Stackars lilla Sven

Åkte volvo till jobbet idag..alltid trevligt. Hur är det med min lilla bil då? Njo, vet inte riktigt. var inne och pratade/lämnade nyckeln till proauto idag...dom har typ inte en aning om vad det kan vara, men de antar att det är något el fel...härlgit. jippi. fan.

aja, imorgon är det onsdag, och då börjar veteran onsdag nere i hamnen, vilket innebär fina bilar/motorcyklar och glass på aktersnurran. Äntligen är sommaren här!

Måndag 26 maj

Hej hallå!

Måndag igen...har jobbat (som vanligt). blev dock ett litet avbrott ifrån jobbet mitt på dagen... fick tid i fredags på vårdcentralen, så nu ha jag fått arbetsskenor till armarna. Två stycken som jag ska ha på natten och en för höger handen som jag ska ha på dagen...kostnad: 500 kr?!?!?! så jävla dyrt. aja, hoppas att det blir bra nu...ska ha dom nu i tre veckor..blir det inte bra så..kommer frågan om operation upp. Nu vet jag iallafall vad som är fel...har fått bekräftat nu att det är karpaltunnelsyndrom, så det känns bra.

Jaoo..sen kom jag hem vid halv fem, bytte om och skulle hämta ida vid körskolan..och då startar inte bilen!!! Så, jaha..va i helvete...panik ringer pappa, och beklagar mig. Så pappa kommer ner med volvon nu..så får jag låna den imorgon, och så bogserar vi upp min lilla bil till proauto, och får hoppas på att dom kan ta in den imorron, annars har jag beställt tid till på torsdag...hm. hoppas inte att det är fel på hela motorn...det har jag absolut inte råd med!

hm..ja. så det har hänt mycket idag...kommer eventuellt kanske bli en väldigt dyr dag också..speciellt om hela motorn är trasig. usch, KÖP ALDRIG BIL!

Onsdag 21 maj

Har preics varit ute och power walkat med Idahoo...=). skönt, att gå en sväng och prata om allt och inget. man blir lite piggare utav att gå en sväng...förstår inte, har varit helt slut hela dagen, så trött. Gått runt som i ett dimmoln och bara varit trött, jätte svårt att förklara. hm, hoppas att jag är piggare imorgon.

Slutade tidigare idag, gick hem vid straxt efter tre...så, jag ska börja lite tidigare imorgon, (vid halv sju). Helt okej, det är ju bara en halv timmes skillnad..så, det är inte så farligt.

Jag har gått runt hela dagen och väntat på ett samtal ifrån arbetsteraupeften (eller hur det stavas), men hon/han har inte ringt...jag har väntat sen i fredags förmiddag nu...så, har dom inte ringt på fredag, så ringer jag upp....måste få arbetsskena.går inte att jobba längre annars. hemskt.

på fredag blir det tiimo! =).

just nu


Spelas just nu: One Song Glory- RENT (musikal)

En väldigt lyckad helg

Jag har en grymt bra helg. Full rulle hela helgen. Så härligt.

Det började i fredags, då jag fick låna mamma och pappas nya bil...(tok nya bil!). Så härlig att köra, pappa skulle nämligen besikta min bil, (som inte gick igenom). Ehm, så jag åkte till jobbet...vid nio så åkte jag till vårdcentralen med armleden..ehm, och det är inte bra, för att förkorta det. Ska få arbetsskena till armen och ska upp till ortopeden. bilr det inte bättre, blir det operation. Iallafall, åkte tillbaka till jobbet och jobbade till två.

Väl hemma igen, packade jag ner lite kläder och ellinor, jag, maggie och isabelle åkte till katrineholm till linderoths tryckeri med kurs och programkatalogen som jag har gjort....träffade en jätte go kille där =). Som ska trycka katalogen. På fredags kvällen gick vi på musikal i flen, på BCPW. det var det estetiska programet som satte upp RENT, de var jätte duktiga. Jag grät i slutet....(ehm, estet). ^^:

sov hos mamma och pappa på natten..och lämnade tillbaka bilen...=*(. Ehm..lördag. vaknade, tvättade min bil..och åkte sen hem till nyköping...och igår kväll så var jag, ida, emma, lisa och massa annaat folk på lotsen, på rockkväll..grymt bra! =). förfestade hemma hos kusinen i stenkulla..mycket treligt! blev en lyckad kväll, lagom onykter, härlig musik, och härligt folk. Kan det bli mycket bättre?!...

Idag, vaknade jag upp hemma hos ida...och jag var inte bakis! yess....=). så, jag har städat hemma, ohc tvättat och hålller nu på att förberada maten...Ida ska äta här ikväll =). så jag ska bjuda henne på lyxmat.! ..

jopp..jag ska åka o hämta henne nu snart förrästen. ... hm, måndag imorgon. jobba igen. och jag ska vara grå klädd denna vecka (i bosch kläder), det kommer visst fin besök hela veckan, så måste vi små manpower människor vara gråa. men det kan ju vara kul och variera sig i arbetskläder. =S.

jopp. heppåre!

text.

Change
Everything you are
 And everything you were
Your number has been called
Fights, battles have begun
Revenge will surely come
Your hard times are ahead

Best
You've got to be the best
You've got to change the world
 And use this chance to be heard
 Your time is now
   
                           
Butterflies & HUrricanes- Muse

Far away

Mitt bloggande går verkligen upp och ner, som en bergodalbana...vissa perioder så bloggar jag massa, sen så kommer jag ner i en svacka då jag inte bloggar nått. Om jag ska vara ärlig så har jag inte "hunnit" blogga på sistonde. Inte för att jag vet vad jag har hållit på med för viktiga saker..ehm, har promenerat, scoutat, jobbat, städat, tvättat och sovit. och tiden har bara försvunnit.

men vad har hänt i maria "maja gräddnos" (ehm..förklarar någon annan gång) liv? Nja, int så mkt..eller njo, kanske. det händer massa saker, hela tiden. Men inte saker jag tycker det är värt att blogga om. Vet inte riktigt...det var sol i helgen, maria gick i bikni. Marias NYA bikini...=). fin..*. Ja..sen har jag jobbat..jobbat och jobbat. Men det är härligt, trivs så underbart härligt bra på jobbet..har tills på fredag nu, får se om det blir förlängt, tror inte tyvärr att det blir det...=(. hm. aja...underbara människor där...kommer sakna dom alla. vissa mer än andra. =).

aja..ska ut och promenera nu med idahoo!

Tre dagar i rad

Jag hade kalas i onsdag...=). valborg. det blev väldigt lyckat..massa folk, massa alkohol...och så...=). tror att det var uppskattat av alla människor. Till slut så var vi väll runt 20 st i min lilla lägenhet...haha, det var fullt.

Vid halv tolv tiden blev det utgång..tyvärr blev vi lite utspridda då, visa gick till fika, andra olearys och andra hem...det var lite tråkigt. men men...jag gick till fika, som öppnade i onsdag, (äntligen!), och sen blev det rockbaren. mycket trevligt, dock lite för mycket dricka för min del..ehm, var lagom glad när jag kom hem.haha! PÅ torsdagen så var jag lite smått trött, ehm. gick väll upp vid halv sex....på kvällen. låg och sov i soffan hela dagen..så skönt!  iallafall,  sen senare igår kväll satt Ida, jag, ellinor och maggie hemma hos ida och spelade fia med hutt...=). mycket trevligt. sen ville vi gå på fest, så vi slutade i brandkärr...hos thaien? någon kompis till syster..haha, ida och var typ äldst där..men det var lite smått trevligt. intressant och se massa små 17-18 åringar vara onyktra. =O. jo...vi gick viäll hem vid två tiden, och sov hos idahoo =).

ikväll ska jag till jeanette och dricka lite vin och dylikt. blir nog även utgång ikväll...fika skulle jag tro.

aja...ska fortsätta vara trevlig mot ida nu. =). Som jag har umgåtts med konstant sen i onsdags eftermiddag...^^. haha, min lilla särbo.

Fredag

Hallå där!

Sitter hemma hos ida...och dricker öl, ovanligt va? Det är tredje dagen i rad jag dricker..ups*. haha, hur ska det gå sen när man börjar jobba igen på måndag?! . hm...

jag har klippt mig idag, med LUGG! =). haha, ser ut som en liten tolv åring..men det är fint! ^^, lite nytt så.