dumidumidum

ja, det var ett tag sen jag var inne här nu..har varit full rulle! =)

jobbade hela helgen.. och sen åkte jag hem p åmåndagen, och scouter på kvällen.. tisdagen tillbringades hemma hos mor o far, och firade mamma där på kvällen! =). myspys! hon blev jätte glad över sin present..! (ett guldhalsband)...dock från hela familjen, inte bara mig..haha, om ni nu fick för er detta!

Onsdagen så tapetserade mamma o pappa klart hallen hos mig..så bnu är det så fin fint så! =). blev super bra..sen började jag jobba..
igår kväll (torsdag), så varj ag på scoterna här i nyköping..seniorlaget, de va skojsigt!
och idag har jag jobbat igen..men nu är jag ledig HELA helgen! =). yesss*. så ikväll blir det scoutläger här i nyköping. men rover södermanland =).

haha, slriver mer sen..! puss o hej

You got me dancing

Nu har jag varit jätte duktig!

efter att ha sprungit runt på stan o sökt nattlinne, så gick jag till en tant affär (efter att ha blivit tipsad av en tant). där fann jag två nattlinnen till mormor. Ett vitt med rosa blommor, och ett till vitt med rosa ränder o lite blommor på..jätte fina =). hon blir säkert glad! Sen blev det hemköp och köpte en massa kakor o gott tills ikväll =). Kunde inte hålla mig, så jag köpte dagens luch, Sushi!! Det är så gott, så går man förbi kyldisken, och ser att dom har sushi, så är det nästan ett måste att köpa!

Kom hem, och åt den efterlängtade sushin, och sen kom mor o hämtade ellinor, som skulle till tandis och dra åt järnet ;). Sen kommer det duktiga, jag har städat, d.v.s. damma, damsugit, plockat och tvättat golv i hela lägenheten.och det ska jag säga, som det såg ut innan, så borde jag få första priset i en städ tävling! =).

Så nu sitter jag här..helt slut..=) haha, INTE! jag är extremt pigg..så jag håller på o gör mig lite middag, sallad! Mumss!

Sen kommer folket vid halv sju..o då ska jag vara trevlig! =). haha...(kiss my as att jag ska vara)

puss

Lite annorlunda är inte fel och vara

nu ska jag alldeles strax kila upp på stan och köpa nattlinnen åt mormor =). (snällt barnbarn). Hon hade ringt o klagat på mamma att hon inte har några nattlinnen, och hon fyller på måndag, och personalen kommer in o ska sjunga för henne, så har hon inga nattlinnen! kan det bli hemskare?!. haha ;). Tror icke det va, så mor ringde till mig och gav mig order om att jag ska köpa nattlinnen..! haha =). tur att hon har en dotter som bor i stan ;).

Sen ska jag köpa lite fikabröd, the och kaffe! =). ska ha kårplanering här ikväll...:P. Jag måste nog snart nämna den lilla detaljen att jag ska byta kår..men vet inte riktigt hur jag ska säga det..någon som har en idé?. "hej, ja jag vet att ni har brist på ledare, framförallt på patrull, där jag är ledare. men så här är det, jag byter kår..så kiss my as!". Vad tycker ni om det? kanske inte...

nej, nu är mcloades doughets slut..(tror inte att jag stavade rätt nu). Ja, jag är fast i denna lilla bonde serie..den är SÅ bra! man fastnar med foten i den på en gång..!=). kanske är jag o mina drömmar om bönder ;). haha!

Puss o hej leverpastej! 

Wishing you were somehow here again

ja, vad ska jag skriva...

hittills har vi snurrat runt i en rondell, runt och runt och runt...allt har varit super, livet har lekt.. sen så kom de och började bygga om i rondellen och nu så guppar vi runt...på asfalt som har stora hål i sig.. och nu har du valt en avfart, som jag inte är säker på att jag vill välja.. så jag fortsätter guppa runt här och försöker välja.. det känns jobbigt.

men egentligen? vad känns jobbigt, det rör ju inte mig..direkt,! men indirekt..det känns jobbigt och stå utanför och se på. Knacka på dörren, men inte höras. jag hoppas bara att du är lycklig, och att valet i livet känns bra. det är det ända jag vill...jag vill att du ska vara lycklig, vilken väg du än väljer...sen får jag acceptera det. men tyvärr kan jag nog inte välja samma avfart som dig. Jag har svårt och se på när du far iväg på den avfarten du har valt..och jag är kvar i rondellen... men, jag antar att jag bara måste acceptera..kanske jag väljer samma avfart som dig, eller väljer en annan..eller så kommer jag snurra runt i denna rondell ett tag framöver.. allt känns bara så jobbigt.

Jag vill att ska bli som förut...

Tjaooo

ah, har nu dushat och packat klart..! =9. ska snart kila upp på stan och köpa någe som jag kan äta ikväll..får se om det kanske kan bli lite sushi! skulle vara super gott..! får se vad dom har för någe.. ;).
Sen kilar jag iväg till jobbet.:! ..=). tänkte vara lite duktig sen imorron efter jobbet, och gå o träna på en gång.., när jag ändå är uppe på stan ! =).

Så, vi ses igen imorron kväll!

Helgen

Då var det måndag igen... veckorna går fort! Helgen bjöd på utgång i fredags, stockholm på lördagen och lugnt på söndagen. En skön helg, =).

Utgången i fredags var trevlig! Det blev sky, eller värdshuskompaniet..lite väl många 18 åringar bara..men julia och jag hittade våran Seth Cohen, och det var trevligt! =). haha!

Nu sitter jag hemma, i nyköping, och har typ precis vaknat..egentligen ska jag gå iväg och träna, men det är så grått ute, så jag tänkte jag går imorron kväll istället, närjag har slutat jobba.. då kan jag tvinga med Ellen också..haha! Lite slö, jag vet..men va tusan. ;).

Börjar jobba vid 15.30... till 15.15 på tisdag. LÅngt tänker ni, ja  det är långt, men det går ruskigt fort..så det är inge synd om mig! haha =). sen är jag ju ledig i två dagar efter det..så jag trivs som fisken i vattnet!

Men, nu ska jag ta mig och äta lite frukost. Puss o hej så länge!


kalas hela kvällen

ikväll är det vin, prat, smink, musik och utgång som gäller =). Helt j*vla underbart! haha! =)

skriver mer senare

Tisdag

Vad har maria gjort idag? Nja, int så värst mkt. Vaknade halv 11 av att mobilen ringde, svarade helt yrvaken, trodde att det var mamma. "ja?- Hej maria, det är nana från jobbet!" Ah, vaknade till lite..Hej! Ja, hon ville bara säga att mötet idag är antagligen inställt..Yess! Lade mig i soffan och låg kvar där igen...mobilen ringde igen! "hej det är Nana igen"...mötet är inte inställt.! Ah, kriis!, klockan var strax efter tolv, mötet började 13, tar en halvtimme och gå. då blev det fart i mig! =)

Yess, efter mötet mötte jag systeryster..gick till banknen o fixade lite..o tog sen en kaffe, o träffade kusinen =). Pratade om fredagen, och utgång! wiiee =). kommer att bli tok kul..

o nu sitter man här hemma igen, och ska snart ta o göra lite mat, lax o någe till =). mums..!

Tv ikväll

  • Ugly Betty
  • Greys anatomy
  • Dr House

hare bäst allihopa! 


Kartan visar en vägkorsning

Vad är det som händer egentligen? Delar sig vägen nu i två mindre vägar, med varsitt mål? Kan vi välja samma väg, eller är det bäst att ta varsin? Vi kanske har olika mål, viljor i livet...

Varför kan du inte komma till mig  och säga vad du tycker och tänker? Hur du känner? Jag tycker att detta är jätte svårt, men jag försöker! Det gör jag verkligen,..men det är inte så lätt alltid. Jag bryr mig om dig! Jag kan inte bara sitta och blunda, och se allt från den ljusa sidan, tyvärr. Jag önskar att jag kunde det, för då skulle vägen kanske inte behöva dela sig på två, utan förbli en stor väg!

Jag hoppas verkligen att vägen förblir en, men just nu från denna utsiktspunkt, så vet jag inte vad jag ser, och det skrämmer mig.

Måndag

Måndag! Detta innebär ledig dag för maria! Yess! =). Wonderfull, tänkte maria..sen kollade hon i sin garderob, och insåg mycket snabbt att det blir ingen ledig dag för maria ,nej, det blir tvättmåndag! yess, underbart härligt kul! ahh, så tråkigt. Man kan liksom inte göra så mycket annat då..!  Men men, vill man ha rena kläder så.:P

När jag ändå håller på i tvätt har jag passat på o fixa lite annat..vattna blommor, ORDENTLIGT! städa, diska undan allt..plocka lite överallt, helt enkelt! =).

Men dagen kommer att sluta bra, Ellen och jag ska gå o fixxa friskit o svettis korten,! Äntligen..det måste göras! väl på tiden ;) haha! så detblir nog träning ikväll för min del" Nice*

TV program ikväll
¤ Outsiders
¤ Ett herrans liv
¤ CSI Ny


Paradiset

Åh, jag vill åka dit nu! Jag längtar som in i norden..vill till värmen, till stranden..till hotellet...! Bort ifrån kylan, jobbet och alla måsten..*

svår fråga

jag har börjat fundera på sommarlägret, Jinijamborii... vet inte riktigt om jag vill åka som ledare, eller som funk. Skulle vara tok kul att åka som funk..men jag menar..samtidigt vill jag åka med kåren. Om det ändå skulle gå att åka som funk, men bo med sin kår! det skulle vara det ultimata..ska maila infon och fråga.! =) JA DET SKA JAG GÖRA! haha

Kaosartad verklighet

kaos, kan man lugnt säga, på alla plan. Lägenheten är i kaos, vi håller på att tapetserar om hallen, så skruvar, tapeter, möbler o alla små ting är överallt..och lilla jag får panik, över alla krumelutter, =/.

Detta kaos i hemmet gör att min psyke blir också kaos..orkar verkligen inte med denna röra, alla blir irriterade, och den äldsta dottern i familjen får ta allt, såklart. Irritation, småtjafs och jobbiga situationer i största allmänhet.

Är hemma ikväll, skönt att komma ifrån mor o far ett tag..vara själv och bara göra ingenting, inte tänka. Ellinor ska ut ikväll så hon o kompisar är här nu..de ska väll dra vidare snart hoppas jag :P.

jaja, kanske skriver mer senare. Puss på er allihopa!

11 veckor och 1 dag


Gott nytt år!

Ja, ännu ett år har gått förbi, nu är det 2007! Shit, man börjar bli gammal :P. Nej, hoppas året bär på många trevliga överraskningar och händelser... några av dm har jag ju redan planerat. Thailand 23/3, Maria 20 år 13/8. Mer roliga saker kommer säkert att planerars..semester med familjen? Det blir säkert ett bra år.

Nyårsafton var kulig kul! Var först i h-näs o åt mat hos dess, sen drogs det vidare till e-tuna till stor kalas hos jessica. Mysigt mysigt! en snabbvisit nere på stan o kolla på fyverkerier blev det också..=). härligt härligt.. lite mycket dricka blev nog ändå för maria. men det hör väll till?

Börjar snart jobba, 15.30...måste tjäna in pengarna jag söp upp i söndags..haha!

Ja, gott nytt år allihopa! /M