Sol och bad torsdag, eller?!

Jag, Ida och Syster Yster hade planerat en hel dag på stranden idag, eftersom att syster var ledig. Så, vi gick upp tidigt och åkte iväg... när vi hade hämtat upp Ida, och åkte iväg för att tanka såg vi hur himmelen bytte färg ifrån blå, till svart.. men vi gav inte upp, vi skulle bada och sola! Så, vi for ut till Vibäck. Väl framme så spöregnade det. Vi gav upp, vi insåg att det blir nog inge sol och bad idag..så vi försökte klura ut en B plan..

efter många om och men, så bestämde vi oss för lunch på frasses och sen glass i trosa. Efter några timmar hade vi ätit både lunch och glass och hunnit gå o tittat i trosa, så var himmelen blå igen, så vi tänkte; "vi åker till Trosa havsbad och badar". Men, vädret måste ha något emot oss idag, för när vi kom fram dit, så öppnade sig himmelen igen..aja. Vi var då tvugna att acceptera att det blir nog inge bad för våran del idag, så vi åkte hem till nyköping. Sprang ner till systemet och sen en snabb visit på hemköp.

Nu har syster o jag storstädat lägenheten, för vi ska få hit några gäster ikväll..=). Vi ska grilla och dricka vin, så jag varnar er ;).

ska ta o fixa det sista nu..heppåre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback