Thailand uppdatering 6

Lordag..! nu ar det bara en vecka kvar..=/. tiden har gatt sa in i norden fort! forstar inte vart dagarna tar vagen..men men.

idag sa har vi tillbringat ca fem timmar pa en massage/frisor/skonhets salong..Dess har namligen rak permanentat haret! sa fin sa! =). o under tiden satt jag dar o laste thailandska tidningar..haha! men, sen tog jag mitt fornuft till fanga o tankte, har sitter jag, pa en massage salong och tar ingen massage?!. sa da sa jag till och tog en fotmassage.helt underbart harligt! sen nar dess var klar kom hon o satt sig brevid mig, o tog ocksa en massage, en timme! det ar sa nice! =). Sen var det min tur hos frissan..jag fargade min utvaxt..sa nu ar jag blond igen, och det blev super bra! fast nu tittar alla thailandare annu mer, bara for att nu ar jag verkligen blond! =). haha!

Efter detta tog vi lunch, jag at sushi, igen..sa in i norden gott! riktigg sushi, o billig ar det ocksa! =). Tyvarr sa hade dom inte dess favorit, jordnottssasen, sa hon fick ta mod till sig o ta nage annat ;).

Sen sprang vi till en tuktuk o fragade om dom kunde ta oss till krabi town, men det kunde dom inte, men dom tipsade om en taxi istallet, vi vande oss om, och tar stod en taxi! dagens tur! =). en silvrig BMW, med tonade rutor..haha, maste sett lite mystiskt ut nar vi hoppde in i den...;).  men men, for 800 baht akte vi till och fran Krabi town..d.v.s.ca 160 kr tror jag... iallafall, val framme i krabi hade vi malet pa marknaden, som det stod i apollo parmen var ett MASTE och beskoka..men bade dess o jag blev besvikna, bara massa mat. Sa vi gick i affarer istallet, vilket det fanns ett stort utbud av! o de sista fyrtio minuterna hittade vi varsta kopcentrat, med MASSA skor! o da menar jag MASSA skor..dess o jag var i himmelen. Men till varan stora fortvivlan var alla storlekarna for sma for oss, det gick bara till 39, och eftersom att bade dess o jag star stadigt pa marken, sa var det for litet...=). men det var en upplevelse iallafall.! =).

Ikvall ska vi till en bar vi har blivit tipsade om av varan skraddare, mycket ungdomar och turister o lite disco..sa da tankte vi, eller jag tankte, att vi gar dit! o jag slapar med mig dess ;)...haha!

yess..just nu os regnar det ute..o jag som, for en gang skull, har platt har idag, tack vare frisorskan..vill inte vara ute i regnet, for vi vet alla vad som hander da..sa vi lar sitta har framfor datorn ett tag! =))..

hade bast dar hemma! kramar


Thailand uppdatering 5

Idag har vi gjort nage JATTE haftigt..vi har varit pa elefant safari!! skiit haftigt. dar satt dess o jag hogt upp pa elefantens rygg, o skumpade..=).

Nej, ska beratta fran borjan. Vid tio imorse kom en liten man o hamtade oss, vi trangde in oss i en liten bil, tillsammans med tva finnar..! i den bilen, som tur hade AC, satt vi i 35 minuter o sen var vi framme..och dar stod det en elefant! skiit grymt. =). o Dessan o jag matade den, med bananer..! haha! Sen sa satte vi oss pa elefanterna, eller varan elefant, som vi har dopt till Baloo Baltazar =). o sa "red" vi ivag, ut i djupaste djungeln..! o varan BB (baloo baltazar) var grym! han gick i backar, i uppforsbackar, i nerforsbackar overallt! han stankte till och med vatten pa oss nar det var som varmast, men da fick han lite skall av skotaren. Forrsten, varan "chaffor" pa BB var typ en fyra-fem arig pojke, som numera ar min idol..han styrde elefanten helt sjalv! O i sverige pratar man om korkort for bil, tank er o "styra" en elefant! haha, jaja

iallafall, vi gick den rondan i skogen som tog en timme, val tillbaka var vi dygnvata..det var valdigt varmt i djungeln..! o sen packade vi in oss i den lilla bilen igen och for till en grotta en bit bort...jatte haftigt! vi gick in dar o de va trangt o dant, men valdigt fint! Sen passade aven varan guide pa att visa oss gummitrad, det var hans egna..! sa nu vet jag hu man gor gummi till t.ex. dack.! DE NI! o guiden hann aven med att visa oss en akta ananas odling! o det ar sma sota trad, inte stora som man kunde tro! =).

hemma igen, och det var dags for lunch..gick till ett stalla langre upp pa varan gata, o jag tog stekt kyckling med champinjonsas o ris! mums! o dess, som verkligen inte har nagon fantasi, tog enligt tradition kyckling med jordnotssas.. det ar typ fjarde gangen hon ater det har! men, det ar ju gott som hon sager!

o nu sitter man har framfor datorn igen..! =).

snart ska vi nog ga o ta en shoppingrunda igen..;). jag sag jatte fina tubklanningar en bit bort..sa, slar kanske till! igar kopte jag forrasten, kom jag pa, en 18k guldring, med en akta parla pa! gissa for hur mycket? 130 kr!! helt sjukt.. sen senare ikvall ska vi hamta vara klanningar, vid nio typ.. de ar redan klara, o allt som allt har det tagit typ tva dagar..det kallar jag snabbleverans! sa det ska bli jatte spannande o se hur de blir! =).

det har flyttat in en jatte trevlig familj bredvid oss, eller de har tre rum..! svenskar, sa de har jag varit trevlig mot idag, ar sa duktig sa! jag, som da maste lata varsta erfaren pa thailand, tipsade om oar o lite resturanger! =). jag har lite av pappas "guide" gener i mig ;).

ja, min rodbranda rygg har borjat fjalla nu.. o alla thailandare blir helt forskrakta nar de ser den..haha! men jag ar van, det brukar ju bli sa.! =). ,men jag ar brun under, sa det ar bra! sa, nasta vecka blir det att steka ordentligt sa man ar riktigt brun nar man kommer hem! ;). o mobba alla lite..!

yess, puss o hej!

Thailand uppdatering 4

Halla halla!

Torsdag idag...=). Valdigt trotta imorse nar vi gick upp...tror att det ar varmen.. men efter nagra snooze sa gick vi upp o at frukost, som vanligt. Darefter skulle vi pa information hos Apollo, men det var installt..p.g.a. ett sent flyg. Sa da tog vi pa oss bikinisarna o for ivag till batarna, full rulle varje dag!

Baten forde oss till Chicken Island, valdigt vacker plats..denna o hade ocksa den kanda seabeach. Seabeah ar, ja hur ska man forklara..det ar tva oar som ligger validgt nara varandra och dar emellan gar dte som en strandstig. Nar det ar hogvatten ar det ungefar vatten till knana, men sen nar det blir lagvatten sa syns hela stigen..valdigt haftigt, sa pa denna stig gick vi fram och tillbaka!

Chicken island var annars valdigt vacker..ska visa alla bilder nar jag kommer hem, men tank er ett jatte fint vykort ifran thailand..helt underbart! Dagen har varit valdans varm..nastan akligt varm..sa, Dessan o jag har i princip legat i vattnet hela dagen..vilket har resulterat i en valdigt fin solbranna! =).

Vi kom hem ca vid halv fyra och gick direkt till hotellrummet o bytte om, o tog en snabbdusch, for att skolja bort allt salt vatten.. sen tog vi en lunch pa hotellet..! =). pasta carbonara..! Nar vi sen kom tillbaka till hotellrummet lade vi oss for att vila ett tag, sen vaknade vi igen vid ca halv sju- sju..da hade vi sovit sa tungt o skont..haha! tror att det ar varmen, darfor man ar sa trott..men det var skont att sova ett tag.

o nu sitter man har igen framfor datorn o skriver blogg. har varit pa en liten shoppingrunda, o kopt en klanning, eller en lang tubtopp.haha, den tredje jag koper..men, de kostar bara 40 kr..sa, da ar det bara att shoppa loss.! ska nog snart ga o ta en liten middag, bara en liten appertite kanske..man ar inte sa hungrig, p.g.a. den sena lunchen, men nage maste vi ata, varrullar kanske?..=).

hade bast dar hemma! kramar.

Thailand uppdatering 3

Onsdag 28/3.
Dagarna gar fort har i thailand, poff,sa var det plotsligt onsdag...! Idag har det absolut varit den varmaste dagen sen vi kom hit till Thailand, inte ett enda moln pa himmelen, lovely! =). Vet inte riktigt hur varmt det har varit, men VARMT kan jag lova! =).

Denna dag har vi tillbringat pa en o har utanfor Ao Nang, vid namn Po Da, en riktig paradiso. En san paradiso man bara ser pa vykort. Turkost vatten, vit sand och palmer...langa strander, helt underbart! Det som dock var lite negativt med just denna o var att det fanns bara ett lunchstalle, och dar hade ocksa flugorna lunchstalle..om man sager sa...jag tog en snabbtitt in i koket och dar stod en gammal dam och smallde flugor, over maten..sa, Dess o jag hoppade over lunchen idag...istallet blev det godis o vatten! =/. men men,...! men stranderna var helt underbara. Jag lag aven och snorklade ett bra tag! pa denna underbara o var vi fran klockan tio till klockan 17.00 da baten gick hem igen..!

Pa vagen hem sa hade det borjat blasa lite pa sjon,..sa den lilla baten, eller lilla, lagom stora baten vi akte med holl nastan pa att valta..haa! alla var jatte radda, men jag tyckte bara att det var tok kul! knasig som jag ar. Sen stankte det ocksa en hel del vatten...och jag satt langstfram...vilket resulterade till att Maria var DYGNSUR nar vi kom till stranden, och da menar jag verkligen dygnsur..inte en torrflakt fanns pa mig..men det var kul, satt brevid en jatte rolig engesk kille som pratade o skrattade, sa det var en rolig tur, trots vadret...!

Nu ikvall har vi varit hos skraddaren igen, jag kanske inte har skrivit det? Jag ska sy upp en klanning..en jatte fin! gron, halternecker o sa..ni far se den sen..helt underbar! blir varsta bra..=). billigt ocksa, en hel klanning, uppsydd bara for mig for 700 kr...Dess ska ocksa sy upp en klanning, men mer en "Hej jag ska ga pa brollop klanning". Men den blir ocksa jatte fin! och skraddarna ar sa roliga..de kan namligen prata svenska, danska, engelska o saklart thailandska..! haha, sa man pratar svenellska nar man ar dar..! =).

NU har vi precis varit pa en nagelsalong. Jag tog predikyr o dessan manikyr,sa nu har vi fina naglar ocksa! valdigt nice..=).

Well, nu ska jag forsoka hitta nage o ata, ar lite hungrig..

hade bast dar hemma!! for det har jag vet verkligen har!  - kramar Maria


Thailand uppdatering 2

Underbara, harliga Thailand! jag bara alskar detta land, alla ar sa trevliga, allt ar sa billigt och det ar sa vackert!

Igar, mandag, sa tog dessan o jag o gick till en massage o dyklikt affar. dess ville ha manikyr o pedikyr, medans maria slog pa stort o tog helmassage, fotpeeling o rengoring i ansiktet...=), lovely! o hela mitt paket gick pa 140 sv.kr. super bra! sa det kommer nog att handa igen. Igar kvall sa gick vi pa stan, forst at vi middag pa en akta thailandsk/japansk resturang. o jag at SUSHI! akta sushi..sa gott..jag blev helt til mig! o alla mina tio bitar sushi gick pa 30 kr...=). kan det bli battre? Sen blev det shopping for hela slanten igar..det shoppades klanningar, byssor, o glasogon till mig! =). som assecoar da! haha ;). dom ar jatte fina mamma!!

Idag Tisdag sa vaknade dess o jag utvilade o glada, jag har dock blivit lite forkyld..nasan ar tapp..men, jag overlever! Vi at en stor frukost o for sen ivag med en bat till en o har utanfor Ao Nang, on hette Raylei Beach, tror att det stavas sa.. iallafall, varfor vi valde ju den on var for att dar finns det kanda grottor... Grottor som just krabi o Ao Nang ar kanda for. Det var jatte haftigt, sen hittade vi aven varldens vackraste strand, vit sand, lang  grunt o grottorna runt omkring. Helt underbart!

Vi kom hem nagon gang vid fyra tiden o at lite "lunch", eller nage. Sen sa tog vi en tuktuk till Ao Nang marknaden..! jaatte haftigt. Bara lokalbefolkning o vi..men det var spannande, och annu battre priser dar!. Ja kopte tre BH:ar, for 20 kr styck. sa, det var ett riktigt fynd tyckte jag! Tuktuken tillbaka till Ao Nang resort, och nu sitter man har.! tankt att det var pa tiden o uppdatera igen!

Annars ar allt jatte bra, forutom forkylningen da, pratade med en tant pa ett apotek, och hon trodde att det kunde vara ofr att man ar ute i varmen om dagarna och sedan pa kvallen gar o lagger sig i ett nerkylt hotellrum. Men hon tyckte att jag skulle dricka apelsinjucie, o mycket vatten..sa skulle det nog ga over, jatte sot var hon! Annars har jag skavsar pa ena tan som har blivit inflammerad, sa den har jag nu plastrat om...o ryggen ar fortfarande vinrod.! men det gor absolut ingen ting, man ar ju SCOUT! =)).

imorgon ska vi fara till en o som heter Poda, ska vara en jatte fin o med en paradis strand, har vi hort. Vi har pratat med manga svenskar som har gett oss tips, sa dit ska vi! o dar ska jag ocksa snorkla, for det var jatte fint o snorkla dar..!

Yess, hoppas att allt ar bra med er dar hemma, for det har jag verkligen har! kan tanka mig att aka hit hur manga ganger som helst, och kanske backpacka runt nasta gang! =). vi far se.

kram kram!


Thailand, uppdatering 1

ANTLIGEN FRAMME! Vi som har langat sa in i norden, och nu ar vi antligen har! =).

Det hela borjade pa fredagen, da mamma, jag o pappa hamtade upp Dess i halleforsnas. Sedan full spurt till Arlanda. Ett snabbt stopp pa Mc Donalds, o sedan vidare. Men vilken terminal skulle vi aka ifran? Till slut fick vi reda pa att det var terminal 5. Vi var dar vid kvart over 2 tiden, o incehkningen hade redan borjat. Puss o hej till mamma o pappa o sen inchekning.

Planet skulle ga vid halv fem..men p.g.a. daligt vader gick det inte forens vid TJUGO I ATTA!!! ja..sa Dess o jag satt dar..o laste o drack kaffe, mkt kaffe!

Resan tog tio timmar ner hit..! blev inte sa mycket sova pa planet, manga ledsna bebisar, som inte vilka aka flygplan. Sen blev det busstransfer till Krabi..=). forst aktte vi runt lite i Krabi town o lamnade turister o sedan till varan "del av stan", eller varan strand kan man saga, Ao Nang! =). SUPER FINT! Hotellet ar jatte fint, lite djungelinspirerat.. med mycket blandat av folk, gamla, unga, svenskar, danskar, tyskar o nagra norrlanningar ;).

FOrsta kvallen bestod i attt utforska staden o sa...till middat blev det thailandskt...wookad kyckling med gronsaker o cashew notter =). mums mums!

Dag tva- sondag. vi gick upp ungefar vid nio o at frukost..massa god mat!... sedan pa med bikinin o ga metern ner till havet...v i bor precis vid havet ;). sen lag vi dar hela formiddagen...o dess o jag, som ar lite vimmsiga glomde smorja vara ryggar, sa att iaf min rygg ar ROD SOM EN TOMAT! men men, inte sa farligt. haha. Eftermiddaggen kommer nog att besta i att forst fa i maria lite kaffe...mitt huvud borjar bli lite segt, o sen kanske lite massage, kostar bara 200 baht, d.v.s 40 kr...o de gar att pruta ner...sen blir de lite middag, seafood idag antaligen..=).


By the way, JAG HAR SETT APOR!!! ja, sana har herr nilsson apor. De holl pa att ata frukt fran traden langst bort pa varan strand..as haftigt..! o sen har jag sett skyltar dar det star: In case of a earthquake, go to higland..ehm? naaa, sager ni det? haha, lite komiskt..o sen finns det skyltar som pekar at sakra platser..om det blir en tsunami..kanns sakert o veta vart man ska ga, =P. "nej, ingen panik, vi foljer bara tsunami skyltarna..!".

ja, iallafall..kommer nog att uppdatera har nagon mer gang..! allt ar sa billigt sa, internet kostar vall 0,5 kr / minut.

hade bast allihopa!


Thailand

Idag har dess o jag varit i e-tuna. o jag var uppe med tuppen, kvart i sex gick jag upp! =). o tio i åtta så var dess o jag på sjukhuset o tog en spruta..=). så, det var det sista innan thailand..o imorron far vi!

Jag ska försöka skriva lite här under semestern, annars så syns vi om två veckor! =). Puss puss

God morgon

Morgon igen..=). sitter här i köket o äter lite frukost..youghurt med flingor, ett glas juice, o en macka! =). mums mums! Sen blir det att städa av lite..o så, eller plocka mest, så får ellen dammsuga..! ^^. Börjar jobba vid 15 idag, men jobbar bara till 22!! yess, kort pass idag, bara för att sen är jag ledig.ska ju vaccinera mig imorgon...7.50!!  förstår ni när jag m,åste gå upp då? jo, jag måste ÅKA ifrån nyköping vid typ sex-kvart över sex!!! fett tidigt! Men men, det är ju för någe gott så ;).

¨åh, nu kom posten!

Två dagar

oj, oj, oj! nu är det endast två dagar kvar! sen far jag iväg...! =). Var o växlade pengar o så idag..så nu är det fixat också, o börjat packar har jag gjort..allt är iaf färdig tvättat nu =):!.

Men var inte oroliga, jag kommer att uppdatera bloggen under thailands vistelsen, antaligen ska jag hitta ett mysigt litet internetcafe, så att jag kan uppdatera ibland! =).

nu ska jag snart kila till maria ;)

Tillbaka blick

Gud, vad tiden går fort. Nyss var det måndag, men nu är det redan söndag och imorgon börjar en ny vecka, en ny dag...denna vecka, dessa veckodagar kommer aldrig mer tillbaka! läskigt om man tänker efter. Denna vecka som har gått så har jag gjort mycket gott o blandat..=). härligt härligt!

Det har ju "tyvärr" varit min helg o jobba, så det har varit relativt lugnt. Jobbade fredagen-lördagen.. På vägen hem från jobbet gick jag förbi jam jam, o vem såg jag bakom kassan? Njo, maria! =). stod där lång tid o sen slutade hon, o vi gick hem till mig o gjorde mat..! mums mums, wookade grönsaker m bulgur =). Sen så gjorde jag mig vacker för att gå på galej! =). Till och med örhängen hade jag på mig.:! ^^. Marias uppdrag för kvällen var att locka håret på mig, men jag orkade inte, så vi drack te istället..grönt te med citronsmak..mums* =). Sen var jag tvungen att nästintill springa till bussen..!! Men jag hann, det är bara jag o mitt stressande kontrollerande psyke, d.v.s. egentligen var det inte bråttom, men jag sprang nästtintill till busstationen, o var där en kvart för tidigt..=/. haha! Men tillslut kom bussen o jag for iväg till Bettna o firade underbara Emma! =). 22 år...gammal tösabit nu!

Kvällen var mycket trevlig. jag, som jobbar även idag söndag, skulle inte dricka så mycket. men så fort jag kom innanför dörren så öppnade thomas en flaska vin till mig =). o jag drack..några glas..o några mer..men ändå var det väldigt lugnt! o sen for tequilan fram, o jag älskar tequila..så jag tog en sån också ;). haha! ja, dum blondin, vad kan jag annars säga? Iaf, det var en musiktävling, o vem vann? om inte tävlingsinriktade maria, haha! priset var en flaska vin ;). mums! o tackar! =). Sen blev det för singstar för hela slanten, där jag ÄGDE! förutom emma..faen, hon vann över mig..=). haha, en vacker dag ska jag ta igen det! Im going to win! ^^

ja, det var en härlig kväll...var hemma någon gång vid två  imorse.:! =). O nu sitter jag här med min kaffe kopp i handen ;). har tvättat o diskat o gjort mat o massa idag..väldigt duktig! =9. Ska gå lite tidigare till jobbet o hälsa på maria..hon jobbar även idag..duktig flicka! =9. men har tyvärr inga kunder..=/.

nu är det bara 5 dagar kvar!!!!!!!!

puss o hej!


Bråttom

Bråttom bråttom till jobbet!

Sju dagar

En vecka idag....^^. Sen försvinner jag från verkligheten och lever i ett paradis i hela två veckor!

"Du o jag på en strand med varsitt glas vin i handen"

Natti natti

Ska snart gå o sussa...=). börjar väll bli dags för det snart..^^. Det var har varit en bra dag idag..! jobbade, som jag skrev i förra inläget, til 15, o sen gick jag o Ellinor o tränade..=). mycket skönt, eftersom att det var ett bra tag sen jag tränade, p.g.a. sjuk, jobbat, inte haft tid helt enkelt..! men det får de bli ändring på! =). Sen finns det ju så mkt fint o kolla på på gymmet också ;).

Annars har kvällen beståt i att umgås med Ellen ;). o tittat på desperate housewives, med en kopp kaffe i handen, aldrig fel!

Natti natti!

tio dagar

Så, nu har man slutat jobba för några timmar sen..=). nice! så, nu är man ledig ända tills på fredag..väldans skönt!
Ska snart kila o träna..=). måste vara lite nyttig!

Imorron blir det stockholm o "singin in the rain"  =). ska bli väldans kuligt! har jag sett fram emot länge.!

Idag är det tio dagar kvar......=)

JObbet nästa

Nu ska jag kila till jobbet =). men först till chefen o fixa anställningsavtalet, så att jag får lön..!

Puss o he!

Kårläger+ The Ark

hallå hallå hallå!

har nu varit på kårläger hela helgen, tema: "sagan om ringen". Det blev ett mycket lyckat läger, men nu är man mycket trött..som man ska vara efter ett läger! =).

ville bara skriva o tacka emma för sms i lördagskväll!! =). fast jag visste ju redan hur de skulle sluta..hah!=). För er som inte vet vad jag talar om så är det såklart, THE ARK VANN I LÖRDAGS KVÄLL!!!!! jag är överlycklig! o jag ska se dom 24 april, de är jag ännu lyckligare för!! =). haha! yess.

God natt god natt!

Claes Ohlson

Nu har jag varit på intervju på Claes Ohlson. det gick väldans bra tyckte jag! bäst hittills! =). så, jag hoppas verkligen att jag får de, för det är ju detta jobb jag verkligen vill ha! Fick även reda på att det var en deltidstjänst jag har sökt..ehm, som jag egentligen inte har sökt...=/. jag ska förklara, jag lämnade ju bara in CV och sa att de kunde höra av sig om de behövde personal i sommar eller någe, men nu blev det visst en tjänst! o det är inte illa ;). jag är glad!

sen ska jag ta bussen till Vibyholm vid 14.25...o sen lbir de rusning till Gilwell o hämta saker, sen hem o förhoppningsvis få lite mat av mamma ,). o sen in till flen.:! så, denna helg kommer jag vara borta...HELA helgen..=). vi ska ha kårläger..så..jag kommer att vara trött på söndagkväll ;9. haha, men då ska vi fira ellinor..! så då blir d etårta! ;).

yess, nu ska jag dricka upp min kaffe o sen packa..o sen tänkte jag smita upp på stan o köpa en liten present till Ellinor..!

puss o hej!

erkänna en sak

jag måste erkänna en sak...jag tycker att ganksa många låtar är bra i årets melodifestival...t.ex. The Ark, Sebastian, Andreas Johnson, o... Måns Zelmerlöv...så, nu var det sagt! Just nu lyssnar jag mycket på Måns..ehm, vet inte varför, men hans låt har fastnat på mitt lilla huvud..

har beställt Sebastians nya skiva nu iaf, o the arks...o sen bedtällde jag en av The tiny också =)

Oxelösund

är precis hemkommen från en konsert i Oxelösund. Ellen hade fått gratis biljetter dit..så dit for jag med henne o hennes vänner =). O TUR av de att jag följde me. vilken bra konsert, eller va de va! det bästa jag har sett på väldans länge..! de va stand up, MASSA komik, musik, dans o massa massa kul. Hade ont i skrattmusklerna när jag kom ut.

Så, nu var det första jag gjorde när jag kom hem o beställa en skiva. från The Tiny hette gruppen, de va en av grupperna som var med..jätte bra va dom! Sen så var det Sirqus Alfon, o fy tusan va jag skrattade..jag o ellen..haha! skit duktigia/bra va dom..jah..=)

Förrästen, har jag skrivit att jag ska på The Ark snart? Yess, 23 april far jag o ellen upp till sthlm för att se på våran lilla Ola ;). Längtar verklgien! men först Thailand ;)

Imorron claes ohlson..!!

Polisbesök

nu har jag varit o jobbat i 24 timmar, nej förlåt, 24 ½ timme!! fett länge, men det var kul. Jag o min tant var ute i det vackra vädret idag! så underbart härligt med solen..all snö är borta och så tittar solen fram, kan man bli mer än glad? jag tror inte de va... tanten o jag tog en promenad till farbror polisen, som var en tant polis, o fixa min tants ID-kort. så nu behöver jag inte höra att jag inte har fixat de. Hoppas att mina kära arbetskamrater blir nöjda nu!!! iallafall, min tant tyckte iaf att det var konstigt att det var en kvinnlig polis. haha , ja..

ikväll blir de någon teater i oxelösund. Ellinor hade fått några gratis biljetter,så då passar maria på o följa med!

Två veckor imorron..=)

Stockholms besöket

Hallå hallå!

Igår var Dess o jag i sthockholm...o shoppade lite granna! alltid trevligt, o många fynd gjordes ,). O precis när vi beställde mat så ringde marias lilla mobil...det var Claes Ohlson. =)!!!!! Så, jag ska på intervju där på fredag..yess. faen vad jag är bra..!

Nu sitter jasg här, o ska snart fixa lite frukost. Jag jobar idag, börjar vid 15 tror jag, eller 14.30..ska kolla de sen ;:P.

Men, vi kanske hörs mer senare..! eller, de lär vi ju göra...=). man är ju, om jag ska erkänna, lite utaav en datanörd..men en stolt datanörd!

förrästen, igår när jag skulle åka hem, med tåget till nyköping, så skulle de ha gått vid 16.40...men de var försenat till 16.50, okej tänkte jag..o jag väntade o väntade o väntade..mitt tåg kom 17.55! jag var hemma vid 19.00...=/. Det var visst någon olycka på spåret,  så det var lite kaos ¨på centralen..men, jagn hade trevligt. satt på centralen o kolladepå förkväll tjejeerna .P. roligare kan man ju inte ha!

haha ,). hejhej

sjukling

nu var det väldigt länge sen jag skrev här..! jag har nämligen legat deckad i sängen i en hel vecka. det började i måndagskväll..kände mig allmänt seg, trött och lite kärv i halsen.. sen vaknade jag tisdag morgon, och mådde SKIT!

så, jag ringde o sjukanmälde mig, och åkte hem till mamma o pappa. Sen har jag bott i sängen hela dagarna fram till lördagen, då jag åkte till kolhuset o visade mig där.. sne hem, o tillbaka i sängen..har varit skit jobbigt, tråkigt.

Jag har haft feber, huvudvärk, halsont, snuva o ont i hela kropen. allt på en gång! o de sista dagarna har ja ghaft få ont i halsen så att jag har inte kunnat prata...! =/. plus att jag nu är super hes, kan knappt prata..låter hemskt. Men förhoppningsvis så blir det bättre nästa vecka!

jag var på anställningsintervju i fredags förrästen, på Hertz! det gick nog gansk abra, de var nöjda med mig =9.

Sen imorron ska jag på en till, på aktersnurran-glassbaren! =). så, jag får se vad som hände..

yess, puss o hej!