Tisdag

Tisdag den 6 februari. Tänk, denna dagen kommer aldrig mera komma igen. Denna dagen är passerad och är blott ett minne för framtiden. Ganska läskigt om man tänker efter, denna tisdag, just denna, 6/2 2007, kommer ingen av oss aldrig mer få uppleva. Det är när man tänker på detta viset man förstår att livet rullar på, även om man vill att det bara ska stå still. Livet rullar på, tiden rullar på, därför gäller det att ta vara på varje dag, som om det vore ens sista.

Så vad har maria hittat på denna tisdag. Hon vaknade sent, åt frukost.. och eftr några timmar kilade hon upp på stan och skulle få tag i skor, och ett par jeans, vilket resulterade i mycket annat, men INGA jeans, och INGA skor.. men men, bättre lycka nästa gång =). Sedan träffade Maria syster yster och Maggie på stan, och det blev en fika, på kumlins..andra dagen i rad..;). Snart får man VIP kort..det är mitt mål här i livet.

Kvällen bjöds på träning..träning och träning, måste ge mig själv lite beröm idag..Maria, du tränade väldans bra! det kan bero på godbiten som stod och kollade på dig hela tiden.;). haha! Sedan for maria hem efter träningen och gjorde fruktsmoothie och the. och hela äventyret avslutades med dubbel avsnitt av Grey's anatomy..så himmlans, underbart BRA!

Chasing cars- Snow Patrol. Dagens låt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback