Vad säger man?



Det är tur att man kan underhålla sig själv ibland. Allt som behövs är; en maria, några öl och em kamera!

arbetsterapi

Jag var hos arbetsterapeuten idag...hon konstaterade, efter att ha haft på mig skenorna i 1 ½ månad, så har det inte blivit bättre. det har blivit värre. jag har ingen styrka i händerna..(no shiiit, det visste ju inte jag redan). Händerna skakar hela tiden...varje sekund. Så. ja. vad ska jag göra?

jo, jag gick som en liten jävla duschasvamp som jag ska sitta o klämma på på kvällarna...(?). men inte för mkt, för jag får inte överantränga händerna. Hm, och det läskiga var, att när jag skulle klämma ihop den där lilla svampen, så fick jag ta i..orkar inte någe i händerna. Läskigt. hm, så jag ska på återbesök den 12/8. har det inte blivit bättre så ska hon påskynda min tid hos ortopeden och prata med min läkare. För då blir det en diskussion om operation. PÅ en gång.

Så det så. senaste nytt ifrån mitt liv!

utflykt till femöre

Jag, Ida, Ellinor och Isabelle var och badade ikväll... vid femöre, i havet. det var en aning KALLT! hade ingen känsel i fötterna/bena efter ett tag. usch. men nu har jag badat i havet också!

Lost

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross

                                            -Lost, Coldplay

Landet

Sitter ute på landet...hos mamma och pappa. Ganska skönt. Lugnt och tyst iallafall. Jag väntar på att klockan ska bli tolv- halv ett så att jag får åka o hämta bror..i VINGÅKER! hm..ja. tur att  man inte är trött sen gårdagen..^^.

Bosch rexroth

Jobbade sista dagen på Bosch Rexroth i vagnhärad igår... i åtta månader har jag varit där. Helt sjukt, åtta månader, det har så jäkla fort!  Så, det var lite jobbigt igår. Sista dagen.

KOm till jobbet vid sju..och började jobba. Sen ropade britta på mig att jag skulle komma bort till datorn, "vad har jag gjort nu" tänktej ag på en gång...hm. men då stod hela gruppen där...och britta pratade lite granna, massa fina ord. Och så fick jag ävrldens finaste blomma och ett gulligt kort till..maria fick tårar i ögonen. =). Sen jobbade vi vidare. Vid nio, så har vi frukost, då hade de köpt fika bröd. =). Sengick jag ut och rökte med anne efter frukosten...då gav hon mig ett paket och jätte sött kort. maria fick tårar i ögonen igen. (i paketet låg det en STOR ask med merci choklad). ^^.  Plus att ANne även bjöd mig på lunch i matsalen...så, ja. vet inte vad jag ska säga...! Underbara människor, som jag kommer sakna så extremt mycket!

Men sen, kommer det lite smått komiska, igår på eftermiddagen kommer uffe fram, (min chef på bosch), och frågar vad jag känner inför att grada insatser. haha. jag sa att jag gör gärna det för då slipper ajg åka till ett annat företag, utan får vara kvar och jobba där. Så, nästa vecka ska jag grada insater, dock inne på kontrollen, inte på mobilavdelningen som jag har varit i nu. Han trodde inte att jag ville grada för att jag har varit montör, och grada är ganska simpelt jobb, och tråkigt. Visst, det är det..men å andra sidan får ajg vara kvar på bosch.

Så, på måndag åker jag till bosch igen..till kontrollen. Och det komiska är att ingen i min grupp vet om det!!! haha, ska surprisa dom lite granna tänkte jag =)..  Ska först till arbetsteraupeften (lr hur det stavas), på måndag morgon. ringde dit och beklaga mig..så jag fick en akut tid. vad hon ska göra vette fan, men något måste hon göra. just nu har jag ingen styrka i händerna, dom bara skakar, och sen är det som vanligt, konstant ont, bortdomnade o.s.v. haha. underbart!

aja. nu ska jag ta o åka hem till mamma o pappa. ska kolla på bilen. ehm, den låter som en raggar bil just nu. jävla bil jävel. alltid någe skit.

midsommar, jobb och dessan bjuder på mat!

Idag var det tisdag....har jobbat, som vanligt. och ikväll var jag i hälleforsnäs hos dessan =). Hon var söt och bjöd på mat, så det var jag o massa annat folk där, tok mysigt. Mat, kaffe och prat, kan det bli bättre? tror inte de...^^.

Midsommar helgen har jag inte skrivit om såg jag..ehm. jag var onykter i princip hela helgen. Pinsamt med sant. Började torsdag kväll med att ida och jag grillade i regnet..=). japp, vi grillade med paraply. haha, tok mysigt. Sen dracks det öl och senare blev det rockbaren...
fredagen, jag vaknade sent..kom igång på riktigt någongång vid fyra tiden tror jag...ida o jag åt mat, och sen kom mamma och pappa förbi och vi bjöd dom på choklad tårta..mums! sen skjutsade dom ut oss till stjärnholm, (nej jag hade ingen baktanke med att detta) .... så, var vi hemma hos troen hela kvällen med massa folk och senare på natten blev det utgång med elin och åsa.
lördagen så åkte ida o jag till årdala hembygdsgård och firade riktig midsommar. med dans, fika och regn. Ja, det innefattade nog allt. men det var trevligt, träffade massa folk som kände igen mig, och tusen frågor. "vad har du för dig nu", "vart bort du"...bla bla bla. " men sedär, där är ju claes och helena i kyrkbols dotter" "Gud vad lik din mamma du är"...och så vidare. men det var trevligt. på kvällen blev det förfest hos ida och utgång på lotsen..=). mycket trevligt.

Så, min midsommarhelg har bestått i alkohol. vad säger man, ung och dum ;).

Text.

Det är inte hur man har det.
Det är hur man tar det.
 O när man längtar tar saker tid
 Det är nåt mellan oss.
Mellan oss o världen.
 För långsamt för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas.
Sova o andas omvartannat inget mer
 Ibland gör man rätt.
 Ibland gör man fel.
 Lev med det
 Ibland gör man rätt.
Ibland gör man fel.
Lev med det

"Ibland gör man rätt, ibland gör man fel." - Markus Krunegård

Ida

Ida blonderar håret..och det är jag som har fixat det på henne!

Måndag

Hejsan hoppsan!

Måndag igen..och dagen har gått så fort! har jobbat, som vanligt...sen kom jag hem, lagade mat och sen ringde kusinen och tyckte att vi skulle ta en kaffe. Åkte till stenkulla och vi gick och shoppade kakor på Ica stenkulla =). Därefter kaffe o kakor o cigg på balkongen..mycket trevligt!

Sen ringde stina och undrade om vi  ville med henne och pojkvännen och bowla. Vi sa varför inte? så, vi följde med, (jag får ju dock inte spela p.g.a. handlederna, men jag hejade på). Så, nu har jag komit hem igen...Sitter och tar en macka och kollar på norges härligaste människor =). Nice, nice.

Imorgon är det tisdag, sen onsdag och sen torsdag och sen är jag LEDIG på fredag. underbart! Hm, midsommar då? inte en aning..,har ni något förslag så kan ni ju komma med det. Jag har idétorka.

Ska nanna snart. Natti natti!

where the action is

tänkte att jag skulle beskriva lördagens festival med några få ord. Helt jävla underbart bra!

vi kom dit, sahara hade börjat spela, men vem vill se sahara?! inte jag iallafall. Vi gick runt där och lyssnade på lite smått half kända band, sen kom det mökra moln på himmelen! och, det regnade..och regnade och regnade. jag som hade tygskor och klänning på mig, frös som bara in i norden..men det gjorde inte så mycket....=).
 
Klockan 17.00 gick mando diao upp scenen...tok bra. Sen dinosaur jr, dom hoppade vi och kollade på fotbollen istället...som, kanske inte slutade preics som man ville..men men...=(. Klockan 20.00 The hellacopters (med gästspel av Dregen) väldigt bra! har inte lyssnat så mycket på dom..men det var verkligen tok bra! Sen klockan 21.15, var det Queens of the stone age...UNDERBART! jag som trodde att jag aldrig har hört en enda låt ifrån dom..men jag kände ju igen massa låtar, och konstaterade ganska snabbt, att dom är tok bra! jätte bra live också...perfekt!

efter QOTSA var det The hives...dom har jag aldrig heller sett live, men fy fan va bra! vilken energi och gläjde. de spelade bara de bästa låtarna ifrån nya skivan och några gamla låtar. tok bra. Vi började dock bli lite trött då, så vi satt ner och kollade på storbildskärmarna..:=). men..jätte bra.

efter hives..var det dags för det jag hade gått och väntat på hela dagen. 23.30 prick, gick foo fighters upp på stora scenen..och, ja. jag kan inte beskriva det i ord..fantastiskt. och vi stog relativt långt fram också..någonstans i mitten, och det var så trångt, men GUD VA BRA DOM VA! tok bra. kan inte säga någe mer om det.

sen var det dags att traska 1.7 km till bilen...sen fara hem till nyköping igen, trött. och kall.

men, en helt grym dag! tack för att du "tvingade" (eller övertalade) mig att åka med kusin!

Planer i helgen

Ikväll: vin och partay med Emma =).
Imorgon : "where the action is" med kusinerna....(JAG SKA SEE FOO FIGHTERS & THE HIVES!) ^^:
Söndag: Trött

tatuering

Jag är nytatuerad!

Sol, öl, scout, bränna och lotsen

Har haft en väldigt lyckad helg. Åkte hem till mamma och pappa i fredags kväll...efter att ha lunchat på stan med syster, och gått en liten shoppingrunda. =).

I lördags var jag i dalarna..(!). ehm, över dagen. haha. på regionsträff för scouterna, ganska trevligt faktiskt. Träffade massa folk och pratade viktiga saker. Låter inte så kul, men det är det faktiskt.

När jag kom hem på kvällen så åkte jag till Åsa och satt där och drack vin med kusinerna och jeannette. mycket trevligt. sen blev det även utgång på lotsen, mycket roligt! massa folk och bra live band. tok kul.

Idag har pappa och mamma haft bröllopsdag, 23 år. Så, mamma, pappa, jag och ellinor var och åt på hamnmagasinet och sen kaffe och glass på aktersnurran. mums mums! en väldigt trevlig dag, en väldigt trevlig helg! har även hunnit med och sola en hel del...så jag har fått FÄRG! ^^. ehm, har fått en väldigt snygg bränna på ryggen..har haft ett linne på mig, som, det är kors på på ryggen...ehm, så jag har ett kors på ryggen...väldigt fint! lite orginellt. =).

sitter i soffan nu hemma..är tok trött. Jobba imorgon, känns bra. snart är jag ledig! V29, inte långt kvar!