Rättning

Måste bara rätta det förra inlägget. Det var idas bror johan som var med, inte tommie...=). just so you know..haha.

tatueringsmässan

Jag, Ida, idas bror tommy, och tommys tjej mickan var på tatueringsmässan i norrköping igår....och jag piercade mig! =).

Tankar, funderingar och dagdrömmar

det flyger runt tankar och funderingar i mitt huvud. Om vad? jag kan inte direkt säga vad det är, jag går runt hela dagarna och funderar, tänker,  och bara sitter och dagdrömmer.

jo, kankse vet jag varför, men jag känner mig själv, jag överanalyserar allt. det är inte som jag tror, och det vet jag. (ehm, det där lät väldigt konstigt). men innerst inne så vill jag att det ska vara som jag tror. hm, det är svårt. Men jag är väldigt lycklig när jag är på jobbet iallafall. det är alltid något.

påtal om jobbet. jag har jobb på bosch nu till den sista april, sen så får vi se, antigen blir det förlängt igen, eller så hamnar jag någon annanstans. det är kanske därför jag går runt och tänker...vill jag komma någon annanstans, eller trivs jag bra där? Eller handlar det hela om vilka personer jag jobbar med, blir det inte förlängt....då får jag inte jobba med samma personer längre. Då blir vardagen som vanligt igen..det blir ingen längtan till att gå till jobbet, som jag verkligen känner just nu! men vill jag bli gråklädd? (de har gråa kläder på bosch). vet seriöst inte, får jag jobb där, så finns det chans till att jag blir fast där, och gör inte alla saker jag vill göra. men vad är det jag vill göra? det vet jag ju inte heller...hm, det är svårt.

solen har skinit i några dagar nu, helt underbart. Idag när vi var ute och rökte vid halv elva (på jobbet), då visade termometern 20 grader...(!), det är ju helt sjuk. brukar det vara så här varmt vid den här tiden på året? brukar inte värmen komma senare, fram i maj? aja, skönt är det iallafall.

jag ska försöka sova nu....

Framtiden

Idag fick jag frågan, vad vill du göra i framtiden? Jag svarade, efter några sekunders betänktetid, jag vill bli något. Vad? vet inte. När? inte en aning. Hur? Så långt har jag inte ens tänkt.

Jag lever mitt liv nu, jag lever som jag vill, gör vad jag vill...och jag är nöjd med det. Just nu vill jag bara vara jag, leva livet och kanske bara..vet inte. Göra saker och tänka sen. varför tänka så mycket?

Just nu har jag planerat så långt som till 18/8 då ida och ajg åker till cypern. Sen får tiden utvisa vad jag gör. Visst låter det bra. =).

minusgrader

Jag kan meddela att i lördags natt var det minus grader ute! HUr vet jag det? Jo, jag sov i ett vindskydd, i en SOMMAR sovsäck...och det var fem minus grader..maria frös. massa. Vaknade någon gång vid tre fyra på morgonen och tittade ut, då var det frost på våra ryggsäckar. hemskt.

aja, söndagen blev en helt underbar dag, en helt underbar soldag! maria fick fräknar, och röda kinder =).

hm. Ugly betty börjar ikväll...=).

i helgen ska jag på tatueringsmässa..och kanske tatuera mig?! .hm, tåls att tänka på..^^

V16

redan fredag imorgon. Ännu en vecka att lägga till historien...det har varit en bra vecka, har varit in i norden trött bara, hela dagarna. Morgon trött är jag ju alltid, men nu har jag varit konstant trött...jobbigt. Man är inte riktigt på G, utan går runt som i en dvala.

Hm, sen har jag ont i handlederna. det har varit hemskt denna vecka, värre än någonsin. Värker konstant och igår när jag stod och monterade ZF, så hade jag ingen känsel i min fingrar..hm. aja. nu är det bara en månad kvar tills att jag får komma in och undersöka vad det är...(!). hm. en måndag. det går nog fort.

jao, i helgen ska jag ut och gå...och sova i vindskydd..och dylikt. ser verkligen fram emot det, INTE! jag är en pappersscout, inte "vara ute i skogen"-scout. aja, det går nog bra, bara det inte regnar, då blir jag bitter.

hm, ska försöka sova nu.

Sommarskor!

Då har ännu en helg gått...det har varit en bra helg, men som vanlit har den gått allt för fort..aja, finns inte så mycket att göra åt det, så varför lägga massa ork och energi på det? Nja, iallafall, måndag imorron igen..känns ganska bra faktiskt! D.v.s. känns ganska bra att gå till jobbet...när man är ledig gör man ändå inget speciellt ,så då kan man lika bra jobba. Dessutom är det väldigt kul att vara på jobbet just nu..så, kan det bli bättre? Jag tjänar pengar ,och trivs dessutom väldigt bra, tror nog inte att det kan bli bättre. ^^.

Sven har fått sommar skor på sig nu igen, så fin så! =). Looking good! (för er som inte vet, så är sven min bil).

Ska nanna nu, upp tidigt imorron, och jag har inte gjort något lunchlåda...hmf, det får bli en sallad imorron.

Natti natti!

Fredag+Lördag

Efter en hel kväll igår, som bjöds på allt ifrån Öl till nya bekantskaper, så somande jag hos Idahoo =). Nannade så gott på hennes soffa, får ni chansen att sova i hennes soffa, gör det! Extremt skön soffa att sova i. Iallafall, vaknade vid ett idag ....trött. Sat kvar i soffan och kollade på "so you think you can dance". efter ett tag vaknade jag till lite, och började gå hem. Ida var så gullig, så hon följde med mig halva vägen, med hennes väldigt fina cykel. ^^.

Väl hemma så packade jag, och sedan for jag hem till mamma och pappa. Och nu sitter jag här, ute på landet , och det regnar...=(. Hatar regn. Pappa och jag skulle byta däck på bilen, men eftersom att det regnar så känns det inte så uppiggande. Hm, får göra det imorron istället. VI kan nämligen inte köra in bilen i verkstaden, eftersom att alla mina köksluckor ligger där.

Ehm,. ajja. Kvälen blir nog lugn här ute på landet ,finns inte så mkt at göra. Ska kolla på tv och mysa med mamma och pappa bara. Kan vara skönt ochgöra ibland.

=)



Musik just nu:
In Flames, A sense of purpose. I like

080407

Måndag. En måndag som alla andra måndagar. =). Har jobbat, 7.00-16.00. Åkte vidare till Trosa, och träffade Sofie och fredrik..planerade gränsridarhajken i detalj, och sen for jag hem, och lagade mat...^^. En prommenix med Idahoo har även hunnits med..sen var kvällen slut, och klockan var tio...tiden går fort.

Tisdag imorron...ehm, hoppas att det blir sol...jag vill ha solsken, NU!

Jag har skaffat mig ett liv, utanför blogg.se

Jag har en sak att erkänna, jag har blivit kass på att blogga! Orkar/hinner/kommer aldrig ihåg att gå in på bloggen. Det är så mycket annat hela tiden, så blogg hamnar längre ner i "att göra" listan.

Iallfall, denna helg har jag varit i Väringe..haha. nu tänker ni, "väringe, var i helvete ligger de?" ,jag kan erkänna en sak jag hade inte heller en anning! men nu kan jag avslöja vart det ligger, det ligger i skaraborgs län, i skövde kommun, tre mil utanför töreboda. Mitt ute i skogen!  JAg har umgåts med scouter hela helgen, som dessutom hade VÄRLDENS dialekt. haha =). men det ahr varit tok kul. har varit på kursledar kurs, så nu är jag certifierad (eller hur det stavas) kursledare. De ni! ^^.

jobba imorron igen. ;) nu är köket klart förrästen! =)