Hemma i forssa

Sitter ute i Forssa och tittar på Tv, åkte hem hit till mamma och pappa idag, på eftermiddagen. Var hemma från jobbet idag, ska vara hemma imorgon också. Handlederna värker som faen fortfarande, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen..=(. Jobbigt.

På dagen var Ida, jag o ellinor en snabbis uppe på stan...ellinor köpte en plattång som jag ska tjuva i helgen tänkte jag...;). Och nu precis har daniel och jag varit och badat....Jätte varmt och skönt! =).Resten av familjen ska snart iväg på teater.och då sitter jag kvar här...får se vad jag hittar på..hm. finns inte så mycket att göra här på landet...men någe ska jag väll hitta på!

Så..heppåre!

Hamnen nästa

Ska snart kila ner till hamnen...hoppas att Idas huvudvärk har släppt, så att hon kan följa med...=). Heppåre!

Hemma i två dagar

Har varit hemma från jobbet nu i två dagar, igår och idag. vaknade igår morse och hade så j*vla ont i händerna..så, jag ringde min chef och sa att jag är hemma idag. Skulle inte ha gått o jobba. Så, jag o Ellinor åkte till e-tuna och gick på tuna park med dessan. ^^. Sen igår kväll så åt jag, Ida och Ellinor pizza på vallarna =). Myspys.

var hemma idag också,..har inte gjort någonting. Ida o jag var ute och gick en promenad och sen kollade på film. Annars ingenting, det har varit så in i norden varmt så man orkar inte göra någonting. Ikväll blir det vallarna med Emma, Sofie, Ida, Simone och jag. Lite öl o gott =). härligt!

Sen blir det jobba imorgon igen.

Rättelse

Ajust de, tack vare en liten kommentar av Idahho, så upptäckte jag att jag har skrivit fjäder te istället för fläder te ^^. Jag köpte två teer i lördags på malma marken, mint te och FLÄDER te ;).

Så, nu är det rätt

Måndag

Måndag igen och måndag innebär jobb, som vanligt. Nästan tomt på jobbet just nu, alla har semester. bara massa sommarjobbare överallt. Helt sjukt varmt var det också, vid nio rasten var det 32 grader ute..och säkert 30 inne..går knappt att jobba.

Nu är det bara tre veckor kvar till Cypern! =)...

25,26,27/7-08

Ännu en helg har gått. En väldigt bra helg! =).

Började i fredags med att jag gick hem tidigare...gick hem vid två tiden. Nice*. Åkte ner på stan och gick på systemet, därefter Willys och hämta upp ida. Vi åkte hem och åt lite mellis. (Macka med citrondryck) Mums! Sen städade jag, och Ida diskade och gjorde mat.  Vi sju tiden kom jennie, emma, marian, marians kille och elin förbi. Vi åt och drack. sen blev det utgång på Lotsen. Härlig kväll!

Lördagen så hämtade jag upp ida, och vi åkte ut till moster och morbror i Årdala, där Elin och Jenny var. VI gick en kopp kaffe och sen for vi iväg till malma marken. Och det var SÅ TOK varmt. jag trodde att jag skulle dö. Men jag gjorde några fynd två sorters te (mint och fjäder), strumpor och naturgodis..! så, det blev en bra dag. På kvällen var Ida, jag och Ellinor och åt på kina (idas födelsedags present). därefter åkte vi hem till Åsa, där också elin var..blev lite vin drickande och sen ut på lotsen igen. Jag var dock nykter hela kvällen, jag var fyllechaffis...=). Massa folk på lotsen igår också. helt fullt. det var ett jätte bra live band där också.

Idag så har dagen spenderas ute vid stendörren. Seriös stekning hela dagen...=). Så nu är jag så röd och fin..^^.

med andra ord, en tok bra helg! Imorgon är det jobb som gäller igen. Bara tre veckor kvar till Cypern imorgon!

Det snurrar i min skalle

Jaha..fredag. Fredagen den 25 juli. Sista dagen på fem månader, det kommer att bli tomt. men jag överlever nog, hoppas jag.

Har du tänk på att det kanske är sista dagen på väldigt länge? tänk om jag inte är kvar på bosch rexroth sen? Känns konstigt. Varje dag har vi träffas sen i januari, och nu kankske det är slut. Det är en väldigt märklig känsla. Vet inte vad jag ska skriva. det är bara märkligt.


Tisdag

Japp. Då sitter man här igen, framför datorn. Har jobbat idag, som vanligt. Började en halv timme tidigare, halv sju alltså, och jobbade över till klockan sex...=). Lite lagom med övertid...! Ska börja halv sju imorgon också, och på torsdag, och även fredag...^^. Ska försöka jobba över på torsdag igen...kanske även imorgon..aja, vi får se.

Kvällen tillbringades först med att laga mat med systeryster...därefter följde jag med Emma ner till hamnen. Vi satt där och pratade ett tag, och nu är klockan plötsligt tjugo i tio, och det är snart dags för sängen...så. det var min dag.

Aja. ska vara lite social mot syster nu...=). eller försöka. Natti natti!

Sovdags

Nu ska jag gå och sova.
Börjar jobba imorgon igen. Känns helt okej, då får man något att göra på dagarna igen.
Sen går veckorna snabbare till att jag och Ida ska till Cypern. =).
Så. Natti natti!

Lördagkväll

Oj, oj, oj, det blev en hel kväll igår. Kom hem ifrån Flen vid elva tiden...Isabelle och Maggie var här, så vi beslutade oss för att spela lite Fia med hutt. Jag, Ida, Isabelle, Maggie och Ellinor. Två vin flaskor och massa öl senare så var klockan två, och spelet var slut. Syster yster vann..och jag KANSKE kom sist, men det är inget vi pratar om. (Vinets fel). De fyra blondinerna och Maggie var lagom dragna, och hungriga! Så, vi fick till Max. Ida och Isabelle hoppade max och gick hemåt istället, men vi gick dit. Jag var dock inge hungrig, så jag tittade bara på när ellinor och maggie åt mat.

Så, det blev en hel dag, forssa, hälsa på jennie, och en flaska vin. Ja, vad säger man..hm, men det var min sista lördag på semestern. Imorgon är det jobba igen!

Fia med hutt

Fia med hutt kväll med Ida, Isabelle, Maggie och ellinor. Ännu en vinflaska. =).

Forssa/Flen nästa!

Ska snart hämta upp Ida, och fara hem till Forssa...=). Och det är fint väder ute, alltså kan vi åka o bada! Eller kanske stanna vid Sibro..hm, får se.

Ikväll ska vi in till Flen. hem till jennie. Ska bli bjudna på mat och dricka vin o så. Tok mysigt! Så det blir Ida, jag, Dessan, Matilda, Helena o jennie...kanske kommer det någon mer, någon surprise person. =). Who knows. Aja. Så, jag ska dricka vin ikväll, för tredje dagen i rad...ups*. Igår drack Ida & jag massa öl och såg på snygg sexig o singel..riktig tjejfilm! Sen blev det rockbaren, och en öl.

Hm. ska ta o packa lite nu inför forssa vistelsen =). Hade bäst!

Grillning, vin, spel och sola&bada

blev en väldigt lyckad kväll igår. Grillning, vin och spel. Jätte mysigt!

Idag blir det ut och sola igen...jag kommer att bli så BRUN =). men, det ska ju synas att jag har varit ledig också..^^. Heppåre!

Sol och bad torsdag, eller?!

Jag, Ida och Syster Yster hade planerat en hel dag på stranden idag, eftersom att syster var ledig. Så, vi gick upp tidigt och åkte iväg... när vi hade hämtat upp Ida, och åkte iväg för att tanka såg vi hur himmelen bytte färg ifrån blå, till svart.. men vi gav inte upp, vi skulle bada och sola! Så, vi for ut till Vibäck. Väl framme så spöregnade det. Vi gav upp, vi insåg att det blir nog inge sol och bad idag..så vi försökte klura ut en B plan..

efter många om och men, så bestämde vi oss för lunch på frasses och sen glass i trosa. Efter några timmar hade vi ätit både lunch och glass och hunnit gå o tittat i trosa, så var himmelen blå igen, så vi tänkte; "vi åker till Trosa havsbad och badar". Men, vädret måste ha något emot oss idag, för när vi kom fram dit, så öppnade sig himmelen igen..aja. Vi var då tvugna att acceptera att det blir nog inge bad för våran del idag, så vi åkte hem till nyköping. Sprang ner till systemet och sen en snabb visit på hemköp.

Nu har syster o jag storstädat lägenheten, för vi ska få hit några gäster ikväll..=). Vi ska grilla och dricka vin, så jag varnar er ;).

ska ta o fixa det sista nu..heppåre!

Samma nätter väntar alla

Sover hos dig på din nåder.
Rör dig fast jag inte får det
Önskar att jag bara drömde.
Att det var en vanlig söndag
Måndag morgon förra året.
Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade.
Att jag bara lät dig vara
Samma nätter väntar alla.
Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn.
Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig.
Alla gator hånar mig
O mina tårar din stad vet att allt är alldeles för sent
Jag vet jag har mig själv o skylla.
Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem o längtat efter dig igen
Alla filmer alla böcker handlar om dig alla ryggar tillhör dig tills jag går fram
”Förlåt jag trodde det var nån annan”

Samma nätter väntar alla - Markus Krunegård.
Lotsen, ikväll. 16/7.

Helgen i halmstad

Då var man hemma igen efter en jätte bra helg i halmstad/Falkenberg. Det var jätte skönt att komma bort en helg och se lite annat. Bara jag, mamma och ellinor.

Vi kom ner på lördagen, vid lunch. Vi åkte direkt till vandrahemmet, bytte om och åkte sen ner till centrum i Halmstad. Där gick vi på stan och tittade på olika saker. Jätte mysig stad! vi gick även på bio, Mamma mia, jätte bra film! Senare på kvällen tog vi bussen in, till halmstad igen, och åt jätte god mat och drack vin. På söndagen åkte vi till Falkenberg direkt efter frukost. Vi gick och tittade i Falkenberg ett tag och bestämde oss sen för att åka en jätte fin kustväg emellan falkenberg och halmstad. På den vägen hittade vi ett jätte mysigt fik! En gammal kvarn. Där lunchade vi och så. Sen på kvällen gick vi på falkenbergs teatern, jätte rolig! Haha, Dag Otto är min idol. ^^. Måndag, packade väskorna, städade rummet och åkte till Ullared/Gekås. Ehm, det var ju en upplevelse. Jag tycker om att shoppa i vanliga fall, men det där var helt galet, helt galet. Kärringarna sprang med kundvagnar, runt, runt runt. man blev helt slut. De sprang runt och tog allt de skulle ha, och de hade inte bara en kundvagn utan, två, TRE! Men, vi gjorde några fynd, jag köpte bla en jätte fin shortklänning och satin lakan..=). Fin fina!

Sen efter ullared åkte vi hemåt. Och var hemma i Forssa vid halv elva igår kväll. Helt slut. Men jag har kört S40 hela helgen...Så, härligt! =). Det kändes lite konstigt att sätta sig i min lilla Seat när jag åkte hem idag..haha.

Idag har ida och jag legat och stekt på Stendörren, och jag har blivit brun. ( INTE röd ida). ska steka imorgon också, och på torsdag och på fredag. jag ska bli BRUN! De måste ju synas att man har varit ledig.

Halmstad, Halland!

Jag är i Halmstad..!

SEMESTER!

ÄNTLIGEN! Idag börjar min semester, dock bara en vecka..men ändå! =). Ska bli så skönt att vara ledig en vecka, behöver verkligen det, komma bort från jobbet ett tag. Semester en vecka, jobba fyra veckor, sen två veckors semester till..UNDERBART! =). Vädret kunde ju har börjat bättre, hm. spö regnade när jag åkte ifrån Vagnhärad idag..men men. det gör ingenting, för jag har SEMESTER!

Slutade vid ett idag. Var klar med det jag skulle göra då, kollat 800 CVU hus..., säger kanske inte så mycket, men ändå. Så, då åkte jag till pressbyrån i vagnhärad och hämtade upp Idahoo. Vi hade en liten bildejt hem till nyköping och sen for jag ner på stan. Skulle upp på manpower kontoret och prata lite. så nu har jag träffat min PA för första gången...alltid trevligt! Så, jag var där och pratade lite, och hämtade ut mina shorts som jag har beställt. Jätte fina..;). för att vara arbetsbyxor. Fick även två svarta t-shirtar, ja, det är sant, manpower i nyköping har fått in svarta t-shirtar! =). Lovelii, så nu slipper jag dom röda, inte för att jag använder dom, men ändå. Så nu kommer jag vara jätte fin när jag kommer tillbaka till jobbet. ^^.

sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, så att jag kan hämta upp ellinor på jobbet. Då far vi hem till Forssa och imorgon blir det Halmstad! vi ska åka ganska tidigt imorgon, halv sex. =). det är jag som har bestämt, det är skönt att komma iväg, så kanske vi inte kommer fram så sent. och jag ska köra! Måste ju passa på och köra fin fina bilen..^^. Ska bränna massa bra musik ikväll också, så att jag slipper lyssna på radion..haha.

japp. hm. klockan är halv sju..en och en halv timme..sen kan jag åka, vad ska jag göra! har städat, diskat, packat och är i princip klar för att åka. Och det är ingenting på tv. Blir man tokig, eller tokig?!

hm. aja. ha en jätte bra helg, för det tänker jag ha!

V28 & V29

Ännu en vecka har gått, V28. Jag är kvar på bosch..ehm. kommer nog inte därifrån. Imorgon fredag, skönt! sista dagen innan semestern...är ledig HELA nästa vecka..

Jobbade över idag, till klockan 19.00. så, jag jobbade tolv timmar idag, hela dagen har gått TOK fort. har bara försvunnit. Så, nu när jag har jobbat över så kan jag sluta tidigt imorgon, vid klockan 13.00 =). nice! Då ska jag ner på stan, till manpower, hem och städa och sen hem till mamma och pappa.

På lördag åker jag till Halmstad! Ska bli så skönt, att komma bort ett tag. Ha en riktigt tjejhelg med mamma, o ellinor. Så det blir, god mat, vin, teater, myspys och ullared. =). Lovelii.

Japp. nu ska jag snart se på hells kitchen!

Tisdag kväll

Jag har färgat håret =). Är nu blond..igen. Så, inte så stor skillnad..dock lite blondare tror jag ^^.

Ida färgade håret också..ÄR TOK BLOND NU! blondare än mig =*(

Tisdag kväll

Jag har färgat håret =). Är nu blond..igen. Så, inte så stor skillnad..dock lite blondare tror jag ^^.

Ida färgade håret också..ÄR TOK BLOND NU! blondare än mig =*(