hmf.

Jag är onykter hemma hos Ida, igen....=).

Långledig

Så skönt att vara ledig några dagar, man hinner vila upp sig lite mer än vad man hinner med på en helg.

I Torsdag så slutade jag tidigare, gick hem vid två tiden. Sen på kvällen var jag och Elin,kusin, och jobbade på en 40 års fest. Det var några vänner till mamma och pappa. SÅ vi var där och serverade och dylikt. Det var faktiskt tok kul! och lite extra pengar är alltid bra o ha.

I fredags blev det utgång på Birgers och Olearys. Ida, jag o Syster...=). Syster var så stolt att hon kom in på birgers. massa folk ute, alltid kul! ^^.

Igår, påskafton, åkte jag hem till mamma och pappa..fick jätte god mat och påskägg. (jag fick påskägg, fastän att jag börjar bli gammal). ^^. Det var trevlit, vara ute på landet ett tag och bara ta det lugnt. Senare på kvällen tog jag brum brum bilen och åkte till e-tuna och firade Emma. Jag var dock inte riktigt på G, var allämnt trött och nykter...;). Så, det blev en relativt tidig kväll för min del, var hemma vid ett-halv två tiden.

Idag blir det en lugn dag, och ikväll blir det utgång, IGEN =). Så, de så.

Ska ta o ta lite kaffe nu. Kaffe är gott!

Kjesäter

Måndag igen...efter en hel helg full med scouting, på kjesäter utanför Vingåker, var man nu tillbaka på jobbet. Kändes ganska bra, eftersom att jag var sjuk tre dagar förra veckan också.

Som sagt, helgen har bestått utav scouting, d.v.s. den första vita helgen på VÄLDIGT länge! det var vårkonferens och samtidigt DUL träff. (distriktsutbildare). Så, det har varit intressant och kul. Träffade massa scouter från hela sverige. (dock mest skåningar, och norrlänningar). Jag var ensam DUL ifrån DUST regionen, (södermanland, Örebro, västmanland, och värmland)..så det var lite läskigt. Men, det gick bra! jag var jätte duktig och det var väldigt inspirerande!

Ska ta o diska av lite nu, och så..köket börjar bli klart förrästen! nu har jag ett köksbord igen! =). Så nu är det bara nya diskbänken, kakel och luckorna kvar..! perfect! ^^.

Heppåre!

Text.

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
 Och så odlar jag min rädsla
 Ja, jag sår ständigt nya frön
 Och i mitt växthus är jag säker
 Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
 Och jag är dödsrädd för att dö
 Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

                                                                  -Mannen i den vita hatten. KENT

Hemma i Forssa

Jaoo, då sitter man här ute på landet, rättare sagt, Forssa, Kyrkbol, hemma hos mamma och pappa. Kom på den briljanta ideén att om jag åker hem hit ikväll, slipper jag gå upp så tidigt imorron, då jag ska till Vingåker. Det är lite skillnad att åka dit ifrån Nyköping och vad är att åka ifrån Forssa. Speciellt när jag ska vara där klockan tio i morgon bitti.

Ehm ja. Så jag kom hit vid sju tiden ikväll, lagade mat åt mamma och pappa, drack lite vin, åt lite ost, och nu sitter man framför tv:n och ser på National treasure. Trodde att det skulle vara en bra film, men jag tycker bara att den är seg...och jobbig. hm, fattar inte så mycket, men o andra sidan är ajg inte så fokuserad heller, sitter och kollar på massa inspelningar ifrån konserten igår..underbart.

Jao. Vingåker imorron. Ska bli spännande, vara scout en hel helg. =). Lite viktig så. Eller försöka iaf! ^^.

Japp. ska nog gå o sussa snart, upp tidigt imorron. Natti natti!

dagen efter kent


Ja, dagen efter Kent. Jag flyger runt på små rosa moln och bara ler. Ju mer jag tänker på går kvällen, desto gladare blir jag. tänk vad en konsert, några låtar, o en jocke berg, kan göra. Låtarna, texterna, känslan allt bara gör en lycklig..!


Idag på förmiddagen har pappa och jag varit i k-holm och köpt bänkskivan till köket,  och han kommer o tapetserar imorgon..då han har hela lägenheten för sig själv. Jag ska till vingåker i helgen på vårkonferens med scouterna. Ska sitta och vara viktig med massa andra disktrikts utbildare (DUL) från hela sverige, ska bli riktig kul faktiskt; " Hej, Maria, DUL för Södermanland". haha!

Ska snart kila upp på stan och träffa idahoo, tänkte nästan köpa mig ett par nya skor...=). Loverliii! Var länge sen jag köpte skor nu..och jag behöver nya skor! ^^.

Japp. ska flyga vidare på mina rosa moln nu..jag tror även att jag får med mig idahoo på molnen, hon har blivit nyförälskad i Kent =). haha!                                                                                 image111

heppåre!

Lycka på en Kent konsert

image109image110
Ida&Jag                                                 Ellinor&jag

Kent

Okej, ska försöka beskriva denna underbara kväll med ord. vi kom dit, ellinor vänner hade tagit plats längst fram...vi väntade och förbandet, familjen började...sen, kl 20.30..började Kent. Det var helt underbart, alla perfekta fina låtar,..jag kan inte säga så mycket mer. det var så braaa! Till och med ellinor som inte i vanliga fall lyssnar på dom, tyckte att det var bra...=).

Jag fick massa fina bilder...(som nu ligger upp på facebook). ja..jag kan tyvärr inte skriva mer, för det går inte att beskriva i ord. Min första kent konsert (det var på tiden), och den var så bra,...så perfekt!

image105image107image106image108


Några av bilder som togs igår...=).

Manpower

image104

Hittade en liten rolig bild som syster har tagit...manpower! =). Funderar dock på att lämna manpower, och hitta någe annat jobb...får se.

...

5 ½ timme kvar!

Kent

Ikväll är det dags för KENT! =). Äntligen...! Jag är fortfarande sjuk, men en liten kent konsert gör mig nog mycket piggare, inget kan få mig att stanna hemma!

Ikväll är det jag, Ida, Ellinor och Kent som gäller..och några till människor, men ändå. Ida och jag åkte runt och road tripa igår med kent..=). åkte till nyköpings alla kanter och hörn...^^. Känns så konstigt att det är dags nu, jag ska få gå o se kent...i nyköping, på riktigt! Så jävla underbart...jag kommer att flumma runt i ett lyckorus sen. Åh!

Hm,. kjust de..måste tömma mobilen, så att jag får plats med alla bilder...=).

Sjukling

Gick hem ifrån jobbet idag, huvudet värker och halsen gör ont...jag får inte bli sjuk, ska ju på kent imorron. =/. hm,..inte bra.

Gick hem vid elva tiden, kom hem och har sovit sen dess..tok trött, vaknade nu och huvudvärken var kvar..aja. det får nog bli att vara hemma imorron också, så att jag är pigg imorron kväll...för då är det KENT!!! =). finally!

heppåre

KENT

image103

Torsdag...13/3, som jag har väntat.

Girls night out

I fredags var det gamla Flens maffian, plus Ida, som sågs och drack vin, öl, cider och teqeliliaaa =). Det blev en jätte kul kväll, med förfest hemma hos mig och sen utgång på birgers. Det var lagom mycket folk ute, och massa nya ansikten som man inte hade sett förut...tyvärr hade jag hoppas på att träffa en viss person, som dock inte var ute, men vi träffas säkert en annan helg istället! =).

image100

Efterfesten.com var även där, och tok 3-4 kort på de sötaste flickorna på birgers! ^^image101

haha, Ida&Maria i ett nötskal...=). du är så SÖT ida..! ^^.

image102

Jag och Evelina Eriksson

Gammal och grå

Hm...jag känner mig gammal. Väldigt gammal. Barnvakt i min egenlägenhet, hm.

Jag och ida sitter här med varsin drink i handen, och lyssnar på alla små barnen...som dricker sprit och pratar kiss&bajs. ehm. hm. som sagt, jag känner mig gammal. =/

En lördag kväll utan planer

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Träffade gamla goa vänner och nya bekanskaper! Alltid trevligt.

Idag har Ida, jag och Ellinor varit på stan hela dagen, och jag införskaffade en ny jacka! =D. Jätte fin! En "det där är inte din stil maria" jacka..men, SÅ fin. och billig var den också..400 kr. Lunch på Kumlins och sen hem till mig...där Ida har slingat håret på mig, så nu är jag blond igen! Tillbaka till min riktiga personlighet, ^^.

Japp. ikväll firar ellinor sin 18 års dag, i min lägenhet..så, jag och ida ska tillbringa kvällen med massa små barn..och melodifestivalen. Det kanske även blir en liten utgång senare..får se om vi är på humör. Skulle vara kul..och träffa en viss människa som man vill träffa igen... =).

Ida håller på och bestämmer kläder för kvällen här... vi ska snart åka till Willys och försöka hitta någe att äta ikväll. Vi kom på att vi måste äta någe..eller nått. Får se vad det blir, jag är jätte sugen på typ kyckling sallad!

Ja, det känns lite konstigt att sitta hemma på en lördag kväll, men det blir säkert utgång lite senare, men då rockbaren, eftersom att det var löning i måndags och ikväll är det 23 på birgers, och antagligen mycket folk, och då kommer vi inte in. Så, det blir rockbaren igen!

Japp. ska vara lite social med Ida nu...^^. Heppåre!

F*N

fy fan. det är allt jag har att säga. Efter två månader, så dyker du upp...jag hade precis glömt bort dig, sen en fredag, på birgers, är du plötsligt där igen. fan. och det värsta är att du känner igen mig, kramar om mig..och sen kollar på mig hela kvällen, för att sen när birgers har stängt, dissar mig totalt. va i helvete.

jag orkar inte med detta just nu. verkligen inte just nu. varför? varför kan du inte bara fortsatt vara borta, d.v.s. inte vara ute på krogen. men nej, plötsligt är du bara där. med ditt jävla leende, och din jävla underbara, härliga, dialekt.

FAN!