...och så kom polly

=D. ja, då var helgen slut igen..faen va tiden går fort! har hunnit med både de ena och det andra denna helgen. en fredagskväll med lite för mycket dricka, som slutade väldigt tidigt på kvällen, en arbetsdag och ett besök hemma hos mamma och pappa, som även resulterade i ett besök i Bettna kyrka! =D. så, nu har jag varit i kyrkan så att det räcker för en tid framöver!

Marsviken imorron..ska titta på tv nu, ...och så kom polly, den är ganska bra faktiskt.!

natti natti!

VIP på MQ

Ida o jag var på MQ vip kväll...jag hittade en jacka jag vill ha. NU! Det är så typsikt..när jag väl hittar en jacka jag vill ha, då har jag inga pengar..KÖP DEN TILL MIG!

:D

jag är duktig! Städar o städar o städar..lägenheten blir så fin! Ikväll blir de VIP kväll på MQ, men Ida! yess, får se om jag gör någe fynd!

Åre helgen

Oj oj oj oj..jag vet inte vart jag ska börja. Helgen i Åre har varit helt underbar. Det var jätte härligt folk, jätte härlig stad och jätte fint väder!

Iallfall, jag jbobade i fredags kväll på stjärnholm, sen kom mamma och pappa och hämtade mig vid tio tiden.. Vi saatte målet på stockholm och for iväg. =). Vi kom dit lite tidigt och köpte oss varsin kaffe..! Sen hörde att tåget var försenat från klockan tolv till klockan tjugo i ett.. så de sista 40 minuterna fick jag sitta ensam , då mamma ohc pappa var tvugna att åka hem. Tåget kom, men då skulle dom byta vagnar!!! Så, vi kom iväg ifrån stockholm vid ca kl två..och då var man ganska trött.!

jag hittade min vagn, vagn 63 plats 46. Jag delade med fem andra tjejer, som var helt underbart tok roliga! De varockså dem jag umgicks mest med hela helgen.

Vi kom fram vid tjugo i tio på lördagen, en timme och tio minuter försenade..och sen har det varit full rulle hela tiden. vi har haft femkamp, föreläsningar, bussturerr, ätit god mat, bowlat, badat, umgåts, druckit öl haft intervjuer och massa mer..helt tok kul har det varit!

Så nu går jag och väntar på att det ska bli onsdag, torsdag eller fredag så att de ringer mig och berättar om jag har fått jobb eller ej. Men de var väldigt positiva så jag hoppas verkligen...!

Kom hem igår måndag..kvart över åtta. helt slut. har inte sovit så mycket på hjela helgen..och sen jobbade jag igår på stjärnholm. gick bra! fast jag är ju en sån tok bra diskare, ;) ;) ;) ;) ;)- haha! och idag har jag varit på inskolning för manpower på EUU, som lunchservetris..det var ett helt okej jobb..så nu hoppas jag att hon som är ordinarie blir sjuk, så att jag får lite tider..;). haha. jag är så elak!

aja, det var en liten uppdatering. =D.

Flashbacks

image77

Tänker tillbaka...

Åre åre åre åre åre åre åre åre åre åre åre

håller på och packar inför helgen för fullt. Och ni som känner mig vet hur svårt jag har att välja vad jag ska ta med mig, så oftast tar jag med mig allt som jag vill ha. Ehm, just nu så ser det ju ut att bli likadant kan jag säga..jag ska vara borta två dagar, det ser ut som att jag skulle vara borta en vecka. men jag menar..man måste ju kunna ha valmöjligheter! ehm, och det får jag verkligen..när jag packar ner allt jag vill ha.

aja. heppåre!

God morgon

God morgon, God morgon!!! :D. Jag har sovit så extremt tungt inatt..så när jag vaknade nu halv tio var jag helt utvilad! Så skönt, ^^.

Ska ta och äta lite frukost nu!

Nice!

Var på jobbet idag igen..städade ungefär 30 rum!!! jag var tok trött sen. iallfall, pratade med sara, min chef, och hon sa att jag fick vara ledig nu onsdag-torsdag..nice! ^^. så, jag är ledig nu, och jobbar inte förens på fredag kväll..! och sen åker jag till ÅREEEEE!

Åre nästa! ^^

Jag har varit väldigt duktig idag, =D. Har planterat om blommor, städat, tvättat och börjat kolla lägenhet/rum i Åre. PERFEKT!

På tal om Åre, åker ju dit i helgen, och jag måste ringa manpower där uppe och få reda på vart jag ska ta vägen när jag kommer upp till åre, för det har jag inte en aning om..men men, det löser sig. Sen har jag då börjat kolla lägenhet,  vilket jag trodde skulle bli ganska lätt, och lägenheter finns det säkert. men vart hittar man dom? Någon som har ett tips, eller kanske en lägenhet får gärna skriva en liten kommentar! haha =). Tacksam för alla tips!

Ser verkligen framemot att åka bort i helgen och göra någe annat. o bo på hotell.nice nice! ^^.

Annars då? Nja, jag vet inte..så konstigt känslor inom mig. vet inte vad dom  betyder, utan dom bara finns där. Massa tankar, och känslor och funderingar . Fast jag kan inte sätta ord på vad dom betyder, utan det är massa märkliga funderingar som bara snurrar i huvudet och tär på mitt humör. Finner inga bättre ord på att förklara vad dom betyder.

Eller, tär på mitt humör vet jag inte. Kanske är det det som är bekymmret, att jag alltid går runt och är positiv och nu säger mitt inre ifrån och mitt humör flyger ner i botten, men jag är inte nere/aggressiv/sur heller. Det bara känns som att mitt huvud är inställt på "neutral" just nu. Det är märkligt, jag låter säkert jätte flummig/deprimerad men så är det inte heller...jag är glad, men ändå inte.

Jag kanske bara är så besviken på allt som har hänt på sistonde. Att jag litar på personer och säger att andra kan lita på personen ifråga, men sen så blir det tvärtom, och jag bara, jag vet inte. Samtidigt kan jag förstå varför personen ifråga gör som hon gör. Jag har själv varit där, i samma tankar och jag har också tagit ut mina tankar på samma sätt. Det är därför det gör så ont i mig att se att personen gör precis samma sak som mig. Är då jag en dålig person som har handlat som jag har gjort?

Ahh, blir tokig. Så mycket tankar. Sen fattar jag inte hur jag ska få den här månaden att gå ihop, men det är en annan historia. det tar vi en annan gång...

Hemma

hemma från jobbet idag. Djävulustik, eller hur de stavas, huvudvärk och ont i halsen. bara jag inte blir förkyld! Vill inte de. Sen har jag fortfarande ont i ryggen...typsikt.

Ska passa på och plantera om lite blommor idag, och städa lite granna...=D. blir nog tok bra!

Söndag

Idag har det varit en jätte bra dag! :D. vaknade klockan elva att telen ringde, orkade inte svara, men efter att ha vaknat till efter några minuter insåg jag att jag var helt utvilad! Så, skönt! ^^.

Åt frukost, gjorde mig i ordning och for sen iväg och köpte tårta, wienerbröd och godis till pappa som fyller imorron. Sen strax innan två så kom mamma och pappa och syskonen och vi for iväg till å-stugan och åt mat. MUMS! för min del blev det bakad potatis med skagenröra, en klassisker som alltid går hem! Mätta och glada for vi hem till mig och åt tårta och wienerbröd och pappa fick sitt godis. En bra dag med andra ord!

När mamma och pappah ade farit hem så åkte vi och köpte mat, för mina sista pengar. Förstår inte verkligen hur jag skla klara mig i två veckor till, emn jag får fundera ut de..på någe vis. Jag har ett rabattkort på länstrafiken om någon vill köpa, det är laddat med ca 500 kr...=D. Haha, lite försäljare här nu!

aja, hare bäsdt!

Stjärnholm nästa

Nu ska jag snart kila iväg till Stenkulla och hämta kusinen och Jeanette! :D. sen bär det iväg till stjärnholm och jobba lite granna, igen..! ^^. Men imorron är jag ledig!

...

Jag blir så trött...det är allt jag har och säga.

Marsviken & Stjärnholm

Det blev en kort dag idag på jobbet, skönt. var väldigt trött igår kväll efter att ha jobbat både på marsviken och stjärnholm och imorgon kommer det att bli likadant! :D. men jag är bara glad att jag har jobb!

Iallafall, vi var klara på marsviken idag redan vid elva, men sen stannade jag kvar och fixade inför några konferenser imorgon, och sen hjälpte jag till i köket. Men Sara, (min chef) kom ner och tyckte att jag skulle åka hem eftersom att det blir mycket jobb imorgon, och på fredag och på lördag...=/.

Snart ska jag åka och hämta Ellen, vi ska fara hem till mamma och pappa en snabbis och hälsa på. Och få lite mat! ^^.

Japp. men, så äre! Skreiver mer senare!

Inga problem



En liten textrad i en låt. Dessa ord säger så extremt mycket, om allt.

Se mitt stora problem är att mina problem Är så pass små att dom knappt räknas som problem Men dom gör lika ont för det så sjung med
- Snook, Inga problem

Tankar och funderingar

Det är så konstigt, ena studen har man absolut inget att göra, sen andra stunden så är det hur mycket som helst. det är aldrig lagom, men livet är väll inte lagom kan jag gissa.

Jobbet går bra, börjar komma in i alla rutiner och lära mig allt. På båda ställena. Men jag har ändå denna besluts ångesten hänger över mig. Vet inte varför, vet inte vart den har komit ifrån eller någe. men den bara finns där...i bakgrunden av min vardag.

var hemma hos mamma och pappa idag. Pappa diskuterade om scania och om jag ville ha jobb där. Absolut vill jag det, men då måste jag välja bort åre i vinter, för det går inte att ta ett jobb på scania och sen vilja vara borta tre månader plus en månad som jag vill ut och resa. jag har verkligen sett fram emot åre, bara vara där i tre månader och jobba och ha kul. Men scania låter väldigt lockande också, iallafall alla pengar! Kommer jag in där, och får den lönen skulle livet bli mycket lättare och jag skulle kunna göra, köpa allt jag vill.

men samtidigt så känner jag att det skulle vara skönt att åka bort härifrån ett tag och göra någe annat, därför jag blev så glad när jag blev erbjuden jobbet i åre. nej, jag får ta mig en ordentlig funderare. Jag menar, åre finns ju kvar nästa år också, men jobberbjudandet på scania kanske försvinner... det är så svårt!

Tankar och funderingar

Det är så konstigt, ena studen har man absolut inget att göra, sen andra stunden så är det hur mycket som helst. det är aldrig lagom, men livet är väll inte lagom kan jag gissa.

Jobbet går bra, börjar komma in i alla rutiner och lära mig allt. På båda ställena. Men jag har ändå denna besluts ångesten hänger över mig. Vet inte varför, vet inte vart den har komit ifrån eller någe. men den bara finns där...i bakgrunden av min vardag.

var hemma hos mamma och pappa idag. Pappa diskuterade om scania och om jag ville ha jobb där. Absolut vill jag det, men då måste jag välja bort åre i vinter, för det går inte att ta ett jobb på scania och sen vilja vara borta tre månader plus en månad som jag vill ut och resa. jag har verkligen sett fram emot åre, bara vara där i tre månader och jobba och ha kul. Men scania låter väldigt lockande också, iallafall alla pengar! Kommer jag in där, och får den lönen skulle livet bli mycket lättare och jag skulle kunna göra, köpa allt jag vill.

men samtidigt så känner jag att det skulle vara skönt att åka bort härifrån ett tag och göra någe annat, därför jag blev så glad när jag blev erbjuden jobbet i åre. nej, jag får ta mig en ordentlig funderare. Jag menar, åre finns ju kvar nästa år också, men jobberbjudandet på scania kanske försvinner... det är så svårt!

Mums!

Dagens mat: Makaroner med fiskbullar i hummersås! :D. mums, ^^. en STOR favorit, men inte för ellinor, men hon ha inte så mycket att säga till om..^^.



Tonight!!

Ikväll är det Top Model!! :D :D :D :D :D :D :D

Jobb jobb jobb

Oj, kollade när jag hade skrivit förra inlägget, då insåg jag hur länge sen det var jag var inne här! Väldigt länge sen, jag har nämligen haft fullt upp, för en gångs skull! :P.

Till att börja med så ringde manpower mig i torsdags morgon, och fråga om jag kunde åka till södertälje på ett uppdrag, som skulle vara torsdag fredag, jag sa okej! och det visade sig vara i NYKVARN, inte södertälje. iallafall, på hm lagret där..så jag var där i två dagar och jobbade helt okej.

Sen nu i söndags så var jag på stjärnholm, där mina kära kusiner har fixat jobb åt mig! :D. Så, jag jobbade där mellan tio- ca halv fem, som diskare! Det låter jätte tråkigt, men det var faktiskt ganska kul. man har ju liksom arbetskamrater och det är alltid full gång så tiden går fort.

Idag, måndag, när jag vaknade trodde jag att jag skulle få vara ledig hela dagen och passa på o tvätta klart och städa, men icke! kl. halv tio så ringde mobilen och det var en sara ifrån marsvikens kursgård, där jag har sökt ett extra jobb. Iallfall, hon hade läst min cv och undrade om ajg ville komma och prov jobba. jag sa att det ville jag, och sa att jag var ledig idag,så jag kan komma på en gång. halv elva var jag där och jobbade till halv fyra! som typ städerska och organisatör i kursrummen. =D. helt okej där också! så jag har fått några tider där till nästa vecka.

Imorgon ska jag till stjärnholm igen! så, som ni förstår har jag fullt upp, hela tiden! haha