sönder, de har tagit stereon, navigatorn och mitt usb minne. Jag blir så extremt trött, varför?! Så, går dagen var lite smått kaotiskt, polissamtal, försäkringssamtal och sen sitta på folksam och ha utbildning tillsammans med detta gjorde inte saken bättre.. som tur är har jag två av de bästa föräldrarna man kan ha. Mamma och ellinor skulle in till e-tuna och hämta ellinors balklänning, så då åkte pappa med och körde hem min bil hit till landet och jag fick skjuts hem utav mamma och ellinor. TACK!  Men, nu är jag billös. I säkert en-två veckor. hur ska jag kunna ta mig överallt?! som tur är får jag låna mamma o pappas fina renault skåpbil när jag behöver..men jag vill ha min bil. Hoppas att det finns en verkstad som har tid o fixa detta snart. Typ nu.

Så, nu har jag isolerat mig ute på landet. Ska in till nyköping en sväng idag och hämta lite papper hemma o prata med piratreklam om västarna är klara. Sen åker jag ut hit igen, för imorgon ska jag jobba på Tinas catering! =). Tack mamma för att du fixade extra jobb. Sen på söndag är det DM, så då får jag flirta till mig en bil igen.

see ya!

...

Hem

JAG VILL DIT! =).
varför kan de inte flytta fram det en helg?!

Snurr i huvudet

Ibland blir jag rädd för mig själv. Jag blir rädd för att jag inser hur grym jag är på att stänga av mina egna känslor och behov. Jag håller mig upptagen hela tiden, full fart dygnets 24 timmar. Och det kanske är bäst så? Då behöver jag inte känna efter vad jag egentligen tycker och tänker... jag kör bara på och lever i "nuet". Men lever jag verkligen i nuet? Nej, kollar man min almenacka, så är i princip varje dag/kväll/helg uppbokad. Men ibland kommer verkligheten ifatt en, och..då är det tur att det finns nära och kära vänner som finns och kan ta hand om en. Egentligen skulle verkligenheten behöva komma ifatt en oftare, för då inser man att...det kanske inte räcker med att le och vara glad? det kanske behövs något mer.

Jag "vågar" inte vara ledig en kväll och inte göra någonting. För då börjar tankarna fara runt och det blir allmänt jobbigt. Därför måste jag alltid göra något. Det räcker med att jag umgås med någon eller dylikt för då behöver jag inte tänka på mig själv. Och det är så skönt. jag tar hand om mig själv senare...någongång.

hotell igen...

Jahapp, hotellrum igen...(detta börjar bli lite vardag nu). Men det är inte långt kvar nu, bara denna vecka och tre dagar nästa vecka, sen är jag klar med utbildningen! SKÖNT, ^^.  Denna vecka har vi massa repetetion, som både är bra och dåligt. Det är alltid bra o repetera saker så att man ser att man har lärt sig allt och har lite koll, men samtidigt kan det bara röra till saker ännu mer...vilket det kändes som igår när vi hade repetetion på LIV sidan. (alltså sparande, pension osv). Jag kände mig totalt lost och som en blåst blondin påsamma gång, om det nu går?! .

Aja, ikgår så tog Dess o jag en sväng till Flen till ringcentralen och balanserade däcken på bilen. Pappa har typ idiot förklarat mig för att jag har sagt att bilen vibbrerar när man kör, så däcken måste vara obalanserade...OCH VEM HADE RÄTT?! jo, jag. haha, så jag var väldigt kaxig igår när jag ringde min käre far och sa att; Hej pappa, däcken på Sven var obalanserade...vem hade rätt?!. Och min pappa är väldigt lik mig, och kunde inte riktigt erkänna att jag hade rätt. Iallafall, fick också reda på att min höger framaxel grej någe...är glapp. så, nu ska jag lägga ut massa pengar på det också, härligt! Or not...Efter besöket i Flen åkte dess och jag förbi hennes mor o far utanför h-näs. Där blev vi bjudna på mat, eller vi lagade maten till hela familjen, köttfärspaj. RIktigt mysigt! =). Och dom har byggt ett riktigt fint hus, jag blev också sugen på hus...^^.

Ikväll blir det norgeläger möte i katrineholm...så, vi hörs senare!
See ya

valborg

Bloggen har legat vilande nu i några dagar. Tiden har försvunnit under denna långledighet, och bloggandet har kommit i andra hand. Så, kan det vara ibland.

I torsdags var det valborg... jag och ida hade sagt att vi skulle göra en favorit i repris, från förra året. Vi lyckades, och vi gjrode den tom ännu bättre. Kvällen började hos Maria och Andreas med en öl på balkongen, sen grillning (mer öl), mat (mer öl). Vid sju-halv åtta tiden ringde jenny och sa att stockholmarna hade anlänt, så jag sprang hem och hämtade dom. De bytte om, tillbaka till Maria och Andreas för kubspel! =). (mer öl). sen blev det mörkt, och vi fick ge upp kubspelandet, det bör dock sägas att nyköping vann...(eller hur var det). ^^. Vi gick då hem till mig, där också syster var med massa kompisar..mer alkohol. Vi spelade guitar hero, pratade, skrattade och hade det gött! Efter ett tag ställdes det upp en mintuu flaska på bordet...och jag skulle inte ha! Sen så vette tusan ad som hände, för jag hade fått i mig fyra-fem stycken shots plus en lakrisshots! ehm, inte bra.

efter shotsen försvann min tidsuppfattning, men vi tog iallafall senare på kvällen en taxi upp på stan, gick till club karma av någon konstig anledning...vi var kanske där en timme, har ingen aning. sen kom vi överens om att kila ner til hamnmaggan istället...! O det tog tid att gå dit. (maria kommer inte ihåg hur/ar/när vi gick). Vi var väll nere vid hamnmaggan två minuter över ett, och fick då itne komma in.eftersom att de släpper intein efter ett....jag blir skit sur! träffade iallafall emma o sofie o pratade lite med dom, sen taxi hem. Taxiresan var intressant. kommer ihåg att jag satte mig i taxin, sen är det svart...dagen efter vaknade jag upp i min säng..med kläderna på, smink i hela ansiktet och vardagsrummet fyllt med stockholmare, flaskor, burkar o massa saker. Vilken härlig valborg!

Ida och jag lyckades iallafall göra en favorit i repris...^^
See ya